bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
11
22
Nálam pont az ellenkezője van, végre termelt a támadó sor rendesen + az LB trió is összeszedte magát, erre pont most nem lesz elég 237 pont (+ Meskó és Wilfork) a győzelemhez. 😕
több mint 14 éve
Hihetetlen, hogy ebben a buzi csapatban kb. mindenki baszakodik össze-vissza. Most is Weddle-Bethea összesen 7 pont, nevetséges... Egy DT-m többet szerzett ennél.fetomy😊 nálam is!
Hester 2
S.Smith (NYG) 3
Ward 1
Ez ám a támadó (?) egység! 😀
Prater 💋 14 pont!!!!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Névlegesen ótvar dolog kétszer Brees ellen nyomni, de most nincs okod panaszra konq, mert 17 pontot egy közepes QB is hozott volna, úgyhogy a sors rendes volt veled, és ha már kétszer van Brees, legalább most nem állatkodott 😊Bradfordnak k.vára örülök 😊 Romo-nak most van a bye, és erre a hétre pont bedurvult Bradford 😊 Nem rossz egy QB ez a srác 😊 Viszont mindez kurva jelentéktelen, mert már megint kikapok... Hihetetlen, hogy ebben a buzi csapatban kb. mindenki baszakodik össze-vissza. Most is Weddle-Bethea összesen 7 pont, nevetséges... Egy DT-m többet szerzett ennél.
több mint 14 éve
Tomeee
753
Hát most megnéztem, első héten 17 pont, most sem áll fényesen, egyáltalán nem durva ez. Bradfordtól viszont nem számítottam 20 pontra a Seahawks ellen.Sammy B nyilván jó, viszont fantáziaszempontból elég gáz kétszer szembeszállni Brees statjaival :/konquerorbazmeg jól látom hogy Brees megint ellenem van? pedig azthittem első héten letudtam fetomy ellen...konquerorEzen a héten trédelte el, most Bradford pusztít a kezdőjében ellenem.Tomeee
De te miért nem waivereztél, Allen és Williams byeos.
több mint 14 éve
Sammy B nyilván jó, viszont fantáziaszempontból elég gáz kétszer szembeszállni Brees statjaival :/bazmeg jól látom hogy Brees megint ellenem van? pedig azthittem első héten letudtam fetomy ellen...konquerorEzen a héten trédelte el, most Bradford pusztít a kezdőjében ellenem.Tomeee
több mint 14 éve
bazmeg jól látom hogy Brees megint ellenem van? pedig azthittem első héten letudtam fetomy ellen...
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
Megfelelő ajánlat esetén Sanches eladó. RB/WR, DE, DT érdekelne.GRAFI😂
több mint 14 éve
Megfelelő ajánlat esetén Sanches eladó. RB/WR, DE, DT érdekelne.
több mint 14 éve
Óóó, én tavaly nem véletlen futottam Injured Reserves néven... 😊 Keeper és div1 csapatomban is több, mint a fél keret volt sérült folyamatosan valamilyen betűvel, ami kb. 15 embert jelent 😛
több mint 14 éve
vazze!1 eltiltott, 1 out, 4 bye és 3 Q.
5 Q, 2 P, és 3 bye week játékos a keretben. (tudom, még változhat, de akkoris! :mad: )
A futóim lassan elfogynak....(nem mintha eddig sokat produkáltak volna....) :/zemanla
Ez van, elkezdődött a szezon.
"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
vazze!5 Q, 2 P, és 3 bye week játékos a keretben. (tudom, még változhat, de akkoris! :mad: )
A futóim lassan elfogynak....(nem mintha eddig sokat produkáltak volna....) :/
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Az a baj, hogy Darby és Ivory féle 1-2 pontos, sérülés esetén kezdő RB-m már van Slaton személyében.okkés😊nincs felesleges futóm, max a padról. Kenneth Darby és Chris Ivory......
Valaki nem adna el futót főként WRért cserébe?fetomy
sovány csaptrész, de mondjuk Franklin érdekelne.Kájzerszóze
Antman: Wells sehogysem eladó, ráadásul ha helyette jön RB, akkor ugyanott vagyok :/
több mint 14 éve
okkés😊nincs felesleges futóm, max a padról. Kenneth Darby és Chris Ivory......
sovány csaptrész, de mondjuk Franklin érdekelne.
több mint 14 éve
Antman
401
okkés😊Ment 1 lehetőség
több mint 14 éve
okkés😊Valaki nem adna el futót főként WRért cserébe?
több mint 14 éve
Semmi esetre sem cserélek futót, főleg nem elkapókra. Kettő is sérülésekkel bajlódik és abból Rice valószínűleg nem is fog játszani.Jules, ment egy offer!fetomyismét😛fetomy
LB és WR valóban elférne a csapatban, de nem cserélek mindenáron.
"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igen ki kellett dobjak egy CB-t mert túl sok volt a keretben belőle. 😀
több mint 14 éve
Kájzerszóze: Én benne vagyok.eaglesfan93valakit bejelöltél hogy kidobod?
lehet ezért nem ment még a csere...
elvileg már lejárt, hát várok kicsit, nem hagyom jóvá, ne legyen ebből is ügy 😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
lejárt az egy nap a tradre és nem történt semmi. mégis jóvá kell hagyni?Sam Cassel QB - Bruce Gradkowski QB és Tracy Porter CB
valakinek ellenvetés? a liga szabályok szerint LM only vetos. - szóval szóljon akinek nem tetszik.
Bár ezt írja:
Undisclosed Player will be conditionally dropped by Gangsters
Send Tracy Porter, NO CB from Bench to Gangsters
Send Bruce Gradkowski, Oak QB from Bench to Gangsters
Receive Matt Cassel, KC QB from Gangsters to Bench
Proposed by Szekszard Gangsters (D�niel Tak�cs), Sep 28, 10:36 AM ET
Accepted by Dogei Dogevok, Sep 28, 11:20 AM ET
Move will process at approximately Sep 29, 11:20 AM ET, or when all involved players unlock.
több mint 14 éve
Jules, ment egy offer!
több mint 14 éve
Antman: LB nem érdekel, tömve van vele a padlás. Thomas Jones esetleg?
You're waiting for a train - a train that will take you far away. You know where you hope the train will take you, but you can't know for sure. But it doesn't matter...
több mint 14 éve
Kájzerszóze: Én benne vagyok.eaglesfan93oké. elfogadtam.
több mint 14 éve
Azért ne kapkodd el ezt a dolgot, rágd meg jól 😀 😀 😀 😀Gratulálok kd!!!!!!!!Köszi! Nem hittem volna, hogy ilyen jól jön ki ez a hét :cool:
tothbebe: Gratulálok Neked is!!!! Sajna McCoy (5pont) nem futott, csak korzózott, Welker (4pont) is csak nézelődött. Szar volt a kér DE-m is (8pont összesen) és Porter is gagyi volt (5pont). Ennyit már nem bírt ki a csapat, talán a DE padoztatásom volt szar csak, mert Braylon Edwadrs nagy véltetlen volt (piás vezetés a héten), esély sem volt, hogy betegyem. Ezzel szemben az O-d nagyon brutál volt: Chad Henne 27pont (eddig két meccsen 17pont összesen), Chris Johnson 26pont, Cedric Benson 22pont (eddig két meccsen összesen 15pont)), DeSean Jackson 28pont. Winfield meg pontot tett a meccs végére 😀 😀 😀 😀
Szóval ez lehengerlő volt, GRATULA!Kájzerszóze
... TE: Dustin Keller (tothbebe) 21 – másodszor zsinórbanúgyérzem lassan a kezdöben a helye 😂 😂tothbebe
Kájzerszóze