Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nézd meg az NCAAF mérkőzések végeredményeit hétről hétre és ha megnézed, rájössz hogy idén nem volt olyan magyar meccs amelynél ne lett volna nagyobb pontkülönbség az NCAAF-ben, ha őket nem zavarja szerintem minket sem kellene hogy zavarjon. A sérülésekkel meg ne gyertek mert pont nem az ilyen mérkőzéseken vannak a sérülések, hanem a képzetlen képzetlen mérkőzéseken. Azt viszont elhiszem hogy az ilyen mérkőzésen (jó csapat kevésbé jó csapat) kapnak a játékosok olyan ütéseket ami fáj nekik és bibisek lesznek (de ha ez nem tetszik akkor hajrá ott a kosárlabda, meg a flag foci, a kézilabdát már nem ajánlom mert ott is bibis lesz). De legalább megtudják hogy ez a foci. Amit megfigyeltem még az az hogy a legnagyobb szájkarate mindig az alsóbb osztályokban van. Akik már letettek valamit az asztalra azok feleslegesnek tartják az ilyen megnyilvánult (kivétel erősíti a szabályt) és még ha korábban amikor alsóbb osztályban játszott, esetleg virtuálisan is megnyilvánult, amikor először komolyabb csapattal került szembe a valóságban, a gépelésről is leszokik.Én egyet értek az új rendszerrel tényleg nagy volt a Div -I ben a különbség csapatok között Azzal viszont amilyen stílusba és ,hogy pont te írod azzal sajna nem .Na beszéljünk még a HFL-ről.Most tényleg azért kéne egy egész alapszakaszon keresztül röhejes meccseket játszania a legjobbaknak, hogy Józsika a Mucsaröcsöge Warriorsból megérezze milyen amikor minden playben szétcsapják a fejét? Abból Józsika csak azt tanulja meg, hogy jobb neki megye III-ban soccerelni, mert ennek értelme nem sok van. A legjobbak játékosai meg azt, hogy a tököm járjon edzésre ilyen csapatok miatt, ezek ellen minek?
Felháborítónak tartom, hogy három csapat mondja meg magyarországon, merre tartson a foci.
Mindenki azt mondja, hogy jobb csapatoktól lehet tanulni, de kérdem én mi van akkor ha a jobbak csak a saját boldogulásukat nézik és leszarják, hogy mi van a többivel.
A többi 15-20 csapat kitől tanuljon ha a "nagyok" nem akarnak tanítani. Mi lesz azokkal akik azért készülnek edzésről edzésre, hogy egyszer mondjuk a Wolves ellen mutassák meg, hogy mit tudnak.
Az meg, hogy ha a két renitens csapat nem indul majd hívnak szerb csapatokat a legalja.
Menjen ki ez a három csapat Szerbiába és játszon ott a bajnokságban ha ennyire rangon alulinak érzik a többi csapatot és akkor megoldódott a probléma.
Kíváncsi lennék mondjuk arra, hogy ha a 2011 bajnokságban két szerb csapat végezne az élen, akkor ki indulna magyar csapatként nemzetközi kupában.
A szövetségnek végre a sarkára kéne állnia és a magyar foci fejlődése érdekében nem ezt a három csapatot favorizálnia a többivel szemben.
Kíváncsi lennék mit szólna az angol labdarugó szövetség ha a Chelsea közölné, hogy rangon alulinak érzi a Wimbledon játékát és inkább nem játszik otthon ilyen szar csapatokkal.
Bocs ha hosszú lett, de felháborít ez az egész.cápa77
Az idei bajnokság szerintem rossz volt, mert túl sok érdektelen meccs volt benne.
Én sem örülök a szerbeknek ha jönnek HFL-ben játszani, de még mindig inkább legyen az, mint ami idén volt. Aki magas szinten akar játszani, hadd játsszon jó meccset minden alkalommal, a többiek a Div I-ben meg kiegyensúlyozottabb bajnokságot élvezhetnek. Aki meg elszánja magát és a legjobbak közé akar kerülni, annak adott lesz a lehetőség ha kivívja magának a jogot a HFL-re. De ha egy évben egy ilyen csapat sem lesz, akkor is meg tud maradni a rendszer.KoriTE
Ha szerinted a legjobb csapat játékosai(pl Győr) unják ,hogy Józsika a Mucsaröcsöge Warriorsból saját magát csapatja szét, akkor miért nem volt gond mikor ezt Dunaújvárosi mezbe tették a Győri játékosok és ahogy a pfm oldalán olvasom jövőre is szeretnétek kölcsön játékosakat le fel játszatni sőt lehet ,hogy már a fehérvár is.kisdani
több mint 15 éve
tudu28
152
A sok aréna nekem is tetszik bár a juniorok biztos jobban örülnének ha nem a bajnokságuk vége után 1 héttel lenne az arénájuk. Ha minden évben lesz szolnoki miskolci meg cellect aréna is mondjuk 2 havonta(nem tom pontosan mennyi idő telik el 2 aréna között) az nagyon tuti lenne a felnőtteknek.
több mint 15 éve
Én csak azt nem értem, hogy ha a rossz dolgokat itt nem szereti senki, akkor amikor valaki valami jó dolgot ír be, akkor miért hal meg a fórum?Lásd Kalo beírta hogy ezt és ezt tervezik a junior döntőn és kb egy napig egyetlen hozzászólás nem született! Amikor én beírtam hogy mennyire örülök, hogy 3 aréna is van, mert jó hogy a téli időszakban is lehet versenyezni, megint csak nem született semmiféle hozzászólás!
Arra viszont ha valami nem tetszik valakinek arra ugrik mindenki!
Én is, szó se róla! De miért van ez így? Ezt kéne megszüntetni! Én megígérem hogy mostantól igyekszek mellőzni az ez irányú hozzászólásaimat! 😉
több mint 15 éve
tudu28
152
Sharks és Gorillaz is div 1-es ráadásul a cápák nem is indultak.Persze hogy nem jo 2 csapatnál 1 edző azoknak akiknek nem adatik meg ez a lehetőség hogy a Vilivel dolgozhassanakMagasabb osztályból nem lehet kölcsönözni alacsonyabb osztályba...
De szeretném látni azokat akik elháritanának egy ilyen lehetőséget
Emlitve lett a kölcsönadás is az előbb,azért azt ne felejtsük el(aki nem tudná)egyedül a Gorillaz nem kölcsönözhetett a Győrből játékost ebben a szezonban
Bárki bárhova mehetett,még talán az öreganyám is eligazolhatott volna csak hozzánk nem jöhetett játékosMagilla Gorilla
Ezt az alapelvet még itt is betartották. Miért a Wolves, Cowboys, Rebels, Tigers kért kölcsön valahonnan? Vagy a Bulldogs, Wolverines, Heroes? Én nem tudok róla... Most akkor miről beszélsz?Teddy
több mint 15 éve
arcsike
100
farky-nál a pont 😉 nagyon gáz amit műveltek :S
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Persze hogy nem jo 2 csapatnál 1 edző azoknak akiknek nem adatik meg ez a lehetőség hogy a Vilivel dolgozhassanakMagasabb osztályból nem lehet kölcsönözni alacsonyabb osztályba...
De szeretném látni azokat akik elháritanának egy ilyen lehetőséget
Emlitve lett a kölcsönadás is az előbb,azért azt ne felejtsük el(aki nem tudná)egyedül a Gorillaz nem kölcsönözhetett a Győrből játékost ebben a szezonban
Bárki bárhova mehetett,még talán az öreganyám is eligazolhatott volna csak hozzánk nem jöhetett játékosMagilla Gorilla
Ezt az alapelvet még itt is betartották. Miért a Wolves, Cowboys, Rebels, Tigers kért kölcsön valahonnan? Vagy a Bulldogs, Wolverines, Heroes? Én nem tudok róla... Most akkor miről beszélsz?
több mint 15 éve
Hát akkor írni kell most gyorsan sok sok jó témát és akkor majd azt látják! :cool: Pl. milyen jó, hogy a közeljövőben 3 aréna bajnokság is lesz kis hazánkban! Ebből egyik junior! Ez jó kezdeményezés!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nem lesz bezárva a topic, mert nem személyeskedett senki!Akkor azért érezted te is, hogy ez már a lejtő 😉
Jól van kulturáltnak nem nevezhető a dolog, de attól még nem volt sértegetés! És mivel be is fejeződött, nincs miért bezárni a topicot!Bruce
És tényleg van abban valami, hogy valaki idetéved és ezt látja... érted... :/ :rolleyes:
több mint 15 éve
Nem lesz bezárva a topic, mert nem személyeskedett senki! Jól van kulturáltnak nem nevezhető a dolog, de attól még nem volt sértegetés! És mivel be is fejeződött, nincs miért bezárni a topicot!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Srácok nemár... Most komolyan kell ezt?Mármint persze oké, legyen konstruktív véleménynyilvánítás, eszmecsere, meg minden...
De ez valahogy nem az :/ Aztán megint be fogják zárni a topicot, gyanítom akkor nem mostanában lesz ez újra nyitva.
Please
több mint 15 éve
rugó tuti nem lennék.ő az egyetlen játékos, aki tudja, h mi függ attól, h utolsó másodpercben berúgja e a labdát v sem.aki pályán nem gondol rá h mekkora a tét, csak nyomja.de a kicker, aki nézi a meccset...hát...Neked is jó éjt! 😉
ennek örülök.de remélem jó irányba.
nah elköszönök.holnap meccsünk van vhol osztrákiában...úgy érzem holnap este itt megint szaftos dolgok lesznek;D
jó éjt kispajtásaimTSD81
Meg jó meccset!
több mint 15 éve
TSD81
33
rugó tuti nem lennék.ő az egyetlen játékos, aki tudja, h mi függ attól, h utolsó másodpercben berúgja e a labdát v sem.aki pályán nem gondol rá h mekkora a tét, csak nyomja.de a kicker, aki nézi a meccset...hát...Nem vagyok kicker! De ha az is lennék akkor sem jelentene semmit!Ha nem vagy elégedetlen akkor minek jöttél ide a fórumra? Minek nézed meg hogy miről van szó?Brucekedves pajtásom
mindig szólnak, ha épp megy itt a fika, és olvasok, hozzászólok.bicskanyitogatóan fejezem ki azt, h kurvára elegem van az egymásra mutogatásból meg a sok kombinálásból...csak aki csinálja nem veszi észre v én nem is tudom.én szeretek focizni.szeretek jó hangulatban focizni.lehet h neked nem tetszik amit írtam, de ha felfogod végre, akkor meglátod benne, h én előre haladok, és nem köpködök.
am milyen poszton játszol?kicker???nah nem azért...csak nekik van sok idejük ilyen összeesküvéselméleteket gyártani a pálya szélén(nem bántani akarom a rúgókat, de lássuk be...sok időt töltenek a pálya szélén...)TSD81
És hidd el én is haladok! igaz közben köpök egy kettőt, de haladok 😉Bruce
ennek örülök.de remélem jó irányba.
nah elköszönök.holnap meccsünk van vhol osztrákiában...úgy érzem holnap este itt megint szaftos dolgok lesznek;D
jó éjt kispajtásaim
több mint 15 éve
Nem csak az lehet, ha régóta olvasod ezt a topicot és még az nfl.hu-s fórumon is olvastál, akkor azért láthattad hogy nem csak elégedetlenség volt az én részemről. Sok mindent aminek örülök, azt is leírom, és sajnos azt is ami nem tetszik! Azt hogy ami nekem tetszik azt nem kommentálja senki az egy dolog, és az meg egy másik dolog, hogy ami nem tetszik abból van téma!Ha nem vagy elégedetlen akkor minek jöttél ide a fórumra? Minek nézed meg hogy miről van szó?Brucena ezt csak én nem értem? ha magyarországi amerikaifoci a téma, akkor csak elégedetlennek lehet lenni? magyarázd már el kérlek 😀
amúgy meg lehet, hogy most lenne elég a szájkaratébőlbpcj97
több mint 15 éve
Ez a topic jobb,mint a Jóban Rosszban 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Nem vagyok kicker! De ha az is lennék akkor sem jelentene semmit!Ha nem vagy elégedetlen akkor minek jöttél ide a fórumra? Minek nézed meg hogy miről van szó?Brucekedves pajtásom
mindig szólnak, ha épp megy itt a fika, és olvasok, hozzászólok.bicskanyitogatóan fejezem ki azt, h kurvára elegem van az egymásra mutogatásból meg a sok kombinálásból...csak aki csinálja nem veszi észre v én nem is tudom.én szeretek focizni.szeretek jó hangulatban focizni.lehet h neked nem tetszik amit írtam, de ha felfogod végre, akkor meglátod benne, h én előre haladok, és nem köpködök.
am milyen poszton játszol?kicker???nah nem azért...csak nekik van sok idejük ilyen összeesküvéselméleteket gyártani a pálya szélén(nem bántani akarom a rúgókat, de lássuk be...sok időt töltenek a pálya szélén...)TSD81
És hidd el én is haladok! igaz közben köpök egy kettőt, de haladok 😉
több mint 15 éve
tudu28
152
nem a tippjátékon volt a hangsúly de bevallom szépen elterelteda tippjátékhoz nyilván elengedhetetlen h látogasd és ha már erre jársz akkor azért elégedetlenkedsz 1 kicsit h ne unatkozzunk. Én köszitudu28Azért az rendes tőled, hogy megköszönöd hogy csinálom a tippjátékot, amiben te is játszol! 😊
Ezt azért nem vártam! De jólesik! 😉Bruce
több mint 15 éve
a tippjátékhoz nyilván elengedhetetlen h látogasd és ha már erre jársz akkor azért elégedetlenkedsz 1 kicsit h ne unatkozzunk. Én köszitudu28Azért az rendes tőled, hogy megköszönöd hogy csinálom a tippjátékot, amiben te is játszol! 😊
Ezt azért nem vártam! De jólesik! 😉
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ha nem vagy elégedetlen akkor minek jöttél ide a fórumra? Minek nézed meg hogy miről van szó?Brucena ezt csak én nem értem? ha magyarországi amerikaifoci a téma, akkor csak elégedetlennek lehet lenni? magyarázd már el kérlek 😀
amúgy meg lehet, hogy most lenne elég a szájkaratéből
több mint 15 éve
tudu28
152
a tippjátékhoz nyilván elengedhetetlen h látogasd és ha már erre jársz akkor azért elégedetlenkedsz 1 kicsit h ne unatkozzunk. Én kösziOlvasni tudsz-e?A Raiders miatt járok erre a fórumra, illetve én csinálom a tippjátékot is, a veszekedés meg abból van, hogy jönnek és beszólogatnak és én meg nem hagyom magam! 😊Brucea Raiders miatt érdemes a magyarországi amerikai topic-ba járnitudu28
Raiders miatt járok erre a fórumra!!! Fórumot írtam, nem topicot!
Csinálom a tippjátékot, ahhoz elengedhetetlen hogy tudjam milyen mérkőzések vannak és milyen változások, azt pedig itt szerzem meg elsőkézből! Ezért ne haragudj, de belépek ide is és nem kérem ki a véleményedet! Köszi 😉Bruce
több mint 15 éve
TSD81
33
Ha nem vagy elégedetlen akkor minek jöttél ide a fórumra? Minek nézed meg hogy miről van szó?Brucekedves pajtásom
am milyen poszton játszol?kicker???nah nem azért...csak nekik van sok idejük ilyen összeesküvéselméleteket gyártani a pálya szélén(nem bántani akarom a rúgókat, de lássuk be...sok időt töltenek a pálya szélén...)
több mint 15 éve
Olvasni tudsz-e?a Raiders miatt érdemes a magyarországi amerikai topic-ba járnitudu28"És mivel mindenki azt gondol amit akar, így fölösleges is itt belemenni akármibe is! Úgyis mindenki a saját igazát fogja fújni örökké!"A Raiders miatt járok erre a fórumra, illetve én csinálom a tippjátékot is, a veszekedés meg abból van, hogy jönnek és beszólogatnak és én meg nem hagyom magam! 😊Bruce
Itt írtad le hogy miért is felesleges a fórumozás véleményed szerint. Valamint azt is leírod itt, hogy veszekedni jársz erre a fórumra.Davzone
Raiders miatt járok erre a fórumra!!! Fórumot írtam, nem topicot!
Csinálom a tippjátékot, ahhoz elengedhetetlen hogy tudjam milyen mérkőzések vannak és milyen változások, azt pedig itt szerzem meg elsőkézből! Ezért ne haragudj, de belépek ide is és nem kérem ki a véleményedet! Köszi 😉
több mint 15 éve
Ha nem vagy elégedetlen akkor minek jöttél ide a fórumra? Minek nézed meg hogy miről van szó?
több mint 15 éve
tudu28
152
a Raiders miatt érdemes a magyarországi amerikaifoci topic-ba járni"És mivel mindenki azt gondol amit akar, így fölösleges is itt belemenni akármibe is! Úgyis mindenki a saját igazát fogja fújni örökké!"A Raiders miatt járok erre a fórumra, illetve én csinálom a tippjátékot is, a veszekedés meg abból van, hogy jönnek és beszólogatnak és én meg nem hagyom magam! 😊Bruce
Itt írtad le hogy miért is felesleges a fórumozás véleményed szerint. Valamint azt is leírod itt, hogy veszekedni jársz erre a fórumra.Davzone
több mint 15 éve
TSD81
33
nézem nézem...de te vagy aki elégedetlen nem én pajtásom;Dnem az vagyok.csak nekem konkrétan már elegem van abból kurvára, h mikor elmegyünk egy efaf döntőt játszani olaszokhoz, akkor az olasz...kurvára idegen sráccal meccs után el tudok dumálni a meccsről meg úgy minden...itthon meg csak a fika meg a fika meg a fika megy.a kifogások etc etc etc...én azokat a meccseket szeretem, amikor a hangulat is jó a pályán , és nem a kurvaanyázás megy.persze ezzel lehet h csak én vagyok így, mert mi wr ek ilyen vidám srácok vagyunk.TSD81Hát ha ezzel a stílusoddal el tudsz jól beszélgetni az olaszokkal, akkor menjél olaszországba! 😉
Lehet hogy olaszul vagy angolul jobban fejezed ki magad, de itt elég bicskanyitogató a stílusod! Majd ha úgy írsz nekem hogy kiváltod a tiszteletemet, akkor én is úgy fogok neked írni! És elbeszélgethetünk normális hangnemben! Capishe?Bruce
több mint 15 éve
"És mivel mindenki azt gondol amit akar, így fölösleges is itt belemenni akármibe is! Úgyis mindenki a saját igazát fogja fújni örökké!"A Raiders miatt járok erre a fórumra, illetve én csinálom a tippjátékot is, a veszekedés meg abból van, hogy jönnek és beszólogatnak és én meg nem hagyom magam! 😊