bowl.hu div. 2./B
15 feliratkozó
több mint 15 éve
Grafi mikor járt itt utoljára? Emlékszik valaki?ez hogy nem játszik nagy szolgálatot tesz divatnak a bajnoki címéhez, ha normálisan áll ki a héten Brady 50 pontjával még esélye is lehetett volna de így divat nyugodtan nyer és ezzel valszeg fel is jut
Merre van amúgy?Kájzerszóze
több mint 15 éve
köszi Cortland, ez kellett
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Elfáradt a LB sorom így az alapszakasz végére. :S
több mint 15 éve
😀 😀 😀 😀 😀komolyra fordítva, hetek óta lyukas csapattal játszik. ide sem jött, waiveren sem nyomul. mintha teljesen kiszállt volna.
valakinek van infója?

több mint 15 éve
Grafi mikor járt itt utoljára? Emlékszik valaki? Merre van amúgy?

több mint 15 éve
Nahszóval, kinek nem kell az irányítója? Mert perpill nekem égetöen szükségem lenne egyre...tothbebeFreeman? De ez mindenkinek szól!!
több mint 15 éve
Holnap délután hatkor TRADE DEADLINE.Addig meg kell tenni az offert, amit a másiknak el kell fogadni. Szóval ha holnap délután hatig valaki még elfogad offert, az a csere belefér. Utána már nem.

több mint 15 éve
Ezt meg ne tőlem kérdezd.... 😀Ja, értem. 😊 És miért akarja vinni nulla értékkel? PO 3. körére jó lesz? 😊somoskovigAkkor miért akarsz érte kapni valamit? 😊somoskovigvinni akarja, nem adni.... 😊zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 15 éve
Ja, értem. 😊 És miért akarja vinni nulla értékkel? PO 3. körére jó lesz? 😊vinni akarja, nem adni.... 😊zemanlaJelenleg semmilyen.zinedine5Akkor miért akarsz érte kapni valamit? 😊somoskovig
több mint 15 éve
vinni akarja, nem adni.... 😊Akkor miért akarsz érte kapni valamit? 😊somoskovig? Smithnek milyen értéke van most éppen?somoskovigJelenleg semmilyen.zinedine5

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 15 éve
Akkor miért akarsz érte kapni valamit? 😊Jelenleg semmilyen.zinedine5Egyezkedhetünk, de előtte megvárom totbebe ajánlatát....zemanla? Smithnek milyen értéke van most éppen?somoskovig
több mint 15 éve
jah... Az nekem sincs sok, mint írtad, úgyhogy sry de nemFutó kéne... (sztem nemcsak nekem....)Palmer?zemanlaKit kérsz érte?tothbebe
Gondolom johnsont nem tudod nélkülözni, Benson van még...Washington nem kell....
De ha van jobb ötleted? :/zemanla

You're waiting for a train - a train that will take you far away. You know where you hope the train will take you, but you can't know for sure. But it doesn't matter...
több mint 15 éve
Jelenleg semmilyen.? Smithnek milyen értéke van most éppen?somoskovigZemanlaEgyezkedhetünk, de előtte megvárom totbebe ajánlatát....zemanla
Steve Smith (NYG) Shonn Greene-ért?zinedine5
több mint 15 éve
? Smithnek milyen értéke van most éppen?ZemanlaEgyezkedhetünk, de előtte megvárom totbebe ajánlatát....zemanla
több mint 15 éve
ZemanlaEgyezkedhetünk, de előtte megvárom totbebe ajánlatát....

több mint 15 éve
Futó kéne... (sztem nemcsak nekem....)Kit kérsz érte?tothbebeNahszóval, kinek nem kell az irányítója? Mert perpill nekem égetöen szükségem lenne egyre...tothbebePalmer?zemanla
Gondolom johnsont nem tudod nélkülözni, Benson van még...Washington nem kell....
De ha van jobb ötleted? :/

több mint 15 éve
Nahszóval, kinek nem kell az irányítója? Mert perpill nekem égetöen szükségem lenne egyre...tothbebeKitna Amendoláért?
több mint 15 éve
Kit kérsz érte?Nahszóval, kinek nem kell az irányítója? Mert perpill nekem égetöen szükségem lenne egyre...tothbebePalmer?zemanla

You're waiting for a train - a train that will take you far away. You know where you hope the train will take you, but you can't know for sure. But it doesn't matter...
több mint 15 éve
Nahszóval, kinek nem kell az irányítója? Mert perpill nekem égetöen szükségem lenne egyre...tothbebePalmer?