Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
és akkor tigers, rebels miért nem hfl?gorillaz nem jöhet a vili szindróma miatt (bár wg-ként esetleg a győrrel)
lenne egy hat csapatos hfl kötelező juniorral és egy sok csapatos másodosztály, területi alapon esetleg (div 2 megszűnik)
amelyik csapat a másodosztályból akar és tud az indítson juniort ősszel vagy akár közösen is lehet (esetleg nekik valami kedvezmény a junior pénzekből ha egyedül indulnak)
ez csak ötlet

több mint 14 éve
Boti#63
69
akkor kb Div 1 3-4 csapat HFL 4 csapat div 2 pedig 256ezer ?😀
több mint 14 éve
racsy
45
Nem baj megyünk mi is div II-be.
több mint 14 éve
Mérget nem veszek, de ezt hallottam és ez egy ok lenne erre! 😉Békéscsaba: Úgy tudom a Szeged Bats indul a DIV II-ben és így nem lehetnek a Raptorok segítségére, itt is érthető a lentebb való indulás felmerüléseBruceErre azért ne vegyél mérget. 😉Döme
Ha meg nem így lesz, akkor meg megy a Csaba a DIV I-be és akkor minden meg van oldva! 😊
több mint 14 éve
Békéscsaba: Úgy tudom a Szeged Bats indul a DIV II-ben és így nem lehetnek a Raptorok segítségére, itt is érthető a lentebb való indulás felmerüléseBruceErre azért ne vegyél mérget. 😉
több mint 14 éve
Talán a Szolnok, de legkésőbb 25.-e után okosabbak leszünk.:cool:De úgy tűnik nem maradt 4. csapat.tudu28Ez azt jelenti, hogy DIV 1 sztornó?tudu28Én úgy tudom még egy csapat kell és meg van a minimális 4 (gondolom a Tigers, Gorillaz és a Rebels mellé)kisdani
több mint 14 éve
Titans és Zala: Velük nem tudom mi van, majd ha erre jár valaki aki tudja, leírja.BruceHa a Div I vagy II-ben indulás a téma, akkor a kérdés nálunk is felmerült, hogy mi legyen. Az okok: kisebb létszámhiány, junior csapat hiánya.
Hivatalos döntés még nincs, legalábbis nem közölt velünk semmit a vezetőség, addig pedig semmi pletykát, félinformációt nem akarok mondani.
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 14 éve
tudu28
152
:cool:De úgy tűnik nem maradt 4. csapat.Én úgy tudom még egy csapat kell és meg van a minimális 4 (gondolom a Tigers, Gorillaz és a Rebels mellé)kisdani7 csapat van:Ez azt jelenti, hogy DIV 1 sztornó?tudu28
- Szolnok Soldiers
- Békéscsaba Raptors
- Miskolc Steelers
- Eger Heroes
- Zala Predators
- Budapest Titans
- Jászberény Wolverines
Nézzük kivel mi van:
Eger, Jászberény: létszámilag nem rendelkeznek elég emberrel véleményem szerint, hogy a DIV I-et vállalni tudják, sok junior korú játékos van.
Miskolc: Azt írták egy közleményben, hogy a felnőtt bajnokságot sem vállalják, nem hogy a DIV I-et.
Békéscsaba: Úgy tudom a Szeged Bats indul a DIV II-ben és így nem lehetnek a Raptorok segítségére, itt is érthető a lentebb való indulás felmerülése
Szolnok: Nem tudom mi van velük pontosan, de a létszámgondok itt is jelen lehetnek.
Titans és Zala: Velük nem tudom mi van, majd ha erre jár valaki aki tudja, leírja.Bruce
több mint 14 éve
:cool: Én úgy tudom még egy csapat kell és meg van a minimális 4 (gondolom a Tigers, Gorillaz és a Rebels mellé)7 csapat van:Ez azt jelenti, hogy DIV 1 sztornó?tudu28
- Szolnok Soldiers
- Békéscsaba Raptors
- Miskolc Steelers
- Eger Heroes
- Zala Predators
- Budapest Titans
- Jászberény Wolverines
Nézzük kivel mi van:
Eger, Jászberény: létszámilag nem rendelkeznek elég emberrel véleményem szerint, hogy a DIV I-et vállalni tudják, sok junior korú játékos van.
Miskolc: Azt írták egy közleményben, hogy a felnőtt bajnokságot sem vállalják, nem hogy a DIV I-et.
Békéscsaba: Úgy tudom a Szeged Bats indul a DIV II-ben és így nem lehetnek a Raptorok segítségére, itt is érthető a lentebb való indulás felmerülése
Szolnok: Nem tudom mi van velük pontosan, de a létszámgondok itt is jelen lehetnek.
Titans és Zala: Velük nem tudom mi van, majd ha erre jár valaki aki tudja, leírja.Bruce
több mint 14 éve
Full király volna egy félév bajnokság csak DIV2vel 😀7 csapat van:Ez azt jelenti, hogy DIV 1 sztornó?tudu28
- Szolnok Soldiers
- Békéscsaba Raptors
- Miskolc Steelers
- Eger Heroes
- Zala Predators
- Budapest Titans
- Jászberény Wolverines
Nézzük kivel mi van:
-------------------------
több mint 14 éve
tudu28
152
7 csapat van:Ez azt jelenti, hogy DIV 1 sztornó?
- Szolnok Soldiers
- Békéscsaba Raptors
- Miskolc Steelers
- Eger Heroes
- Zala Predators
- Budapest Titans
- Jászberény Wolverines
Nézzük kivel mi van:
több mint 14 éve
az miert vesz ha egy felnott csapatban sok junior koru emberke van?Jocimert az már túl mainstream, a Hurricanes így ment tavaly. Ez így nem menő, tudod Joci 😀
több mint 14 éve
az miert vesz ha egy felnott csapatban sok junior koru emberke van?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mi történt?
több mint 14 éve
chad revis
15
Miért pont hét és miért pont ez a hét?7 csapat van:
- Szolnok Soldiers
- Békéscsaba Raptors
- Miskolc Steelers
- Eger Heroes
- Zala Predators
- Budapest Titans
- Jászberény Wolverines
Nézzük kivel mi van:

Eger Heroes #50
JB Wolverines #51
Manchester Titans #15
több mint 14 éve
7 csapat van:- Szolnok Soldiers
- Békéscsaba Raptors
- Miskolc Steelers
- Eger Heroes
- Zala Predators
- Budapest Titans
- Jászberény Wolverines
Nézzük kivel mi van:
Titans és Zala: Velük nem tudom mi van, majd ha erre jár valaki aki tudja, leírja.
több mint 14 éve
racsy
45
Van csend rendesen. Pár csapatvezetőnek üzenem, hogy inkorektek vagytok!Akinek nem inge! Szerintem tudják majd mire gondolok.
Nem akarok semmit elindítani és ez volt az utólsó kommentem ezzel kapcsolatban.
(nevezés)
több mint 14 éve
Gratula a csapatoknak!
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 14 éve
A vége 41-12. Bajnok a Hurricanes!

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Junior döntő félidőben 13-0 a Hurricanesnek, Cowboys Offense: 24 total yards

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez a nagy kommentek hete... 😀Kalo+1
több mint 14 éve
Kalo
137
ez a nagy kommentek hete... 😀
több mint 14 éve
Kopasz98
93
2. Az mi, hogy hoz egy döntést a "bírói kar", aztán Vili bedurran, bemegy a pályára, és a bírók 1 perc gondolkodás után megmásítják a véleményüket. Ez volt.lájk xD
több mint 14 éve
IdZ's TOP3 BOWL.HU comments of the month 😀+1 😂
+1
Ez egy igen jó kérdés! 😊 IdZNagy-nagy +1
Igen, ezt is meg kellene szívlelni, kedves alkotó!!! :mad: IdZ+++1IdZTred
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
IdZ's TOP3 BOWL.HU comments of the month 😀+1
Ez egy igen jó kérdés! 😊 IdZ
Nagy-nagy +1
Igen, ezt is meg kellene szívlelni, kedves alkotó!!! :mad: IdZ
+++1IdZ