Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
köszi. ez a link volt beírva az egyik hsz-be. de nem vágom ott hova kéne kattintanom 😕 pontos, részletes eligazítást és vagy streamet 😀 kérnék szééééééééépen léciléciléci 😀Kopasz98
a kanada-osztrák meccset az eurosport2 is leadja 23 órakor, előtte meg nézd meg az espn-n a green bay-oaklandet 2003-ból.

több mint 14 éve
Kopasz98 93
sziasztok!
ahogy néztem a tvműsort, valami nem klappol. 3 kor lesz a francia japán meccs, ahol a banzáj bandát szeretném buzdítani, de a port.hu-n az orf1-re más műsort ír. rákerestem valami orf.at vagy valami közvetíti talán, és a meccslista alján volt egy ingyenes stream, de azon a linken én nem találtam semmit.

legyen valaki olyan kedves és egy streamnek a linkjét bemásolni fórumra! légysziiiiii!!

U.i: hulljon a békazabáló, banzááááj!! 😛Kopasz98
Csak Neked: tv.orf.at/program/orfsportplus Ez az orf sport pluszon lesz, és a gugli ontja a streamokat :cool:kutya76
köszi. ez a link volt beírva az egyik hsz-be. de nem vágom ott hova kéne kattintanom 😕 pontos, részletes eligazítást és vagy streamet 😀 kérnék szééééééééépen léciléciléci 😀
több mint 14 éve
kisdani Minnesota Vikings 305 — Jászberény Wolverines fan
Sorry, de ebben az ügyben nyilatkozatstop van. Ha a vezetőség úgy látja, idővel talán lesz több infó is. Lényeg a lényeg innentől előre nézünk, készülünk a döntőre Tony nélkül.Döme
Kell egy új PR-est "szerződtetni" vagy a jelenlegit beíratni egy Roger Goodell campbe. 😀

A szimpla anyagi okok helyett lehetett volna mesét is írni. Pl.: A csapat hirtelen felmerült váratlan kötelezettségekkel néz szembe. Emiatt megkerestük T. S.-t, hogy szerződés szerint járó, a csapat jelenlegi lehetőségeihez képest magas fizetésének csökkentésével járuljon hozzá a kötelezettségek rendezéséhez és a csapat további működéséhez. S. elutasította megkeresésünket, jelezte, hogy amennyiben csak a módosított feltételekkel lenne lehetősége tovább dolgozni csapatunknál, akkor inkább bontsuk fel szerződését. Erre a tegnapi napon sor került. A vezetőség sajnálattal vált meg S.-től, akinek ezúton is köszönjük eddigi remek munkáját. Valamivel hihetőbb, mintha csak oda van biggyesztve az anyagi okok és szerintem kevesebben néznék a helyzetre ferde szemmel.gsn
ÁÁÁ imádom az ilyen Rogel Goodell "fórumpalántákat" jó szokás szerint azonnal a "felebarátainkra" dobjuk a sarat fel sem merült benned az ellenkezője ..., pedig lehet a rávaló tisztelettel nem "teregetik" ki a dolgokat. Kérem a Raptorst, ha lehet ossza meg Roger Goodellel privátba😀 az infót. Téged barátom meg arra kérlek, kíméljük meg a Raptorst az ilyen beírásoktól, mert gondolhatnád,hogy életük legnagyobb mérkőzése előtt nem ok nélkül küldték el az ország által is bálványként kezelt vezetőedzőjüket. PEACECsendes
ÁÁÁ én meg azokat imádom akik emiatt megírják az első hozzászólásukat és persze ők mindig mindent jobban tudnak 😉 PEACE

Wolverines #79 C
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kell egy új PR-est "szerződtetni" vagy a jelenlegit beíratni egy Roger Goodell campbe. 😀

A szimpla anyagi okok helyett lehetett volna mesét is írni. Pl.: A csapat hirtelen felmerült váratlan kötelezettségekkel néz szembe. Emiatt megkerestük T. S.-t, hogy szerződés szerint járó, a csapat jelenlegi lehetőségeihez képest magas fizetésének csökkentésével járuljon hozzá a kötelezettségek rendezéséhez és a csapat további működéséhez. S. elutasította megkeresésünket, jelezte, hogy amennyiben csak a módosított feltételekkel lenne lehetősége tovább dolgozni csapatunknál, akkor inkább bontsuk fel szerződését. Erre a tegnapi napon sor került. A vezetőség sajnálattal vált meg S.-től, akinek ezúton is köszönjük eddigi remek munkáját. Valamivel hihetőbb, mintha csak oda van biggyesztve az anyagi okok és szerintem kevesebben néznék a helyzetre ferde szemmel.gsn
ÁÁÁ imádom az ilyen Rogel Goodell "fórumpalántákat" jó szokás szerint azonnal a "felebarátainkra" dobjuk a sarat fel sem merült benned az ellenkezője ..., pedig lehet a rávaló tisztelettel nem "teregetik" ki a dolgokat. Kérem a Raptorst, ha lehet ossza meg Roger Goodellel privátba😀 az infót. Téged barátom meg arra kérlek, kíméljük meg a Raptorst az ilyen beírásoktól, mert gondolhatnád,hogy életük legnagyobb mérkőzése előtt nem ok nélkül küldték el az ország által is bálványként kezelt vezetőedzőjüket. PEACECsendes
Thanks. 😊
Attól még igen rosszul kommentált döntés volt, ami okot ad mindenféle elméletekre. Ha nem is mondsz igazat, érdemes olyan közleményt kiadni, amire 100-ból 99 ember nem gondolja azt, hogy itt valami nem kerek.gsn
lehet csak egyszerűen az igazat akarták mondani ...
több mint 14 éve
gsn 3 548
Sorry, de ebben az ügyben nyilatkozatstop van. Ha a vezetőség úgy látja, idővel talán lesz több infó is. Lényeg a lényeg innentől előre nézünk, készülünk a döntőre Tony nélkül.Döme

Thanks. 😊
Attól még igen rosszul kommentált döntés volt, ami okot ad mindenféle elméletekre. Ha nem is mondsz igazat, érdemes olyan közleményt kiadni, amiből 100-ból 99 ember nem gondolja azt, hogy itt valami nem kerek.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem túl érthető...Valaki megmagyarázhatná, szerintem sokakat érdekelne!Traktor

ÁÁÁ imádom az ilyen Rogel Goodell "fórumpalántákat" jó szokás szerint azonnal a "felebarátainkra" dobjuk a sarat fel sem merült benned az ellenkezője ..., pedig lehet a rávaló tisztelettel nem "teregetik" ki a dolgokat. Kérem a Raptorst, ha lehet ossza meg Roger Goodellel privátba😀 az infót. Téged barátom meg arra kérlek, kíméljük meg a Raptorst az ilyen beírásoktól, mert gondolhatnád,hogy életük legnagyobb mérkőzése előtt nem ok nélkül küldték el az ország által is bálványként kezelt vezetőedzőjüket. PEACE
több mint 14 éve
Kalo 137
http://www.facebook.com/underarmour.hungary

Ha esetleg valaki cipőt keres (bocs az off-ért) akkor nézzetek rá az Under Armour különleges ajánlatára (Facebook vagy www.sportstyle.hu)
több mint 14 éve
gsn 3 548
???? :o :o :o a csudi-mudiba.... nem tudtak vna összedobni neki lóvétmég 1 hétig??? 😕(( Pekkmen????Ricsi56

A szimpla anyagi okok helyett lehetett volna mesét is írni. Pl.: A csapat hirtelen felmerült váratlan kötelezettségekkel néz szembe. Emiatt megkerestük T. S.-t, hogy szerződés szerint járó, a csapat jelenlegi lehetőségeihez képest magas fizetésének csökkentésével járuljon hozzá a kötelezettségek rendezéséhez és a csapat további működéséhez. S. elutasította megkeresésünket, jelezte, hogy amennyiben csak a módosított feltételekkel lenne lehetősége tovább dolgozni csapatunknál, akkor inkább bontsuk fel szerződését. Erre a tegnapi napon sor került. A vezetőség sajnálattal vált meg S.-től, akinek ezúton is köszönjük eddigi remek munkáját. Valamivel hihetőbb, mintha csak oda van biggyesztve az anyagi okok és szerintem kevesebben néznék a helyzetre ferde szemmel.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
arcsike 100
??? Ez komoly? Már van statisztika? Azért ez mókás, biztos nem elnézte valaki? 😀

KALO
Tudod, hogy te lettél a tackle leader a csapatodban?Francesco
Kalo
http://hurricanes.hu/stats/BPHBPC2.HTMTred
ez a statisztika nagyon szép és kielégítő, eltekintve attól, h az én repkedős manőveremet ezek szerint ritti csinálta, ami nem lényeges, csak így nem tudom, h hány yardos is volt a helikopter 😕
bár lehet, h a videón forgás közben 36-nak tűnt a 39 😀 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
??? Ez komoly? Már van statisztika? Azért ez mókás, biztos nem elnézte valaki? 😀

KALO
Kalo
Nem hiszem, a statisztikus videóról dolgozik 😉
www.hurricanes.hu -n van fent
több mint 14 éve
Kalo 137
Köszönöm!

KALO
Kalo
http://hurricanes.hu/stats/BPHBPC2.HTMTred
több mint 14 éve
Kalo 137
Sajnos leginkább arra a jelenetre emlékszem, amikor a Márk futásánál nagyon mellényúltam és elment mellettem td-re 😕
Próbáltam zárni a szöget, de elesett a corner, és onnantól nem volt terelés, választottam egy irányt, hátha...
Na nem.

KALO
Kalo
több mint 14 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist

KALO
Kalo
http://hurricanes.hu/stats/BPHBPC2.HTM

M. Vikings
Always open!
több mint 14 éve
Kalo 137

KALO
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
KALO
Tudod, hogy te lettél a tackle leader a csapatodban?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pedig lehet, hogy komolyan kéne vennünk egy rúgótól egy ilyen kritikát 😂Szobi22
Ne legyél igazságtalan, a stat szerint volt egy receptionje. Akkor várta volna a sok-sok kemény tackle-t 😊
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Szerintem nem tudták fizetni Tony-t és Pacman-t egyszerre, így nyílván a jobbat tartották meg 😂pc_x
Bazeg, bebuktunk. 😀
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Szerintem nem tudták fizetni Tony-t és Pacman-t egyszerre, így nyílván a jobbat tartották meg 😂

több mint 14 éve
kisdani Minnesota Vikings 305 — Jászberény Wolverines fan
http://hir6.hu/cikk/56022/szakitott_a_bekescsaba_raptors_es_tony_simmonsPacman
Ez már volt Pacman tesó, kicsit bővebben valamit, mert gondolom nem a szurkolói sál árán vesztettek vele össze 😉

Wolverines #79 C
több mint 14 éve
Pacman 162 — Ball Hawk
http://hir6.hu/cikk/56022/szakitott_a_bekescsaba_raptors_es_tony_simmons

See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
kutya76 Pittsburgh Steelers 136 — NO WAY ! ! !
sziasztok!
ahogy néztem a tvműsort, valami nem klappol. 3 kor lesz a francia japán meccs, ahol a banzáj bandát szeretném buzdítani, de a port.hu-n az orf1-re más műsort ír. rákerestem valami orf.at vagy valami közvetíti talán, és a meccslista alján volt egy ingyenes stream, de azon a linken én nem találtam semmit.

legyen valaki olyan kedves és egy streamnek a linkjét bemásolni fórumra! légysziiiiii!!

U.i: hulljon a békazabáló, banzááááj!! 😛Kopasz98
Csak Neked: tv.orf.at/program/orfsportplus Ez az orf sport pluszon lesz, és a gugli ontja a streamokat :cool:

Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A meccset köszönjük, sőt külön köszönet a vendéglátásért, nagyon ritka az a csapat (öö, konkrétan zéró) aki itthon ilyen fogadtatásban részesíti a vendég együttest.
Kalo
igen a zsíroskenyér a végén vagy a sátor elég jó volt ,anélkül valaki biztos rosszul lett volna.Kalo hasonlóan kimagasló vendégszeretet volt még Pancevo-ba amikor kb 5-6 liter sört legalább vettek nekünk hazafelé 😀szampi#33
Régebben egyébként még a Soldiers hazai meccsei után is voltak zsíroskenyér partyk. (Huh, de rég volt már, hogy játékosként voltam ott 😀 ) Nem tudom, mostanában mi a szitu ezzel kapcsolatosan.
több mint 14 éve
Pacman 162 — Ball Hawk
Na igen, de tudtommal Pancevo nem kis hazánkban van 😉 😀Kalo
valóban nem.. :/ kis hazánkban hurrikánvendégszeretet a legjobbszampi#33
Ezt megcáfolnám mivel a Szolnok csapata is zsíros kenyérrel és itallal vendégelt meg minket a meccs után.Ezt arra írtam ,hogy zéró az ilyen fogadtatás.

Raptors #58Ádi bácsi
Ezt még faszmen is adja...😊Bár mondjuk Raptorséknál van hotdog ingyébelépő,meg tökmag meg szotyi...😊ozt nálunk még az ellenfél játszik az árnyékban...LOL(kivéve szolnokék,ők pont be cumizták,addigra gondoltuk megmagunkat...)

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igen a zsíroskenyér a végén vagy a sátor elég jó volt ,anélkül valaki biztos rosszul lett volna.Kalo hasonlóan kimagasló vendégszeretet volt még Pancevo-ba amikor kb 5-6 liter sört legalább vettek nekünk hazafelé 😀szampi#33
Na igen, de tudtommal Pancevo nem kis hazánkban van 😉 😀Kalo
valóban nem.. :/ kis hazánkban hurrikánvendégszeretet a legjobbszampi#33
Ezt megcáfolnám mivel a Szolnok csapata is zsíros kenyérrel és itallal vendégelt meg minket a meccs után.Ezt arra írtam ,hogy zéró az ilyen fogadtatás.

Raptors #58
több mint 14 éve
Pacman 162 — Ball Hawk
Szerintem éppen ebből adódóan, hogy "Nem túl érthető ..." számunkra a döntés, ebből gondolom, hogy nyomós oka lehetett és nem hinném,hogy csak anyagi, bár a csabaiak elég szerényen nyilatkoztak,ha jól tudom eddig sem "ingyen" volt itt. Én szimpatikus, korrekt srácoknak ismertem meg a Raptorokat, hát ez is egy kemény döntés volt Tőlük, még egy ok,hogy Nekik szurkoljak a döntőben.Colonel
Erről még én se irhatok sajna...főleg ha még tudnék is valami pontosabbat...😕
de amint lesz valami info,ugyis megtudjátok