Hivatalos közlemények

16 feliratkozó

12 napja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 756
PS claimek:
Alex Bars, OG: Raiders -> Colts
Porter Gustin, EDGE: Chargers -> Raiders
Doug Costin, DI: Jaguars -> Eagles
K.J. Osborn, WR: Browns -> Rams
J.J. Taylor, RB: Ravens -> Patriots
Harrison Hand, CB: Titans -> Bengals
Salvon Ahmed, RB: Patriots -> Falcons
Deionte Thompson, S: Rams -> Browns
Lil’Jordan Humphrey, WR: Bills -> Colts
Justin Herron, OG: Raiders -> Eagles
Jonas Griffith, LB: Chargers -> Bengals
Niko Lalos, EDGE: Raiders -> Browns
James Pierre, CB: Steelers -> Colts
Trayveon Williams, RB: Titans -> Eagles
Austin Bryant, EDGE: Seahawks -> Browns
Dane Jackson, CB: Panthers -> Colts
Drew Forbes, OG: Panthers -> Colts

Június 6., vasárnap 20:00-ig (tehát nem a korábban említett pénteki határidőig) kell helyet csinálni az érkezőknek, illetve pótolni a távozókat.
17 napja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 756
Lehet küldeni nekem PM-ben a PS claim igényeket, a határidő június 1., kedd 20:00.

Játékos neve, posztja, csapata, illetve aki több játékost claimel, az írjon sorrendet. A claimeket lehet bizonyos feltételekhez kötni (pl. ha az első két helyen lévő játékos megvan, akkor a harmadik már nem kell, stb.), de ezt jelezzétek előre. A claimelt játékost rosterre kell tenni. Ha egy adott játékosra több csapat is igényt tart, akkor a waiver sorrend dönt.

Akiknek nem sikerült határidőre szabályosan keretet hirdetniük, így nem claimelhetnek más csapat PS-éből: Chargers, Chiefs, Football Team, Packers, Panthers, Ravens (a Buccaneersnél életbe lép az újonc GM-eknek járó engedmény). Játékost bármely csapat PS-éből el lehet vinni, tehát az övükéből is. Védettséget csak az idei 5-7. körösök és UDFA-k élveznek.
20 napja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 756
Akiknek nem sikerült határidőre szabályosan keretet hirdetniük:
Buccaneers @labo7 - Az FA licitekhez beírt hét UDFA-val fel lehet tölteni a PS-t, és akkor rendben van a keret.
Chargers @Farky - Ha a két last-minute FA-célpont érkezik, megvan az 53+10.
Chiefs @kristóf17 - A létszám rendben, csak nem sikerült 53+10 fős bontást leadni.
Football Team @Chargers LT - Logan Woodside nem PS-jogosult, Caleb Johnson pedig nem tagja a csapatnak, mivel a claim beírásakor már nem volt waiveren.
Packers @DeSean - Nincs meg a minimum 4 DI - 6 LB vagy 6 DI - 4 LB, öt-öt van mindkét poszton.
Panthers @gabokocka & Ravens @Igor - Nálatok kompletten elmaradt a kerethirdetés.

A fentieket kéretik mihamarabb korrigálni, a többiek addig kezdhetnek nézelődni, kit lopnának PS-ből (de még NE küldjétek!).
28 napja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 756
Kerethirdetési határidő: május 24., hétfő 20:00

Eddig az időpontig mindenkinek végleges, 53+10 fős (roster+PS) keretet kell kialakítania. A határidő után trade-re és adott szabadügynökre való licitálás megkezdésére nincs mód, már csak a folyamatban lévő FA liciteket / waiver határidőket várjuk meg, és az ezeket követő roster move-okra van lehetőség (pl. kerethirdetési határidő után lejáró licitálás során megszerzett játékosnak helyet biztosítandó kivághat valakit a GM, de a cutolt/waivelt játékosra már nem lehet licitálni). Aki nem tud a posztminimumoknak is eleget tevő 53+10 fős kerettel zárni (hiányzó játékos akár rosterről, akár PS-ből), az utána nem claimelhet játékost más csapat PS-éből, amire a kerethirdetési határidő után lesz lehetőség.

Kerethirdetés módja: 53 fős depth chart (a szabálykönyv elején ismertetett posztminimumoknak eleget téve) + 10 fős practice squad a Depth chartok 2021 topikban.

A keretszűkítés során cutolt/waivelt játékosokat ugyanúgy be kell írni a megfelelő topikba, nem elég csak a depth chartot és PS-listát leadni.
29 napja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 756
UDFA börze - 2. kör eredményhirdetés:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bthg_fpOGDTnrHUeOEIPusPoJL-5x4V3oBuotQPJQ1E/edit?usp=drivesdk
1 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 756
Vasárnap 20:00-tól (tehát nem a holnapi eredményhirdetés után azonnal) a Free agent licit topikban lehet majd a két kredites körben el nem kelt UDFA-k közül igazolni. Hasonlóképp kell rájuk licitálni, mint bármely más szabadügynökre, de ilyen játékosoknál ne átlagfizetést és évek számát írjatok, hanem csak annyit, hogy UDFA (emelésnél - náluk is lehet, ha valaki erre vetemedne - már nyilván a szokásos formátum, tehát fizetés/év kell).
1 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 756
Jöhetnek a második körös UDFA licitek, a határidő május 15., szombat 20:00.
1 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 756
UDFA börze - 1. kör eredményhirdetés:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1aKf3oMHlEgOOvTx4jPNKsQn3zzgmtOVcQlhgWZHGQMc/edit?usp=drivesdk

Második körös UDFA ajánlatot még NE küldjön senki! Előbb össze kell raknom a saját listámat, utána lehet majd küldeni ezeket. Tervezni addig is lehet, mindenki annyi kreditet használhat fel, amennyi az első körből megmaradt, és érdemes mindet ellőni, mert harmadik UDFA-kör már nem lesz.

Az UDFA-kat a fenti táblázat alapján együtt felviszem majd a roster fájlba, de azért az ő szerződésüket is - ami mindegyikük esetében 350 ezer, 400 ezer, 450 ezer, RFA - írjátok be a topikba.
1 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 756
Kész a saját UDFA listám, úgyhogy lehet küldeni nekem PM-ben az UDFA liciteket, a határidő május 10., hétfő 20:00. UDFA börze leírása a szabálykönyvben, szokás szerint két kredites kör lesz.
1 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 756
Emlékeztető: május 2., vasárnap 20:00-ig lehet normál cut büntetéssel kivágni azokat a játékosokat, akik idén 1,5 millió felett keresnek; utána már az ő teljes idei fizetésük is bennragad cap büntetésként.
1 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 756
BOWL.HU GM DRAFT 2021

Start: Április 25., vasárnap, 20:00

A 7 körös draft Discordon zajlik, az alábbi linken lehet csatlakozni:
https://discord.gg/Te2mjBHKh8

Előtte regisztrálni kell, érdemes ezt időben megtenni.

----------------------------------------------------------------

A draft közben a trackert kell folyamatosan követni, hogy mindenki tudja, mikor következik, és minél kevesebb legyen az olyan eset, amikor már draftolt játékost akar valaki kiválasztani. A tracker melletti másik munkalapon segítségül található egy 300 fős big board is. A trackert @somoskovig fogja vezetni, az ő jelére lehet beírni a picket, az alábbi módon:

Csapatnév: játékos teljes neve, poszt (egyetem)
Pl.: Jaguars: Trevor Lawrence, QB (Clemson)

Tradelni a harmadik körrel bezárólag lehet. Ha valaki cserére szánja el magát, azt időben egyeztesse a partnerrel. Trade esetén azt is be kell írni, hogy mely pickek/játékosok cserélnek gazdát. Arra ügyeljen mindenki, hogy érvényes legyen a trade, különös tekintettel arra a szabályra, hogy egy adott draft pick egy offseason alatt legfeljebb háromszor cserélhet gazdát (a tracker színskálája segít). Ha valaki érvénytelen trade-et ír be, nem várjuk meg, amíg a felek megegyeznek egy új árban; ebben az esetben a soron következő csapatnak draftolnia kell valakit.

Ha valaki nem tud részt venni a drafton, az megbízhat egy helyettest azzal, hogy draftoljon neki, vagy adhat le pickekre bontott BPA listát. Ha ezek közül egyik sem történik meg, illetve valaki előzetes jelzés nélkül marad távol a draftról, akkor az illető a pickjeinél nem BPA-t, tehát a mellékelt big board posztoktól függetlenül legmagasabban rangsorolt játékosát kapja meg, hanem az aktuális big board 33. helyén lévő játékost. Ugyanez történik akkor is, ha valaki adott picknél kifut az időből. Konkrét limit nem lesz, de ha valaki kb. két perc után sem ad magáról életjelet, akkor jön az autopick.

Az a kérésem, hogy a draft előtt mindenki ellenőrizze a pickjeit a trackerben, és ha hibát talál, jelezze.
2 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 756
A GM draft időpontja: április 25., vasárnap 20:00
2 hónapja
Farky Indianapolis Colts 8 064 — ॐ & ℧
2. FA kör - 3. licitkör eredményhirdetés - OL

Matt Feiler
Rams - 5 650 000 / 3 év
Kiesett: Steelers, Broncos, 49ers, Cardinals, Giants

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always. That will never change. - Peyton Manning
2 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 756
A nyílt FA licit kezdete: március 25., csütörtök, 20:00

• Licitálni a Free agent licit topikban lehet, csapatnév, játékos neve, posztja, ajánlott átlagfizetés és évek száma formátumban. (Az újoncok ugyanebben a topikban láthatják tavalyról, hogyan működik a gyakorlatban, ha esetleg nem lenne tiszta.)
• Az emelési szabályok:
o 1,500,000 alatti éves szerződéseknél min. 100.000-es emelés (ha a vezető licit eléri az 1,5 millió $-t, akkor már min. 300 ezerrel kell emelni)
o 5,000,000 alatti éves szerződéseknél min. 300.000-es emelés (ha a vezető licit eléri az 5 millió $-t, akkor már min. 500 ezerrel kell emelni)
o 5,000,000-t elérő éves szerződéseknél min. 500.000-es emelés
• Egy postban legfeljebb öt játékosra lehet licitálni, illetve adott GM két hozzászólása (licitje) között legalább fél órának el kell telnie, ellenkező esetben 1 órán át nem licitálhat az illető, és az utolsó postján belül minden licit érvénytelenítve lesz.
• Ha egy poston belül csak egy hibás licit van, akkor is érvénytelenné válik a többi is, és ugyanúgy 1 óra kényszerpihenő jár.
• A hozzászólás szerkesztése tilos, szintén 1 óra pihenőt von maga után.
A 2-5 éves szerződésekre vonatkozó minimumok itt is érvényesek.
• Az ajánlatokat itt is a korlátozott FA-körökben alkalmazott licitálási szorzókkal hasonlítjuk össze.
• Adott játékos licitje addig tart, amíg egy kivételével valamennyi licitáló fél le nem mond a játékosról, vagy el nem telik 24 óra az utolsó emelés óta.
• Hogy adott játékos hányadik NFL-idényében jár (veterán minimumoknál és 2-3 éves szerződések minimális éves átlagfizetéseinél lehet fontos), az az NFL.com-on szereplő adatok alapján kerül megállapításra. Ezt a legegyszerűbben úgy lehet megnézni, hogy a https://www.nfl.com/players/ oldalon rákeresel az adott játékosra, és a profilnál az Experience alatt van jelölve, hogy az illetőnek hivatalosan hányadik NFL-szezonja lesz a 2021-es (például ha itt 4-es szerepel, akkor az illetőnek az idei a negyedik szezonja lesz, tehát egyéves szerződésnél 540 ezer a (veterán) minimum, kétévesnél 810 ezres átlag, és így tovább).
• A nyílt licit kezdete után cutolt játékosoknak legkorábban 48 órával a kivágásuk után lehet ajánlatot tenni, a waiveren nem claimelt játékosokra a 48 órás waiver határidő lejárta után lehet licitálni. A megengedettnél korábban leadott licit szintén 1 óra kényszerpihenővel jár.
2 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 756
A második FA-kör harmadik licitkörének határideje március 22., hétfő 21:40.
2 hónapja
Farky Indianapolis Colts 8 064 — ॐ & ℧
2. FA kör - 2. licitkör eredményhirdetés - OL

Matt Feiler - 3. kör jön
Vezet: Giants
90-100%: Rams
Kiesett: Steelers, Broncos, 49ers, Cardinals

Ereck Flowers
Giants - 4 600 000 / 3 év
Kiesett: Patriots, Seahawks, Browns

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always. That will never change. - Peyton Manning
2 hónapja
Farky Indianapolis Colts 8 064 — ॐ & ℧
2. FA kör - 2. licitkör eredményhirdetés - DI

Gerald McCoy
Falcons - 1 500 000 / 3 év
Kiesett: Rams

Mike Daniels
Bears - 2 500 000 / 2 év
Kiesett: Falcons, Rams

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always. That will never change. - Peyton Manning
2 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 756
2. FA-kör - 2. licitkör eredményhirdetés - WR, EDGE

Golden Tate, WR
Lions - 2.000.000$ / 2 év

Titans, Rams - Kiesett

Carlos Dunlap, EDGE
Bears - 3.750.000$ / 2 év

49ers - Kiesett

Dante Fowler Jr., EDGE
Jaguars - 3.000.000$ / 3 év

49ers - Kiesett

Whitney Mercilus, EDGE
Rams - 3.800.000$ / 2 év

Packers - Kiesett

Szerkesztette: vassadi
2 hónapja
Spigo New England Patriots 863 — Patriots GM
2. FA licitkör, 2. forduló - RB, TE

Joe Mixon, RB
5.800.000$ / 5 év - Steelers

Kiesett: Chiefs

James Conner, RB
2.890.000$ / 3 év - Cardinals

Kiesett: Packers, Colts, Rams, Seahawks, Texans

Le'Veon Bell, RB
1.510.000$ / 3 év - Falcons


Jordan Reed, TE
1.005.000$ / 2 év - Packers


Tyler Eifert, TE
3.000.000 / 2év - Bears

Kiesett: Rams, Falcons

Szerkesztette: Spigo
2 hónapja
Egon bá New England Patriots 956 — Saints GM
2. FA licitkör, 2. forduló - CB, S

Bashaud Breeland, CB:
4.000.000$ / 3 év, Titans

Kiesett: Chargers, Colts, Rams

Bradley Roby CB:
6.200.000$ / 4 év, 49ers

Kiesett: Titans

Gareon Conley, CB:
1.620.000$ / 3 év, Patriots

Kiesett: Chargers

Sidney Jones, CB:
3.250.000$ / 3 év, 49ers

Kiesett: Cardinals, Jets

Lamarcus Joyner, S:
1.260.000$ / 2 év, Texans


Ricardo Allen, S:
3.000.000$ / 3 év, Titans

Kiesett: Patriots, Rams

Szerkesztette: Egon bá

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
2 hónapja
Löfli Jacksonville Jaguars Ohio Bobcats 15 033 — ellenIktriad
2. FA kör - 2. licitkör eredményhirdetés - QB, LB

Jameis Winston, QB
Cardinals - 4 860 000 / 3 év

Bengals - kiesett

Anthony Barr, LB
49ers - 3 150 000 / 3 év

Vikings - kiesett

Anthony Hitchens, LB
Browns - 1 400 000 / 3 év

Rams - kiesett

Szerkesztette: Löfli


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
No risk it, no biscuit!
Don't blink!
2 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 14 756
A második FA-kör második licitkörének határideje március 20., szombat 21:00.
2 hónapja
Farky Indianapolis Colts 8 064 — ॐ & ℧
2. FA kör - 1. licitkör eredményhirdetés - DI

Dalvin Tomlinson
49ers - 7 700 000 / 4 év

Kiesett: Bears, Steelers, Cardinals, Patriots, Saints, Falcons, Panthers

Gerald McCoy
Vezet: Falcons

Kawann Short
Broncos - 3 800 000 / 2 év

Kiesett: 49ers, Falcons, Texans

Mike Daniels

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always. That will never change. - Peyton Manning
2 hónapja
Spigo New England Patriots 863 — Patriots GM
2. FA kör - 1. licitkör eredményhirdetés - RB, TE

Leonard Fournette, RB
Steelers - 2 900 000 / 3 év
Kiesett: Jaguars, Seahawks, Browns, Falcons

Joe Mixon, RB
Vezető ajánlat: Steelers, Chiefs
Kiesett: Cardinals, Packers, Panthers, Falcons

James Conner, RB

Vezető ajánlat: Packers

Le'Veon Bell, RB,
Vezető ajánlat: Falcons

Jordan Reed, TE
Vezető ajánlat: Packers

Tyler Eifert, TE
nagy büdös semmi

Szerkesztette: Spigo
2 hónapja
Farky Indianapolis Colts 8 064 — ॐ & ℧
A kihirdetés csúszását a digi támogatta...

2. FA kör - 1. licitkör eredményhirdetés - OL

Cornelius Lucas
Colts - 4 200 000 / 3 év
Kiesett: 49ers, Titans

Ereck Flowers
Vezet: Seahawks
80-90%: Browns
Kiesett: Patriots

Kelvin Beachum
Steelers - 2 900 000 / 3 év
Kiesett: Rams

Matt Feiler
Vezet: Broncos
80-90%: Steelers

Pat Elflein
Dolphins - 3 675 000 / 3 év
Kiesett: Rams

Rodger Saffold
Eagles - 6 340 000 / 4 év
Kiesett: 49ers, Rams, Panthers

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always. That will never change. - Peyton Manning