bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 11 éve
tényleg? jaj de jó! 😊 (ezt a vége rendszert sosem értettem. 😀 )Nagyon necces lesz a bennmaradás... 😕A bennmaradás miatt nem kell aggódnod. Ha elvesztenéd mind a 3 playoff meccsedet még akkor is 4 csapat rosszabb helyen zár tehát semmiképp sem eshetsz ki 😊Ork
Brees betlisorozata nagyon nem tesz jót, ahogy az sem h a két kezdő futóm egyből lesérült, és hiába állítottam csapatot, 4-en is kőkemény NULLA pontot értek el.. 😕 Danna
több mint 11 éve
Na jó, várok ezzel a kijelentéssel hétvégéig 😛kiesek...FucuEz biztos? Nem a hétvégén dől el? 😊atapapa
több mint 11 éve
Sok szar teljesítménnyel (a 2 Graham, Brown) még akár lett is volna esélyem, de az LB sorok közötti difit (42 pont) esélyem nem volt ledolgozni.Bryce Brown : 12. hét 178 yard 2 td 33 pontEz a Bucs D. Har-har 😀Jakehomer
13. hét 169 yard 2 td 28 pont
14. hét 6 yard 0 td 0 pontzinedine5
Természetesen gratulálok, ehhez is meg az egész éveshez is.
több mint 11 éve
Fenébe végül 230-220 oda, pedig azt hittem már meglesz 😕 na mind1, grat Tyr!SzeszeKöszi, és sok cseresznyét a helyosztón!
több mint 11 éve
Fenébe végül 230-220 oda, pedig azt hittem már meglesz 😕 na mind1, grat Tyr!
több mint 11 éve
Bryce Brown : 12. hét 178 yard 2 td 33 pontEz a Bucs D. Har-har 😀
13. hét 169 yard 2 td 28 pont
14. hét 6 yard 0 td 0 pontzinedine5
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Nagyon necces lesz a bennmaradás... 😕A bennmaradás miatt nem kell aggódnod. Ha elvesztenéd mind a 3 playoff meccsedet még akkor is 4 csapat rosszabb helyen zár tehát semmiképp sem eshetsz ki 😊
Brees betlisorozata nagyon nem tesz jót, ahogy az sem h a két kezdő futóm egyből lesérült, és hiába állítottam csapatot, 4-en is kőkemény NULLA pontot értek el.. 😕 Danna
több mint 11 éve
Nagyon necces lesz a bennmaradás... 😕Brees betlisorozata nagyon nem tesz jót, ahogy az sem h a két kezdő futóm egyből lesérült, és hiába állítottam csapatot, 4-en is kőkemény NULLA pontot értek el.. 😕
több mint 11 éve
Grat Göbi!6-4-ig minden jól ment, aztán megsérült Ben, a csapatom pedig széthullott, további sérülések, illetve stabilan kiváló emberek sorozatos alaulteljesítése miatt. 😕 Innentől nagyon meredek a bennmaradás...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
atmo shenton
43
Hát, 30 pont előny.. de ez nagyon szoros lesz, a Watt-Ninkó duótól tartok picit.. lehet hogy 230-240 se lesz elég a győzelemhez.Tényleg szoros lehet, de idénycsúcs kellene a győzelemhez (eddig 230 és vesztettem vele).
Nagy meccs kell Stafftől.Igor
több mint 11 éve
Grat visi-nek a győzelemhez, elég sima volt! Annak azért örülök hogy nem a Rivers<>Bradford csere miatt kaptam ki.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Bryce Brown : 12. hét 178 yard 2 td 33 pont13. hét 169 yard 2 td 28 pont
14. hét 6 yard 0 td 0 pont
több mint 11 éve
Több mint 30 pont az előnyöm, Soldinál már csak Tate, ha nem lesz bombameglepetés, akkor megvan a bennmaradás!
több mint 11 éve
Jó nagy meccset nyomunk Tyrrel, akárcsak az alapszakaszban 😊 Totál egál a helyzet jelenleg, ráadásul a visszalévő 2-2 játékos is azonos poszton játszik és kb hasonló erősségű.. lehet megint döntetlen lesz a vége 😛
több mint 11 éve
Ha nem lesz sok furcsaság, meg fogom tudni verni Fucut és bebiztosítom a bennmaradást.
több mint 11 éve
Hát, 30 pont előny.. de ez nagyon szoros lesz, a Watt-Ninkó duótól tartok picit.. lehet hogy 230-240 se lesz elég a győzelemhez.Nagy meccs kell Stafftől.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
kösz, az elején úgy gondoltam, h PO csapatom van, de aztán voltak olyan hetek amikor már kezdtem elkönyvelni h az alsóházi POba se jutok be 😊zsinórban 5 győzelemmel a 17.-ről befutottam a 4-5. helyre 😊SzeszeSzép finis volt, gratula! atapapa
De ha már így alakult akkor megnyerem a felsőházat 😛
több mint 11 éve
majd augusztusban kibannolom a feljutókat 😛Én bennmaradtam, hála a bővítésnekHöriTTT-vel ellentétben te nem rendelkezel commish-i jogokkal. Persze bővítésről lehet szó, de ahhoz előbb nekem kéne kieső helyen tanyázni 😛Rajna
több mint 11 éve
Én bennmaradtam, hála a bővítésnekHöriTTT-vel ellentétben te nem rendelkezel commish-i jogokkal. Persze bővítésről lehet szó, de ahhoz előbb nekem kéne kieső helyen tanyázni 😛
több mint 11 éve
Elég érdekes liga ez tényleg, pozitív mérleggel lehetett 12. Fucu. Keeperben voltam asszem egyszer 6-7-el is PO-s, erre most itt ez így jött ki 😊 jó dolog ez a fantasy.
több mint 11 éve
Terített betli volt ez a hét, nem néztem meg, de gyanús, hogy az egész év legrosszabbja.Hehe, hetedik lettem második legtöbb ponttal..IgorHelló, a legtöbb ponttal hatodik 😊
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
szaba
10 546
Hehe, hetedik lettem második legtöbb ponttal.. és atmo ellen tolom, aki ellen baseballban eléggé felemás eredményeim voltak.. ezúttal reménykedünk, hogy sikerült ismét a múlt heti/nyolcadik heti formát hozni.Ez sztem all-time random lett idén.
Elég szoros durván körbeverős liga lett ez a végére.Igor