bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 11 éve
atmo shenton
43
igen
több mint 11 éve
én is
több mint 11 éve
én is leszek
több mint 11 éve
Visszanéztem a tavalyi eredményeket.2 ponttal, 236-234-re kikaptam atmotól a negyeddöntőben.. és végül nyolcadik lettem.
Ha nyertem volna az első körben, és ugyanazoat a pontszámokat szerzem elődöntőben/döntőben, akkor megnyertem volna a ligát. 😊
Természetesen jövök 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Friss, ropogós feljutóként: IGEN
több mint 11 éve
Ugyanitt kérném, hogy a tavaly játszó egyének a saját commishuknak jelezzék idei terveiket az indulással kapcsolatban egy egyszerű igennel vagy nemmel.IGEN... Természetesen jövök idén is, ha már felküzdöttem magam 😊
shawnka
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Tőlem oké 😊Én visszavonulok, úgyhogy valakire szivesen ráhagyományozom a franchiset 😊 TyRnagy duzzogva, de vállalom a bennmaradástHöri
több mint 11 éve
Én visszavonulok, úgyhogy valakire szivesen ráhagyományozom a franchiset 😊 TyRnagy duzzogva, de vállalom a bennmaradást
több mint 11 éve
Köszi Srácok a játékot! 😊Levi neked gratula! 😊
Büszke vok rá h a kezdő csapatból még mindig bent vagyok. 😉
több mint 11 éve
Én visszavonulok, úgyhogy valakire szivesen ráhagyományozom a franchiset 😊
több mint 11 éve
Atát nagy szeretettel várjuk a 2/B-ben!.....Kiestem bakker 😕FucuNem estél ki, de akkor se estél volna, ha kikapsz. Gratula a bajnoknak (különösen a pszichológiai hadviseléséhez 😛 ), és mindenkinek kösz a játékot idénre.
Akiktől szomorú szívvel búcsúzunk, ha a div 2-es kollégák jelentkeznek majd augusztusban, azok Höri, szaba, atapapa és DODO. Höri azt hiszem vissza is vonulhat a tévés szereplésektől egy ilyen szégyenteljes szezon után 😛
Remélem jövőre is hasonlóan izgalmas, kiegyensúlyozott ligánk lesz, aktív résztvevőkkel.Rajna
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
wáááááá nem néztem meg csak hétfőn délután akkor még nem adták hozzá Zasti plusz pontjait 😀 Pedig megnéztem a playoff táblát, de ezek szerint elég rosszul értelmeztem. 😊Sorry Ork 😊
több mint 11 éve
Köszönöm szépen mindenkinek az egész éves játékot, grat Jake-nek a bajnoki címhez! Sajnos ez a szezon nem jött össze annyira, mint az előzőek, így jövőre a DIV2-ben játszom, de remélem sikerül minél hamarabb a visszajutás. 😊
több mint 11 éve
Kiestem bakker 😕FucuNem estél ki, de akkor se estél volna, ha kikapsz. Gratula a bajnoknak (különösen a pszichológiai hadviseléséhez 😛 ), és mindenkinek kösz a játékot idénre.
Akiktől szomorú szívvel búcsúzunk, ha a div 2-es kollégák jelentkeznek majd augusztusban, azok Höri, szaba, atapapa és DODO. Höri azt hiszem vissza is vonulhat a tévés szereplésektől egy ilyen szégyenteljes szezon után 😛
Remélem jövőre is hasonlóan izgalmas, kiegyensúlyozott ligánk lesz, aktív résztvevőkkel.
több mint 11 éve
Kiestem bakker 😕Fucunem hinném 😊
Jake-nek meg grat, összességében megérdemelte a bajnoki címet
több mint 11 éve
Gratula Jake!TyRKöszi! Meg mindenkinek a játékot idén, érdekes szezon volt.
A playoffban bénító hatással voltam az ellenfelekre 😊
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Tyr, ne keseregj, feldoblak egy apró anekdotával:ha atmo ellen nem számolják át vasárnap du 4-kor (na jó, csütörtökön), akkor a 234 ponttal továbbmegyek, és a 15/16. heti pontszámaimmal nyertem volna az adott matchupot -> Div 1 győzelem.
Így viszont 3 zakó, és a 8. helyen végeztem 😀 😂
Mondja valaki, hogy nem kiegyensúlyozott ez a liga.
PS: Ninko, dögölj meg 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Gratula Jake!
több mint 11 éve
Mikellt az utolsó percekben vettem ki isteni sugallatra, akármelyik safety helyett hagyom bent, az plusz huszonegynéhány pont. Így se állok rosszul, de ez bosszantó.
Tepper takarodj!