Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Budapest Eagles - Isaszeg Pirates 0-0(Egy sportszerű scrimmage meccs volt, ahol egyik fél sem vitt TD-t, de ennek ellenére - állítólag - nem volt rossz.)
több mint 13 éve
Dunaújváros Gorillaz vs Budapest Titans1. negyed: 8:0
2. negyed: 14:0
3. negyed: 12:16
4. negyed: 6:7
Végeredmény: 40:23
több mint 13 éve
Jogos :o Akkor már csak a Gorillaz meccs kimenetele hiányzik 😊
több mint 13 éve
Szolnok Soldiers vs Eger Heroes1. negyed: 0:13
2. negyed: 0:6
3. negyed: 6:0
4. negyed: 0:6
Végeredmény: 6:25
több mint 13 éve
Az Ariel meg a Vanish elmehet a p*csába a kamu reklámokkal, inkább ezt mossák ki 😀hááát igen... a disznók kibújtak volna a bőrükből ha meglátják a pályát, de szerintem mi is adtunk az érzésnek 😀 😛arcsikeD Gladiators - Bp Cowboys2 0:19fokhagymajó meccs lehetett 😀
kristof
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
arcsike
100
hááát igen... a disznók kibújtak volna a bőrükből ha meglátják a pályát, de szerintem mi is adtunk az érzésnek 😀 😛D Gladiators - Bp Cowboys2 0:19fokhagymajó meccs lehetett 😀
kristof
több mint 13 éve
az első wolves meccs volt a csalókaa blue devils ellenünk és most a wolves ellen mutatta meg, miért is ők a képviselői ausztriának az EFAF cupban

több mint 13 éve
Plusz azért hiába megy az ember egy nappal előbb, azért az a 13 óra utazás sem mindegyén csak az első Wolves elleni meccs és a mi meccsünk közötti különbséget láttam, de az a csapat, akik ellen mi játszottunk, egy lényegesen összeszedettebb és jobb formában levő csapat volt, mint akik itt játszottak. az itteni csapathoz képest pl az offense line-ba jött 3 német válogatott, illetve játszott két olyan srác, akik a Wolves-meccs idején az osztrák junior válogatott edzőtáborában voltak.3 negyed vége: HBD-BpW 34-0cápa77Erről meg majdnem elfeledkeztem. Hazai pályán simán nyert a Wolves, idegenben pedig simán kikapott. Szintén idegenben (sokkal szorosabb eredménnyel) kapott ki a Hurricanes is a Blue Devilstől.
Mi ennek az oka? Az első wolves elleni meccshez képest jött pár klasszis játékos?Zorddd
a 2 Wolves-meccs közötti különbség, hogy az első meccsen rengeteg sérültje volt a Blue Devilsnek, ráadásul a meccsen kidőlt a top WR-ük és egy RB is (a másik nem volt az edzőtábor miatt). a WR-t pótolták Amerikából azóta. Illetve elvileg a Wolves-nál rengeteg a sérültSzobi22

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
én csak az első Wolves elleni meccs és a mi meccsünk közötti különbséget láttam, de az a csapat, akik ellen mi játszottunk, egy lényegesen összeszedettebb és jobb formában levő csapat volt, mint akik itt játszottak. az itteni csapathoz képest pl az offense line-ba jött 3 német válogatott, illetve játszott két olyan srác, akik a Wolves-meccs idején az osztrák junior válogatott edzőtáborában voltak.3 negyed vége: HBD-BpW 34-0cápa77Erről meg majdnem elfeledkeztem. Hazai pályán simán nyert a Wolves, idegenben pedig simán kikapott. Szintén idegenben (sokkal szorosabb eredménnyel) kapott ki a Hurricanes is a Blue Devilstől.
Mi ennek az oka? Az első wolves elleni meccshez képest jött pár klasszis játékos?Zorddd
a 2 Wolves-meccs közötti különbség, hogy az első meccsen rengeteg sérültje volt a Blue Devilsnek, ráadásul a meccsen kidőlt a top WR-ük és egy RB is (a másik nem volt az edzőtábor miatt). a WR-t pótolták Amerikából azóta. Illetve elvileg a Wolves-nál rengeteg a sérült
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
D Gladiators - Bp Cowboys2 0:19fokhagymajó meccs lehetett 😀
több mint 13 éve
3 negyed vége: HBD-BpW 34-0cápa77Erről meg majdnem elfeledkeztem. Hazai pályán simán nyert a Wolves, idegenben pedig simán kikapott. Szintén idegenben (sokkal szorosabb eredménnyel) kapott ki a Hurricanes is a Blue Devilstől.
Mi ennek az oka? Az első wolves elleni meccshez képest jött pár klasszis játékos?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sracok bocsi, tudom h nem foci, de ez is amerikai sport 😊, ezt a topikot talan tobben olvassak, mint a laxtopikot es hatha debreceniek/debrecenkornyekiek tovabbtudnak adni barati korben az infot
több mint 13 éve
tibibá
54
Tiszta szar az egész 😀 😀Így igaz, a helyi TV ,Rádió, Lapok azok ,amelyek számunkra nyerők! Tapasztalatból mondom,mint TV operatőr. Sok esetben jó helyzetben vagyunk ,mert a történéseink hír értékkel bírnak. Ez pedig a helyi támogatók meggyőzése miatt sem utolsó szempont.
Mindegy én leszarom. Megírjuk a cikket, aztán felkerül vagy sem. Egyébként is nekünk az itteni médiával kell reklámoznunk magunkat, nem a központi oldallal, mert az csak úgyis a fociszerető közönség nézi meg...Bruce
Remélem nem találtam fel a spanyol viaszt 😊
több mint 13 éve
Tiszta szar az egész 😀 😀 A fenti képeken meg nem vagyunk rajta mi sem már régóta. (soha nem is voltunk)
Mindegy én leszarom. Megírjuk a cikket, aztán felkerül vagy sem. Egyébként is nekünk az itteni médiával kell reklámoznunk magunkat, nem a központi oldallal, mert az csak úgyis a fociszerető közönség nézi meg...
több mint 13 éve
És a Crushers is Crusaders néven fut a fenti képeken évek óta....Dettó, a másik dolog meg, hogy a következő meccsek résznél miért nincs a Békéscsabának meg nekünk is sisakos logónk, nem mintha ezen múlna bármi is csak plusz egy dolog.69nem grammarnácizmusról van szó feltétlenül, de a szövetség oldalán TALÁN elvárható lenne, hogy normális minőségű cikkek szülessenek. Ez a számonkérés meg kb. olyan, mintha valaki szidna pl egy NFL-játékost, hogy mennyire szar volt (gondolom veled még soha nem történt meg), és számon kérnéd az illetőn, hogy ő biztos ilyet se tudna 😉Szobi22Én azt is elvárom, hogy a szövetség oldalán a szövetség tagjának, a Miskolc Steelersnek a valódi, érvényes logója legyen kint, ennek ügyében két éve átlagosan havonta küldök egy udvarias kérését e-mailben a honlap szerkesztőinek, amire még sose reagált senki, és nem is cserélte a rossz grafikát.
Nem látok reményt ennél komolyabb kérdésekben...wmitty
több mint 13 éve
Dettó, a másik dolog meg, hogy a következő meccsek résznél miért nincs a Békéscsabának meg nekünk is sisakos logónk, nem mintha ezen múlna bármi is csak plusz egy dolog.nem grammarnácizmusról van szó feltétlenül, de a szövetség oldalán TALÁN elvárható lenne, hogy normális minőségű cikkek szülessenek. Ez a számonkérés meg kb. olyan, mintha valaki szidna pl egy NFL-játékost, hogy mennyire szar volt (gondolom veled még soha nem történt meg), és számon kérnéd az illetőn, hogy ő biztos ilyet se tudna 😉Szobi22Én azt is elvárom, hogy a szövetség oldalán a szövetség tagjának, a Miskolc Steelersnek a valódi, érvényes logója legyen kint, ennek ügyében két éve átlagosan havonta küldök egy udvarias kérését e-mailben a honlap szerkesztőinek, amire még sose reagált senki, és nem is cserélte a rossz grafikát.
Nem látok reményt ennél komolyabb kérdésekben...wmitty
több mint 13 éve
nem grammarnácizmusról van szó feltétlenül, de a szövetség oldalán TALÁN elvárható lenne, hogy normális minőségű cikkek szülessenek. Ez a számonkérés meg kb. olyan, mintha valaki szidna pl egy NFL-játékost, hogy mennyire szar volt (gondolom veled még soha nem történt meg), és számon kérnéd az illetőn, hogy ő biztos ilyet se tudna 😉Szobi22Én azt is elvárom, hogy a szövetség oldalán a szövetség tagjának, a Miskolc Steelersnek a valódi, érvényes logója legyen kint, ennek ügyében két éve átlagosan havonta küldök egy udvarias kérését e-mailben a honlap szerkesztőinek, amire még sose reagált senki, és nem is cserélte a rossz grafikát.
Nem látok reményt ennél komolyabb kérdésekben...
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
A vége: 41-14A többi meccsről van valami?

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Hohenems (hohemens) Blue Devils-Budapest Wolves félidőben 20-0

több mint 13 éve
Korrektúra, átolvasás, átfésülés - ez annak a sara aki megjelenteti, ha a nélkül, akkor meg legalább a szomszéddal olvastassa el és javítsa.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak