Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
a wolves honlapján minden 2. szó a sérülteket taglalja:

a, előre kifogásokat gyártanak
b, altatják az ellenfelet és a nézőket aztán robban a bomba
c, média fogás, azaz semmi gond csak beharangozzák és úgy jön le a végén, hogy még megtépázva is övék a bajnoki cím

Szerintetek?SzentiRebel_#18
Csak nem pánikolsz a tippverseny miatt? 😊

több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 718 — Salus populi suprema lex esto
d, vagy egyszerűen tényleg ennyi a sérült és a tényeket vázolják! 😊
több mint 15 éve
SzentiRebel_#18 272 — Rebels fan
a wolves honlapján minden 2. szó a sérülteket taglalja:

a, előre kifogásokat gyártanak
b, altatják az ellenfelet és a nézőket aztán robban a bomba
c, média fogás, azaz semmi gond csak beharangozzák és úgy jön le a végén, hogy még megtépázva is övék a bajnoki cím

Szerintetek?

több mint 15 éve
NightBoY New York Giants 616
Aki esetleg kedvet érez magában arra, hogy bármilyen szinten segítsen egy csak magyarországi focival kapcsolatos portál beindítását az kérem írjon nekem e-mailt.
Sok a panasz a honlapokra, tegyünk érte valamit.
Jövő hétvégén meglátjuk mennyire van szándék erre.

Fontos, hogy ez egy nonprofit kezdeményezés, mielőtt valaki esetleg azzal vádolna, hogy ingyen munkaerőt gyűjtök...

A

You should know I bleed blue...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Holnap döntő 😊
több mint 15 éve
SzentiRebel_#18 272 — Rebels fan
Alapvetően egy egyszerű dologról van szó! Az utolsó tanfolyam után például egyből ki lehetett/kellett próbálni a dolgot élesben is, mert aznap pont meccs volt és az egész társaság kiment a meccsre és csinálták a statokat.

Tényleg egyszerű dolog! Írod a formanyomtatványra hogy mi történik a meccsen, aztán meg beírod a programba, ami kiszámolja a dolgokat és egy kész statisztikát ad.

Minél többet csinálod, annál pontosabb és gyorsabb leszel!

a gépszerelést meg inkább meghagyom a gépszerelőknek! 😊 Azért egy kicsivel egyszerűbb dologra kell itt gondolni. Olyan mint a takarítás, valaki jobban, valaki kevésbé jobban tud takarítani, de kis gyakorlással lehet fejlődni!Bruce
Lehet csavarni a dolgokat, de akkor is ugyan ott vagyunk, amatőröket nem kell kiküldeni egy meccsre. Küld ki másodlagos statisztikusnak és gyakoroljon! Egyébként nem egy kezdő írta be, hogy az irányító punt-olt sőt, de nem írok többet a kilétéről, mert nem rontom azt a tekintélyét már ha van ilyen berkekben!SzentiRebel_#18
Hat sajnos azert ezert az utolso bejegyzesert kar mert amerikaban is hasznalva a az iranyito puntra (amerikai kozepiskolas foedzo aliptota es a sajat szajabol hallotam), magyarorszagon is van egy ket csapat aki elkezdte hasznalni es igy az nem hiba es tevedes volt 😊 😀delear
Az mind szép és jó nem mondom hogy nem, de azon a meccsen én punt-oltam, és nem kaptam a fejemre egy ütést sem, hogy emlékezet kiesésem legyen 😉

több mint 15 éve
kutya23c 223
Ezt most találtam a facebook-on.... sok érdekes kérdést vet fel. Hanyadikán lehet majd erről többet hallani? Úgy volt, hogy valamikor októberben.

"AFA - Zánka American Football Academy Okróbertől startól a Magyar amerikai foci akadémia.

Felhívjuk a 14 éves, éppen tovább tanulási szándékkal szörföző fiatalok figyelmét, hogy a leendő akadémián a vendéglátó és idegenforgalmi végzettség mellett, amerikai focit is elsajátíthatja majd, igen intenzív módon.

Miért is jó ez?

Ha szeretnél külföldön - főleg az USA vagy Kanada - ingyen tanulni, akkor itt a helyed, hiszen sportösztöndíjjal megteheted majd vagy valamelyik profi csapat kiválaszt magának mint játékos, akár többszörös fizetésért is játhatsz.

De minden részlet és információ, maajd októberben lát napvilágot.

De addig is: KÉSZÜLJ és SZÓLJ a barátaidnak."

Szerintem most már sokan kiváncsian várjuk a részleteket.deacon75
Ja lassan már november!

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ezt most találtam a facebook-on.... sok érdekes kérdést vet fel. Hanyadikán lehet majd erről többet hallani? Úgy volt, hogy valamikor októberben.

"AFA - Zánka American Football Academy Okróbertől startól a Magyar amerikai foci akadémia.

Felhívjuk a 14 éves, éppen tovább tanulási szándékkal szörföző fiatalok figyelmét, hogy a leendő akadémián a vendéglátó és idegenforgalmi végzettség mellett, amerikai focit is elsajátíthatja majd, igen intenzív módon.

Miért is jó ez?

Ha szeretnél külföldön - főleg az USA vagy Kanada - ingyen tanulni, akkor itt a helyed, hiszen sportösztöndíjjal megteheted majd vagy valamelyik profi csapat kiválaszt magának mint játékos, akár többszörös fizetésért is játhatsz.

De minden részlet és információ, maajd októberben lát napvilágot.

De addig is: KÉSZÜLJ és SZÓLJ a barátaidnak."

Szerintem most már sokan kiváncsian várjuk a részleteket.
több mint 15 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Hali!
Nem tudja véletlen valamelyikőtök, hogy holnap be lehet-e vinni kaját-piát a döntőre? Tavaly előtt nem lehetett, tavaly be lehetett, idén?
Üdv:Balu10

több mint 15 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Meg-e lehetne-e szerezni a statisztika készítő progit ingyenesen-e? Úgy értem tanfolyam (á: 6000,-) nélkül.
Ismerkedés, gyakorlás, nem hivatalos stat. készítés céljából.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 15 éve
14 van írva kezdésnek!Bruce
Biztos lesz csúszás 😀 😀 😀JUNIOR#46
Tán jégkorong meccs lesz? 😮 😀
több mint 15 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
14 van írva kezdésnek!Bruce
Biztos lesz csúszás 😀 😀 😀

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Alapvetően egy egyszerű dologról van szó! Az utolsó tanfolyam után például egyből ki lehetett/kellett próbálni a dolgot élesben is, mert aznap pont meccs volt és az egész társaság kiment a meccsre és csinálták a statokat.

Tényleg egyszerű dolog! Írod a formanyomtatványra hogy mi történik a meccsen, aztán meg beírod a programba, ami kiszámolja a dolgokat és egy kész statisztikát ad.

Minél többet csinálod, annál pontosabb és gyorsabb leszel!

a gépszerelést meg inkább meghagyom a gépszerelőknek! 😊 Azért egy kicsivel egyszerűbb dologra kell itt gondolni. Olyan mint a takarítás, valaki jobban, valaki kevésbé jobban tud takarítani, de kis gyakorlással lehet fejlődni!Bruce
Lehet csavarni a dolgokat, de akkor is ugyan ott vagyunk, amatőröket nem kell kiküldeni egy meccsre. Küld ki másodlagos statisztikusnak és gyakoroljon! Egyébként nem egy kezdő írta be, hogy az irányító punt-olt sőt, de nem írok többet a kilétéről, mert nem rontom azt a tekintélyét már ha van ilyen berkekben!SzentiRebel_#18
Hat sajnos azert ezert az utolso bejegyzesert kar mert amerikaban is hasznalva a az iranyito puntra (amerikai kozepiskolas foedzo aliptota es a sajat szajabol hallotam), magyarorszagon is van egy ket csapat aki elkezdte hasznalni es igy az nem hiba es tevedes volt 😊 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én a honlapos dologhoz szólnék hozzá.

Szerintem jelenleg a legfontosabb lenne a külvilág felé egy jól működő dekoratív honlap. A lényeg nem is annyira a design-on mintsem a TARTALMON van. Nincs is szerencsétlenebb dolog mint egy szép portál havonta frissítve...
Aztán lehet majd beszélni a statisztikákról ( ami megjelenthet az oldalon, kereshető stb. formában - nem egy nagy ördöngösség ).

Én szívesen megcsinálom az oldalt ( esetleges segítséget persze szívesen fogadok ) ha van aki utána vállalja, hogy frissíti.
Domain-t, táhelyet mindent állok, nem összeg ( éves szinten mondjuk 20.000 ).

Ha van jelentkező akár design-programozó segítséghez, de főleg majd a frissítésekhez az írjon és összeülhetünk, megbeszélhetjük.

Itt a holtszezon, most lehetne megcsinálni tavaszra.

ANightBoY
A kritikában nagyok a munkában nem nagyok! vs. Azért mert el tudom dönteni egy ételről hogy rossz, még nem biztos hogy meg is bírom főzni (jól).
több mint 15 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Mucsász grásziász!

több mint 15 éve
14 van írva kezdésnek!
több mint 15 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Mikor lesz kickoff a döntőn? 14 vagy 15 óra?

több mint 15 éve
NightBoY New York Giants 616
Én a honlapos dologhoz szólnék hozzá.

Szerintem jelenleg a legfontosabb lenne a külvilág felé egy jól működő dekoratív honlap. A lényeg nem is annyira a design-on mintsem a TARTALMON van. Nincs is szerencsétlenebb dolog mint egy szép portál havonta frissítve...
Aztán lehet majd beszélni a statisztikákról ( ami megjelenthet az oldalon, kereshető stb. formában - nem egy nagy ördöngösség ).

Én szívesen megcsinálom az oldalt ( esetleges segítséget persze szívesen fogadok ) ha van aki utána vállalja, hogy frissíti.
Domain-t, táhelyet mindent állok, nem összeg ( éves szinten mondjuk 20.000 ).

Ha van jelentkező akár design-programozó segítséghez, de főleg majd a frissítésekhez az írjon és összeülhetünk, megbeszélhetjük.

Itt a holtszezon, most lehetne megcsinálni tavaszra.

A

You should know I bleed blue...
több mint 15 éve
Minden valószínűség szerint megyek!
Hajrá Vidék! 😊
több mint 15 éve
Minket még nem tapiztak egyik döntőn sem...JUNIOR#46
Engem sem, igaz nem is voltam még egyen sem 😀 😀Bruce
Akkor itt az ideje hogy elgyere !!!!

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 15 éve
kisember 63
Én is kíváncsi lennék már az új oldalra!

A legjobban az idegesít, hogy azt mondják hogy ez társadalmi munka, mindenkitől szívesen veszik a segítséget, azt itt a példa rá, hogy mégsem!

A tisztújításon is mindent megígért Tóth László, aztán még semmit nem látni belőle!
A legalapabb dolgokat kellene rendbe rakni, aztán közeledni európához!Bruce
Én nem igen szoktam nyalizni, de szövetségen belül mostanában több pozitív meglepetés is ért. Mind az igazolóbiztost, mind a versenybizottságot, a titkárt, stb. tekintve. (lásd edzői bizottság októberi összejövetel.
A Web megjelenés a legolcsóbb, és a legkönnyebben frissíthető is, így azt gondolom, ebben tényleg sokat, és sürgősen javulni kell! Könnyebben irányíthatóvá, frissíthetővé kell tenni a sportmédiás oldalt is.
több mint 15 éve
Minket még nem tapiztak egyik döntőn sem...JUNIOR#46
Engem sem, igaz nem is voltam még egyen sem 😀 😀
több mint 15 éve
Minket még nem tapiztak egyik döntőn sem...

75
75
több mint 15 éve
Akkor jó! Hajrá! 😉
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Mert valahol azt hallottam, hogy sérülésed van! És hogy nem biztos a játékod, bár most jut eszembe, hogy hiába kérdezem meg, úgyis azt írod hogy játszol! 😊Bruce
Ha azt mondom, hogy játszok, akkor fogok is! 😉