bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 9 éve
Draft időpont: 2025. szeptember 2. kedd 20 óra2025-ös draftsorrend:
1. hrabovszki
2. New England ETO (dr0725)
3. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
4. CartmanTeam (cartman023)
5. Komáromi Repülők (newyorkjet)
6. Hangover Boyz (Igor)
7. Southside Guerillas (zinedine5)
8. Kispest KEAC (gabokocka)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. BKV Conductors (Rajna)
11. Csongrád Raiders (Leon78)
12. Susogós Mackók (Toto21)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
15. Pax Cowboys (Antonius)
16. Shilkor's Horde (shilkor)
17. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
18. Team Szesze (Szesze)
19. Kamino Clones (caminoi)
20. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
Szerkesztette: Rajna
több mint 11 éve
Nagyon szoros az idei szezon, két fordulóval ezelőtt még a PO-ért küzdöttem, most pedig már a kiesés ellen. A 3-4. forduló körül rontottam el ezt a szezont, amikor is nagyon túlértékeltem a Julio Jones, Harvin, Hopkins elkapósoromat és nem fogadtam el csereajánlatokat kifejezetten jó LB-kre. Szezon elején pont a kiegyensúlyozottság volt jellemző a csapatomra, de sajnos a végére nagyon szétesett, szétszakadt a csapat két végletre. Remélem az utolsó pár fordulóra újra kiegyensúlyozódik a játékosok teljesítménye.
több mint 11 éve
Vicces, az elmúlt két hétben összesen 1,5 ponttal buktam két meccset. A PO valsz így is meglesz, szóval nem panaszkodom, inkább Foster jöjjön rendbe.RajnaCsak PO-ban vissza ne kapjam.
Nalam nem osztott-szorzott igazan hogy W v L, csak a pont... de ott meg min. egy huszassal tobb kellett volna.
260+ kell uccso heten...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
A picsába.Utolsó két csapat esik ki?StezAlapaszakasz után igen és a rájátszásban még 2.Rajna
Houston, van egy kis gond.
több mint 11 éve
6 győzelem elég lehet a POhoz és a kieséshez is....
több mint 11 éve
Vicces, az elmúlt két hétben összesen 1,5 ponttal buktam két meccset. A PO valsz így is meglesz, szóval nem panaszkodom, inkább Foster jöjjön rendbe.
több mint 11 éve
Utolsó két csapat esik ki?StezAlapaszakasz után igen és a rájátszásban még 2.
több mint 11 éve
Na megvan a 8., ráadásul majdnem a legtöbb pont a fordulóban, kiesés nem lesz, rájátszás igen 😊
több mint 11 éve
70 pont előny elég lehet?valahogy jó lenne már egy W 7 L után...
több mint 11 éve
Telvin Smith 33 ponttal a padon.NB 2....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
mi alapján rangsorol az espn az azonos mérlegű csapatok közt?szerzett pont
csak mert elég szoros az alja...Janek
több mint 11 éve
mi alapján rangsorol az espn az azonos mérlegű csapatok közt?csak mert elég szoros az alja...
több mint 11 éve
így trade deadline előtt jelezném, hogy Bryce Brown, esetleg Charles Sims eladó, épkézláb WRért, vagy talán egy jó TEért cserébe, bevonható még a dologba az összes WRem, (M. Bryant azért csak igen meggyőző ajánlattal), Ertz, Okafor és a padról mindenki.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 11 éve
Hát nem gondoltam volna a rendkívül elcseszett draftom és a 0-3-as kezdésem után, de pozitzív mérleggel (most 7-4) zárom az alapszakaszt. Mindezt úgy, hogy talán az első 4 körben behúzott embereim értéke kb a 0-val egyenlő. A defense oldalt viszont egészen ügyesen sikerült összerakni.
több mint 11 éve
Szerintem kiesni azert nem fogsz Szesze.. de szo se rola elegge unclutch szezont tolsz.Talan week 4 es week 11 lehet bosszanto, ahol heti harmadik es negyedik pomtszammal kaptal ki.. ezeket illett bolna nyerni, de ezbenne van a pakliban H2H-nel. (PS: az end key veresegem is negyedik/hatodik pontszammal jott.. igaz ez volt a key leggyengebb eredmenyem is.)
De mivel ellenem pl nem toltad, igy vehetjuk ugy hogy karmaneni kiegyenlitette a konnyu sorsolast. 😉
Ugye ezt nem szoktuk visszanezni... de az is erdekes faktor amugy.
De neked legalabb nem kell majd PO elso koreben duhongeni, ahol en mondjuk 187 ponttal fogok kizugni...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
197-196.5, újraszámolják, tuti kikapok 😊StezLol, Kern 35,3 yardos átlaggal puntolt, ha 36-ot eléri, megvan... vagy ha Hill csinál valamit (mondjuk ezt még talán átszámolhatják, de nem valószínű).
több mint 11 éve
Hehe, 224 pont, weekly high score.148 pont kell atlagban a 3000-hez, 198 a 3100-hoz, es 239 Sanyi rekordjahoz. Meglatjuk...
több mint 11 éve
197-196.5, újraszámolják, tuti kikapok 😊
több mint 11 éve
Végül 221-218,5 lett.. jellemzőha Dansby csak mondjuk 5 perccel később sérül le már akkor is nyerek, de még a sérülésekkel is mindig a lehető legpechesebb voltam idén
ezen a héten is csak 15 csapatot vertem volna meg ezzel a pontszámmal, de hát ez is csak a szokásos..
16. leszek ha jól látom, úgy, h 1 meccsre leszek a kieséstől miközben több száz pontokkal szereztem többet, mint a POban lévő csapatok többsége
"kissé" elment a kedvem ettől a játéktól azt hiszem..
több mint 11 éve
2 nap az átfutási idő, ha azonnal elfogadod, akkor se tudott volna lefutni hamarabb. Hill pedig sztem sem lesz rossz, de kiszámíthatatlanabb, mint Bradham, ezért éri meg ez most nekem, hogy van két stabil kezdő futóm.Csut du kuldted at.. nem tudom atment volna-e, de meg tuti BUF meccs elott jott az ajanlat.Mar csutortokon el kellett volma fogadnom a Hill-tradet. Akkor 37 ponttal tobb lett volna a teljesitmenyem a heten..Hát a hétre még nem akartam volna a dolgot, nem is mehetett volna (Bradham csütörtökön lockolt, nem tudott volna átjönni jövő hétig), azért egyértelmű workhorse-ként nem akartam volna elpasszolni Hillt.Rajna
Talan a 200+ streak megmarad, de valszeg gsn rekordjara elszallt az esely.Igor
Remelem ezt a teljesitmeny latva megtartja a splitcarryt es a RZ-t Gio visszaterte utan is.
Bradham pedig tuti megszopat majd PO-ban..😊Igor
több mint 11 éve
3 BWW szerelésre vagyok a buktától.Tekintve, hogy a Broncos 7 pontot csinált, az se semmi, hogy még van remény.
több mint 11 éve
Végre hoznak egy jó hetet a kulcsjátékosok, ilyenkor pedig a két jó LB-m megy byera, a helyetteseik hoztam 5 pontot kb., meg Teddy baszki szaros 10 pont körült, lol.És így a végén ismét kikapok.
Idén semmi sem jön össze sajnos.
több mint 11 éve
Csut du kuldted at.. nem tudom atment volna-e, de meg tuti BUF meccs elott jott az ajanlat.Mar csutortokon el kellett volma fogadnom a Hill-tradet. Akkor 37 ponttal tobb lett volna a teljesitmenyem a heten..Hát a hétre még nem akartam volna a dolgot, nem is mehetett volna (Bradham csütörtökön lockolt, nem tudott volna átjönni jövő hétig), azért egyértelmű workhorse-ként nem akartam volna elpasszolni Hillt.Rajna
Talan a 200+ streak megmarad, de valszeg gsn rekordjara elszallt az esely.Igor
Remelem ezt a teljesitmeny latva megtartja a splitcarryt es a RZ-t Gio visszaterte utan is.
Bradham pedig tuti megszopat majd PO-ban..😊