Kalo

Kalo
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
több mint 9 éve
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
137


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 9 éve
Kalo 137
HFL 2014. Mérkőzésnaptár (hazai csapat elől):
szeptember 6. Újbuda Rebels - Győr Sharks
itt is csere volt, ha minden igaz a meccs Győrben lesz, a visszavágó lesz Pest.Cardinalis
több mint 12 éve
Kalo 137
Sziasztok,

Pár eladó cucc:

Schutt DNA L-es sisak, ezüst színű, egy szezont használt, szép állapotban
Riddel Power MP340 XL vállvédő (RB, LB posztra ideális), keveset használt
Under Armour Hammer cipő, fekete, 42.5-es, vadonatúj (gumistoplis, fűre és műfűre egyaránt alkalmas)
Under Armour Metal cipő, fehér-kék, 43-as, vadonatúj, csavaros stoplis
Shock doctor fogvédő (persze új 😊 )
2 db Schutt sisakrács, fehér, új (ROPO DW WH)

Képeket tudok mailben küldeni, inkább ide írj ha érdekel, ne PM-et: kalovits@gmail.com)

Kalo
több mint 12 éve
Kalo 137
Jó kis aréna volt ez, láttam pár jó meccset és nagyon élveztem, hogy végre mi is játszottunk 😊
Volt sok szimpatikus és jól játszó csapat, szivesen meccseltem volna pl Veletek, tetszett ahogy küzdöttetek, de sajnos más ágon voltunk. Bár a Tata is nagyon jó ellenfél volt, öröm volt velük játszani az elődöntőt. Az tetszik az Arénában, hogy minden évben van pár kellemes meglepetés, és szépen játszó csapat. Na meg persze idénre is jutott kevésbé szimpatikus, velük más okból játszottam volna szivesen... 😀

Kalo
Arany Alkony, Cowboys#85

Köszönjük Ádám! Igyekeztünk korrektül letenni a névjegyünket ilyen neves csapatok között.Frankie72
több mint 12 éve
Kalo 137
Beszélek a rádiósokkal, hogy meg tudják-e csinálni. Én ehhez technikai analfabéta vagyok..

Kaló:
megoldható lenne, hogy a TD magazint amik felkerülnek a rádió oldalára felrakjátok iTunes-ba a Podcast szekcióba?
Elképesztően jó lenne, ha nem kellene egy mp3-al gányolni.
Tudomásom szerint semmibe nem kerül. Ha kerül max egy egyszeri pár euró. Esküszöm, én kifizetem csak, hogy nekem jó legyen, meg másnak, akik hallgatnak rendszeresen podcasteket.JAX
több mint 12 éve
Kalo 137
én adnám 😊
Kalo
több mint 12 éve
Kalo 137
Ahogy a fent belinkelt levélből is látszik, a Szövetség is csak aznap kapta meg a felkérést, ezért nem volt más lehetőség, vagy több idő erre. Hogy ennek ellenére 14 szavazat érkezett az még nem is rossz arány. Én speciel szavaztam, mert folyamatosan látok maileket. Sajnálatos, hogy nincs lehetőség átfogóan, szakmai szemmel szavaztatni (nincsenek statisztikák, senki sem lát elég csapatot, játékost ehhez). Egyszer talán lesz. Addig fogadjuk el ezt a nem reprezentatív eredményt, és örüljünk annak, hogy legalább van ilyen, és kiváncsi erre az MTI.
Biztos minden egyes csapatban van olyan játékos, aki megérdemli ezt, még az is lehetne megoldás, hogy minden csapat megszavazza a saját jelöltjét, majd egy bizottság (az edzők, csapatvezetők, megválasztott zsűri, stb) ezekből az ajánlásokból megválasztja azt, aki a sportág arca is lehetne akár egy évig -ha már érdemesnek találtatott erre.

Kalo

ok, nem volt itt sértődés. Jövőre remélem esélyt is adnak, hogy több csapat játékosa felkerüljön a listára legalább.deacon75
több mint 12 éve
Kalo 137
Humorérzék=zéró 😉

Nem vagyunk rászorulva kölcsön játékosokra. Nincs hiány posztunk, de ha lenne akkor sem.
több mint 12 éve
Kalo 137
Lesznek nálatok Titánok? 😉 😀

nálunk kötelező az edzéseken részt venni
ha ezt vállalod gyere
megvívsz az ifjú titánokkal a csapatba kerülésért 😊
Én szivesen játszanék HFLben 😊 Ha valakinek lesérül falembere szóljon nyugodtan.gyengejobb
cápa77
több mint 12 éve
Kalo 137
Továbbra is adott az Interliga tavaszra.. Ezzel létrejöhetne egy erős, és normális bajnokság, a legerősebb csapatok mind a HFL-ben küzdenének (végre). Cápa ötlete tetszik, bár tetszene a Tigers-Rebels duónak is...
Én is szívesebben játszanék egyébként tavasszal, de ha egyszer nincs elég bíró, akkor nincs. Nem mintha a mostani színvonalat ne tudnák kevesebb bíróval is ugyanilyen jól hozni.

és akkor tigers, rebels miért nem hfl?
gorillaz nem jöhet a vili szindróma miatt (bár wg-ként esetleg a győrrel)
lenne egy hat csapatos hfl kötelező juniorral és egy sok csapatos másodosztály, területi alapon esetleg (div 2 megszűnik)
amelyik csapat a másodosztályból akar és tud az indítson juniort ősszel vagy akár közösen is lehet (esetleg nekik valami kedvezmény a junior pénzekből ha egyedül indulnak)
ez csak ötletcápa77
Az a baj Cápa hogy a tavaszt meccs nélkül nem akarjuk eltölteni és a junior kérdés is gázos nálunk mivel még mindig nincs és sajnos akárhogy is próbálunk toborozgatni sajnos nem jönnek a junior koru emberkék.
Nincs edzési lehetőségünk Nyíregyházán és a "kölykök" nem tudják beválalni a távolságokat.
Ez van. Nem tudom mi lesz.racsy
több mint 12 éve
Kalo 137
ez a nagy kommentek hete... 😀

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 13 éve
Kalo 137
Az egyszerre több bajnokságban szereplési lehetőségről egy kis kitekintés: kosárlabdában létezik olyan lehetőség (T-licensznek hívják) aminek segítségével az anyaegyesület "lefelé" kölcsönadhat fiatal játékost (meg van szabva mennyit, és milyen korhatárig) annak érdekében, hogy több játéklehetőséget kapjon a tehetség, aki esetleg nem játszik eleget a nagycsapatban.
Szerintem ez egy szimpatikus megoldás -de természetesen ott is sokan kifogásolják ezt. Olyan szabályozás sosem lesz, ami mindenkinek tetszeni fog.

A mi sportunkban nem vagyok nagy híve a kölcsönadásnak, de ha egy csapat ebben lát a saját maga számára lehetőséget (és a szabályok megengedik) akkor senkinek semmi köze hozzá. Annyiszor elhangzott már: azt a csapatot kell megverni, aki Veled szemben áll. Ne a sisakja színét nézd, hanem hogy milyen mezben van.
Érdemes elolvasni a békéscsaba új szerzeményének nyilatkozatát, és egy kicsit mindenkinek magába szállnia. Amennyi alázat és odaadás abból a cikkből sugárzik, annak egy töredékével sok csapat (és egyéni játékos) sikeres lenne.

Tudom, hogy költői a kérdés kis hazánkat illetően, de miért van az, hogy mindíg a kifogások hangosabbak? Mi magunk sem vagyunk persze ebben jobbak a Cowboysnál, ne értsetek félre, de igyekszem ezen változtatni. Nálunk is örök sérelem marad pár "apróság", de azon vagyunk, hogy ezt mindenki elfelejtse, és a jövőért dolgozzon, ne a múltbeli sérelmekben éljen. Mi azon dolgozunk, hogy megoldjuk a gondjainkat házon belül, ha nem sikerül majd mi is körülnézünk másfelé (lásd Karim felkérése). A mi HFL-re edző játékosaink lehetőség szerint nem fognak a Div2-ben szerepelni, de nem azért, mert annyira sokkal jobbak, hanem mert szeretnénk utánpótlást nevelni, és lehetőséget adni azoknak, akik áldozatokat hozva edzenek velünk -sok esetben évek óta.
Van egy veretlenül bajnok junior gárdánk, akik előtt le a kalappal, és akikre építhetjük a jövő csapatát -és tesszük is, mert sokan (például én is) kiöregszünk ebből hamarosan.

El kellene felejteni a sérelmeket, és együtt dolgozni azon, hogy az egész magyar foci legyen erősebb. Örülni kellene az olyan dolgoknak, mint a mostani Aréna, mert felmutatott egy csomó örömteli dolgot. Persze voltak hibái is, minden szervezésnek lesznek -de a legnagyobb baja az volt, hogy érdektelenségbe fulladt! Alig voltak nézők, és ha ez így megy a szezonban is, akkor nem lesz miért, ki ellen károgni 2-3 éven belül, mert nézők nélkül minden csapat tönkremegy szép lassan..

Vannak mindenki előtt nyitott lehetőségek (csapat-együttműködés, több/jobb edzés, igazolás, jó edző keresése, alázatosabb munka, szponzorok behozatala, stb).
Egyszer tegyen már le valaki egy kidolgozott javaslatot a VB/Szövetség asztalára valamivel kapcsolatban ahelyett, hogy a kötekedés megy..

Persze lehet, hogy csak el kell már végre kezdődnie a szezonnak, hogy a játéké legyen a főszerep, ne a szavaké..
több mint 13 éve
Kalo 137
...és negyedét sem váltja valóra a pályán... Én csak az arénán láttam, de én nem voltam annyira elájulva, ez az utólagos verbális harc még azt a teljesítményt is annulálja...
(mondjuk verbálisan jobb lenne, mert írásban bizony azok a fránya szabályok kifogtak rajta)


Ja meg annyi a kérésem, hogy Pacman megnyilvánulásaiból ne vonjuk le következtetéseket az egész Szegedre vonatkozóan.Döme
Dehogy vonunk 😊 Pacmannak a trashtalk az élete, amit leír, annak a felét se gondolja komolyan 😉JSanyo
több mint 13 éve
Kalo 137
Vasárnap a Népligeti Sportcentrumban (Cowboys-pálya) tavaszindító, szezonnyitó felkészülési meccsen lép pályára a Wolves és a Cowboys!
A cél a nemzetközi bajnokságokra való felkészülés, az új játékosok "tűzkeresztségének" megszerzése, és egy jó hangulatú meccs, ami nézőnek és játékosnak is élmény!
A rendezés közös, a jó időn dolgozunk, a belépő mindössze 500 Ft/fő!
A szünetben a Junior döntőn már látott ügyességi versenyek lesznek (WR, QB) nyereményekkel.

Szeretnénk ebből hagyományt teremteni, és szeretettel várunk Mindenkit!
Kezdés: 2011.03.27, vasárnap 13.00. Népligeti edzőcentrum
több mint 13 éve
Kalo 137
Nehéz erről a tegnapi meccsről írni, de egy biztos: köszönöm a Tigersnek, rendkívül sportszerű, kemény és változatos meccset játszottunk, a közönség láthatóan-hallhatóan élvezte. Ahogy a Bálint is írta mi rendesen büntettük magunkat, de ezeket a hibákat ki is kellett használni, ami Nektek sikerült, megérdemelten győztetek!
Sok sikert a döntőben, egyúttal gratula a Farkasoknak is a szombathoz!
(a 22-es cornernek külön köszönöm, jó kis különmeccset vívtunk, ritka élvezet olyannal játszani, aki nem alattomoskodik, nem nyivákol, hanem tisztán és keményen küzd a sípszóig)

Kalo Wr#85
több mint 13 éve
Kalo 137
Nem tudom, én Veletek ellentétben örülök ennek.. Kerüljünk kicsit jobban fel a térképre. Ez nem vesz el pénzt egyik csapattól sem, nem ettől lesz kevesebb (és gyakorlatlanabb) játékvezető, vagy magas pályabérleti díj.
Azzal, hogy "magasabb szinten" is foglalkoznak kicsit, akár egy hétvégére is a focival szerintem csak jobb lesz.
Egyszer, valamikor.
Nem az én játékospályafutásom alatt, de ezzel én már kibékültem magamban. Szeretném ha 10-20 év múlva elmondhatnám, hogy ott voltam a a születésnél, és a magam eszközeivel segítettem a sportág fejlődését.

Persze valahol tényleg seggnyalás ez, de be kell lássuk, hogy a "kicsinek" mindig nyalnia kell, hogy a "nagyok" legalább észrevegyék.
Vadász-terem, Parlament, állami vezetők részvétele: ez legalább azt mutatja kifelé, hogy komolyan gondoljuk.
Persze, talán szerencsés lett volna meghívni legalább a sajtótájékoztatóra a csapatok vezetőit, és sokkal jobban örülnék annak is, ha a nol.hu-s cikk végkicsengése nem egy ilyen fricska lenne, mert eléggé lesajnálós, de ez van...
több mint 13 éve
Kalo 137
Kicsit kapd össze magad és vegyél vissza arcoskodásból. Szánalmas pofátlanság? Ahogy érzed, vagdalkozz nyugodtan, a véleményemet fenntartom. Arra hivatkozni, pedig óriási csúsztatás, hogy nem lett volna más lehetőségetek..
De nem gondolom, hogy ezt itt és így kellene megbeszélni, pontosan azért, mert egy zárt gyűlésen elhangzottakat nem illik a nyilvánosság elé tárni a többiek beleegyezése nélkül.. Bár Ti ezt már egyszer megtettétek, meglehetősen sportszerűtlen módon.

Minden egyes pontot, amit írtál tényszerűen lehet cáfolni.
Egyes csapat játéklehetőség? Interliga, ami egy olcsó és sok meccses lehetőség, fel lett ajánlva mind az öt csapatnak.
Korlátlan kölcsönadás rendszer? Mennyi kettes csapat van? Wolves és mi. Egyik csapat sem arról híres, hogy lefelé játszatná a top játékosait, hiszen pont az utánpótlás fejlesztése érdekében hoztuk létre és versenyeztetjük őket.
Nem a velünk való játék lehetőségéről mondtak le? Hanem miről? Az erős ellenfelekkel való folyamatos játékról? A csapat mély vízbe dobásáról? Az elvárhatóan/kötelezően verhető csapatokkal szembeni erőfitogtatásról?

Hogy a csapatotok döntése felelősségteljes, azt csakis a vezetőségetek tudja, leírtam az eredeti posztomban is, hogy nem tisztem bírálni sem a Rebels, sem a Tigers döntését.
Az hogy nem örülök neki, és személy szerint nem tartom előremutató döntésnek, az pedig a saját véleményem, és a támadó hangnemedtől sem fogom megváltoztatni. Nem biztos, hogy nekem van igazam, hiszen nem látok bele a csapatotok belső életébe. Én a saját szemszögemből nézem, természetszerűleg szubjektíven.

Hogy miért mondtatok le a lehetőségről azt csak részben tudom, és nincs is közöm hozzá, ez a csapatvezetésetek döntése, szuverén jog.
Mindössze sajnálom, mert idén lehetőség lett volna egy erős, nézőcsalogató, az öt legerősebb csapatot felvonultató bajnokság megrendezésére.
Nem tehetek róla, gyermekkorom óta sportolok, nekem kell a kihívás, erősebb ellenfelek ellen akarok játszani. De elfogadom, ha nem mindenki gondolja így.

Köszi szépen! De gondolom nem azért nem mondtuk le mert nem akarunk rangadód játszani...JUNIOR#46
Kalo
Nem sokat szoktam hozzá szólni, de amit írsz az szánalmas pofátlanság!!!! Nem kellett volna a sokat síró (le van maradva a többi csapat, és nincs egy erős bajnokság brühü-brühü) 3 csapatnak létrehozni, egy a magyar ligában teljesen megalapozatlan HFL-t, ami jelenleg megrendezhetetlen, mert legalább 4 csapat kéne, és ezzel még jobban visszafogni az alsóbb csapatok felzárkózási esélyét. Nem a veletek való játékról mondtak le, hanem az ősszel játszunk másfél hónapot, vagy 2-őt, ha bejutunk a döntőig vesszőfutásról!!!!!

Egyébként ti hol fogtok meccs lehetőséget adni az első csapatnak tavasszal?

Ja és a szövetség évek óta sír, hogy sok anyagilag, és szervezettségben életképtelen csapat van az országban, erre korlátlan kölcsönadással létrehoz egy rendszert, amivel életben tart esetlegesen önmagában megfulladó csapatokat. (és itt nem a Kaposvár-Pécs párosra gondolok, mert náluk át is lehetne a közös szereplés erejéig igazolni, de akkor ősszel nem játszhatnának a HFL-ben esetleg)
Bocsi ha megbántottam valakit, de számomra a HFL az eddigi legdurvább, és szakmailag legrosszabb döntés, és a csapatommal mi egy felelősségteljes döntést hozva léptünk vissza!
Ha te sportember lennél, soha nem írnál ilyet fel!!!!kisember
több mint 13 éve
Kalo 137
Sajnos Ti nem akartatok...


"Velünk már nem is akartok játszani??? "
több mint 13 éve
Kalo 137
Pár plusz infó a Junior Döntőről:

ahogy a plakáton is szerepel, az idei junior bajnokságra nevezett játékosok és edzők (fényképes igazolvánnyal) ingyenesen nézhetik meg a meccset.
Emellett ha egy felnőtt csapatból összejön legalább 15 igazolt játékos, akkor csapat-kedvezménnyel féláron nézhetik meg a meccset. Ehhez a press@cowboys.hu -ra kell egy email küldeni a résztvevő csapat nevében, a játékosok neveivel.
A félidei játékra pedig korlátozott számban (nevezési sorrendben) várunk jelentkezőket Qb és Wr posztokon, értékes Under Armour és egyéb nyereményekért.

A versenyek:
QB: pontossági verseny (különböző távolságokról kell eltalálni a célt) és távolsági verseny (ki dob messzebbre)
Wr: egy felállított pályán kell végigfutni minél rövidebb idő alatt, miközben 4-5 helyről kap passzt. Itt az idő és az elkapott labdák mennyisége egyaránt számít.

A játékra is a press@cowboys.hu címen lehet jelentkezni, és természetesen a résztvevők is ingyen tekinthetik meg a döntőt.
A ProFootball facebook oldalán pedig minden nap sorsolunk jegyeket a döntőre, cserébe a résztvevő csapatokkal és a magazinnal kapcsolatos kérdésekre kell jól válaszolni.
Bocs a hosszú posztért, várunk mindenkit a döntőn!
Kalo
Junior döntő beharangozó
bpcj97
több mint 13 éve
Kalo 137
Iván azért ha harcolunk (urambocsá kötözködünk) a szabályok, versenykiírások betartása érdekében, akkor azért nézzetek körül a saját házatok táján is előtte. Szerintem... Lásd junior bajnokság nevezési korhatára vs. Acéltigrisek csapata...

De igaza van Korinak, és nagyra becsülöm a hozzáállását: aki javítani tud, tegye meg, éljen az építő kritika! Mi igyekszünk jó döntőt rendezni, most hétvégén pedig mind a négy csapatnak kalappal, jó játékot, győzzön mindkét meccsen a jobb!
Hajrá Fejér, Miskolc, Titans és Cowboys!