Hivatalos közlemények

17 feliratkozó

 
1 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 048 — GM of the Year 2015
PS claimek:
Olasunkanmi Adeniyi, DE: Bills -> Steelers
Kentavius Street, DE: Raiders -> Texans
Geron Christian, OT: Titans -> Bengals
Shaquem Griffin, LB: Raiders -> Broncos
Brian Price, DT: Packers -> Rams
Wyatt Teller, OG: Chargers -> Texans
Hercules Mata’afa, DE: Packers -> Bengals
Trent Sherfield, WR: Seahawks -> Broncos
Corey Levin, OG: Chargers -> Rams
Eddy Pineiro, K: Panthers -> Texans
Dan Arnold, TE: Eagles -> Bengals
Alex McGough, QB: Eagles -> Bengals

Az érintett GM-ek legyenek szívesek záros határidőn belül helyet csinálni a claimelt játékosoknak, illetve pótolni a távozókat.
1 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 048 — GM of the Year 2015
Lehet küldeni nekem PM-ben a PS claim igényeket, a határidő június 7., péntek 20:00. Játékos neve, posztja, csapata, illetve aki több játékost claimel, az írjon sorrendet. A claimeket lehet bizonyos feltételekhez kötni (pl. ha az első két helyen lévő játékos megvan, akkor a harmadik már nem kell, stb.), de ezt jelezzétek előre. A claimelt játékost rosterre kell tenni. Ha egy adott játékosra több csapat is igényt tart, akkor a waiver sorrend dönt. Az előző postban leírtam, mely csapatok nyújthatnak be claimet és melyek nem, de játékost bármely csapat PS-éből el lehet vinni. Védettséget csak az idei 5-7. körösök és UDFA-k élveznek.
1 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 048 — GM of the Year 2015
21 csapatnak sikerült teljesen szabályosan, határidőre lezárnia a keretét. Az alábbi csapatoknál határidőkor valamilyen hiba volt, avagy van azóta is:
Bears @Heisman Trophy - Határidőkor 50 játékos volt a keretben, időközben ez a szám a lezáruló claimekkel felment 56-ra, úgyhogy még ki kell választanod közülük hármat, akik PS-be mennek.
Bills @tenorx - Határidőkor 56 játékos volt a keretben, nem volt long snapper, és tight endből se volt meg a posztminimum, 791.385-tel voltál a cap limit felett. Azóta rendeződött a helyzet.
Chargers @BrainKingSoldier - Határidő után lejáró claimekkel lett csak meg az 53+10 fő.
Colts @Gergőke - 53 helyett 54 játékos van a rostereden, a depth chartodra is ennyit írtál, elszámoltad magad. Valakit szélnek kell eresztened.
Eagles @Rataxes - Határidőkor 62 játékos volt a keretben és 256.788-cal voltál a cap limit felett. A létszám már rendben van, viszont 31.788-cal így is a cap limit felett vagy, a határidő utáni átstrukturálást már nem lehet elfogadni. Ez a kb. 30 ezres többlet a következő évi cap limitbő lesz levonva.
Packers @DeSean - 64 játékos van a keretben, és nincs long snappered. Ethan Cooperről feledkeztél meg, nem írtad be a depth chartodra, de nincs is nyoma annak, hogy megváltál volna tőle. Két játékost kell kiraknod, és igazolni egy long snappert.
Panthers @gabokocka 64 játékos van a keretben, te a waiveren claimelt Andre Smith-t felejtetted el. Értelemszerűen egy játékost kell kitenned.
Patriots @Habi 55 játékos van csak a keretben, válaszd ki, hogy közülük melyik kettő megy PS-be.
Ravens @Igor Határidőkor 61 játékos volt a keretben, nem volt long snapper, és 54.072-vel voltál a cap limit felett. A 63 fő már megvan, egyvalakit viszont még jelölnöd kell közülük a PS-be, miután Mike Ford végül nem lett a tiéd. Illetve időközben 144.072-vel kerültél a cap limit fölé, ez jövőre negatív cap carryover formájában fog jelentkezni.
Redskins @Chargers LT A roster rendben, PS-ben viszont csak három játékos van. Igazolni ilyenkor már nem lehet, úgyhogy nincs teendőd.
Vikings - Hagyjuk inkább... Beírom majd átlagfizetéssel az FA-igazolások és draftoltak szerződéseit.

A fent említettek közül, akinek még maradt teendője, az legyen kedves intézkedni legkésőbb május 30., csütörtök 20:00-ig.

A PS claimben csak azok vehetnek majd részt, akik szabályosan zártak keretet, tehát a fenti csapatok nem, kivéve - a GM újonc mivoltára való tekintettel - a Chargers.
2 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 048 — GM of the Year 2015
Kerethirdetési határidő: május 19., vasárnap 20:00

Eddig az időpontig mindenkinek végleges, 53+10 fős (roster+PS) keretet kell kialakítania. A határidő után trade-re és adott szabadügynökre való licitálás megkezdésére nincs mód, már csak a folyamatban lévő FA liciteket / waiver határidőket várjuk meg, és az ezeket követő roster move-okra van lehetőség (pl. kerethirdetési határidő után lejáró licitálás során megszerzett játékosnak helyet biztosítandó kivághat valakit a GM, de a cutolt/waivelt játékosra már nem lehet licitálni). Aki nem tud a posztminimumoknak is eleget tevő 53+10 fős kerettel zárni (hiányzó játékos akár rosterről, akár PS-ből), az utána nem claimelhet játékost más csapat PS-éből, amire a kerethirdetési határidő után lesz lehetőség.

Kerethirdetés módja: 53 fős depth chart (a szabálykönyv elején ismertetett posztminimumoknak eleget téve) + 10 fős practice squad a Depth chartok 2019 topikban.

Viszont a keretszűkítés során cutolt/waivelt játékosokat ugyanúgy be kell írni a megfelelő topikba, nem elég csak a depth chartot és PS-listát leadni.
2 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 048 — GM of the Year 2015
A továbbiakban a Free agent licit topikban lehet UDFA-kat igazolni. Hasonlóképp kell rájuk licitálni, mint bármely más szabadügynökre, de ilyen játékosoknál ne átlagfizetést és évek számát írjatok, hanem csak annyit, hogy UDFA (emelésnél - náluk is lehet, ha valaki erre vetemedne - már nyilván a szokásos formátum, tehát fizetés/év kell).
2 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 048 — GM of the Year 2015
UDFA börze - 2. kör eredményhirdetés:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/13mtGdVVOWNtkBHb7fqN3psT-Uv6heTxBNqrA5Ixo4PQ/edit?usp=sharing
2 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 048 — GM of the Year 2015
Második körös UDFA licit 18:52:53-kor leadva, úgyhogy jöhetnek a ti ajánlataitok, a határidő május 9., csütörtök 20:00.
2 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 048 — GM of the Year 2015
Közel 100 UDFA talált gazdára az első körben, íme az eredmények:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PCkAaaeugcsM2EcDZmhaVOAHOeBUEtzvo803UZcPc7A/edit?usp=sharing

Második körös UDFA ajánlatot még NE küldjön senki! Előbb össze kell raknom a saját listámat, ami holnap estig remélhetőleg meglesz, utána lehet majd küldeni ezeket, várhatóan csütörtök estig. Tervezni addig is lehet, mindenki annyi kreditet használhat fel, amennyi az első körből megmaradt, és érdemes mindet ellőni, mert harmadik UDFA-kör már nem lesz.

Az UDFA-kat a fenti táblázat alapján együtt felviszem majd a roster fájlba, de azért az ő szerződésüket is - ami mindegyikük esetében 350 ezer, 400 ezer, 450 ezer, RFA - írjátok be a megfelelő topikba.
2 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 048 — GM of the Year 2015
A saját UDFA listámat továbbítottam @polamalu-hoz, a ma 18:57:18-kor elküldött üzenetemben lévő kreditelosztás lesz nálam érvényben.

Így már jöhetnek nekem PM-ben az UDFA kívánságlisták (UDFA börze leírása a szabálykönyvben), a határidő május 5., vasárnap 20:00. Szokás szerint összesen két UDFA-kör lesz.
___________________________________

Illetve tisztázandó, hogy idén kik kerülhetnek PS-be:
• korábbi szezonban igazolt, idén 525 vagy 600 ezres vetmint kereső játékos
• korábbi vagy idei szezonban igazolt, idén legfeljebb 450 ezret kereső játékos
• idei 4. körös játékos (függetlenül a fizetésétől, ami 492.375 és 757.500 között mozoghat)
2 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 048 — GM of the Year 2015
Április 28. 20:00-kor az 1,5 millió dollár feletti idei fizetések is garantálttá válnak, tehát cut esetén ezek is teljes egészében cap büntetésként kerülnek elkönyvelésre. Ha valaki ilyen játékost vágna ki, azt célszerű még eddig az időpontig megtenni.
3 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 048 — GM of the Year 2015
BOWL.HU GM DRAFT 2019

Start: Április 21., vasárnap, 20:00

A 7 körös draft idén Discordon zajlik, az alábbi linken lehet csatlakozni:
https://discord.gg/Sr7tXcx

Előtte regisztrálni kell, érdemes ezt időben megtenni.

----------------------------------------------------------------

A draft közben a trackert kell folyamatosan követni, hogy mindenki tudja, mikor következik, és minél kevesebb legyen az olyan eset, amikor már draftolt játékost akar valaki kiválasztani. A tracker melletti másik munkalapon segítségül található egy 300 fős big board is. A trackert @somoskovig és @empty taxi[/mentiion]fogja vezetni, az ő jelükre lehet beírni a picket, az alábbi módon:

Csapatnév: játékos teljes neve, poszt (egyetem)
Pl.: Cardinals: Kyler Murray, QB (Oklahoma)

Tradelni a harmadik körrel bezárólag lehet. Ha valaki cserére szánja el magát, azt időben egyeztesse a partnerrel. Trade esetén azt is be kell írni, hogy mely pickek/játékosok cserélnek gazdát. Arra ügyeljen mindenki, hogy érvényes legyen a trade, különös tekintettel arra a szabályra, hogy egy adott draft pick egy offseason alatt legfeljebb háromszor cserélhet gazdát (a tracker színskálája segít). Ha valaki érvénytelen trade-et ír be, nem várjuk meg, amíg a felek megegyeznek egy új árban; ebben az esetben a soron következő csapatnak draftolnia kell valakit.

Ha valaki nem tud részt venni a drafton, az megbízhat egy helyettest azzal, hogy draftoljon neki, vagy adhat le pickekre bontott BPA listát. Ha ezek közül egyik sem történik meg, illetve valaki előzetes jelzés nélkül marad távol a draftról, akkor az illető a pickjeinél nem BPA-t, tehát a mellékelt big board posztoktól függetlenül legmagasabban rangsorolt játékosát kapja meg, hanem az aktuális big board 33. helyén lévő játékost. Ugyanez történik akkor is, ha valaki adott picknél kifut az időből. Konkrét limit nem lesz, de ha valaki kb. két perc után sem ad magáról életjelet, akkor jön az autopick.

Az a kérésem, hogy a draft előtt mindenki ellenőrizze a pickjeit a trackerben, és ha hibát talál, jelezze.
3 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 048 — GM of the Year 2015
A nyílt FA licit kezdete: március 29., péntek, 20:00

• Licitálni a Free agent licit topikban lehet, csapatnév, játékos neve, posztja, ajánlott átlagfizetés és évek száma formátumban. (Az újoncok ugyanebben a topikban láthatják tavalyról, hogyan működik a gyakorlatban, ha esetleg nem lenne tiszta.)
• Az emelési szabályok:
o 1,500,000 alatti éves szerződéseknél min. 100.000-es emelés (ha a vezető licit eléri az 1,5 millió $-t, akkor már min. 300 ezerrel kell emelni)
o 5,000,000 alatti éves szerződéseknél min. 300.000-es emelés (ha a vezető licit eléri az 5 millió $-t, akkor már min. 500 ezerrel kell emelni)
o 5,000,000-t elérő éves szerződéseknél min. 500.000-es emelés
• Egy postban legfeljebb öt játékosra lehet licitálni, illetve adott GM két hozzászólása (licitje) között legalább fél órának el kell telnie, ellenkező esetben 1 órán át nem licitálhat az illető, és az utolsó postján belül minden licit érvénytelenítve lesz.
• Ha egy poston belül csak egy hibás licit van, akkor is érvénytelenné válik a többi is, és ugyanúgy 1 óra kényszerpihenő jár.
• A hozzászólás szerkesztése tilos.
Mindenki figyeljen az új veterán minimumokra, illetve a 2-5 éves szerződésekre vonatkozó minimumok itt is érvényesek.
• Az ajánlatokat itt is a korlátozott FA-körökben alkalmazott licitálási szorzókkal hasonlítjuk össze.
• Adott játékos licitje addig tart, amíg egy kivételével valamennyi licitáló fél le nem mond a játékosról, vagy el nem telik 24 óra az utolsó emelés óta.
• Hogy adott játékos hányadik NFL-idényében jár (veterán minimumoknál és 2-3 éves szerződések minimális éves átlagfizetéseinél lehet fontos), az a hivatalos adatok alapján kerül megállapításra. Ezt a legegyszerűbben úgy lehet megnézni, hogy a http://www.nfl.com/players/search?category=name oldalon rákeresel az adott játékosra, és a profilnál írja, hogy az illetőnek hányadik NFL-szezonja lesz a 2018-as. (Példa)
• A nyílt licit kezdete után cutolt játékosoknak legkorábban 48 órával a kivágásuk után lehet ajánlatot tenni, a waiveren nem claimelt játékosokra a 48 órás waiver határidő lejárta után lehet licitálni.
3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 6 046 — 49ers GM
2. FA-kör, 3. licitkör, RB, TE, CB:

DeShawn Shead CB - 690.000$, 1 évre, RAMS

3 hónapja
alatriste Green Bay Packers 7 664 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
2. FA-kör - 2. licitkör eredményhirdetés - DL, S

Malcom Brown -> Titans 4 100 000 3év
Kiesett: 49ersLiverpool Fc fan
Kansas City Chiefs, LA Rams, AS Roma, Valencia CF szimpatizáns
3 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 048 — GM of the Year 2015
2. FA-kör - 3. licitkör eredményhirdetés - WR, LB

Devin Funchess, WR
Redskins - 2.620.000$ / 3 év

Bills - Kiesett

Szerkesztette: vassadi
3 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 048 — GM of the Year 2015
2. FA-kör - 2. licitkör eredményhirdetés - WR, LB

Devin Funchess, WR
Redskins - Vezető ajánlat
Bills - 90-100% közötti ajánlat
Chiefs - Kiesett

Denzel Perryman, LB
Titans - 4.500.000$ / 3 év

Bills - Kiesett
3 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Clemson Tigers 12 366 — ellenIktriad
2. FA-kör - 2. licitkör eredményhirdetés - QB, OL

Alex Smith, QB
Browns - 1.500.000 / 2 év


Andrus Peat, OG
Vikings - 6.500.000 / 4 év

Chiefs, Chargers, Rams - kiesett

Daryl Williams, OT
Jets - 7.000.000 / 3 év

Browns, Cowboys, Seahawks - kiesett


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
No risk it, no biscuit!
Don't blink!
3 hónapja
alatriste Green Bay Packers 7 664 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
2. FA-kör - 2. licitkör eredményhirdetés - DL, S

Malcom Brown - 49ers
3.kör: Titans 90-100%

Morgan Burnett - Dolphins 3.000.000 2év

Szerkesztette: alatristeLiverpool Fc fan
Kansas City Chiefs, LA Rams, AS Roma, Valencia CF szimpatizáns
3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 6 046 — 49ers GM
Nálam semmi változás nem volt, így aztán:

2. FA-kör - 2. licitkör eredményhirdetés

Bud Dupree, OLB, 1 225 000, 3év - Texans
Chargers - kiesett

Mario Addison, DE, 3 600 000, 2 év - Broncos
Bills, Packers - kiesett
Korábban Texans - kiesett
Klaci79

3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 6 046 — 49ers GM
2. FA-kör, 2. licitkör, RB, TE, CB:

Adrian Peterson RB: 2.754.403$, 2 évre, BUCCANEERS
kiesett: Redskins

Jason Witten TE: 2.050.000$, 1 évre, PACKERS
kiesett: Cowboys Rams

Dre Kirkpatrick CB: 3.400.000$, 3 évre, BRONCOS
kiesett: Seahawks, Rams

Brent Grimes CB: 1.200.000$, 2 évre, VIKINGS
Kiesett: Seahawks, Rams

DeShawn Shead CB
vezető ajánlat: Rams

Szerkesztette: somoskovig

3 hónapja
alatriste Green Bay Packers 7 664 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
2. FA-kör - 1. licitkör eredményhirdetés - DL, S

Arik Armstead - Chargers 7.000.000 / 4 év

Kiesett: Texans

Danny Shelton - Falcons 1.800.000 / 3év
Kiesett: Lions, Packers, Tesans

Dontari Poe - Falcons 2.666.667 / 2év
Kiesett: Lions, Steelers, Panthers, Packers, Texans

Malcom Brown - Titans
2.kör: 49ers
Kiesett: Lions, Steelers, Falcons, Ravens, Texans

Star Lotulelei - 49ers 1.350.000 / 3 év
Kiesett: Lions, Steelers, Panthers, Texans

George Iloka - Bills 1.711.000 3 év
Kiesett: Panthers, Steelers

Morgan Burnett - Dolphins
2.kör: Ravens
Kiesett: Bills

Patrick Chung - Bills 3.411.000 / 3év
Kiesett: Buccaneers

Rodney McLeod - Bills 3.411.000 / 3év
Kiesett: Lions, Steelers, Seahawks, Panthers, Colts, ChargersLiverpool Fc fan
Kansas City Chiefs, LA Rams, AS Roma, Valencia CF szimpatizáns
3 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Clemson Tigers 12 366 — ellenIktriad
2. FA-kör - 1. licitkör eredményhirdetés - QB, OL

Alex Smith, QB
Browns - vezető ajánlat

Nick Mullens, QB
Packers - 1.050.000$ / 3 év

Chiefs, Panthers, Texans - kiesett

Ryan Fitzmagic, GOD
Redskins - 2.280.000$ / 3 év

49ers, Seahawks - kiesett

Andrus Peat, OG
Chiefs - vezető ajánlat
Chargers - 80-90% közötti ajánlat
49ers, Steelers - kiesett

Bryan Bulaga, OT
Bengals - 8.000.000$ / 3 év

Bills, Cowboys, Lions - kiesett

Daryl Williams, OT
Browns - vezető ajánlat
Cowboys, Seahawks - 80-90% közötti ajánlat
Bills, Chiefs, Packers, Steelers, Texans - kiesett

Demar Dotson, OT
Chiefs - 2.000.000$ / 3 év

Cowboys - kiesett

Marcus Gilbert, OT
Bills - 2.652.000 / 3 év

Cardinals, Steelers, Texans - kiesett

Rob Havenstein, OT
Bengals - 10.000.000 / 5 év

Bills, Buccaneers, Cardinals, Chiefs, Cowboys, Jets, Lions, Panthers, Ravens, Vikings - kiesett

Ryan Schraeder, OT
Texans - 1.350.000 / 3 év

Packers, Steelers - kiesett

Szerkesztette: Löfli


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
No risk it, no biscuit!
Don't blink!
3 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 048 — GM of the Year 2015
2. FA-kör - 1. licitkör eredményhirdetés - WR, LB

Chris Hogan, WR
Bills - 2.394.000$ / 3 év

Cowboys - Kiesett

Devin Funchess, WR
Bills - Vezető ajánlat
Redskins - 90-100% közötti ajánlat
Chiefs - 80-90% közötti ajánlat
Cardinals - Kiesett

Jamison Crowder, WR
Jets - 4.250.000$ / 3 év

Steelers, Redskins, Packers, Cardinals, Cowboys, Bills - Kiesett

Marqise Lee, WR
Bills - 2.611.000$ / 3 év

Jaguars, Steelers, Cardinals - Kiesett

Nelson Agholor, WR
Jets - 4.250.000$ / 3 év

Packers, Bills - Kiesett

Quincy Enunwa, WR
Bills - 3.213.000$ / 3 év

Packers, Cowboys, Ravens, Chargers - Kiesett

Denzel Perryman, LB
Titans - Vezető ajánlat
Bills - 80-90% közötti ajánlat
Buccaneers, 49ers, Seahawks - Kiesett

Jake Ryan, LB
Jaguars - 1.250.000$ / 2 év

Steelers - Kiesett

Kwon Alexander, LB
Chargers - 6.000.000$ / 4 év

Saints, Bills - Kiesett

Zach Brown, LB
Buccaneers - 5.175.000$ / 3 év

Steelers, 49ers, Ravens, Chargers - Kiesett
3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 6 046 — 49ers GM
2. FA-kör - 1. licitkör eredményhirdetés

EDGE:
Za'Darius Smith - Chargers, 6 000 000, 4év
Jets, Packers, Vikes, Texans, Bills kiesett

Jabaal Sheard, DE - 2 719 000, 3 év - Bills
Texans, Chiefs, Packers, Seahawks kiesett

Preston Smith - Chargers, 6 600 000, 4 év - Chargers
Buccaneers, Seahawks, Texans, Bills, Titans, Packers, Browns kiesett

Whitney Mercilus - Chargers, 5 100 000, 3 év
Texans - Kiesett

Bud Dupree - Texans vezető ajánlat
Chargers - 80-90% közötti ajánlat

Mario Addison - Broncos vezető ajánlat
Bills - 80-90% közötti ajánlat
Texans - kiesett
Klaci79

3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 6 046 — 49ers GM
2. FA-kör, 1. licitkör, RB, TE, CB:

Adrian Peterson RB:
vezető ajánlat: Redskins

Latavius Murray RB - 3.050.000$, 3 évre, COWBOYS
kiesett: Redskins, Lions, Browns, Buccaneers

Duke Johnson RB - 3.200.000$, 3 évre, BROWNS
kiesett: Buccaneers, Steelers, Packers, Ravens

LeSean McCoy RB - 1.500.000$, 3 évre, SEAHAWKS
kiesett: Packers

Jared Cook TE - 3.050.000$, 3 évre, COWBOYS
kiesett: Saints, Lions, Packers, Broncos, Bills

Jason Witten TE:
vezető ajánlat: Cowboys

Dre Kirkpatrick CB:
vezető ajánlat: Broncos
80-90% közötti ajánlat: Seahawks
kiesett: Steelers, Cowboys, Chargers

Justin Coleman CB - 4.800.000$, 3 évre, DOLPHINS
kiesett: Lions, Buccaneers, Redskins, Ravens

Brent Grimes, DeShawn Shead még nem kaptak ajánlatot.