Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
kisember
63
Szia! Azt nem tudod, hogy a beküldött TUE kérelmemről kinél tudok érdeklődni? (attól, hogy nem kapok, még adom folyamatosan az inzulint 😊jelenlegcápa77Jó hír:A WADA oldalán az eddigi pozitív esetek sincsenek fenn, szal ez annyira nem vehető fixnek.
Jelenleg meg senkit nem kerestek meg a WADA-tol hogy pozitív lett a mintája a ZP -Wolwerins mérkőzésen teszteltekből. 😀
A WADA oldalán sincs kint semmi evvel kapcsolatban így, a jelenlegi állas szerint nem doppingolt senki ott. Remélem hogy ezután ahányszor tesztelik a játékosokat az amerikai fociból mint negatív lesz az eredmény.delear
De persze én azt remélem, h valóban negatívak lettetek.e53m62
több mint 14 éve
Hát azért először mindig normálisan kérdezem, de ha nem tud rá válaszolni, azonnal elborul az agyam 😊És ha erre figyelmezteted akkor egyből támadásnak veszik, hiába mondom akár normálisan, akár máshogy. Mindenképpen támadásnak veszik és akkor már baszhatom...Bruceez így azért nem igaz,saját tapasztalatomból kiindulva.
biztosan normálisan mondod? 😊maximilien
több mint 14 éve
Ettől még kimaradni nem fog senki, azt majd a nevezésnél lehet "abszolválni". 😊 Csak jó lenne tudni melyikből mit lehet kihozni, de infó nélkül max. tippelgetni lehet.A junior körkérdésre eddig 3 email érkezett (Berény, Eger, Dújv), pedig most péntekig kéne válaszolni. Legalább a junior játékosok mozgolódjanak már egy kicsit, mert így aztán baxxott nehéz lesz bármit tervezni.Remélem nálunk nem alszanak a coachok és időben meglesz minden. Ki nem hagynám a junior bajnokságot, amíg tudok akarok játszani 😀FViktor93
De nézzük a jó oldalát, a válaszokat legalább könnyű lesz feldolgozni. 😛Kori

több mint 14 éve
A junior körkérdésre eddig 3 email érkezett (Berény, Eger, Dújv), pedig most péntekig kéne válaszolni. Legalább a junior játékosok mozgolódjanak már egy kicsit, mert így aztán baxxott nehéz lesz bármit tervezni.Remélem nálunk nem alszanak a coachok és időben meglesz minden. Ki nem hagynám a junior bajnokságot, amíg tudok akarok játszani 😀
De nézzük a jó oldalát, a válaszokat legalább könnyű lesz feldolgozni. 😛Kori
több mint 14 éve
És ha erre figyelmezteted akkor egyből támadásnak veszik, hiába mondom akár normálisan, akár máshogy. Mindenképpen támadásnak veszik és akkor már baszhatom...Bruceez így azért nem igaz,saját tapasztalatomból kiindulva.
biztosan normálisan mondod? 😊
több mint 14 éve
Felmerült bennem egy kérdés: a hétvégi meccsen vagy három-négy olyan eset is volt, hogy valamelyik koma kizúzta a sárga zászlót, majd hosszas tanácskozás után nem született büntetés. Ez micsoda? Rosszul tudta emberünk a szabályokat és a tanácskozás alatt rájöttek, hogy hülyeséget jelzett?SzokolHát elég sokszor előfordul, hogy nem tudják normálisan a szabályokat, de inkább a másik véglet, hogy egy nyilvánvaló szabálytalanság során nem dobja a zászlót a spori. És ha erre figyelmezteted akkor egyből támadásnak veszik, hiába mondom akár normálisan, akár máshogy. Mindenképpen támadásnak veszik és akkor már baszhatom...
több mint 14 éve
Felmerült bennem egy kérdés: a hétvégi meccsen vagy három-négy olyan eset is volt, hogy valamelyik koma kizúzta a sárga zászlót, majd hosszas tanácskozás után nem született büntetés. Ez micsoda? Rosszul tudta emberünk a szabályokat és a tanácskozás alatt rájöttek, hogy hülyeséget jelzett?
több mint 14 éve
tudja valaki, hogy lett-e eredménye a junior válogatott szövetségi kapitány keresésnek?

több mint 14 éve
A junior körkérdésre eddig 3 email érkezett (Berény, Eger, Dújv), pedig most péntekig kéne válaszolni. Legalább a junior játékosok mozgolódjanak már egy kicsit, mert így aztán baxxott nehéz lesz bármit tervezni.De nézzük a jó oldalát, a válaszokat legalább könnyű lesz feldolgozni. 😛

több mint 14 éve
Szakdolgozatot csinálok csak már kicsit unom 😀 😀 😀Junior létedre nem aludnod kellene ? ? ? :cool:kutya762 színjátszó kör..😊sLyNzA Real nem egy bevásárló központ?JUNIOR#46
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 14 éve
Egy kiskereskedelmi lánc, olyan mint a Coop 😊A Real nem egy bevásárló központ?JUNIOR#46Mi az a Real-Barca???JUNIOR#462 színjátszó kör..😊sLyNz
több mint 14 éve
Junior létedre nem aludnod kellene ? ? ? :cool:A Real nem egy bevásárló központ?JUNIOR#46Mi az a Real-Barca???JUNIOR#462 színjátszó kör..😊sLyNz
Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 14 éve
A Real nem egy bevásárló központ?Mi az a Real-Barca???JUNIOR#462 színjátszó kör..😊sLyNz
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 14 éve
Szerintem néha a bírók sem tudják, hogy mit miért fújnak. Tisztelet a kivételnek 😊Most nézve a Real - Barca meccset eltűnődtem, hogy miért kell, hogy a játékvezetők az esetek 80%-ban az egyik csapat felé fújjanak minden sportban. Idén minden meccsünkön elég aktívan ellenünk voltak a bírók, úgyhogy átérzem a Real szurkolók bánatát, annak ellenére hogy a Barcanak szorítottam.Brucekomoly filozófia kérdést vet fel, hogy a csapatok szerint a bíró mindig az ellenfélnek fúj. Akkor viszont a bíró mindenkinek fúj? Vagy senkinek sem? Vagy saját magának? :oZorddd
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Mi az a Real-Barca???

több mint 14 éve
Most nézve a Real - Barca meccset eltűnődtem, hogy miért kell, hogy a játékvezetők az esetek 80%-ban az egyik csapat felé fújjanak minden sportban. Idén minden meccsünkön elég aktívan ellenünk voltak a bírók, úgyhogy átérzem a Real szurkolók bánatát, annak ellenére hogy a Barcanak szorítottam.Brucekomoly filozófia kérdést vet fel, hogy a csapatok szerint a bíró mindig az ellenfélnek fúj. Akkor viszont a bíró mindenkinek fúj? Vagy senkinek sem? Vagy saját magának? :o
több mint 14 éve
Hát ne sírjál 😊 Nem kért senki erre szerintem, én meg végképp nem. 😊Most nézve a Real - Barca meccset eltűnődtem, hogy miért kell, hogy a játékvezetők az esetek 80%-ban az egyik csapat felé fújjanak minden sportban. Idén minden meccsünkön elég aktívan ellenünk voltak a bírók, úgyhogy átérzem a Real szurkolók bánatát, annak ellenére hogy a Barcanak szorítottam.Brucehad ne sírjak😊sLyNz
több mint 14 éve
Most nézve a Real - Barca meccset eltűnődtem, hogy miért kell, hogy a játékvezetők az esetek 80%-ban az egyik csapat felé fújjanak minden sportban. Idén minden meccsünkön elég aktívan ellenünk voltak a bírók, úgyhogy átérzem a Real szurkolók bánatát, annak ellenére hogy a Barcanak szorítottam.Brucehad ne sírjak😊
......
több mint 14 éve
Most nézve a Real - Barca meccset eltűnődtem, hogy miért kell, hogy a játékvezetők az esetek 80%-ban az egyik csapat felé fújjanak minden sportban. Idén minden meccsünkön elég aktívan ellenünk voltak a bírók, úgyhogy átérzem a Real szurkolók bánatát, annak ellenére hogy a Barcanak szorítottam.
több mint 14 éve
Kopasz98
93
http://www.youtube.com/watch?v=TcBZNrwJBoAimádom ezt a videót 😀 mindig szakadok azon, hogy uralkodik magán, hogy ne káromkodjon és ne kiabáljon 😀 respect jár érte azért, bár lehet később megbosszulta 😀
Rendesek a srácok 😀Kori
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem maradt viz a végére, meg hát az interview is elmaradt :/http://www.youtube.com/watch?v=TcBZNrwJBoAJászberényben nem volt ilyen.vadibandi
Rendesek a srácok 😀Kori
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igen.jelenlegcápa77Jó hír:A WADA oldalán az eddigi pozitív esetek sincsenek fenn, szal ez annyira nem vehető fixnek.
Jelenleg meg senkit nem kerestek meg a WADA-tol hogy pozitív lett a mintája a ZP -Wolwerins mérkőzésen teszteltekből. 😀
A WADA oldalán sincs kint semmi evvel kapcsolatban így, a jelenlegi állas szerint nem doppingolt senki ott. Remélem hogy ezután ahányszor tesztelik a játékosokat az amerikai fociból mint negatív lesz az eredmény.delear
"Jelenleg"
Sajnos senkivel sem közölnek semmit, ha telefonon keresed nem veszik fel. 😕
A mintavételkor azt mondtak hogy Kb.3 hét alatt megvan az eredmény.
Azt is meg mondtak, hogy ha pozitív a minta akkor keresnek meg inkább, így ezeket összevetve és az eltelt időt nézve mondtam hogy negatívak a minták.
De mivel a NADO egy független szervezet, nincs határidejűk (sajnos) az eredmény ismertetésére, el nem elérhetők, minden felelősség a sportolóké; ez így nem éppen a tisztességesebb, főleg az amatőr sportolókkal.
Sajnos ebben nem mi (sportolok) döntöttünk/döntünk így csak sodródni tudunk az árral, elfogadva s betartva a szabályokat.
több mint 14 éve
jelenlegJó hír:A WADA oldalán az eddigi pozitív esetek sincsenek fenn, szal ez annyira nem vehető fixnek.

több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=TcBZNrwJBoAJászberényben nem volt ilyen.
Rendesek a srácok 😀Kori