Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 13 éve
Miskolc Steelers 16
Már átköltöztek arra a másikra, de sztem minőségi cserét értek el vele, tavaly kétszer is játszottunk ott és szerintem magyar szinten is remek pálya és stadion.
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
A Nyíregyháza Tigers nem indult div1-ben, a Tigresek 2. számú csapata indult viszont a div2-ben és hazai mérkőzéseit Miskolcon játsza. A CEI-ben (nemzetközi meccsek) viszont Nyíregyházán láthatod őket. Az ősszel lebonyolítandó mérkőzéseiket a HFL-ben szerintem szintén Nyíregyházán játszák.Miskolc Steelers
Nagykállói focipálya már nem adja?

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A segítségeteket szeretném kérni.Szabolcsi vagyok és kiszeretnék látogatni egypár mérkőzésre a szezonban. Azt szeretném kérdezni, hogy a Nyíregyháza Tigers hol játssza ebben a szezonban a hazai mérkőzéseit.

A segítséget előre is köszönöm!patobranco
Tavaly aT- vasvári uti felüljáró alatt játszottak! Hogy ha csak ősszel játszanak akkor szomorú leszek!
több mint 13 éve
Miskolc Steelers 16
A Nyíregyháza Tigers nem indult div1-ben, a Tigresek 2. számú csapata indult viszont a div2-ben és hazai mérkőzéseit Miskolcon játsza. A CEI-ben (nemzetközi meccsek) viszont Nyíregyházán láthatod őket. Az ősszel lebonyolítandó mérkőzéseiket a HFL-ben szerintem szintén Nyíregyházán játszák.
több mint 13 éve
patobranco New Orleans Saints 9
A segítségeteket szeretném kérni.Szabolcsi vagyok és kiszeretnék látogatni egypár mérkőzésre a szezonban. Azt szeretném kérdezni, hogy a Nyíregyháza Tigers hol játssza ebben a szezonban a hazai mérkőzéseit.

A segítséget előre is köszönöm!
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 709 — no es importante
Azért ez a cikk nagyon komoly: http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/nucleus/index.php?itemid=2330&blog_id=1
A kedvenc mondatom belőle: "A második touch downt is a Blue Devils csapata szerezte a farkasok diffensének (védekező egység) passz interferenc-ét követően."balu10
Szerintem ügyes provokáció a magyar terminológia szükségességének igazolására. 😊
(A szerző nem tudta eldönteni, hogy kinek a számára írja a meccs beszámolót.)Atari
ott a pont 😉

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Azért ez a cikk nagyon komoly: http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/nucleus/index.php?itemid=2330&blog_id=1
A kedvenc mondatom belőle: "A második touch downt is a Blue Devils csapata szerezte a farkasok diffensének (védekező egység) passz interferenc-ét követően."balu10
szerintem a gyengébbik nem képviselőjétől nem is olyan rossz... 😉
igaz, hogy nem egy Mona Lisa, de azért legalább valamennyire képben van 😀
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Szerintem ügyes provokáció a magyar terminológia szükségességének igazolására. 😊
(A szerző nem tudta eldönteni, hogy kinek a számára írja a meccs beszámolót.)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
hányinger

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 501 — ℧
mindig tanul az ember valami újat...

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
A kedvenc mondatom belőle: "A második touch downt is a Blue Devils csapata szerezte a farkasok diffensének (védekező egység) passz interferenc-ét követően."

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a csapatonkénti téma - még - felesleges, úgy sincs annyi hsz, meg akkora szurkolói bázisFarky
attól elkezdhetnénk, legfeljebb belehalunk, úgysincs tévé úgyhogy járjanak csak meccsre....sutianap
Divíziónkénti témába szerintem bőven be lehet szúrni azt a hetente két három hozzászólást, ami csapatfórumon menne.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
a csapatonkénti téma - még - felesleges, úgy sincs annyi hsz, meg akkora szurkolói bázisFarky
attól elkezdhetnénk, legfeljebb belehalunk, úgysincs tévé úgyhogy járjanak csak meccsre....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
a csapatonkénti téma - még - felesleges, úgy sincs annyi hsz, meg akkora szurkolói bázis

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Akkor kellene egy hasonló struktúra mint a többi nagy témának, csapatonkénti, egy meccsnap trashtalk meg egy két általános csevegő topik meg a magyarítás. Mondjuk ha megy, nem olyan rettenetesen fáradságos lelátogatni a soroksárira ozt megmondani ez van májszter ezt hoztuk össze áldását adja-e?
nem cikkhez kell ember hanem a topikgondozáshoz, hogy mondjuk Sanyikám hetente eccer öt mondatot leír ami eszébe jut hirtelen a Hurikányról..............

több mint 13 éve
mivel majdnem minden csapatból fórumozik itt valaki, biztos lenne (lesz) segítség, ha kell. Főleg, hogy a csapatoknak is egy jó reklám, hogy írnak róluk.Farky
jó meglátás, talán a legújabb 1-2 csapatból nincs ember, de amúgy le van fedve a mezőny 😊JSanyo
2-3 éve mikor még volt a kickoff.hu (asszem), akkor is volt egy ilyesmi kezdeményezés,hogy mindenki írja meg a cikkeket és küldje be...de abból se sok jó származott, szóval én szorgalmazom,de nem bízok benne,hogy összejönBusy
nem elsősorban arra gondoltam h írja meg mindenki a cikkeket, de ha majdnem minden csapatból van egy emberke aki tud szolgálni 1-2 plusz infóval (tryout, meccs, scrimmage, promó valahol, stb) már az is sokat jelenthet, és nem pár emberkének kell kutatnia érte mindenfelé. Ráadásul a csapatok felének a weboldala eléggé el van hanyagolva, tehát onnan sem lehet sok infót összeszedni.

több mint 13 éve
Busy 95 — El Presiden†e
mivel majdnem minden csapatból fórumozik itt valaki, biztos lenne (lesz) segítség, ha kell. Főleg, hogy a csapatoknak is egy jó reklám, hogy írnak róluk.Farky
jó meglátás, talán a legújabb 1-2 csapatból nincs ember, de amúgy le van fedve a mezőny 😊JSanyo
2-3 éve mikor még volt a kickoff.hu (asszem), akkor is volt egy ilyesmi kezdeményezés,hogy mindenki írja meg a cikkeket és küldje be...de abból se sok jó származott, szóval én szorgalmazom,de nem bízok benne,hogy összejön

több mint 13 éve
jó meglátás, talán a legújabb 1-2 csapatból nincs ember, de amúgy le van fedve a mezőny 😊

több mint 13 éve
mivel majdnem minden csapatból fórumozik itt valaki, biztos lenne (lesz) segítség, ha kell. Főleg, hogy a csapatoknak is egy jó reklám, hogy írnak róluk.

több mint 13 éve
a szerkesztőségben már beszéltünk róla, és idén valószínűleg valamilyen szinten fogunk a magyar amfocival is foglalkozni

egyelőre még csak tapogatózunk, és mivel Dömén kívül egyik szerkesztő se folyt bele eddig nagyon a hazai futballéletbe, így nem kis lemaradást kell bepótolni, de ha úgy látjuk, hogy van igény rá, a MAFL/CEFL/CEI is terítékre kerüljjncaa
kb 2 éve rágtam rendesen szegény konqueror fülét, hogy ha már úgyis játszik, akkor próbáljon valamit alkotni ezen a honlapon is magyar foci témában, de sajna nem jött össze 😕
mondjuk minden feltétel adott hozzá, hogy legyen/lehessen magyar része is az oldalnak, és tekintve, hogy most hétvégén már indul a parti mindkét divízióban, alkalmasabb időpont sem nagyon van rá...JSanyo
mer példáult te is rá érsz, de mi lenne ha jelentkezés alapon - aztán látjuk ki halandó rá és úgy leosztani
én jelentkezem!sutianap
én is vevő lennék egy kis társadalmi munkára

több mint 13 éve
a szerkesztőségben már beszéltünk róla, és idén valószínűleg valamilyen szinten fogunk a magyar amfocival is foglalkozni

egyelőre még csak tapogatózunk, és mivel Dömén kívül egyik szerkesztő se folyt bele eddig nagyon a hazai futballéletbe, így nem kis lemaradást kell bepótolni, de ha úgy látjuk, hogy van igény rá, a MAFL/CEFL/CEI is terítékre kerüljjncaa
kb 2 éve rágtam rendesen szegény konqueror fülét, hogy ha már úgyis játszik, akkor próbáljon valamit alkotni ezen a honlapon is magyar foci témában, de sajna nem jött össze 😕
mondjuk minden feltétel adott hozzá, hogy legyen/lehessen magyar része is az oldalnak, és tekintve, hogy most hétvégén már indul a parti mindkét divízióban, alkalmasabb időpont sem nagyon van rá...JSanyo
mer példáult te is rá érsz, de mi lenne ha jelentkezés alapon - aztán látjuk ki halandó rá és úgy leosztani
én jelentkezem!

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Ha már így szóba került!
http://www.facebook.com/events/373492399352129/

több mint 13 éve

mondjuk minden feltétel adott hozzá, hogy legyen/lehessen magyar része is az oldalnak, és tekintve, hogy most hétvégén már indul a parti mindkét divízióban, alkalmasabb időpont sem nagyon van rá...

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 709 — no es importante
mondjuk gyakran így is informatívabb, mint a hivatalos 😊JSanyo

szerintem lenne, mivel a "hivatalos oldalról" nem sok infót lehet megtudniFarky
hogy "hivatalos" mellett "hitelesek" is legyünk, ahhoz ugye valamilyen szinten semleges, a csapatokat, a játékosokat és magát a játékot többé-kevésbé ismerő emberek kellenek, amit azért elég nehéz összehozni

én speciel Veszprém meccsekere tudok menni, meg esetleg pár pestire, de a Wildfires kétszer játszik otthon az egész szezonban, ha jól olvasom... szóval ez az év még biztos rámegy az ismerkedésre, de amit pl. garantálni tudunk, hogy az NFL és NCAA mellett a magyar bajnoki tabellák/eredmények is elérhetőek lesznek majd a főoldalon, facebookon pedig promózni fogjuk a mérkőzéseket

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ha "hivatalos" hírforrás lenne a bowl.hu, akkor szerintem lenne rá igény, de így kb. lényegtelen szvsz. elfér egy helyen is a "tevoltálakielőbbleköptélésegyébkéntis" típusú beszélgetések nagy része 😊Gyurma Pappa
mondjuk gyakran így is informatívabb, mint a hivatalos 😊JSanyo

szerintem lenne, mivel a "hivatalos oldalról" nem sok infót lehet megtudni