Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

bowl.hu div. 2./B

15 feliratkozó

több mint 15 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Én sem gondoltam, hogy Divat kikap.... bár ő szilárdan állította. 😊
Mindenesetre: Gratulálok az éves teljesítményéhez!zemanla
én megmondtam, annyira éreztem, h a hátralévő 2 emberből is betlizni fog az egyik 😊

a lényeg, h sikerült visszajutnom a div 1-be...köszi mkinek

|
több mint 15 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 413 — Do Your Job
Én sem gondoltam, hogy Divat kikap.... bár ő szilárdan állította. 😊
Mindenesetre: Gratulálok az éves teljesítményéhez!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 15 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
nekem is volt egy 319-em az előző héten 😊
ha nem sérül meg powers a meccsünk elején akkor meglesz a több pont és a W is, de mivel nekem több pont kellett volna mint ami megadatott így legalább nem kell annyira dühösnek lennem csak a Welker TD-re vagy csak a Texans HCre
több mint 15 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 691 — playoffs???
A bajnokságban 300 pont feletti teljesítmények:

Week 2 Kájzerszóze 325 pont
Week 11 Divat 335 pont
Week 12 Ork 319 pont
Week 13 zinedine5 302 pont

Az összesített pontokat majd beírom, kiszámoltam már, de még változhat is akár. Nagyon szoros volt a verseny ott is.

Ork: ahhoz képest hogy nem volt már tétje, elég kemény volt a meccs, végül egy hajszál döntött. Nem gondoltam, hogy Divat kikap, így viszont eggyel kevesebb győzelmed van, pontban pedig 3066 - 3065 arányban maradtál alul.

Ennyi. Ez döntött csak az egyenes feljutásról. Neked is gratulálok, jó szezont mentél!

PO:
1. Divat
2. zinedine5
3. Ork
4. Kájzerszóze
5. eaglesfan93
6. tothbebe
7. konqueror
8 jules

Alsóház:
9. Antman
10, Tomeee
11. kd
12. 11
13. zemanla
14. Fetomy
15. Wyatt
16. Grafi

több mint 15 éve
csak egy viccesebb eredmény lehetett volna
ha nincs a welker TD és én nyerek akkor 1 ponttal maradtam volna le divat mögött 😀
vagy mondjuk HC nélkül .5 ponttal kapok ki 😊
több mint 15 éve
Gratulálok Divatnak! Alapszakasz-győztesként feljutott a DIV 1-ba!!!!

Divat 10-3 (szerzett pont: 3066)
zinedine5 10-3 (szerzett pont: 3024,5)

több mint 15 éve
Ezt is megértük: vezetek a ranglistaelső Divat ellen! 😊
na, nem sokáig.... 12 pont az előnyöm. Ezt azért simán behozza Sanders és Weatherford. Nekem valamelyik NJY DE van hátra....zemanla
áhhh kizárt h ezt behozzam, ennyi 0 pontossal meg se érdemlem...Peppers-el meg Landry-al meg jól be is néztem benchelést.
fuckDivat
Hűha!
20 pontra nőtt az előnyöm..... Sztem akkor sem nyerek.... 😊
melyik NYJ DE-t játszassam?zemanla
mondom én h nyerni fogsz, szal tök8 melyiket játszatod 😛

|
több mint 15 éve
na, nem sokáig.... 12 pont az előnyöm. Ezt azért simán behozza Sanders és Weatherford. Nekem valamelyik NJY DE van hátra....zemanla
áhhh kizárt h ezt behozzam, ennyi 0 pontossal meg se érdemlem...Peppers-el meg Landry-al meg jól be is néztem benchelést.
fuckDivat
Hűha!
20 pontra nőtt az előnyöm..... Sztem akkor sem nyerek.... 😊
melyik NYJ DE-t játszassam?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 15 éve
Tomeee 753
Én megtettem ami tőlem telik, a pozitív mérleg megvan, kihoztam a szezonból amit lehetett. Kiesni nem fogok, ahhoz túl jó vagyok.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Takeo Spikes (L)

gondolom akkor győzelem, 8-5, konfettieső, pezsgőfürdő

playoffs baybee, here I come
több mint 15 éve
fuck

|
több mint 15 éve
na, nem sokáig.... 12 pont az előnyöm. Ezt azért simán behozza Sanders és Weatherford. Nekem valamelyik NJY DE van hátra....

több mint 15 éve
nekem nem túl fontos ez a meccs csak annyit számít hogy 2. vagy 3. leszek alapszakaszban aminek sok jelentősége nincs
Dreessent én basztam ki korábban persze azután 20 pontot hozott szóval biztos megszivat, McCoy meg egy másik ligában nálam van szóval nem zavar ha ő jól teljesít
több mint 15 éve
Vicket nézni fogja a TEX Def. Messziről.......

Nem fogna ütéstávolságba érni sem. Ez nagyon megrázó élmény lesz Houstonban. Sima meccs, engem leginkább McCoy érdekel és az új csodafegyverem Dreessen. Ketten együtt 50 pont és még Orkot is elkaphatom 😀 😀 😀 😀 😀

Az esélytelenek nyugalmával várom a hétvégét. Szóval HALYRÁF és HÁROBÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

Az ESPN jóslás szerint 0,7 ponttal nyerek 😀 😀 😀 😀

Ez a forduló meccse lesz Ork, bár sok téje nincsen már.

Finish strong!!!!!!!!!!!!!!

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Én úgy vagyok vele, hogy a Bears elleni vacak 32 ponttal is kiegyezek Vicktől. Nem várok tőle megint 60+ pontos teljesítményt. 😀kd
Bears ellen már volt meccsük, most a Texans jön 😀

Cushingot testvéremmé fogadom ha legyalulják Vicket 😛
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mellesleg a sors igen durva fintora lesz, ha aztán a Texánok tényleg 10 pont alatt tartják Vickyt 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én úgy vagyok vele, hogy a Bears elleni vacak 32 ponttal is kiegyezek Vicktől. Nem várok tőle megint 60+ pontos teljesítményt. 😀
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
a Texans jegelte a védelmét a Vick elleni meccsig
több mint 15 éve
LOL: a Texans def rápihent Vick-re. Ez jó duma volt. 😀 😀 😀 😀

több mint 15 éve
bazmeg most látom Vick ellen nyomom a sorsdöntő utolsó meccset

grat kd 😀konqueror
nyugi, tegnapelőtt elmondták a közvetítésben, hogy mostmár vick szar lesz, mert eddig csak jól jött ki neki a lépés... 😉 😀fetomy
Igen, a Texans defense ki fogja végezni. Eddig igazából csak rápihentek Vickre. 😊Tomeee
jaja. Meg hát tényleg, megmondták, hogy 1-2 meccsből nem szabad kiindulni, tehát Vick-nek nem az eddigi 5 meccse volt a valóság, hanem a mostani a Bears ellen ^^ Szóval az igazi Vick ha találkozik a brutális Texans védelemmel... huhúú olyan minusz pontok, hogy még nekem is fájni fog 😀
több mint 15 éve
Tomeee 753

grat kd 😀konqueror
nyugi, tegnapelőtt elmondták a közvetítésben, hogy mostmár vick szar lesz, mert eddig csak jól jött ki neki a lépés... 😉 😀fetomy
Igen, a Texans defense ki fogja végezni. Eddig igazából csak rápihentek Vickre. 😊

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 15 éve

grat kd 😀konqueror
nyugi, tegnapelőtt elmondták a közvetítésben, hogy mostmár vick szar lesz, mert eddig csak jól jött ki neki a lépés... 😉 😀
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...

grat kd 😀
több mint 15 éve
jules New England Patriots 104 — ideasokszart@gmail.com
PO...
Ezt se gondoltam volna a draft után. Vagy a tavalyi szezon után. És már tuti?
hát akkor, hogy klasszikust idézzek, HÁROBÚ!

PunBB bbcode test

"We got Tom Bradyed again."
több mint 15 éve
Ja! Bocs, nem is szopóálarc: Szerencsétlen lúzer (legtöbb szerzett ponttal kikapott) : 232 pont zemanla