Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 15 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
.
A „VERITAS GOLD” IV. Magyar Junior Kupában azok a játékosok indulhatnak, akik 1991.
január 1. – 1995. december 31. között születtek.

http://www.miskolcsteelers.hu/?pg=csapat
A 36-os játékos kicsit túlkoros 😂parker39
Engedély lett kérve a szövetségtől, hogy játszhasson.Szmájli
De miért is? Egyáltalán hogy jutott eszetekbe? Ennyire érdekesek a szabályok? Vagy csak akkor számít, amikor "kedvező"?
Szinte minden csapatban találni olyan játékost, aki pár nappal/héttel/hónappal lóg túl a határidőn. Kérjen mindenki engedélyt? És hol a határ? Mindíg lesz aki csak 1-2 nappal lóg túl az éppen aktuális korhatáron.
És miért volt rá szükségetek? Ha jól sejtem messze a legmélyebb rosterrel rendelkeztetek az egész bajnokságban. Egy Eger esetében még esetleg elfogadható lenne: az első meccsen 19-en voltak, az utolsó meccsükre 15-en áltak ki.

Fennakadtok azon, hogy egy megváltozott összetételő VB más szellemű versenynaptárat állít össze, mint amit az elődje tervezett. Tévedtek. Előfordul: lemásznak a drótkeféről és kész. A csapatoknak nem lett kára belőle, csak előnye. Ráadásul a versenynaptár már tartalmazta az elődöntőket, tehát nem lehetett új az információ. (Mellékesen az oldalatokon 2 cikkel korábban szó nincs "papíron bajnok" csapatról, csak elődöntőről, rájátszásról.)

Azon viszont minden gond nélkül túlléptek, hogy Ti viszont megkerültétek a korosztályos korlátot. Némi ellentétet vélek felfedezni, de ez biztos csak az én elferdült erkölcsi érzékem. 😊mikie
neked most ennyire szarul esik hogy valakinek ez észébe jutott és az nem te voltál?
Nem tudom mit kell vergődni ezen (bocsi ha nem vergődsz csak a hozzászólásod ezt tükrözi) kérték hát megkapták... Más csapat miért nem próbálta meg?

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 15 éve
Szmájli Carolina Panthers 31
...mikie
Most ezt ne rajtam kérd számon 😊 úgy mondod, mintha én harcoltam volna ki hogy az illető játszhasson. Annyi közöm van a dolgokhoz mint Peyton Manningnek a magyar futballhoz. Én csak játszok. És csak azt írtam meg nektek amit tudok a dologról! 😊
több mint 15 éve
mikie 39
.
A „VERITAS GOLD” IV. Magyar Junior Kupában azok a játékosok indulhatnak, akik 1991.

De miért is? Egyáltalán hogy jutott eszetekbe? Ennyire érdekesek a szabályok? Vagy csak akkor számít, amikor "kedvező"?
Szinte minden csapatban találni olyan játékost, aki pár nappal/héttel/hónappal lóg túl a határidőn. Kérjen mindenki engedélyt? És hol a határ? Mindíg lesz aki csak 1-2 nappal lóg túl az éppen aktuális korhatáron.
És miért volt rá szükségetek? Ha jól sejtem messze a legmélyebb rosterrel rendelkeztetek az egész bajnokságban. Egy Eger esetében még esetleg elfogadható lenne: az első meccsen 19-en voltak, az utolsó meccsükre 15-en áltak ki.

Fennakadtok azon, hogy egy megváltozott összetételő VB más szellemű versenynaptárat állít össze, mint amit az elődje tervezett. Tévedtek. Előfordul: lemásznak a drótkeféről és kész. A csapatoknak nem lett kára belőle, csak előnye. Ráadásul a versenynaptár már tartalmazta az elődöntőket, tehát nem lehetett új az információ. (Mellékesen az oldalatokon 2 cikkel korábban szó nincs "papíron bajnok" csapatról, csak elődöntőről, rájátszásról.)

Azon viszont minden gond nélkül túlléptek, hogy Ti viszont megkerültétek a korosztályos korlátot. Némi ellentétet vélek felfedezni, de ez biztos csak az én elferdült erkölcsi érzékem. 😊
több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 718 — Salus populi suprema lex esto
.

Oszt méé?? 😮
több mint 15 éve
Szmájli Carolina Panthers 31
.

Engedély lett kérve a szövetségtől, hogy játszhasson.
több mint 15 éve
NightBoY New York Giants 616
Érdekes lesz a holnapi Cowboys - Titans. Remélem ki tudok menni. Igaz, hogy az alapszakaszban nagyobb arányú győzelmet szerzett a Cowboys alakulat én holnap mégis sokkal kiegyenlítettebb meccsre számítok. Bár fizikálisan talán a sötétkékeknél van az előny valahogy úgy érzem fejben nagyon elszántak a narancsosok. Bár ugye nehéz kívülállóként nyilatkozni mindenesetre jó meccsnek ígérkezik, így, hogy már tudni, hogy a döntőbe került Fejér alakulatot megverte a Titans, szerintem ez lelki pluszt adhat, hogy "nekik is ott a helyük akkor".
Fejben ott kell lenni nagyon ha győzni akar valamelyik csapat.

You should know I bleed blue...
több mint 15 éve
Bor 8
.

😀 Picsába, szinte mi is befértünk volna játszani...
Szerintem akkor kezdjük elölről az egész bajnokságot.... !!!!!! 😊
több mint 15 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
http://www.miskolcsteelers.hu/?pg=hir&id=223
Apa! Kezdődik!parker39
Mi kezdődik? Szerintem most van vége!
Vagy a kajánkodásra gondoltál?

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 15 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Apa! Kezdődik!parker39
E cikk szerint, akkor jogos lett volna, hogyha nem a legjobb csapat nyeri a bajnokságot. Mert ezen a meccsen ugye kiderült, hogy van nálluk jobb csapat.
Grat a Fejér Juniornak.

több mint 15 éve
parker39 34
Apa! Kezdődik!

" a könnyű nap tegnap volt"
több mint 15 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Nem hiszem, hogy pofára estetek volna vagy h ki kéne nevetni titeket, hiszen a Steelers és a Tigers is szép szezont zárt, felnőtt és junior szinten is. Aki itt pofára esett az e53m62 kolléga, de ő is csak a stílusa és a hozzáállása miatt.
Max respect a fiataloknak!Farky
Ezt azért majd egyszer magyarázd el, kedves Farok kolléga, hogy miért is estem pofára? Mert feltűnt egy hiba, és voltam olyan bátor, hogy beírtam ide?

Gratula a Fehérvárnak, sokkal jobbak voltak. A sajátjainktól jóval többet vártam volna. De mint ahogy tanult jászberényi kollégák mondani szokták, csak a győzelem számít.e53m62
Hát kedves "barátom" azért tud, h kinek mit írsz. Amíg én megadom neked a tiszteletet, h a neveden (jelen esetben nickname) említelek meg, addig azt hiszem én is elvárhatok ennyit.Farky
Légyszi ne személyeskedjetek, nem volna jó, ha bezárnák a topicot.

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
persze lehet pezsit bontani,és felálva tapsolni,hűdepofára estünk....cstársam felhívta 1 újabb hibára a figyelmet...ezért röhögjük ki a srácokat mert ma nemtudta nyerni 😉

grat a Fejérnek,sajnos sokkal jobbak voltak!thebeke
Én sem hiszem hogy bárki kinevetne titeket, inkább gratulál a győzteseknek
Játszani a legjobb, és benne van hogy itt az egyik mindig nyer a másik veszít.
Ez a sport
De mindig van újabb lehetőség a megméretetésre.
És az a jó ha ez a pályán dől el mindenkinek!
Én ennek szurkolok.
több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 501 — ℧
persze lehet pezsit bontani,és felálva tapsolni,hűdepofára estünk....cstársam felhívta 1 újabb hibára a figyelmet...ezért röhögjük ki a srácokat mert ma nemtudta nyerni 😉

Nem hiszem, hogy pofára estetek volna vagy h ki kéne nevetni titeket, hiszen a Steelers és a Tigers is szép szezont zárt, felnőtt és junior szinten is. Aki itt pofára esett az e53m62 kolléga, de ő is csak a stílusa és a hozzáállása miatt.
Ezt azért majd egyszer magyarázd el, kedves Farok kolléga, hogy miért is estem pofára? Mert feltűnt egy hiba, és voltam olyan bátor, hogy beírtam ide?

Gratula a Fehérvárnak, sokkal jobbak voltak. A sajátjainktól jóval többet vártam volna. De mint ahogy tanult jászberényi kollégák mondani szokták, csak a győzelem számít.e53m62
Hát kedves "barátom" azért tud, h kinek mit írsz. Amíg én megadom neked a tiszteletet, h a neveden (jelen esetben nickname) említelek meg, addig azt hiszem én is elvárhatok ennyit.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 718 — Salus populi suprema lex esto

Meg hogy szesz legyen! 😀
több mint 15 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades

Gratula a Fehérvárnak, sokkal jobbak voltak. A sajátjainktól jóval többet vártam volna. De mint ahogy tanult jászberényi kollégák mondani szokták, csak a győzelem számít.

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 15 éve

Max respect a fiataloknak!

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 541 — Steelers fan

grat a Fejérnek,sajnos sokkal jobbak voltak!
több mint 15 éve
"A Fejér Juniors csapata 43-20-as arányú győzelemmel bejutott a 2010-es Junior Döntőbe! Fiataljaink megmutatták, hogy hiába a házigazdák makulátlan mérlege, nincs más út csak a győzelem.
Részletes beszámoló a mérkőzésről hamarosan..."

http://enthroners.hu/

És természetes gratula a Hurrikánoknak 😊

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
asszem 20-43ra nyert a Fejér Juniors. grat mindkét csapatnak
közbe pedig Hurricanes - Zagrab Patriots meccsen 21-11re nyert a magyar csapat, oda is pacsi 😉
több mint 15 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Még szerencse, h nem kapták meg a kupát az acéltigrisek, hisz mint az kiderült nem ők érdemlik.tudu28
Igazad van, ezért lett volna nagy hülyeség az alapszakasz után kiosztani a kupát.

több mint 15 éve
kisdani Minnesota Vikings 305 — Jászberény Wolverines fan
Iván azért ha harcolunk (urambocsá kötözködünk) a szabályok, versenykiírások betartása érdekében, akkor azért nézzetek körül a saját házatok táján is előtte. Szerintem... Lásd junior bajnokság nevezési korhatára vs. Acéltigrisek csapata... ?"Kalo
Jáá már megint ez a célozgatás ,ha van valami akkor írd le konkrétan vagy ha nincs akkor ne írj semmit.

Jelzem, ennek örülök leginkább, mert így kiírás ide, kiírás oda, nem lesz kérdés, csak a meccs-eredmények. Azok ellen meg nem kell magyarázat.e53m62
Így van, mi is ezt mondtuk a wild card után. Örölük ,hogy most már egy véleményen vagyunk 😉kisdani
.

Na ez beszarás!!!Hogy a fenébe játszhatott eddig?Senkinek nem tűnt fel, hogy elmúlt 20 éves?Nem ellenőrz itt már senki semmit?

Wolverines #79 C
több mint 15 éve
parker39 34
Iván azért ha harcolunk (urambocsá kötözködünk) a szabályok, versenykiírások betartása érdekében, akkor azért nézzetek körül a saját házatok táján is előtte. Szerintem... Lásd junior bajnokság nevezési korhatára vs. Acéltigrisek csapata... ?"Kalo
Jáá már megint ez a célozgatás ,ha van valami akkor írd le konkrétan vagy ha nincs akkor ne írj semmit.

Jelzem, ennek örülök leginkább, mert így kiírás ide, kiírás oda, nem lesz kérdés, csak a meccs-eredmények. Azok ellen meg nem kell magyarázat.e53m62
Így van, mi is ezt mondtuk a wild card után. Örölük ,hogy most már egy véleményen vagyunk 😉kisdani
.

A 36-os játékos kicsit túlkoros 😂

" a könnyű nap tegnap volt"
több mint 15 éve
a Fejér jr nyert Miskolcon,de nem tudom pontosan mennyivel. (2-3 td ha jól emlékszem)gege#14
Nocsak 😊Farky
Engem egyáltalán nem lep meg. A Miskolc úgy volt alapszakaszelső, hogy egy erősebb csapattal sem futott össze.balu10
Nem az lep meg, h a Fejér nyert, fentebb már írtam h szerintem bármelyik csapat bejuthat a döntőbe. Hanem a győzelem mértéke. Grat a Fejérnek és az Acéltigriseknek is.

több mint 15 éve
tudu28 152
Még szerencse, h nem kapták meg a kupát az acéltigrisek, hisz mint az kiderült nem ők érdemlik.

http://www.facebook.com/pages/Gy%C5%91r-Sharks/274168015956901
több mint 15 éve
arcsike 100
a Fejér jr nyert Miskolcon,de nem tudom pontosan mennyivel. (2-3 td ha jól emlékszem)gege#14
de attól még ugye a miskolc lesz a bajnok? ugye? ugye? XDDDDDDD