Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ismerősök közül akiknek volt, mindenki azt ajánlotta, hogy műttetni kell. Az egyetlen törés, ahol a csontszerkezet nem lesz erősebb összeforrás után, sőt... ebből adódóan a gyógyulása is macerás. Ha megműtik legalább lesz benne valamennyi fém, ami masszívabbá teszi gyógyulás után. (Van akinek kiveszik a fémet van akinek nem, és van amikor ha akarnák se tudnák kivenni)Miskolciak nagyon jól játszottak, külön kiemelném a kezdő Centert, aki ugye a felnőtt bajnoki döntőn is játszott és évek óta a felnőtt nyir1 centere, valamint a LB sorukat, baromi nagy srácokat sikerült összeszedniük!Szolnok Sparks-Miskolci Acéltigrisek:14-28A hét meglepetése ez a mérkőzés.
Jászberény jr-Eger jr:54-14apó
Valaki egy beszámolót esetleg.
Sparks volt most ennyivel jobb, vagy a Miskolciakkal volt gond?
(hisz most játszottak először a Nyíregyiek nem?)ce
Nálunk pedig szelektálódás történt játékos terén, igy azok jöttek csak el, akik odatették magukat, nem úgy, mint eddig.
Jobbulást Sós Tominak [Szolnok] a kulcs csont töréséhez!
Esetleg valaki irhatna erről valamit, a kulcs csont törésről ha már volt valakinek vagy ismerősének, müteni nem kellett neki csak merevitőt kapott, mennyi idő amire helyre jön neki stb.
Hajrá Junior Kupa!gyengejobb
http://videoklinika.hu/video/Kulcscsonttores_kezelese
több mint 15 éve
Nálunk Lecsónak volt törése ami nem kellett műteni, és a veszprém elleni meccsen volt július 17én asszem és október elején már rendesen mozoghatott vele, tehát olyan 2-2és fél hónap kellett, de ha erre jár, akkor majd leírja pontosan!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Miskolciak nagyon jól játszottak, külön kiemelném a kezdő Centert, aki ugye a felnőtt bajnoki döntőn is játszott és évek óta a felnőtt nyir1 centere, valamint a LB sorukat, baromi nagy srácokat sikerült összeszedniük!Szolnok Sparks-Miskolci Acéltigrisek:14-28A hét meglepetése ez a mérkőzés.
Nálunk pedig szelektálódás történt játékos terén, igy azok jöttek csak el, akik odatették magukat, nem úgy, mint eddig.
Jobbulást Sós Tominak [Szolnok] a kulcs csont töréséhez!
Esetleg valaki irhatna erről valamit, a kulcs csont törésről ha már volt valakinek vagy ismerősének, müteni nem kellett neki csak merevitőt kapott, mennyi idő amire helyre jön neki stb.
Hajrá Junior Kupa!
több mint 15 éve
kutya23c
223
Mi benne a meglepetés???Hogy vittek TD-t???vagy mi?, mert ezt nem értem?Szolnok Sparks-Miskolci Acéltigrisek:14-28A hét meglepetése ez a mérkőzés.
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Szolnok Sparks-Miskolci Acéltigrisek:14-28Számomra A hét meglepetése ez a mérkőzés.
(hisz most játszottak először a Nyíregyiek nem?)
több mint 15 éve
Ha Berény győz nem velük hanem Miskolccal kell összehasonlítanotok magatokat Hisz Berény akkor Miskolc előtt vanÉreztem, hogy lehet még rosszabb is 😛
Titánokat Berénnyel,
Miskolcot Fejérrel kell ekkor hasonlítani pontkülönbség eseténce

több mint 15 éve
Koszi.Valaki nem tudja, hogy ha azonos merleg, hogyan rangsorolnak a junior bajnoksagban?Godfather1 Egymás elleni eredmény
2 Pontkülönbség
3 Több vitt pontce
O-H-I-O
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ha Berény győz ő a második mert Miskolc Berényből ők a nyerőkTitans-Fejér 20-14Okés köszi, én az Enhroners honlapján láttam a 22-16 -otFarky
ez a tuti
Igen érdekes lesz az Acéltigrisek-Wolverines meccs:
Ha nyer a Miskolc, nincsenek kérdések, Cowboys-Miskolc-Titans-Fejér lesz a playoffban.
De ha nem, akkor lesz 4 csapat 3-1-el:
A Miskolc már tuti bent van, mert +104 a gólkülönbsége
Titans tuti bent van, mert 3-1-el áll és megvert minket
Fejérnek +52
Wolverinesnek +50
Tehát ha 2, vagy több ponttal nyer a Berény, akkor mi esünk ki, oh shit. :/
De ha rosszul tudom szóljatok 😊KoriTE
És nektek Miskolccal kell hasonlítani magatokat
Cow
Berény
Miskolc
Titán
a várható sorrend
Ha Miskolc győz akkor Miskolcot Cowal kell hasonlítani pontarányban
és akkor
Cow Miskolc Titán Fejér
Vagy Miskolc Cow Titán Fejér az erősorrend
Elődöntő
1-4
2-3
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Valaki nem tudja, hogy ha azonos merleg, hogyan rangsorolnak a junior bajnoksagban?Godfather1 Egymás elleni eredmény
2 Pontkülönbség
3 Több vitt pont
több mint 15 éve
Valaki nem tudja, hogy ha azonos merleg, hogyan rangsorolnak a junior bajnoksagban?
O-H-I-O
több mint 15 éve
Titans-Fejér 20-14Okés köszi, én az Enhroners honlapján láttam a 22-16 -ot
ez a tuti
Ha nyer a Miskolc, nincsenek kérdések, Cowboys-Miskolc-Titans-Fejér lesz a playoffban.
Fejérnek +52
Wolverinesnek +50
De ha rosszul tudom szóljatok 😊KoriTE
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Titans-Fejér 20-14ez a tuti
Fejérnek +52
Wolverinesnek +50
De ha rosszul tudom szóljatok 😊

több mint 15 éve
Hali!Lehet tudni valamit hogy februárban lesz-e ismét aréna foci a sportmax-ban?
Mustangs #17
2006-
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Szolnok Sparks-Miskolci Acéltigrisek:14-28Jászberény jr-Eger jr:54-14
több mint 15 éve
Budapest Titans Junior - Fejér Juniors 22-16 más forrás szerint 20-14.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
tudu28
152
Nekem úgy jön le ez az egész Wolves dolog, h tartalékoltak év közben, mert mint az kiderült nem volt szükségük teljes erőbedobásra. Valamint a döntő előtt azt hallottam minden honnan, h ennyi meg annyi sérültjük van (azét kíváncsi lennék mi volt belőle igaz mert már-már tényleg úgy tűnt, h a Tigersnek tényleg van esélye). Sztem ez is csak taktikázás volt annak érdekében h több nézőt csalogassanak ki.Idézek:De arról semmi szó, hogy a Tigers 35-10-et játszott velük, vagy a Rebels 17-7-et. Voltak szorosabb eredmények azért erröl nem volt egy só sem.SzentiRebel_#18
"a tény, hogy a Farkasok bő egy hónapon belül 103-7-es eredményt produkáltak az alapszakasz második és harmadik helyezettje ellen, komoly szakadékot mutat a négyszeres bajnok és a mezőny többi része között. A sportág szempontjából nagyon jót tenne egy – vagy több – hosszú távon is erős kihívó, ugyanis a Cowboys és a Sharks elleni szoros döntők után idénre ismét nagyon elhúzott a Wolves."
Cowboys, Sharks: időszerű lenne elkezdenetek kokszolni. Hát micsoda dolog ez, hogy így elszállt a Wolves?e53m62
De persze ez csak az én személyes véleményem és nyilván nem tudhatom mi zajlik a Wolves háza táján, de nekem ez így jön le.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
sportmedia.hu szerint egyedül döntő volt idén, 1 hete semmi nemtörténik Magyarországon..Doppingal kapcsolatban szerintem jól tenné mindenki ha visszavenne kicsit, nem csak a Wolves és Tigers (ha tényleg bünösek) alatt vágjátok a fát hanem az egész Magyar Amerikai Football "népszerüsége" alatt is! Más sportágaknál van olyan hogy sport diplomácia... Persze nálunk erről szó sincs 😊
több mint 15 éve
volt gól? XD"Érdemes megnézni a büntetéseket is, Glads 30, Eagles 60yard, nagyon sportszerű mérkőzés volt..."meg a gólörömből 😀kutya76
sziasztok,ezt belülről is tanusíthatom,jó volt ellenük játszani, a büntik is inkább false startból meg ill.formból jöttek össze.kovian
Crushers #12
több mint 15 éve
"Érdemes megnézni a büntetéseket is, Glads 30, Eagles 60yard, nagyon sportszerű mérkőzés volt..."meg a gólörömből 😀
sziasztok,ezt belülről is tanusíthatom,jó volt ellenük játszani, a büntik is inkább false startból meg ill.formból jöttek össze.kovian
Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
"Érdemes megnézni a büntetéseket is, Glads 30, Eagles 60yard, nagyon sportszerű mérkőzés volt..."sziasztok,ezt belülről is tanusíthatom,jó volt ellenük játszani, a büntik is inkább false startból meg ill.formból jöttek össze.
több mint 15 éve
ex cnc... ez jó 😂 Valóban már nem támogatja a csapatot, csak 2008ban volt névadó szponzor. Abból a 15ből pedig hárman voltak az akkori "ex cnc" tagjai, a többiek még jó páran most is játszanak a junior bajnokságban a Carinthian Blacklionsnál kölcsönbe.Abból is inkább csak 15 :/Ricsi56nagyobb glad's győzelem volt várható nem?88as"ex cnc"? Csupán 22-en voltak.Bluemountain
Érdemes megnézni a büntetéseket is, Glads 30, Eagles 60yard, nagyon sportszerű mérkőzés volt!
Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 15 éve
Abból is inkább csak 15 :/nagyobb glad's győzelem volt várható nem?88as"ex cnc"? Csupán 22-en voltak.Bluemountain
Crushers #12
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nagyobb glad's győzelem volt várható nem?88as"ex cnc"? Csupán 22-en voltak.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nagyobb glad's győzelem volt várható nem?
több mint 15 éve
Én lehet kinézek, már meccs hiányom van 😀Tényleg holnap a jászberényi kettő is 😛Holnap innen jön valaki a junior meccsre?FViktor93Én kettő junior meccsre is megyek! Nem tudom te melyiket nevezet "a junior" meccsnek 😀Bruce
Akkor a Pesti junior meccsre? 😀FViktor93