bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
de aztán dörzsölt fantazi játékoshoz méltóan, adtam néki további bizalmat, elvégre a TE-nél benne van 1-1 shutout bármikor.az első hét után még verted a fejed a falba, hogy képes voltál olyan embert draftolni akinek Sáncsó dobál 😀Orkhát helyette Kellert játszatta, ami azért érthető mivel az előtte lévő 3 meccsen 5 TD míg Davisnek csak 1 volt addigOrkakkor ti vagytok a buták amiért hagytátok, hogy elvigyen 2 top5ös TE-t 😛Höri
és lám, igazam is lett szóval...
😊
több mint 14 éve
az első hét után még verted a fejed a falba, hogy képes voltál olyan embert draftolni akinek Sáncsó dobál 😀akkor ti vagytok a buták amiért hagytátok, hogy elvigyen 2 top5ös TE-t 😛Hörimondjuk aki a tavaly TD rekordot döntő TE-t padra nevezi, azt nem lehet sajnálni 😛Hörihát helyette Kellert játszatta, ami azért érthető mivel az előtte lévő 3 meccsen 5 TD míg Davisnek csak 1 volt addigOrk
több mint 14 éve
akkor ti vagytok a buták amiért hagytátok, hogy elvigyen 2 top5ös TE-t 😛hát helyette Kellert játszatta, ami azért érthető mivel az előtte lévő 3 meccsen 5 TD míg Davisnek csak 1 volt addigOrkKezdem unni, hogy folyton azok parádéznak akiket padoztatok... :/mondjuk aki a tavaly TD rekordot döntő TE-t padra nevezi, azt nem lehet sajnálni 😛Höri
Am grat Zinedine!!! 😉tothbebe
több mint 14 éve
hát helyette Kellert játszatta, ami azért érthető mivel az előtte lévő 3 meccsen 5 TD míg Davisnek csak 1 volt addigmondjuk aki a tavaly TD rekordot döntő TE-t padra nevezi, azt nem lehet sajnálni 😛Höri...TE: Vernon Davis (tothbebe) 18Kezdem unni, hogy folyton azok parádéznak akiket padoztatok... :/
...DE: Osi Umenyiora (tothbebe) 19Kájzerszóze
több mint 14 éve
mondjuk aki a tavaly TD rekordot döntő TE-t padra nevezi, azt nem lehet sajnálni 😛...TE: Vernon Davis (tothbebe) 18Kezdem unni, hogy folyton azok parádéznak akiket padoztatok... :/
több mint 14 éve
...TE: Vernon Davis (tothbebe) 18Kezdem unni, hogy folyton azok parádéznak akiket padoztatok... :/
Am grat Zinedine!!! 😉
You're waiting for a train - a train that will take you far away. You know where you hope the train will take you, but you can't know for sure. But it doesn't matter...
több mint 14 éve
Week 5:1. jules - Újpest Veterans 5 – 0
2. Divat - Kanizsa Vandals 5 – 0
3. tothbebe - Nagykanizsa Svábbogárs 4 – 1
4. Kájzerszóze - Dogei Dogevok 3 – 1 – 1
5. kd - Cylon Toasters 3 – 2
6. Ork - Újpest Deadly Ogres 3 – 2
7. zinedine5 – Southside Guerillas 3 – 2
8. konqueror - Blue Mountain Goats 3 – 2
9. 11 - Fisherfield Szunyogs 2 – 2 – 1
10. Grafi - Vac Hermits 2 – 3
11. Tomeee - Shen Kick 2 – 3
12. Antman - Antman Boy's 1 - 4
13. Eaglesfan93 - Szekszard Gangsters 1 – 4
14. Fetomy - Többet sz.punk, mint egy k.rvaa 1 – 4
15. Wyatt - SeychelleIsland Sensation 1 – 4
16. zemanla - Budapest Blues 0 – 5
Heti győztes (legtöbb pont) : 256 pont jules
Heti szopóálarcosok (legkevesebb pont) : 120 konqueror
Malackirály (legkevesebb szerzett ponttal nyert) : 182 pont 11
Szerencsétlen lúzer (legtöbb szerzett ponttal kikapott) : 229 pont kd
Kispadátor (legtöbb pont a padon) : 79 pont Tomeee
Legtöbb szerzett pont összesen: 1295 Kájzerszóze
Legkevesebb szerzett pont összesen: 903,5 konqueror
Aki ellen a legtöbb pontot szerezték: 1172 Wyatt
Aki ellen a legkevesebb pontot szerezték: 928 konqueror
heti All-star team:
QB: Tony Romo (Fetomy) 34 és Philip Rivers (11) 34
RB: Matt Forte (jules) 37
RB: Ray Rice (jules) 29
WR: Malcom Floyd (zinedine5) 33
WR: Brandon Lloyd (Fetomy) 31 és Miles Austin (Antman) 31
RB/WR: Percy Harvin (Tomeee) 28
TE: Vernon Davis (tothbebe) 18
DT: Israel Idonije (FA) 26
DT: Glenn Dorsey (Grafi) 13, Jason Jones (FA) 13 és Athyba Rubin (Eaglesfan93) 13
DE: Tamba Hali (jules) 20
DE: Osi Umenyiora (tothbebe) 19 és Corey Williams (kd) 19
LB: D.J. Williams (kd) 30 és Stephen Tulloch (zinedine5) 30
LB: Desmond Bishop (FA) 27
LB: Julian Peterson (FA) 26
CB: Alterraun Verner (Ork) 24
CB: DeAngelo Hall (zemanla) 22 és Alphonso Smith (FA) 22
S: LaRon Landry (kd) 35
S: Cody Grimm (FA) 32
K: Josh Scobee (jules) 24
P: Matt Turk (Grafi) 13 és Steve Weatherford (eaglesfan93) 13
HC: Lions (FA) 7
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
😀am jó fetomy csapatneve 😂WyattHát igen, relocation volt múlt héten, az "új" csapat 50 ponttal túlszárnyalta az eddigi legtöbbet, először léptük át a 200 pontot, és meg is van az első győzelem ^^ Ebben a fordulóban csak 2-en (na jó, mégegy, de ő csak 1-el) szereztek több pontot nálunk 😊 Hát, megérte az arculatváltás 😀fetomy
nekem nem lett meg a +200, de első siker itt is meg 😀
több mint 14 éve
am jó fetomy csapatneve 😂WyattHát igen, relocation volt múlt héten, az "új" csapat 50 ponttal túlszárnyalta az eddigi legtöbbet, először léptük át a 200 pontot, és meg is van az első győzelem ^^ Ebben a fordulóban csak 2-en (na jó, mégegy, de ő csak 1-el) szereztek több pontot nálunk 😊 Hát, megérte az arculatváltás 😀
több mint 14 éve
így van, de mostmár haza is értem!nekiállok megírni a kötelezőt!
több mint 14 éve
Ez nem én voltam, hanem kájzer, csak az én gépemről tolta, oszt be voltam jelentkezve. 😊Ha Kájzer tényleg fél ponttal fog nyerni, megeszem a kalapom.kdjóétvágyat!!!!!!!!!
baszod, ezt nem hiszem el 😀 😀 😀 😀 😀
majdnem bejött, írtam is, hogy csak véletlen ne legyen.......hajdu
több mint 14 éve
Ha Kájzer tényleg fél ponttal fog nyerni, megeszem a kalapom.kdjóétvágyat!!!!!!!!!
baszod, ezt nem hiszem el 😀 😀 😀 😀 😀
majdnem bejött, írtam is, hogy csak véletlen ne legyen.......
több mint 14 éve
Az eddig 1295 pontot szerző Kájzernek ugyanannyi győzelme van, mint a 903,5 pontos konquerornak. 😊vicces ez a fantasy
Ha lesz egy kis szerencsém, és a pontszámlálás véglegesítése felém billenti a mérleget, akkor pedig konquerornak több győzelme lesz. 😊kd
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az eddig 1295 pontot szerző Kájzernek ugyanannyi győzelme van, mint a 903,5 pontos konquerornak. 😊Ha lesz egy kis szerencsém, és a pontszámlálás véglegesítése felém billenti a mérleget, akkor pedig konquerornak több győzelme lesz. 😊
több mint 14 éve
11
22
Hát gondolhatjátok én is hogy meglepődtem amikor vasárnap láttam a 2 bye LB-t.Nem azon múlott, de hát akkor is...
A vicc, hogy a legrosszabb hetemmel sikerült a legmagabiztosabb győzelmemet aratni. 😉
Csak azt a múlt heti x-et tudnám feledni 😕 😀
több mint 14 éve
Normális LB nélkül 5-0-lal állok.Viszont jövő héten Fitzpatrick bye weeken van, így kénytelen vagyok a csapatot egy handoff QB-re bízni.
"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha Kájzer tényleg fél ponttal fog nyerni, megeszem a kalapom.
több mint 14 éve
Ezek szerint vannak nálad pechesebbek is a ligában? 😀nem is akartam elhinni amikor este ránéztem, hogy még nem kaptam ki 😊grat Zemanlának a 270 ponthoz és első győzelméhez 😛WyattKöszi!
A valóság: 134 pont!!!!!! :/
Az idén nem megy ez nekem, ill a játékosaimnak sem.
Mathews 5 (szum:22)
Barber 1 (szum:18)
L.Moore 0
D. Clark 2
Rodgers az OT-ban INT! (hogy száradjon le a keze!)
Behúztam E. Coleman-t mert S nem volt a bye week miatt, nem is játszott.... (pedig egy órával a kezdés előtt aktívra állították..)
Crabtree meg eddig hozott 4 meccsen 12 pontot, most meg (a padon) 18-at! Biztos én is hülye vagyok, hogy Moore-t kezdettem.... 😊zemanla
bocsi, csak a tapasztalat 😛Wyatt
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
A Dögs-CT meccs nem kicsit szoros:229,5-229 !!!! 😂
Hátha összejön mégegy döntetlen kajzernak....
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
nem is akartam elhinni amikor este ránéztem, hogy még nem kaptam ki 😊grat Zemanlának a 270 ponthoz és első győzelméhez 😛WyattKöszi!
A valóság: 134 pont!!!!!! :/
Az idén nem megy ez nekem, ill a játékosaimnak sem.
Mathews 5 (szum:22)
Barber 1 (szum:18)
L.Moore 0
D. Clark 2
Rodgers az OT-ban INT! (hogy száradjon le a keze!)
Behúztam E. Coleman-t mert S nem volt a bye week miatt, nem is játszott.... (pedig egy órával a kezdés előtt aktívra állították..)
Crabtree meg eddig hozott 4 meccsen 12 pontot, most meg (a padon) 18-at! Biztos én is hülye vagyok, hogy Moore-t kezdettem.... 😊zemanla
bocsi, csak a tapasztalat 😛
több mint 14 éve
Én fordulóról fordulóra azzal vagyok elfoglalva, hogy találjak valami használható LB-t. Feladtam. Mindet kihúztátok az első két körben a drafton.
"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
Én is szívesen válogatnék. 😛julesÉn minden héten válogatok, aztán mindíg L lesz belőle! 😀
Meg vagyok átkozva, mint Bagaméri Elemér!
több mint 14 éve
így jártamAhhoz nem kell nagy tapasztalat hogy rájöjj hogy nem jó dolog saját magaddal kibaszni 😊TomeeeMondjuk ha nem két inaktív LB-vel állsz ki hanem használod a waivert, talán jobb eséllyel indultál volna.Tomeeeilyen a rookie fantasyzókonqueror