Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Elnézésedet kell kérnem. Most kérdeztem utána. Összetévesztettelek a Kovács Zsolttal! Azt hittem Francesco név mögött ő van.Mint játékos nem is! De mint a juniorok edzője ott voltál az ünnepléskor. Iszonyat gáz lenne, ha ezt most letagadnád!matheisz wr#82Emlékszem évekkel ezelőtt volt a valaha volt legcsodálatosabb Magyar Bajnoki DIV 1 döntője, amit azóta is a legjobbnak titulál mindenki. Nevezett Budapest Wolves játszotta Budapest Cowboys-al. A mérkőzést a Wolves 14-0-ról fordította a maga oldalára és végül 20-14-re nyert. Fantasztikus meccs volt! Ebben biztosan egyetért velem mindenki.Kedves Robi, azon a mérkőzésen én nem voltam ott... valakivel összekeverhetsz...Francesco
Ekkor Te, mint "másik Hiteles Sportember" odamentél Pacuk László vezetőedzőhöz, és azt mondtad neki:
"A Budapest Wolves-ot soha de soha nem fogja megverni a Budapest Cowboys".
Emlékszem a kétgyerekes, egyébként hihetetlenül higgadt vezetőedzőnket 5-6 embernek (Wolvesosok és Cowboysosok együtt) kellett lefognia, nehogy neked menjen. És eközben undorító gúnyos mosollyal menekültél előle!
Úgy rugdostak le a saját csapattársaid a pályáról és ordibáltak veled, hogy mit képzelsz magadról, hogy van pofád egy ilyen meccs után ilyet mondani a vezetőedzőnknek. Aki egyébként jó néhányuknak régi csapattársai is volt. Mondtak még rólad mást is, de ugye a billentyűzet festék azt most nem bírná el.
Szegény Majorosék meg Japánék nem győztek bocsánatot kérni Lacitól, a minősíthetetlen beszólásod miatt. Az az ember egy LEGENDA, te pedig a kis lábujjáig sem érsz fel. És bizony azóta se mentél oda hozzá, hogy elnézést kérjél tőle!
Így csodálatos lehetőség nyílik előtted a döntőben, hogy ezt a régi sérelmet minimálisan jóvátedd! Ott leszek a lelátón, kíváncsi vagyok lesz-e annyi gerinc, hogy ezt megtedd! Mert én biztosan odamegyek majd hozzá, és gratulálok Neki, hogy idáig vezette a Bulldogokat.
Nem feltétlenül korrekt a Csanád hozzászólása ez tény! Erről az egész kifakadásodról azonban mégis Hofinak egy kabaréja jut eszembe amikor is ezt találta mondani: "Először csöngess be anyádhoz jóbarát" Hofi BUÉK 2000. Töltsd le a netről és hallgasd végig. Zseniális!
Hol van Csanád beszólása a tiedhez, ha már sportemberségről beszélsz? Esetleg Te is emlékszel erre Cápa? Mert én ezt az egészet végignéztem és hallgattam? Te is ott voltál Cápa!
Francesco sportember még egy utolsó kérdés. Amikor anno odaálltál a Wolves Juniorok elé és a szemükbe néztél és azt mondtad Nekik. "Fiúk váljunk ki a Wolvesból és csináljunk egy saját csapatot, mert így is ütőképesek lehetnénk" gondolom nem ez volt az első történet, amit elmeséltél magadról, hogy miért is kövessenek téged?
Ma is valóban szenzációsak voltak ezek a srácok, akik azt hiszik rólad, "te mennyire sportember" vagy.
Matheisz Róbert
Budapest Cowboysmatheisz wr#82
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mint játékos nem is! De mint a juniorok edzője ott voltál az ünnepléskor. Iszonyat gáz lenne, ha ezt most letagadnád!Emlékszem évekkel ezelőtt volt a valaha volt legcsodálatosabb Magyar Bajnoki DIV 1 döntője, amit azóta is a legjobbnak titulál mindenki. Nevezett Budapest Wolves játszotta Budapest Cowboys-al. A mérkőzést a Wolves 14-0-ról fordította a maga oldalára és végül 20-14-re nyert. Fantasztikus meccs volt! Ebben biztosan egyetért velem mindenki.Kedves Robi, azon a mérkőzésen én nem voltam ott... valakivel összekeverhetsz...Francesco
Ekkor Te, mint "másik Hiteles Sportember" odamentél Pacuk László vezetőedzőhöz, és azt mondtad neki:
Emlékszem a kétgyerekes, egyébként hihetetlenül higgadt vezetőedzőnket 5-6 embernek (Wolvesosok és Cowboysosok együtt) kellett lefognia, nehogy neked menjen. És eközben undorító gúnyos mosollyal menekültél előle!
Úgy rugdostak le a saját csapattársaid a pályáról és ordibáltak veled, hogy mit képzelsz magadról, hogy van pofád egy ilyen meccs után ilyet mondani a vezetőedzőnknek. Aki egyébként jó néhányuknak régi csapattársai is volt. Mondtak még rólad mást is, de ugye a billentyűzet festék azt most nem bírná el.
Szegény Majorosék meg Japánék nem győztek bocsánatot kérni Lacitól, a minősíthetetlen beszólásod miatt. Az az ember egy LEGENDA, te pedig a kis lábujjáig sem érsz fel. És bizony azóta se mentél oda hozzá, hogy elnézést kérjél tőle!
Így csodálatos lehetőség nyílik előtted a döntőben, hogy ezt a régi sérelmet minimálisan jóvátedd! Ott leszek a lelátón, kíváncsi vagyok lesz-e annyi gerinc, hogy ezt megtedd! Mert én biztosan odamegyek majd hozzá, és gratulálok Neki, hogy idáig vezette a Bulldogokat.
Nem feltétlenül korrekt a Csanád hozzászólása ez tény! Erről az egész kifakadásodról azonban mégis Hofinak egy kabaréja jut eszembe amikor is ezt találta mondani: "Először csöngess be anyádhoz jóbarát" Hofi BUÉK 2000. Töltsd le a netről és hallgasd végig. Zseniális!
Hol van Csanád beszólása a tiedhez, ha már sportemberségről beszélsz? Esetleg Te is emlékszel erre Cápa? Mert én ezt az egészet végignéztem és hallgattam? Te is ott voltál Cápa!
Francesco sportember még egy utolsó kérdés. Amikor anno odaálltál a Wolves Juniorok elé és a szemükbe néztél és azt mondtad Nekik. "Fiúk váljunk ki a Wolvesból és csináljunk egy saját csapatot, mert így is ütőképesek lehetnénk" gondolom nem ez volt az első történet, amit elmeséltél magadról, hogy miért is kövessenek téged?
Ma is valóban szenzációsak voltak ezek a srácok, akik azt hiszik rólad, "te mennyire sportember" vagy.
Matheisz Róbert
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Emlékszem évekkel ezelőtt volt a valaha volt legcsodálatosabb Magyar Bajnoki DIV 1 döntője, amit azóta is a legjobbnak titulál mindenki. Nevezett Budapest Wolves játszotta Budapest Cowboys-al. A mérkőzést a Wolves 14-0-ról fordította a maga oldalára és végül 20-14-re nyert. Fantasztikus meccs volt! Ebben biztosan egyetért velem mindenki.Kedves Robi, azon a mérkőzésen én nem voltam ott... valakivel összekeverhetsz...
Matheisz Róbert
Jah, a Wolves-ból való kiválás pedig már olyan szinten lerágott csont... Ráadásul fogalmad sincs arról, hogy mi volt a háttérben és hogy zajlottak a dolgok (mint ahogy a legtöbb kívülálló nem tudja)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Emlékszem évekkel ezelőtt volt a valaha volt legcsodálatosabb Magyar Bajnoki DIV 1 döntője, amit azóta is a legjobbnak titulál mindenki. Nevezett Budapest Wolves játszotta Budapest Cowboys-al. A mérkőzést a Wolves 14-0-ról fordította a maga oldalára és végül 20-14-re nyert. Fantasztikus meccs volt! Ebben biztosan egyetért velem mindenki.Pre-game észrevétele szintén nevezett uriembernek:Köszönjük a meccset a Cowboys2-nek, nagyon korrekt csapat vagytok.JSanyoMagyar Csanád nevű sportembernek innen köszönöm a meccset és a sportszerű hozzáállást. Ő aztán tudja, hogy kell minden helyzetben emelt fővel elhagyni a pályát:
"szívjanak le a huligánok... egy rendes tackle-t nem tudtak osztani egész meccsen."
"fent voltam kb egy egész negyedet, míg szerbiában 2 perc alatt akkorát kaptam hogy két hétig beszartam tőle... akik pudingok azok azok."Francesco
"Egy dolog van csak ami megkülönbözteti a két csapatot a mai meccsen. Amíg a 'canes nem akar veszíteni, Mi nyerni akarunk!"
Asszem az első perctől bebizonyítottuk, hogy ez nem így van.
Egyébként tényleg nagyon tiszta meccs volt. Kár az ilyen szájkaratéval elrontani a dolgot.Francesco
Matheisz Róbert
Budapest Cowboys
több mint 14 éve
pedig lehet, hogy komolyan kéne vennünk egy rúgótól egy ilyen kritikát 😂Hagyd, teljesen felesleges.JSanyoRészemről csak ennyi volt 😊Francesco
több mint 14 éve
Gratula a csapatoknak!
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 14 éve
erről öt dolog jut eszembe:Köszönjük a meccset a Cowboys2-nek, nagyon korrekt csapat vagytok.JSanyoMagyar Csanád nevű sportembernek innen köszönöm a meccset és a sportszerű hozzáállást. Ő aztán tudja, hogy kell minden helyzetben emelt fővel elhagyni a pályát:
"szívjanak le a huligánok... egy rendes tackle-t nem tudtak osztani egész meccsen."
"fent voltam kb egy egész negyedet, míg szerbiában 2 perc alatt akkorát kaptam hogy két hétig beszartam tőle... akik pudingok azok azok."Francesco
1, miért csak egy negyedet játszott? (ennyire szar)
2, az elég szánalmas ha két perc után beszarik valaki
3, mit csinálna egy ilyen nagyszájú ha ők nyertek volna?
4, ezen a meccsen is bebizonyosodott, hogy ezt a sportot nem "dumára" játszák
5, a többieknek köszi a meccset, te meg barátom költözz szerbiába és ne játssz olyan pudingokkal akik 24 perc alatt "csak" negyven pontot csinálnak neked és a csapatodnak

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hagyd, teljesen felesleges.JSanyoRészemről csak ennyi volt 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként pedig gratula a Wolves-nak, az utca túloldalán 49-6 arányban legyőzték a Ljubljana Silverhawks csapatát
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pre-game észrevétele szintén nevezett uriembernek:Köszönjük a meccset a Cowboys2-nek, nagyon korrekt csapat vagytok.JSanyoMagyar Csanád nevű sportembernek innen köszönöm a meccset és a sportszerű hozzáállást. Ő aztán tudja, hogy kell minden helyzetben emelt fővel elhagyni a pályát:
"Egy dolog van csak ami megkülönbözteti a két csapatot a mai meccsen. Amíg a 'canes nem akar veszíteni, Mi nyerni akarunk!"
Asszem az első perctől bebizonyítottuk, hogy ez nem így van.
Egyébként tényleg nagyon tiszta meccs volt. Kár az ilyen szájkaratéval elrontani a dolgot.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszönjük a meccset a Cowboys2-nek, nagyon korrekt csapat vagytok.JSanyoMagyar Csanád nevű sportembernek innen köszönöm a meccset és a sportszerű hozzáállást. Ő aztán tudja, hogy kell minden helyzetben emelt fővel elhagyni a pályát:
"fent voltam kb egy egész negyedet, míg szerbiában 2 perc alatt akkorát kaptam hogy két hétig beszartam tőle... akik pudingok azok azok."
több mint 14 éve
bpcj#97
19
köszönjük a meccset, és gratulálunk a hurrikánoknak, igazán szimpatikus csapat vagytok. ja és sok sikert a döntőben!
Falcons-addict
több mint 14 éve
az is volt, csak a Népligetnek furcsa a mikroklímája 😉Hajrá Hurricanes!!!!!Mára szélcsendes időt mondtak 😊Lapeno
Forduljon a kocka,és ne a Tehenészek fogják meg áldozataikat.Kapjátok el őket! 😊HappyFarmer
Köszönjük a meccset a Cowboys2-nek, nagyon korrekt csapat vagytok.
több mint 14 éve
Igen ,sajna én is attól tartok nem lesz túl izgalmas div II döntő, de a Tigers erősítés és a Raptors Tonny nélkülisége miatt szerintem a div I-sem lesz az. Nagy különbségekre tippelek .Mivel mind a négy csapat szimpatikus nekem ezért,a jó meccs érdekében az Újpestnek és Csabának foguk szurkolni. 😉
Látunk már meglepetéseket idén, hátha...
Go Raptors, Go Bulldogs!!!!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
aha. ja.Egyenlőre csak döntős... Bármi megtörténhet 😊JUNIOR#4640-0 a szünetZordddKöszönthetjük a DIV2 Bajnokát a Canes személyében. Bár ez nem újdonság.FViktor93
több mint 14 éve
Egyenlőre csak döntős... Bármi megtörténhet 😊Köszönthetjük a DIV2 Bajnokát a Canes személyében. Bár ez nem újdonság.FViktor93első negyed végén 20-0 a hurricanes-nekgizmo40-0 a szünetZorddd
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 14 éve
Köszönthetjük a DIV2 Bajnokát a Canes személyében. Bár ez nem újdonság.első negyed végén 20-0 a hurricanes-nekgizmo40-0 a szünetZorddd
több mint 14 éve
első negyed végén 20-0 a hurricanes-nekgizmo40-0 a szünet
több mint 14 éve
első negyed végén 20-0 a hurricanes-nek
Miskolc Renegades Quarterback.
több mint 14 éve
A meccsekről van valami hír?

több mint 14 éve
bpcj#97
19
Ma nem irigylem a fiukat a pályáncsovika75minden idő futballidő 😊
Falcons-addict
több mint 14 éve
Ma nem irigylem a fiukat a pályáncsovika75jó lesz,le barnulunk egy kicsit 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ma nem irigylem a fiukat a pályán
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hajrá Hurricanes!!!!!Mára szélcsendes időt mondtak 😊
Forduljon a kocka,és ne a Tehenészek fogják meg áldozataikat.Kapjátok el őket! 😊HappyFarmer