NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
5
3
19:00
Miami Dolphins - New England Patriots
3
3
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
3
3
RedZone week 12
3
2
Chicago Bears - Minnesota Vikings
2
2
Houston Texans - Tennessee Titans
2
2
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 13 éve
szaba
10 545
Tavaly a K-m futott TD-t, most a P-m passzolt. ST-ben király vagyok.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Rajna tökén most két lábbal állok, remélem nem kell leszállni róla a MNF után sem 😊 Kezd beindulni a szekér. Külön öröm, hogy Szesze is kikap 😛
több mint 13 éve
Szégyen és gyalázat, de ha David Harris jó lesz, még akár meg is lehet a fordítás.amíg James Harrison nem tér vissza, addig nyugodtan vedd ki, mert OLB-t játszik.
Timmons 0 pont meg a no comment kategória...somoskovig
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
33.5 pontos előnnyel várom a MNF-t.Nálam Cromartie, Igornál Matt Moore
több mint 13 éve
Szégyen és gyalázat, de ha David Harris jó lesz, még akár meg is lehet a fordítás.Timmons 0 pont meg a no comment kategória...
több mint 13 éve
Szánalom volt sajna a csapatom a héten, megérdemelt vereség..
több mint 13 éve
Hát sajna a 220 pont most nem volt elég, grat Tyr! Legalább a veretlenség terhe nem nyomja tovább a vállamat 😊
több mint 13 éve
visi mekkora ász vagy, sikerült Matt Turk-öt felkapni P-nek. 😂 😂szabaHülye voltam, de nem számított 😀 Így is nyertem.
több mint 13 éve
Hm, Hester miatt könnyen lehet, h beszoptam ezt a hetet. Most még 217-216 ide, de Hartmannak nincs beírva 2 IN20 punt. Az átszámolás után sztem fordulni fog az eredmény.. mondjuk persze másokkal is variálhatnak még. (most nézem, h nálam is lesz még +1 pont a punterből, izgi lesz!)
több mint 13 éve
hurka keress már egy DT-t vaze, ne emberhátrányos csapatot verjek meg 😛
több mint 13 éve
haromt azért átadhatta volna a csapatát vkinek...
több mint 13 éve
szaba
10 545
visi mekkora ász vagy, sikerült Matt Turk-öt felkapni P-nek. 😂 😂
több mint 13 éve
Grat atapapa a győzelemhez! Sajnos nagyon elrontottam a benchelést, főleg, hogy a két sérült helyére behúzott játékosokat elfelejtettem betenni a kezdőbe. 😕DODO92köszi, bár nincs mihez gratulálni, nagyon csúnya W volt ez.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Playoffs!?
több mint 13 éve
Hát baszki.. remélem szombatig kapok még 1/17-ed pontot valami baromságra...újraszámolás után is van még módosítás?kösziHöriAmúgy ti minden évben előre nyomjátok a gratulációt, ahogy én figyeltem.
Igor sucks, Hurka egy X-re jó volt 😀 😀szaba
csomó más eredmény is változott, akkor minek írják ki véglegesnek? módosítottam a tabellátSzesze
Bár annyira nem zavar az iksz, minden évben van egy lassan nekem 😀 és 183 ponttal valóban nem érdemel győzelmet az ember.
Annak viszont annyira nem örülök, hogy ez a waiver után derül ki.. pláne, hogy somos pont az orrom elől vitte el Kevin Waltert a legelső húzással... (a másik ligában meg a Clevelandi DE-t asszem.. no comment) - ez speciel nem történt volna meg, ha előtte húzok.
Aztán majd a PO elődöntőben Walter 35 pontos meccse miatt fogok szopni... most mernék rá előre fogadni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Grat atapapa a győzelemhez! Sajnos nagyon elrontottam a benchelést, főleg, hogy a két sérült helyére behúzott játékosokat elfelejtettem betenni a kezdőbe. 😕
több mint 13 éve
újraszámolás után is van még módosítás?Amúgy ti minden évben előre nyomjátok a gratulációt, ahogy én figyeltem.grat már most, legalább most visszavághatsz a college fantasys 50 pontos vereségedért 😛HurkakösziHöri
Igor sucks, Hurka egy X-re jó volt 😀 😀szaba
csomó más eredmény is változott, akkor minek írják ki véglegesnek? módosítottam a tabellát
több mint 13 éve
powerhouse vagyokAmúgy ti minden évben előre nyomjátok a gratulációt, ahogy én figyeltem.grat már most, legalább most visszavághatsz a college fantasys 50 pontos vereségedért 😛HurkakösziHöri
szaba
több mint 13 éve
szaba
10 545
Amúgy ti minden évben előre nyomjátok a gratulációt, ahogy én figyeltem.kösziHörihurka ellen lehet kicsit lazítani a héten 😊Hörigrat már most, legalább most visszavághatsz a college fantasys 50 pontos vereségedért 😛Hurka
Igor sucks, Hurka egy X-re jó volt 😀 😀
több mint 13 éve
köszihurka ellen lehet kicsit lazítani a héten 😊Hörigrat már most, legalább most visszavághatsz a college fantasys 50 pontos vereségedért 😛Hurka
több mint 13 éve
hurka ellen lehet kicsit lazítani a héten 😊Hörigrat már most, legalább most visszavághatsz a college fantasys 50 pontos vereségedért 😛
több mint 13 éve
Jah, h2h tényleg, Rajna is azért előzi meg Somost. Jobb lenne a szerzett pont alapján rangsorolni sztem is.Biztos nem pontkülönbség van, mert többet szereztem mint Fucu és kevesebbet szereztek ellenem, mint ellene. Max head-to-head miatt lehet előttem a főpinty.szabajah, már múlt héten se stimmelt, lehet most a pontkülönbség alapján rangsorol ami marhaság. Szólj Tibinek, h állítsa át 😉SzeszeMiután én kínkeserves győzelmet arattam ellene, tőlem már visszatérhet!😊
Csak tudom, hogy emiatt tavaly is manuálisan kellett állítani a PO mezőnyét,.somoskovig
több mint 13 éve
szaba
10 545
Biztos nem pontkülönbség van, mert többet szereztem mint Fucu és kevesebbet szereztek ellenem, mint ellene. Max head-to-head miatt lehet előttem a főpinty.Miután én kínkeserves győzelmet arattam ellene, tőlem már visszatérhet!😊Sorrendnél nem a szerzett pont számít? Ezt át kellene állítani asszem a liga beállításainál.somoskovigjah, már múlt héten se stimmelt, lehet most a pontkülönbség alapján rangsorol ami marhaság. Szólj Tibinek, h állítsa át 😉Szesze
Csak tudom, hogy emiatt tavaly is manuálisan kellett állítani a PO mezőnyét,.somoskovig
több mint 13 éve
Miután én kínkeserves győzelmet arattam ellene, tőlem már visszatérhet!😊Sorrendnél nem a szerzett pont számít? Ezt át kellene állítani asszem a liga beállításainál.somoskovigjah, már múlt héten se stimmelt, lehet most a pontkülönbség alapján rangsorol ami marhaság. Szólj Tibinek, h állítsa át 😉Szesze
Csak tudom, hogy emiatt tavaly is manuálisan kellett állítani a PO mezőnyét,.
több mint 13 éve
Sorrendnél nem a szerzett pont számít? Ezt át kellene állítani asszem a liga beállításainál.somoskovigjah, már múlt héten se stimmelt, lehet most a pontkülönbség alapján rangsorol ami marhaság. Szólj Tibinek, h állítsa át 😉