bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 11 éve
PM ismét odatett némi pontot.Érdekes lesz mit csinál a KC Dline ellen ....
több mint 11 éve
Egy órája még én mentem 0,5 ponttal, most már a Pantherssznél az előny. Erre a szezonra keresztet vethetek.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Remek érzékkel szedtem fel Lockert -4 pontért...pláne hogy 5-tel kaptam ki 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Hát PM-et még sem adhatom oda....stacy-ért adnék lehet többet is mint sanyi
több mint 11 éve
Ok!Ment az offer!RataxesMajd hétvégén tudom elfogadni mert Brown már lejött az IR-ről viszont Martin még nem out. Ezen héten Brown még úgysem ígérkezik komoly faktornak.Rajna
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ment az offer!RataxesMajd hétvégén tudom elfogadni mert Brown már lejött az IR-ről viszont Martin még nem out. Ezen héten Brown még úgysem ígérkezik komoly faktornak.
több mint 11 éve
Ment az offer!
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Hm.. Akkor Boldin = Brown vagy Miller?
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Stacy=Moreno nálam, lehet az átlaga szar, de mióta kezdő lett zúzat és Bradford nélkül nem is passzolnak annyit.
több mint 11 éve
Boldin + Ellerbe = Stacy? Gondolkodom azért a Te verzióidon is!Boldinért magában max Brownt adnám. Jeffery+Ellerbéért mehetne akár Moreno is.RajnaBoldint adnám a legszívesebben 😊 Ellerbe is kéne a csomagba? Melyik RB-t tudnád nélkülözni? Főleg az azonnal bevethető hármasból érdekelne valaki.RataxesWR eléggé érdekelne, Jeffery, Gordon és talán Boldin is.RajnaRBt cserélnék, van 5 kezdőm (Martin és Brown ha aktiválják őket, Stacy, Moreno és Miller). Szinte mindenhol jöhet upgrade.RajnaEllerbe-t, esetleg valamelyik WR-t fel tudom ajánlani...Rataxes
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Boldinért magában max Brownt adnám. Jeffery+Ellerbéért mehetne akár Moreno is.Boldint adnám a legszívesebben 😊 Ellerbe is kéne a csomagba? Melyik RB-t tudnád nélkülözni? Főleg az azonnal bevethető hármasból érdekelne valaki.RataxesWR eléggé érdekelne, Jeffery, Gordon és talán Boldin is.RajnaRBt cserélnék, van 5 kezdőm (Martin és Brown ha aktiválják őket, Stacy, Moreno és Miller). Szinte mindenhol jöhet upgrade.RajnaEllerbe-t, esetleg valamelyik WR-t fel tudom ajánlani...Rataxes
több mint 11 éve
Alex meg nullaszori csoda 😊 ha BigBen csak a Pats előttit tartja, már ugyanaz, mint Smith. Egy harmadik közepes (ráadásul 0 upside-os) QB nem kell. Inkább tartok 2 kifejezetten jó és 3 közepes RB-t mint három ilyen Qbt 😊bigben egyszeri csoda volt,cutler meg most nem sokat fog dobálni.Janekkovács sanyi és egy LB?(Nem bowman,dq)JanekSmith sem jelenten pluszt BigBenhez vagy Cutlerhez képest. DQ viszont érdekel.Rajna
több mint 11 éve
Boldint adnám a legszívesebben 😊 Ellerbe is kéne a csomagba? Melyik RB-t tudnád nélkülözni? Főleg az azonnal bevethető hármasból érdekelne valaki.WR eléggé érdekelne, Jeffery, Gordon és talán Boldin is.RajnaRBt cserélnék, van 5 kezdőm (Martin és Brown ha aktiválják őket, Stacy, Moreno és Miller). Szinte mindenhol jöhet upgrade.RajnaEllerbe-t, esetleg valamelyik WR-t fel tudom ajánlani...Rataxes
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
bigben egyszeri csoda volt,cutler meg most nem sokat fog dobálni.kovács sanyi és egy LB?(Nem bowman,dq)JanekSmith sem jelenten pluszt BigBenhez vagy Cutlerhez képest. DQ viszont érdekel.Rajna
több mint 11 éve
kovács sanyi és egy LB?(Nem bowman,dq)JanekSmith sem jelenten pluszt BigBenhez vagy Cutlerhez képest. DQ viszont érdekel.
több mint 11 éve
WR eléggé érdekelne, Jeffery, Gordon és talán Boldin is.RBt cserélnék, van 5 kezdőm (Martin és Brown ha aktiválják őket, Stacy, Moreno és Miller). Szinte mindenhol jöhet upgrade.RajnaEllerbe-t, esetleg valamelyik WR-t fel tudom ajánlani...Rataxes
több mint 11 éve
Mondom, hogy szinte mindehol elfér az upgrade (QB, WR leginkább nyilván, de elit CB, S, DE is szóbajöhet). Amit küldtél, remélem vicc, RB nem kell mert van elég, DeCoud pedig nem jelent előrelépst safetyben.RBt cserélnék, van 5 kezdőm (Martin és Brown ha aktiválják őket, Stacy, Moreno és Miller). Szinte mindenhol jöhet upgrade.Rajnamit szeretnél?Janek
több mint 11 éve
AirVal
5
Kit kezdjek QB -n j locker robert griffin?????
több mint 11 éve
RBt cserélnék, van 5 kezdőm (Martin és Brown ha aktiválják őket, Stacy, Moreno és Miller). Szinte mindenhol jöhet upgrade.RajnaEllerbe-t, esetleg valamelyik WR-t fel tudom ajánlani...
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
RBt cserélnék, van 5 kezdőm (Martin és Brown ha aktiválják őket, Stacy, Moreno és Miller). Szinte mindenhol jöhet upgrade.Rajnamit szeretnél?
több mint 11 éve
RBt cserélnék, van 5 kezdőm (Martin és Brown ha aktiválják őket, Stacy, Moreno és Miller). Szinte mindenhol jöhet upgrade.
több mint 11 éve
Sikerült 0-5ről felállni (mondjuk 3. legtöbb ponttal a 12. hely annyira nem szerencsés továbbra se) , most viszont két nehéz meccs jön.. ha az utsó kettőt behúzom (ez a papírforma) akkor ebből a kettőből egy elég lehet a rájátszáshozsajnos ezen a héten kulcsemberek lesznek bye-on (ellentétben az ellenféllel) úgyh komoly bravúr lenne egy győzelem
több mint 11 éve
Ha esetleg Foles érdekel valakit egy használható LB-ért akkor az jelentkezzen