Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
én dobtam! 😊kedves sógorom gondolatát kiegészíteném, mert tényleg nehéz helyzetben vagyunk most 😕 akik a védelmünk magját alkották őt nagy részben kiöregedtek vagy más okok miatt abbahagyták....most egy teljesen új csapatot kell kialakítanunk de ez látszott is az idei eredményeinken 😕 szerintem most vagyunk ott, hogy talán lesz valami mert elkezdtek újoncok edzésre jönni és indulunk az iskolákba is és nagyon ráfekszünk erre a toborzás témára 😊Boti#63Ha kell, dobjatok rám egy mailt, ha segít a toborzásban, elmondom mi tavaly hogy csináltuk.e53m62
Crushers #12
több mint 13 éve
kedves sógorom gondolatát kiegészíteném, mert tényleg nehéz helyzetben vagyunk most 😕 akik a védelmünk magját alkották őt nagy részben kiöregedtek vagy más okok miatt abbahagyták....most egy teljesen új csapatot kell kialakítanunk de ez látszott is az idei eredményeinken 😕 szerintem most vagyunk ott, hogy talán lesz valami mert elkezdtek újoncok edzésre jönni és indulunk az iskolákba is és nagyon ráfekszünk erre a toborzás témára 😊Boti#63Ha kell, dobjatok rám egy mailt, ha segít a toborzásban, elmondom mi tavaly hogy csináltuk.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Boti#63
69
kedves sógorom gondolatát kiegészíteném, mert tényleg nehéz helyzetben vagyunk most 😕 akik a védelmünk magját alkották őt nagy részben kiöregedtek vagy más okok miatt abbahagyták....most egy teljesen új csapatot kell kialakítanunk de ez látszott is az idei eredményeinken 😕 szerintem most vagyunk ott, hogy talán lesz valami mert elkezdtek újoncok edzésre jönni és indulunk az iskolákba is és nagyon ráfekszünk erre a toborzás témára 😊
több mint 13 éve
Sok sikert hozzá, az ország egyik legkeményebb csapata vagytok kár lenne ha ilyen sajnálatos dolgok miatt veszélybe kerülne a csapat további működése. 😊Hát, ja...az biztos, hogy Pesten ez teljesen máshogy működik 😊Van igazság abban amit mondasz én arra céloztam, hogy ha egy ideje benne vagy egy csapatba, kedveled a csapattársaidat, a klubbot és ha egyszer olyan helyzetbe kerül mint most mi de egy pár ember azt mondja, hogy kitart és megpróbálja összetartani a maradékot, hogy megmaradhasson a klub, bár rohadt keserű. 😐én meg azt gondolom, hogy Budapesten elég jó az amerikai foci helyzete, legalábbis klub van bőven, az biztos, és bár senkit nem bíztatok, hogy hagyja ott a csapatot, de szerintem egy ideális edzéslétszám alatt lehettek bármennyire jó haverok, amerikai focizni nem tudtok!Harminch37
Bár lehet , hogy én is csak valami kis lehetőségre várok. 😊69
Az utóbbi időben nálunk is (ZP) elég nagy gondok voltak (10 fős edzések...),meg már talán tavaly év végén kezdődött a "generáció" váltás.
De biztos vagyok benne, hogy megoldjuk szépen lassan. 😊Traktor
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát, ja...az biztos, hogy Pesten ez teljesen máshogy működik 😊én meg azt gondolom, hogy Budapesten elég jó az amerikai foci helyzete, legalábbis klub van bőven, az biztos, és bár senkit nem bíztatok, hogy hagyja ott a csapatot, de szerintem egy ideális edzéslétszám alatt lehettek bármennyire jó haverok, amerikai focizni nem tudtok!Harminch37Mondjuk ez nem a könnyebb út, hanem a fejlődési lehetőség szem előtt tartása, szerintem...pc_xVan igazság abban amit mondasz én arra céloztam, hogy ha egy ideje benne vagy egy csapatba, kedveled a csapattársaidat, a klubbot és ha egyszer olyan helyzetbe kerül mint most mi de egy pár ember azt mondja, hogy kitart és megpróbálja összetartani a maradékot, hogy megmaradhasson a klub, bár rohadt keserű. 😐
Az utóbbi időben nálunk is (ZP) elég nagy gondok voltak (10 fős edzések...),meg már talán tavaly év végén kezdődött a "generáció" váltás.
De biztos vagyok benne, hogy megoldjuk szépen lassan. 😊
több mint 13 éve
Hát neked is teljesen igazad van, de hát tudjuk, mi hal meg utoljára....én meg azt gondolom, hogy Budapesten elég jó az amerikai foci helyzete, legalábbis klub van bőven, az biztos, és bár senkit nem bíztatok, hogy hagyja ott a csapatot, de szerintem egy ideális edzéslétszám alatt lehettek bármennyire jó haverok, amerikai focizni nem tudtok!Harminch37Mondjuk ez nem a könnyebb út, hanem a fejlődési lehetőség szem előtt tartása, szerintem...pc_xVan igazság abban amit mondasz én arra céloztam, hogy ha egy ideje benne vagy egy csapatba, kedveled a csapattársaidat, a klubbot és ha egyszer olyan helyzetbe kerül mint most mi de egy pár ember azt mondja, hogy kitart és megpróbálja összetartani a maradékot, hogy megmaradhasson a klub, bár rohadt keserű. 😐
és nem is csak a haverságról van itt szó hanem, hogy egy klasszikust idézzek: "Ezek a kötelékek csak a harctéren alakulnak ki" 😊
több mint 13 éve
Harminch37
103
én meg azt gondolom, hogy Budapesten elég jó az amerikai foci helyzete, legalábbis klub van bőven, az biztos, és bár senkit nem bíztatok, hogy hagyja ott a csapatot, de szerintem egy ideális edzéslétszám alatt lehettek bármennyire jó haverok, amerikai focizni nem tudtok!Van igazság abban amit mondasz én arra céloztam, hogy ha egy ideje benne vagy egy csapatba, kedveled a csapattársaidat, a klubbot és ha egyszer olyan helyzetbe kerül mint most mi de egy pár ember azt mondja, hogy kitart és megpróbálja összetartani a maradékot, hogy megmaradhasson a klub, bár rohadt keserű. 😐Nem tudom mennyire ismered a klubbot, ha ilyen kérdéseket teszel fel, amúgy tőlünk nem volt senki a cowboys edzésén és az a könnyebb út, hogy elmegyek máshova ahol rendezettebbek a körülmények de én úgy vagyok ezzel, hogy amíg esélyt látok addig maradok!69Mondjuk ez nem a könnyebb út, hanem a fejlődési lehetőség szem előtt tartása, szerintem...pc_x
több mint 13 éve
Én két hete járok amerikai foci edzésre (Eger Heroes) és meg kell mondjam nagyon tetszik. Nagyon várom már, hogy a csapattal edzhessek. 😊bfrenkhát ez pompázatos! 😊
és mit játszol? mikor lesz edzömeccsetek?
Crushers #12
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én két hete járok amerikai foci edzésre (Eger Heroes) és meg kell mondjam nagyon tetszik. Nagyon várom már, hogy a csapattal edzhessek. 😊
több mint 13 éve
oohoo, csak nem még keeszthelyen? 😊Én is játszottam ellenük, életem első felszereléses mérkőzésén. 😊Brucedzsájenc!deeee...
ha nem hallottál róla, az azért van, mert ilyen csapat sosem volt, viszont az is igaz, hogy mindig is létezett...
...a legenda újjászületik!
😀Harminch37
még játszottam is ellenük 😊Ricsi56
na az csudi egy eseménysorozat volt :
és is ott játszottam elsö meccsemet 😊
Crushers #12
több mint 13 éve
Én is játszottam ellenük, életem első felszereléses mérkőzésén. 😊deeee...ejjj 😕 , dehát ennek mi lehet az oka? vezetés? edzök? más érdekek? vagy a többi csapat elszippkázta az embereket? 😮 😕(Ricsi56dzsájenc!
ha nem hallottál róla, az azért van, mert ilyen csapat sosem volt, viszont az is igaz, hogy mindig is létezett...
😀Harminch37
még játszottam is ellenük 😊Ricsi56
több mint 13 éve
deeee...ejjj 😕 , dehát ennek mi lehet az oka? vezetés? edzök? más érdekek? vagy a többi csapat elszippkázta az embereket? 😮 😕(Ricsi56dzsájenc!
😀Harminch37
még játszottam is ellenük 😊
Crushers #12
több mint 13 éve
Van igazság abban amit mondasz én arra céloztam, hogy ha egy ideje benne vagy egy csapatba, kedveled a csapattársaidat, a klubbot és ha egyszer olyan helyzetbe kerül mint most mi de egy pár ember azt mondja, hogy kitart és megpróbálja összetartani a maradékot, hogy megmaradhasson a klub, bár rohadt keserű. 😐Nem tudom mennyire ismered a klubbot, ha ilyen kérdéseket teszel fel, amúgy tőlünk nem volt senki a cowboys edzésén és az a könnyebb út, hogy elmegyek máshova ahol rendezettebbek a körülmények de én úgy vagyok ezzel, hogy amíg esélyt látok addig maradok!69Mondjuk ez nem a könnyebb út, hanem a fejlődési lehetőség szem előtt tartása, szerintem...pc_x
Bár lehet , hogy én is csak valami kis lehetőségre várok. 😊
több mint 13 éve
Nem tudom mennyire ismered a klubbot, ha ilyen kérdéseket teszel fel, amúgy tőlünk nem volt senki a cowboys edzésén és az a könnyebb út, hogy elmegyek máshova ahol rendezettebbek a körülmények de én úgy vagyok ezzel, hogy amíg esélyt látok addig maradok!69Mondjuk ez nem a könnyebb út, hanem a fejlődési lehetőség szem előtt tartása, szerintem...
több mint 13 éve
Nem tudom mennyire ismered a klubbot, ha ilyen kérdéseket teszel fel, amúgy tőlünk nem volt senki a cowboys edzésén és az a könnyebb út, hogy elmegyek máshova ahol rendezettebbek a körülmények de én úgy vagyok ezzel, hogy amíg esélyt látok addig maradok!hányan maradtatok? most nem kell semmi Eagles PR-kamu, hogy 'maradtunk ötvenen, gyere ide és legyél bajnok'!no akkor igaz vagy sem? 😊 én csak hallottam, nem akarok pletykálni 😀FarkyNem tudom mit hallhattál amiből azt gondolod, hogy jövőre nem indulunk, sajnos az igaz, hogy több csapattársam máshol tervezi a további játékot, de a többiek mennek tovább, próbálunk toborozni is mert nyilván kellenek az eberek de a feloszlás fel sem merült.69
ezt azért kérdezem, mert:
1., ismerem a klubbot!
2., a hétfői Cowboys edzésen álltatok páran az esőben 'megnézzük' címszóval!
3., ha a 40-es létszám mondjuk fele elmegy, a toborzás nem jön be, van értelme tovább?Harminch37
több mint 13 éve
Harminch37
103
hányan maradtatok? most nem kell semmi Eagles PR-kamu, hogy 'maradtunk ötvenen, gyere ide és legyél bajnok'!Nem tudom mit hallhattál amiből azt gondolod, hogy jövőre nem indulunk, sajnos az igaz, hogy több csapattársam máshol tervezi a további játékot, de a többiek mennek tovább, próbálunk toborozni is mert nyilván kellenek az eberek de a feloszlás fel sem merült.69😛 😉69no akkor igaz vagy sem? 😊 én csak hallottam, nem akarok pletykálni 😀Farky
ezt azért kérdezem, mert:
1., ismerem a klubbot!
2., a hétfői Cowboys edzésen álltatok páran az esőben 'megnézzük' címszóval!
3., ha a 40-es létszám mondjuk fele elmegy, a toborzás nem jön be, van értelme tovább?
több mint 13 éve
Harminch37
103
ejjj 😕 , dehát ennek mi lehet az oka? vezetés? edzök? más érdekek? vagy a többi csapat elszippkázta az embereket? 😮 😕(Ricsi56dzsájenc!
😀
több mint 13 éve
ejjj 😕 , dehát ennek mi lehet az oka? vezetés? edzök? más érdekek? vagy a többi csapat elszippkázta az embereket? 😮 😕(
Crushers #12
több mint 13 éve
Nem tudom mit hallhattál amiből azt gondolod, hogy jövőre nem indulunk, sajnos az igaz, hogy több csapattársam máshol tervezi a további játékot, de a többiek mennek tovább, próbálunk toborozni is mert nyilván kellenek az eberek de a feloszlás fel sem merült.no akkor igaz vagy sem? 😊 én csak hallottam, nem akarok pletykálni 😀FarkyEgyes "hangok" szerint szétestek, aztán majd kiderül toboroznak-e a megmaradt játékosok köré vagy sem. Bár erősen meg lennék lepve, ha jövőre indulnának a bajnokságban...Farky😛 😉69
több mint 13 éve
no akkor igaz vagy sem? 😊 én csak hallottam, nem akarok pletykálni 😀😛 😉69igaz, hogy vége az eagesnek?deacon75Egyes "hangok" szerint szétestek, aztán majd kiderül toboroznak-e a megmaradt játékosok köré vagy sem. Bár erősen meg lennék lepve, ha jövőre indulnának a bajnokságban...Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
😛 😉igaz, hogy vége az eagesnek?deacon75Egyes "hangok" szerint szétestek, aztán majd kiderül toboroznak-e a megmaradt játékosok köré vagy sem. Bár erősen meg lennék lepve, ha jövőre indulnának a bajnokságban...Farky
több mint 13 éve
igaz, hogy vége az eagesnek?deacon75Egyes "hangok" szerint szétestek, aztán majd kiderül toboroznak-e a megmaradt játékosok köré vagy sem. Bár erősen meg lennék lepve, ha jövőre indulnának a bajnokságban...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igaz, hogy vége az eagesnek?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azt a 7 eurót én simán zsebből fizetném ha arról lenne szó... annyit kibír mindenki pénztárcája szerintem egyszer
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lehet jövőre itt is így lesz. Hisz csak 10-év mínuszban vagyunk minimum az Ő szövetségükkel szemben. De lehet hogy 20nem azt írtam, hogy ingyen van, hanem azt, hogy a nevezési díj 0 euro és a bíró ktg 0 euro...Amúgy szerintem JAX a 2 szövetség hozzáállása közötti különbségekre akart rávilágítani, nem arra, hogy hülye, aki nem indul ott.Szobi22Én meg arra, hogy milyen anyagi helyzete van itt a csapatok 80%-nak!
Ami meg a két szövetség hozzáállását illeti azon szerintem nem vitázott senki.
Meg azért még azt is írta Zsóka, hogy a versenyengedély a játékosoknak 7 euró/fő. 35 fővel számolva ez újabb ~ 250 euró
De ettől függetlenül ott valóban ingyen van a nevezési díj, mert támogatják az utánpótlást és ezzel járulnak hozzá szövetségi szinten és nem az van hogy ellehetetlenítik a csapatokat. Szóval maximálisan egyetértek abban hogy ti indultatok és drukkolok is nektek. Semmi támadás nem volt a mondandómban, csak az hogy az az ingyen azért mégsem ingyen van.Bruce
afbö vs mafsz. ottani szemlélet vs itteni. ott EB győztes válogatott, itt semmi.
de végül is (elnézést azért amit írni fogok) szarrágoskodhatunk 7 euro/főnJAX