Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Boti63
40
te ezt így látod , de szerintem ne menjünk bele mert abból csak veszekedés lenne...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
1 dolgot szeretnék mondani és várom a hozzászólásokat : az első negyedben egy ILB megy blitzelni OFFSIDE-ol feldölti az egyik támadófal játékost és ezért kiállítottál!!!! Légyszives írjátok le a véleményeteket erről ! Köszönöm ZP#63Boti63Nem csak ezért állították ki, hanem már ez volt a harmadik sportszerűtlen hibája, és amit utána művelt, azt is írd le légyszives!
Nálam a blitz nem az offense fal játékos szemből telibe fejelése jelenti!
több mint 15 éve
Boti63
40
1 dolgot szeretnék mondani és várom a hozzászólásokat : az első negyedben egy ILB megy blitzelni OFFSIDE-ol feldölti az egyik támadófal játékost és ezért kiállítottál!!!! Légyszives írjátok le a véleményeteket erről ! Köszönöm ZP#63
több mint 15 éve
Nagyon szépen köszönjük a Jászberényieknek a kellemes hangulatú meccset, szerencsére nagyon jó időnk volt. Nagyon jó volt a zsíros kenyér, első osztályú.Grat a Cowboys jr.-nak a bajnoki címhez!
És végül de nem utolsó sorban Bruce-nak a 2010-es magyar bajnoki tippverseny létrehozásához illetve vezetéséhez!
GO REBELS!
több mint 15 éve
Nekünk is volt ezért felnőttbe büntetés , mi se értettük ,hogy a döntőn semmi nem volt érte.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jó meccs volt a BpCj - Fj. Sajnálhatja aki kihagyta. Gratula mindkét csapatnak. Ez tényleg bajnoki döntőhöz méltó meccs volt. Viszont egy kérdés a sproikhoz: Miért büntetés ugyan az a junioroknál és miért nem az nagyoknál? Itt egy sportszerűtlen viselkedésre gondolok. Konkrétabban: Nagyon sok yardos TD után tigrisbukfenccel való érkezés az endzone-ba. Ez a mai meccsen zászlót kapott, míg a BPW- NyT meccsen nem. Ez hogy van akkor?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
El kell ismerni, hogy jobb volt a Cowboys. Talán ekkora különbség nem volt a meccsen közöttünk, mint amit az eredmény mutat, de megérdemelten győztek.KoriTEGrat mindkét csapatnak
és külön gratuláció a bajnoknak.
több mint 15 éve
ZP - Gladiators 22-34 lett a vége!AFA eredményeket tud valaki?SheviCrushers- Eagles 34-27
ZP - Gladiators 3-13 2.negyed mikor eljöttünkCrazy23
Mustangs #17
2006-
több mint 15 éve
El kell ismerni, hogy jobb volt a Cowboys. Talán ekkora különbség nem volt a meccsen közöttünk, mint amit az eredmény mutat, de megérdemelten győztek.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Jaja, köszi a meccset a Rozsomákoknak, piknikhangulat, zsíroskenyér HEGYEK! Jó volt.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Grat a Cowboys jr-nek! És grat a Fejér jr-nek is, illetve az összes junior gárdának, aki részt vett a bajnokságban!Köszönjük a meccset és a zsírosdeszkát!
Ugyanakkor pedig szeretném megköszönni a Rebelsnek a mai meccsünket! Remélem egy jó edzésnek elment ez a meccs! Mi nagyon élveztük és a jó idő miatt jó is volt az egész meccs!
Sérülés úgy láttam nem volt súlyosabb egyik oldalon sem! Remélem nem is volt valóban!
Sok sikert jövőre Nektek!Bruce
több mint 15 éve
Hatalmas gratula a Fejér Juniorsnak, nagyot kűzdöttek. És természetesen a Kis Kovbojoknak is 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Az egész Budapest Hurricanes nevében gratulálok a Cowboys junior csapatának a bajnoki címhez.

több mint 15 éve
AFA eredményeket tud valaki?SheviCrushers- Eagles 34-27
ZP - Gladiators 3-13 2.negyed mikor eljöttünk
több mint 15 éve
Grat a Cowboys jr-nek! És grat a Fejér jr-nek is, illetve az összes junior gárdának, aki részt vett a bajnokságban!Ugyanakkor pedig szeretném megköszönni a Rebelsnek a mai meccsünket! Remélem egy jó edzésnek elment ez a meccs! Mi nagyon élveztük és a jó idő miatt jó is volt az egész meccs!
Sérülés úgy láttam nem volt súlyosabb egyik oldalon sem! Remélem nem is volt valóban!
Sok sikert jövőre Nektek!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
20-0 a vége a cowboys javára 😊
több mint 15 éve
arcsike
100
első negyed végén 14-0 a cowboys jr-nak
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Akkor jövőre lesz Div1 döntő meg HFL döntő is????
több mint 15 éve
Én is úgy láttam, hogy csak a szolnoki aréna volt meghívásos, a miskolci, ha jó emlékezem "jelentkezős", de erről bővebben R2D2 kolléga tudna bővebben. Igen, igen, tudom, hogy nem így hívják, de az előbbit tudtam megjegyezni könnyebben 😀FerronEz az R2D2 már rá fog ragadni! 😊

több mint 15 éve
Ferron
72
Én is úgy láttam, hogy csak a szolnoki aréna volt meghívásos, a miskolci, ha jó emlékezem "jelentkezős", de erről bővebben R2D2 kolléga tudna bővebben. Igen, igen, tudom, hogy nem így hívják, de az előbbit tudtam megjegyezni könnyebben 😀
több mint 15 éve
tudu28
152
Az jó hogy sok játék lehetöség van és mehetünk nézni, csak az a gond hogy nem lehet jelentkezni csak meghivásos alapon megy igy van akik nem jutnak játékhoz hiába szeretnénekEz mondjuk baj! DE én azt hittem csak a szolnoki aréna meghívásos (mondhatni kelet aréna).A sok aréna nekem is tetszik bár a juniorok biztos jobban örülnének ha nem a bajnokságuk vége után 1 héttel lenne az arénájuk. Ha minden évben lesz szolnoki miskolci meg cellect aréna is mondjuk 2 havonta(nem tom pontosan mennyi idő telik el 2 aréna között) az nagyon tuti lenne a felnőtteknek.tudu28csovika75
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Az jó hogy sok játék lehetöség van és mehetünk nézni, csak az a gond hogy nem lehet jelentkezni csak meghivásos alapon megy igy van akik nem jutnak játékhoz hiába szeretnénekA sok aréna nekem is tetszik bár a juniorok biztos jobban örülnének ha nem a bajnokságuk vége után 1 héttel lenne az arénájuk. Ha minden évben lesz szolnoki miskolci meg cellect aréna is mondjuk 2 havonta(nem tom pontosan mennyi idő telik el 2 aréna között) az nagyon tuti lenne a felnőtteknek.tudu28
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Amit megfigyeltem még az az hogy a legnagyobb szájkarate mindig az alsóbb osztályokban van. Akik már letettek valamit az asztalra azok feleslegesnek tartják az ilyen megnyilvánult (kivétel erősíti a szabályt) és még ha korábban amikor alsóbb osztályban játszott, esetleg virtuálisan is megnyilvánult, amikor először komolyabb csapattal került szembe a valóságban, a gépelésről is leszokik.Persze, mert ők írogatás helyett inkább edzenek😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én csak azt nem értem, hogy ha a rossz dolgokat itt nem szereti senki, akkor amikor valaki valami jó dolgot ír be, akkor miért hal meg a fórum?Igen kár hogy egy héttel a döntő után van a junior amúgy tetszik,
Lásd Kalo beírta hogy ezt és ezt tervezik a junior döntőn és kb egy napig egyetlen hozzászólás nem született! Amikor én beírtam hogy mennyire örülök, hogy 3 aréna is van, mert jó hogy a téli időszakban is lehet versenyezni, megint csak nem született semmiféle hozzászólás!
Arra viszont ha valami nem tetszik valakinek arra ugrik mindenki!
Én is, szó se róla! De miért van ez így? Ezt kéne megszüntetni! Én megígérem hogy mostantól igyekszek mellőzni az ez irányú hozzászólásaimat! 😉Bruce
Utána szolnoki elmarad, utána Miskolci Mikuláskor (kiváló) mint a Prágai, majd SB hétvégén a Budapesti, szerintem ez így nagyon jó, így lehet minden csapat eljut valamelyikre és nincs túl nagy szünet a játékosoknak