Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kösz a meccset a Cowboys-nak. Nagyon sportszerű, izgalmas, jó mérkőzés volt. Ja az ígért ftp címet a megfelelő ember küldje már el az elérhetőségemre 😊
Még egyszer köszi! Ritka az ilyen hogy a vereség ellenére sem távozunk keserű szájjízzel. Szerintem jó szezonnyitó volt mindkét csapat számára.
JSZN Junior HC
több mint 13 éve
Hello !Valaki nem tudja mikor lesz miskolc steelers meccs hazaiban ??? 😀 😀 😀
több mint 13 éve
HZsóka
67
A Heroes elnökétől kapott információ szerint a sérült QB-t megműtötték, fém lapokkal rögzítették a csontját, a körülményekhez képest jól van, remélhetően pénteken már otthon lesz Egerben.jájj :/ Jobbulást a sérülteknek és köszi az infótFarkyMi történt vele pontosan, és lehet tudni róla valamit h-h van?FarkyBalra előre kimozgott a zsebből, az érkező CBnk pedig pont jól elkapta és levitte, csak olyan szerencsétlenül esett, hogy eltört a sípcsontja... talán összeakadt a lábuk, nem tudom. Szerencsére nem volt nyílt törés, de azért elég randa szögben állt. Utána pedig még fél órán keresztül állt a játék mire a mentősök összecsomagolták annyira (infúzió, fájdalomcsillapító, sín), hogy el tudták vinni egy másik, korábban megsérült sráccal együtt.
szerintem amint hazaér a csapat, valaki tud írni valami konkrétabbat róla.JSanyo
több mint 13 éve
most akartam belinkelni a "B" Középet 😀Itt egy kép éppen a hullámzás közbe 😀 😀 😀 😀Nekem azt mondta hogy ez mostani divat szerint való kalap 😕 A New Yorkerben vásárolta állítólag, de már nem tudom mit higgyek 😀BruceFOTÓT!!!!vadibandi
https://lh3.googleusercontent.com/-5kr0PkiS58Q/TmzT5N9SjOI/AAAAAAAAAhM/0fQzxaWAGaI/s512/Junior-Cowboys-JNSZ2011-09-10_15-34-23_d80.jpgkisdani
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Itt egy kép éppen a hullámzás közbe 😀 😀 😀 😀FOTÓT!!!!vadibandiAzért én az Elnök Úr német turistát idéző kalapján elgondolkodnék a helyedben. 😀Nekem azt mondta hogy ez mostani divat szerint való kalap 😕 A New Yorkerben vásárolta állítólag, de már nem tudom mit higgyek 😀Bruce
Ilyet utoljára a 80-as években láttam, a Balatonnál.mikie
https://lh3.googleusercontent.com/-5kr0PkiS58Q/TmzT5N9SjOI/AAAAAAAAAhM/0fQzxaWAGaI/s512/Junior-Cowboys-JNSZ2011-09-10_15-34-23_d80.jpg
több mint 13 éve
FOTÓT!!!!Nekem azt mondta hogy ez mostani divat szerint való kalap 😕 A New Yorkerben vásárolta állítólag, de már nem tudom mit higgyek 😀BruceKöszi a meccset a Cowboysnak és grat nekik. Jó kis meccs volt.Azért én az Elnök Úr német turistát idéző kalapján elgondolkodnék a helyedben. 😀
Remélem még összefutunk... 😊
Remélem nem voltunk vállalhatatlanok! 😊Bruce
több mint 13 éve
arcsike
100
pepe reina-nak is van eb valamint vb aranya is, de ebbe tényleg nem kéne belemenni 😀 😛Najó, tényleg nem akarok mélyebben belemenni a dologba. Én csak annyit tudok, hogy a Patrik nyakában van egy magyar junior, egy osztrák felnőtt és egy magyar felnőtt arany.............FrancescoSemmivel nem volt személyeskedőbb, mint a tied.de személyeskedőbb volt, mivel francesco nem ismer engem, én viszont lehúztam egy szezont patrikkal, úgyh az ilyenfajta "vérszívás" meg sem közelíti a személyeskedést...arcsike
De majd az idő eldönti ezt a kérdést.cápa77
ártatlan vérszívás volt, kicsit túlreagáltátok...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Najó, tényleg nem akarok mélyebben belemenni a dologba. Én csak annyit tudok, hogy a Patrik nyakában van egy magyar junior, egy osztrák felnőtt és egy magyar felnőtt arany.............de személyeskedőbb volt, mivel francesco nem ismer engem, én viszont lehúztam egy szezont patrikkal, úgyh az ilyenfajta "vérszívás" meg sem közelíti a személyeskedést...arcsike😀 😛 köszönöm a személyeskedést, nem nem vagyok 😛arcsikeSemmivel nem volt személyeskedőbb, mint a tied.
több mint 13 éve
Nekem azt mondta hogy ez mostani divat szerint való kalap 😕 A New Yorkerben vásárolta állítólag, de már nem tudom mit higgyek 😀Köszi a meccset a Cowboysnak és grat nekik. Jó kis meccs volt.Azért én az Elnök Úr német turistát idéző kalapján elgondolkodnék a helyedben. 😀
több mint 13 éve
mikie
39
Köszi a meccset a Cowboysnak és grat nekik. Jó kis meccs volt.Azért én az Elnök Úr német turistát idéző kalapján elgondolkodnék a helyedben. 😀
Ilyet utoljára a 80-as években láttam, a Balatonnál.
több mint 13 éve
Köszi a meccset a Cowboysnak és grat nekik. Jó kis meccs volt.áá, legalább csináltátok a hangulatot 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Köszi a meccset a Cowboysnak és grat nekik. Jó kis meccs volt.Remélem még összefutunk... 😊
Remélem nem voltunk vállalhatatlanok! 😊
több mint 13 éve
de amúgy ha mindenki magával foglalkozna nem pedig mások fikázásával akkor lehet hogy nem lenne ilyen a légkör.hegedusadamigen, körülbelül ennyire lehet komolyan venni: http://3.bp.blogspot.com/-a6UFfmVKWb4/Tea8WgLHxSI/AAAAAAAAA8s/xLz7F5sH81g/s1600/argument.jpg
több mint 13 éve
szampi#33
1 357
Budapest Cowboys JR. -JNSZ JR. 7-6köszönjük a meccset ,igen szorosra sikeredett 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de amúgy ha mindenki magával foglalkozna nem pedig mások fikázásával akkor lehet hogy nem lenne ilyen a légkör.
több mint 13 éve
arcsike
100
de személyeskedőbb volt, mivel francesco nem ismer engem, én viszont lehúztam egy szezont patrikkal, úgyh az ilyenfajta "vérszívás" meg sem közelíti a személyeskedést...Semmivel nem volt személyeskedőbb, mint a tied.Az én tippem meg hogy buta vagy. Egyébként kb 10Francesco😀 😛 köszönöm a személyeskedést, nem nem vagyok 😛arcsike
több mint 13 éve
jájj :/ Jobbulást a sérülteknek és köszi az infótBalra előre kimozgott a zsebből, az érkező CBnk pedig pont jól elkapta és levitte, csak olyan szerencsétlenül esett, hogy eltört a sípcsontja... talán összeakadt a lábuk, nem tudom. Szerencsére nem volt nyílt törés, de azért elég randa szögben állt. Utána pedig még fél órán keresztül állt a játék mire a mentősök összecsomagolták annyira (infúzió, fájdalomcsillapító, sín), hogy el tudták vinni egy másik, korábban megsérült sráccal együtt.hatalmas respekt a sérült egri QBnak, nagyon keményen tűrte a dolgot...JSanyoMi történt vele pontosan, és lehet tudni róla valamit h-h van?Farky
szerintem amint hazaér a csapat, valaki tud írni valami konkrétabbat róla.JSanyo
több mint 13 éve
Balra előre kimozgott a zsebből, az érkező CBnk pedig pont jól elkapta és levitte, csak olyan szerencsétlenül esett, hogy eltört a sípcsontja... talán összeakadt a lábuk, nem tudom. Szerencsére nem volt nyílt törés, de azért elég randa szögben állt. Utána pedig még fél órán keresztül állt a játék mire a mentősök összecsomagolták annyira (infúzió, fájdalomcsillapító, sín), hogy el tudták vinni egy másik, korábban megsérült sráccal együtt.hatalmas respekt a sérült egri QBnak, nagyon keményen tűrte a dolgot...JSanyoMi történt vele pontosan, és lehet tudni róla valamit h-h van?Farky
szerintem amint hazaér a csapat, valaki tud írni valami konkrétabbat róla.
több mint 13 éve
hatalmas respekt a sérült egri QBnak, nagyon keményen tűrte a dolgot...JSanyoMi történt vele pontosan, és lehet tudni róla valamit h-h van?
több mint 13 éve
hatalmas respekt a sérült egri QBnak, nagyon keményen tűrte a dolgot...
több mint 13 éve
Gratulálok a csapatoknak! Jobbulást a sérülteknek!
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nincs mit, bármikor. 😛 A többit Cápa és Szobi már leírta, nem ismétlem meg őket.😀 😛 köszönöm a személyeskedést, nem nem vagyok 😛arcsikeés ebből mennyi volt a yac? (az én tippem 48) 😛arcsikeAz én tippem meg hogy buta vagy. Egyébként kb 10Francesco
több mint 13 éve
és ebből mennyi volt a yac? (az én tippem 48) 😛arcsikemi van veletek, most komolyan? meg ki vagy egyáltalán? Peyton Manning? (ebben az esetben természetesen bocsánat, hogy letegezlek)
írhatnám, hogy gratulálok a győzelemhez, és állítólag király volt az O, de nem teszem. miért? mert nem láttam 😉 (bár az én feltételezésemnek kicsit több az alapja, de ezt hagyjuk)
több mint 13 éve
Semmivel nem volt személyeskedőbb, mint a tied.😀 😛 köszönöm a személyeskedést, nem nem vagyok 😛arcsikeés ebből mennyi volt a yac? (az én tippem 48) 😛arcsikeAz én tippem meg hogy buta vagy. Egyébként kb 10Francesco
De majd az idő eldönti ezt a kérdést.
több mint 13 éve
arcsike
100
😀 😛 köszönöm a személyeskedést, nem nem vagyok 😛Az én tippem meg hogy buta vagy. Egyébként kb 10FrancescoEgy 52 yardos TD passzal kezdett a Hurricanes jrs. Csak mert Szicherle Patrik nem tud passzolniFrancescoés ebből mennyi volt a yac? (az én tippem 48) 😛arcsike