Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 13 éve
zsolti_23 66
Tibibá!
Ezt már nem mossa le magáról!
Én tudom hogy direkt csinálta csak, hogy kiszúrjon a Szegeddel!😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem van egy dátumom 😊
Március 11. du 14 kor Tata Mustangs vs Szolnok Soldiers barátságos mérkőzés.
Helyszín: Tata Fényes-fasor 6/a http://maps.google.hu/maps/place?hl=hu&georestrict=input_srcid:e368e4c645a0501c
Amint írtam Kickoff : 14 óratibibá
Köszönöm Tibibá, ez már benne van a naptáramban 😉 Valami ilyenre gondoltam, mert az emberfia próbálja levadászni a dátumokat, hogy ha épp nem hazai meccs van akkor merre, de ez egy idő után követhetetlen (amikor elindulnak a helyszínváltozások pl)
több mint 13 éve
tibibá 54
Akkor ezek szerint Tibibá a beépített embere a Szekszárdnak!😊zsolti_23
😀 😀 😀 😀 😛 😛 😛 😛 😛 😛
több mint 13 éve
tibibá 54
Nah emberek örömmel jelentem megjöttek az aréna videók, voltak olyan dolgok,melyekben ténylegesen nem volt igazam/unk ezekért sorry, de volt olyan is amikor igazam/unk volt.Az meg csak felettébb érdekes hogy a Szekszárd meccs valahogy nincsen meg...No comment.Pacman
nem érdekel ám senkitRicsi56
héhéhé, ne lopd a dumám 😂 én vagyok itt a helyi seggfej 😀 😂pc_x
Bence!

Telefonon elmondtam,hogy a Szekszárd és a Döntő mérkőzésre elfogyott a tárhely a kamerán. El számoltuk magunkat a nyersanyagot illetően. Még egyszer bocs,tudom ez nem segít,de ez van 😕
több mint 13 éve
tibibá 54
A scrimmage meccsekkel az a baj hogy azt sehol nem fogod megtalálni csak a csapatok oldalain... A nemzetközi meccseket a mafsz oldalán megtalálod...JUNIOR46
Igen, ez a baj 😉 Tavaly is vadásztam a meccseket, de volt amiről lemaradtam - segond, így is akad majd fotóznivaló.
Nagyon köszönöm a válaszokat, Uraim.krampusz
Nekem van egy dátumom 😊
Március 11. du 14 kor Tata Mustangs vs Szolnok Soldiers barátságos mérkőzés.
Helyszín: Tata Fényes-fasor 6/a http://maps.google.hu/maps/place?hl=hu&georestrict=input_srcid:e368e4c645a0501c
Amint írtam Kickoff : 14 óra
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Nah emberek örömmel jelentem megjöttek az aréna videók, voltak olyan dolgok,melyekben ténylegesen nem volt igazam/unk ezekért sorry, de volt olyan is amikor igazam/unk volt.Az meg csak felettébb érdekes hogy a Szekszárd meccs valahogy nincsen meg...No comment.Pacman
nem érdekel ám senkitRicsi56
héhéhé, ne lopd a dumám 😂 én vagyok itt a helyi seggfej 😀 😂

több mint 13 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
nem érdekel ám senkit

Crushers #12
több mint 13 éve
istvankovacs 53
sziasztok!

arról szeretnék érdeklődni, hogy ha ki szeretném próbálni a sportot csapat szinten, hol tudom követni, hogy melyik csapatnál mikor vannak try outok? csak a saját oldalukon, külön-külön, vagy találok valahol ehhez segítséget? valamint tippeket is szeretnék kérni, hogy hol lehet/érdemes elkezdeni.
még sosem játszottam "csapatban", csak barátokkal dobálóztunk, szóval teljesen kezdő vagyok. túl fiatal sem vagyok (25), de ha jól olvastam, várnak bárkit 😊
remélem jó helyen kérdezem, mert bár már elég régóta nézem az oldalt, a fórumot ma fedeztem csak fel magamnak 😊
előre is köszi!

- gáborwinston
Hello, szerintem ha le mész bármelyik csapat edzésére szívesen fogadnak, Olyanról még nem hallottam, h valakit elküldtek volna, mert most épp nincs tryout 😊
Csapat meg attól függ melyik városban élsz.Farky
köszi! elfelejtettem megírni, pesten lakom, a XIII. kerben. igazából arra gondoltam, hogy most így tavasszal/nyáron edzek, és majd a szeptember körüli tryoutokra néznék majd el, mert mostanában nem volt sok időm ilyesmire és eléggé eltunyultam 😊 😊

köszi mégegyszer!winston
vagy, ha már 13. kerület, rozsnyai utca, Láng sporttelep, Budapest Wolves, www.wolves.hu
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Akkor ezek szerint Tibibá a beépített embere a Szekszárdnak!😊zsolti_23
Ennyi, én mindig is tudtam. Kösszép Tibibá, kösszép.
több mint 13 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
A scrimmage meccsekkel az a baj hogy azt sehol nem fogod megtalálni csak a csapatok oldalain... A nemzetközi meccseket a mafsz oldalán megtalálod...JUNIOR46
Igen, ez a baj 😉 Tavaly is vadásztam a meccseket, de volt amiről lemaradtam - segond, így is akad majd fotóznivaló.
Nagyon köszönöm a válaszokat, Uraim.krampusz
hát ha még fotózni is szeretnél akkor gondolom a saját városod van előnyben... A pesti meccsek azért jók mert van vagy nem tudom hány csapat 😊 így ott biztos még vállogatni is tudsz hogy hol legyél...

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon köszönöm a válaszokat, Uraim.
több mint 13 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Sziasztok!
Fellelhető-e olyan oldal bárhol a neten ahol a következő 1-2 héten esedékes minden meccs megtalálható? (függetlenül a bajnokságtól/diviziótól/stb)

Elnézést, ha túl evidens a kérdésem, korábban nem sikerült ilyet találnom.

Előre is köszönöm a választ.krampusz
http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/nucleus/Tred
Nagyon köszönöm, de itt sajnos nem minden meccs található meg

(pl. scrimmage, vagy nem hazai bajnokság...)krampusz
A scrimmage meccsekkel az a baj hogy azt sehol nem fogod megtalálni csak a csapatok oldalain... A nemzetközi meccseket a mafsz oldalán megtalálod...

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Fellelhető-e olyan oldal bárhol a neten ahol a következő 1-2 héten esedékes minden meccs megtalálható? (függetlenül a bajnokságtól/diviziótól/stb)

http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/nucleus/Tred
Nagyon köszönöm, de itt sajnos nem minden meccs található meg

(pl. scrimmage, vagy nem hazai bajnokság...)
több mint 13 éve
SzentiRebel_#18 272 — Rebels fan
sziasztok!

arról szeretnék érdeklődni, hogy ha ki szeretném próbálni a sportot csapat szinten, hol tudom követni, hogy melyik csapatnál mikor vannak try outok? csak a saját oldalukon, külön-külön, vagy találok valahol ehhez segítséget? valamint tippeket is szeretnék kérni, hogy hol lehet/érdemes elkezdeni.
még sosem játszottam "csapatban", csak barátokkal dobálóztunk, szóval teljesen kezdő vagyok. túl fiatal sem vagyok (25), de ha jól olvastam, várnak bárkit 😊
remélem jó helyen kérdezem, mert bár már elég régóta nézem az oldalt, a fórumot ma fedeztem csak fel magamnak 😊
előre is köszi!

- gáborwinston
XIV. Kerület Kövér Lajos utca például 😊 www.rebels.hu itt mindent megtalálsz, edzések kedden és csütörtökön.

több mint 13 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
Sziasztok!

http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/nucleus/

M. Vikings
Always open!
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
sziasztok!

előre is köszi!

- gáborwinston
Hello, szerintem ha le mész bármelyik csapat edzésére szívesen fogadnak, Olyanról még nem hallottam, h valakit elküldtek volna, mert most épp nincs tryout 😊
köszi! elfelejtettem megírni, pesten lakom, a XIII. kerben. igazából arra gondoltam, hogy most így tavasszal/nyáron edzek, és majd a szeptember körüli tryoutokra néznék majd el, mert mostanában nem volt sok időm ilyesmire és eléggé eltunyultam 😊 😊

köszi mégegyszer!winston
http://www.facebook.com/budapesthurricanes
a legújabb bejegyzés 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!

Előre is köszönöm a választ.
több mint 13 éve
zsolti_23 66
Akkor ezek szerint Tibibá a beépített embere a Szekszárdnak!😊
több mint 13 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
sziasztok!

előre is köszi!

- gáborwinston

köszi mégegyszer!
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 501 — ℧
sziasztok!

előre is köszi!

- gáborwinston
Csapat meg attól függ melyik városban élsz.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
sziasztok!

előre is köszi!

- gábor
több mint 13 éve
VT 123
Na, hála a jó istennek, már úgy aggódtunk, hogy hol lehetnek.

Akkor elemezzétek ki gyorsan, aztán a szezonig még csiszolhattok a rossz-play-olvasás, elrontott-tackle, időben-oda-nem-érés és elejtett-labda technikátokon.
több mint 13 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
a)
Liberál-bolsevik-kapitalista összeesküvés. Látszik a felvételen, ahogy a szekszárdi oligarhák kenőpénzt csúsztatnak a mohó zebrák zsebébe, ezért tüntették el aljasul a bizonyítékot az erre felkészített titkosügynökök. Ráadásul a meccsen elkövetett szándékos csalássorozat méltán kerülne be a sportág fekete könyvébe.

b)
Nem sikerült felvenni

több mint 13 éve
Pacman 162 — Ball Hawk
Nah emberek örömmel jelentem megjöttek az aréna videók, voltak olyan dolgok,melyekben ténylegesen nem volt igazam/unk ezekért sorry, de volt olyan is amikor igazam/unk volt.Az meg csak felettébb érdekes hogy a Szekszárd meccs valahogy nincsen meg...No comment.

See what you hit,and hit what you see
több mint 13 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
A mentőkérdés szabályozása jóval szigorúbb lett, akit érint tanulmányozza a Versenykiírás ide vonatkozó részét, nehogy meg legyen a végeredmény már a kezdő sípszó előtt:

"Egészségügyi szolgáltatás a mérkőzésre:
Mivel a hazai mérkőzést rendező sportszervezet és az arra kijelölt referee, játékvezetők nem egészségügyi szakértők, annak tényleges szakmai (egészségügyi Tv-i) megfelelőségét nem tudják szakszerűen megítélni, ezért a jelen versenykiírásban meghatározottak alapján kell eljárni az egészségügyi szolgáltatást nyújtó, és a mentőkocsit biztosító szolgálattal, céggel kapcsolatosan, ha az nem az OMSZ.
Mentőkocsinak azt kell tekinteni, amit http://www.mafsz.org/mafsz/index.php?blogid=8&catid=8 oldalon ''OMSZ minta merkozesekhez" dokumentumban a mentőkocsi címszó alatti leírásban található, annak funkcióját, és felszereltségét tartalmazza. Az OMSZ mintában leírt mentőkocsi felszereltséggel való egyezést a mérkőzés egészségügyi szolgálatát ellátó, elvállaló cég, szervezet, a hazai mérkőzést rendező csapat írásos kérése alapján aláírt nyilatkozatban kell megadnia. A hazai rendező csapatnak a nyilatkozatot minden esetben be kell kérnie az egészségügyi szolgáltatást nyújtó cég, szervezettől, ha az nem az OMSZ.
Az eredeti aláírással ellátott nyilatkozatot kell megküldenie a rendező sportszervezet számára, amennyiben nem az OMSZ biztosítja a mérkőzés egészségügyi szolgáltatását.
A nyilatkozat minta letölthető a http://www.mafsz.org/mafsz/index.php?blogid=8&catid=8 oldalon ''Egészségügyi szolgálatot ellátó nyilatkozata" cím alatt. A hazai mérkőzést rendező sportszervezet a mérkőzés refereeje számára köteles bemutatni az egészségügyi szolgáltató nyilatkozatát, amely csak akkor fogadható el, ha az a megadott OMSZ mintában leírtakat magában foglalja, illetve akkor nincs szükség arra, ha a mentőkocsit az OMSZ biztosítja. Ennek tényét a mérkőzés jegyzőkönyvébe kell a refereenek rögzítenie. Ennek elmulasztása a mérkőzés referee felelőssége, amely kapcsán a MAFSZ elnökségének a súlyos, szándékos szabályszegést soron kívül kell tárgyalnia, arra döntést hoznia.
A nyilatkozatot a mérkőzés jegyzőkönyvéhez kell csatolni, az a mérkőzés dokumentumainak része!"