NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=lTqIcXhosBE
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ha a Cyclones ellenit mondod, azt láttam, reakcióm twitteren visszaolvashatók. De az eheti meccsükre a Pittsburgh ellen már szerintem nem jut időm. Pedig ugy tudom az is parádés voltnagyon nem találok szavakat az idei Rocky Mountain Showdown-ra, talán annyit hogy óriásisose szabad kihagyni az állami derbiket 😊 az iowai is jó volt
davekid
baggio
több mint 9 éve
nagyon nem találok szavakat az idei Rocky Mountain Showdown-ra, talán annyit hogy óriásisose szabad kihagyni az állami derbiket 😊 az iowai is jó volt
davekid
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nagyon nem találok szavakat az idei Rocky Mountain Showdon-ra, talán annyit hogy óriási
több mint 9 éve
anterior meniscus-szakadás, 4-6 hónap kihagyás, talán a Pro Day-re össze tudja kapni magát, ha úgy dönt, hogy végzős évére nem tér visszaTérdsérülés miatt véget ért Myles Jack idénye. 😕Azt tudjuk, hogy "significant knee injury" alatt mit kell érteni, pontosan melyik része és hogyan sérült?
vassadi
Kicsit Ajayi-érzésem van.
balentin
---
több mint 9 éve
Mora nem volt hajlandó még részletezniTérdsérülés miatt véget ért Myles Jack idénye. 😕Azt tudjuk, hogy "significant knee injury" alatt mit kell érteni, pontosan melyik része és hogyan sérült?
vassadi
balentin
durva edzés lehetett a tegnapi, mert a szintén elit prospect, Fabian Moreau (CB) is kidőlt egész évre
---
több mint 9 éve
balentin
281
Térdsérülés miatt véget ért Myles Jack idénye. 😕Azt tudjuk, hogy "significant knee injury" alatt mit kell érteni, pontosan melyik része és hogyan sérült?
vassadi
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Térdsérülés miatt véget ért Myles Jack idénye. 😕
több mint 9 éve
---
több mint 9 éve
jópár helyre fel szokott kerülni a college football final, annál jobb 45 perces forduló összefoglaló, körkép szerintem nincsenaz oké, de még a condensed meccs sem takarja le az összefoglaló fogalmát 😊Ha megnézed jobban a 3. hétről 2 condensed meccset is felraktak már.nem teljes meccsek után kutat, hanem összefoglalók után 😊Sziasztoknoonkick.com/
Az lenne a kerdesem hogy osszefoglalokat hol tudnek nezni? Mert kerestem de nem igazan talaltam
Elore is koszi
Adirotor
Shawn84
espn-en vannak amúgy a recap-eknél általában, de youtube-on majdnem minden csapatnak van hivatalos csatornája, ott kell rákeresni azokra, melyek érdekelnek
baggio
Shawn84
baggio
több mint 9 éve
jó hát ezt megosztani is felesleges, viccnek rossz, mértékadónak meg senki nem tekinti már
---
több mint 9 éve
WEEK 4 Coaches Poll is in:1 Ohio St (61)
2 TCU
3 Mich St (3)
4 Baylor
5 Ole Miss
6 UGA
7 FSU
8 Notre Dame
9 LSU
10 Clemson
11 UCLA
12 Bama
13 Oregon
14 OU
15 A&M
16 Arizona
17 Utah
18 USC
19 NW
20 GT
21 Wisconsin
22 OKST
23 Missouri
24 Stanford
25 Auburn
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
az oké, de még a condensed meccs sem takarja le az összefoglaló fogalmát 😊Ha megnézed jobban a 3. hétről 2 condensed meccset is felraktak már.nem teljes meccsek után kutat, hanem összefoglalók után 😊Sziasztoknoonkick.com/
Az lenne a kerdesem hogy osszefoglalokat hol tudnek nezni? Mert kerestem de nem igazan talaltam
Elore is koszi
Adirotor
Shawn84
espn-en vannak amúgy a recap-eknél általában, de youtube-on majdnem minden csapatnak van hivatalos csatornája, ott kell rákeresni azokra, melyek érdekelnek
baggio
Shawn84
---
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Ha megnézed jobban a 3. hétről 2 condensed meccset is felraktak már.nem teljes meccsek után kutat, hanem összefoglalók után 😊Sziasztoknoonkick.com/
Elore is koszi
Adirotor
Shawn84
baggio
több mint 9 éve
Írtam twitteren Clayton Fejedelemnek az Illiniből és válaszolt is 😊
több mint 9 éve
baggioIgen koszi idokozben megtalaltam meg is neztem kb 20at 😀
Csak amikor kerestem akkor meg nem voltak feltoltve a mai hajnali meccsek
több mint 9 éve
nem teljes meccsek után kutat, hanem összefoglalók után 😊Sziasztoknoonkick.com/
Elore is koszi
Adirotor
Shawn84
---
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Sziasztoknoonkick.com/
Elore is koszi
Adirotor
több mint 9 éve
SziasztokAz lenne a kerdesem hogy osszefoglalokat hol tudnek nezni? Mert kerestem de nem igazan talaltam
Elore is koszi
több mint 9 éve
college footballespn.go.com/video/clip?id=espn:13696561
---
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
10 yardon fent van a SEC Storied The Bo You Don't Know ! Akit érdekel mindenképpen nézze meg.
több mint 9 éve
bowl.hu/college-football-osszefoglalo-2015-masodik-hetbár ebben még mást írtam, sajnos nem lesz közvetítés a Tennessee-Oklahomáról
baggio
becsületünkre szóljon, másfél óra anyag már megvolt, de technikai okokból nem tudtuk sajnos semmiképp se befejezni, remélhetően a következő fordulóban nagyobb sikerrel járunk majd
---