NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Tavaly egész jó volt a heti összefoglaló, kis videó bejátszással !! Addig is esetleg valaki nem tud olyan oldalt ahol angol nyelven le van írva egyfajta heti összefoglaló? Szívesen megnézném, hogy pl ki kapta el a legtöbb yardot stb. Idén szeretnék jobban belelátni az egyetemi meccsekbe !!www.sbnation.com/college-football
Béczkó
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Tavaly egész jó volt a heti összefoglaló, kis videó bejátszással !! Addig is esetleg valaki nem tud olyan oldalt ahol angol nyelven le van írva egyfajta heti összefoglaló? Szívesen megnézném, hogy pl ki kapta el a legtöbb yardot stb. Idén szeretnék jobban belelátni az egyetemi meccsekbe !!
több mint 9 éve
balentin
281
igen, ha jól emlékszem vassadival volt valami gameday preview kezdeményezés, szerintem elég jó kis produktum volt.Egy kérdés: esetleg, ilyen heti rendszerességgel nem terveztek college foci podcastet?volt korábban, elég kis érdeklődés mellett, de minden héten megpróbálok majd valami ncaa-vel kapcsolatosat írni/felmondani
balentin
baggio
több mint 9 éve
Egy kérdés: esetleg, ilyen heti rendszerességgel nem terveztek college foci podcastet?volt korábban, elég kis érdeklődés mellett, de minden héten megpróbálok majd valami ncaa-vel kapcsolatosat írni/felmondani
balentin
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
balentin
281
Egy kérdés: esetleg, ilyen heti rendszerességgel nem terveztek college foci podcastet?
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Nem tudom figyeltétek e ezt a csatornát, tesznek fel teljes meccseket: www.youtube.com/channel/UC3BsZY2yik_qeKHd12ONqow
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ja igen, de ezt akkor még nem tudtuk.közvetítésért köszönet, nagyon jó!közöltük, az előzetesben jelezve
remélem lesz folytatás, ha lesz akkor sztem célszerű lenne előre közölni h melyik meccset kommentáljátok. és azt akkor nem nézzem/nézzük meg élőben (aki akarja persze nézze) hanem majd veletek magyarul.
braxa88
baggio
lényeg akkor következőkben tudni fogjuk. oké 😊
több mint 9 éve
közvetítésért köszönet, nagyon jó!közöltük, az előzetesben jelezve (persze amíg nem volt biztos a megvalósítás, addig nem akartuk nagy dobra verni, 12 órányi feltöltés után így is majdnem keresztbe tett a youtube)
remélem lesz folytatás, ha lesz akkor sztem célszerű lenne előre közölni h melyik meccset kommentáljátok. és azt akkor nem nézzem/nézzük meg élőben (aki akarja persze nézze) hanem majd veletek magyarul.
braxa88
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 9 éve
braxa88
12 534
közvetítésért köszönet, nagyon jó!remélem lesz folytatás, ha lesz akkor sztem célszerű lenne előre közölni h melyik meccset kommentáljátok. és azt akkor nem nézzem/nézzük meg élőben (aki akarja persze nézze) hanem majd veletek magyarul.
több mint 9 éve
nem tudom meddig lesz fenn, úgyhogy nézzétek meg mielőbbGus Johnson és Joe Klatt magyar hangja Höri és én
www.youtube.com/watch?v=E6f5cGsDdMg
(minden visszajelzést örömmel fogadunk, azzal tisztában vagyok, hogy a hangon még van mit csiszolni)
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 9 éve
csak itt az első éve, a Penn State-nél Joe Paterno alatt 33 idényt húzott le (15-öt DC-ként)Na akkor kíváncsian várom milyen lesz a védelem! 😊 Köszi a válaszokat! 😉
a 4-3-as védelemben hisz töretlenül, főleg az LB-sor a specialitása, nagy innovációk nem köthetőek a nevéhez, de egysége szinte mindig a top10 közelében szokott végezni
annyiban érdekes a UCLA-hez való kinevezése, hogy a Bruins Mora alatt eddig inkább 3-4-et futtatott, viszont Bradley tavaly a West Virginiánál is jól alkalmazkodott a 3-3-5-höz is, ráadásul itt pont az LB-sor a kiemelkedő
baggio
több mint 9 éve
csak itt az első éve, a Penn State-nél Joe Paterno alatt 33 idényt húzott le (15-öt DC-ként)Myles Jack védő is és támadó is? Akkor ő tényleg érdekes.Mivel már van live247.tv előfizetésem, így holnap este megnézem ezt a meccset: 21:30 Virginia Cavaliers @ UCLA Bruins (FOX)bowl.hu/college-football-elozetes-2015-elso-jatekhet
Igazából nem nagyon szoktam nézni az NCAA meccseket, de hátha most kedvet kapok hozzá, hogy jobban kövessem a UCLA szezonját.
Kb lövésem sincs, kikre kell odafigyelni, de majd ha nézem a meccset, akkor majd látom, hogy ki az akire érdemes figyelni.
Bruce
Virginia: Canaan Severin (WR), Mike Moore (DE), Quin Blanding (S)
UCLA: Paul Perkins (RB), Myles Jack (RB/ILB), Kenny Young (LB), Fabian Moreau (CB)
baggio
Egyébként elolvastam minden NCAA cikket, de annyira nem mozgok otthon benne, már mondjuk a Raiders-t sem annyira vágom mint korábban.
Tom Bradley egyébként miért számít különleges vagy nagy stratégának a DC-k között? Mit tud, amit más nem? Meg ugye ez az első éve, mennyiben tudja ilyen rövid idő alatt a maga képére formálni a védelmet?
Bruce
a 4-3-as védelemben hisz töretlenül, főleg az LB-sor a specialitása, nagy innovációk nem köthetőek a nevéhez, de egysége szinte mindig a top10 közelében szokott végezni
annyiban érdekes a UCLA-hez való kinevezése, hogy a Bruins Mora alatt eddig inkább 3-4-et futtatott, viszont Bradley tavaly a West Virginiánál is jól alkalmazkodott a 3-3-5-höz is, ráadásul itt pont az LB-sor a kiemelkedő
---
több mint 9 éve
Myles Jack védő is és támadó is? Akkor ő tényleg érdekes.Mivel már van live247.tv előfizetésem, így holnap este megnézem ezt a meccset: 21:30 Virginia Cavaliers @ UCLA Bruins (FOX)bowl.hu/college-football-elozetes-2015-elso-jatekhet
Igazából nem nagyon szoktam nézni az NCAA meccseket, de hátha most kedvet kapok hozzá, hogy jobban kövessem a UCLA szezonját.
Kb lövésem sincs, kikre kell odafigyelni, de majd ha nézem a meccset, akkor majd látom, hogy ki az akire érdemes figyelni.
Bruce
UCLA: Paul Perkins (RB), Myles Jack (RB/ILB), Kenny Young (LB), Fabian Moreau (CB)
baggio
Egyébként elolvastam minden NCAA cikket, de annyira nem mozgok otthon benne, már mondjuk a Raiders-t sem annyira vágom mint korábban.
Tom Bradley egyébként miért számít különleges vagy nagy stratégának a DC-k között? Mit tud, amit más nem? Meg ugye ez az első éve, mennyiben tudja ilyen rövid idő alatt a maga képére formálni a védelmet?
több mint 9 éve
Mivel már van live247.tv előfizetésem, így holnap este megnézem ezt a meccset: 21:30 Virginia Cavaliers @ UCLA Bruins (FOX)
Bruce
---
több mint 9 éve
Mivel már van live247.tv előfizetésem, így holnap este megnézem ezt a meccset: 21:30 Virginia Cavaliers @ UCLA Bruins (FOX) Igazából nem nagyon szoktam nézni az NCAA meccseket, de hátha most kedvet kapok hozzá, hogy jobban kövessem a UCLA szezonját.
több mint 9 éve
COLLEGE GAMEDAY!Teendők az éjféli kezdés előtt
- jelentkezés a college tippeldébe: football.fantasysports.yahoo.com/college/register/joingroup (ID: 6205, jelszó: bowlhu)
- válaszadás a 14+1 kérdésre az NCAA tppjátékban:
- a nagybeharangozó elolvasása:
- az első heti előzetes elolvasása:
- a beharangozó podcast meghallgatása. soundcloud.com/robert-horvath-1/war-room-47-adas-ncaa-beharangozo-2015
... majd bőszen kommentelni az eredménykövetőbe:
---
több mint 9 éve
és még a start előtt eztVégre újra elérhetőek az NCAA-s adatlapok, ennek örömére elkészítettem az utolsó ismertető nélküli Big Ten-es csapatét (összességében a 101. a 128-ból):most meg ez
bowl.hu/michigan-wolverines
baggio
bowl.hu/college-football-beharangozo-2015
baggio
---
több mint 9 éve
csatlakozom, szuper iras volt!Óriási köszönet ennek a megírásáért Baggio!Végre újra elérhetőek az NCAA-s adatlapok, ennek örömére elkészítettem az utolsó ismertető nélküli Big Ten-es csapatét (összességében a 101. a 128-ból):most meg ez
baggio
baggio
iktriad
Szerkesztette: zavi27
több mint 9 éve
Óriási köszönet ennek a megírásáért Baggio!Végre újra elérhetőek az NCAA-s adatlapok, ennek örömére elkészítettem az utolsó ismertető nélküli Big Ten-es csapatét (összességében a 101. a 128-ból):most meg ez
baggio
baggio
több mint 9 éve
Végre újra elérhetőek az NCAA-s adatlapok, ennek örömére elkészítettem az utolsó ismertető nélküli Big Ten-es csapatét (összességében a 101. a 128-ból):most meg ez
baggio
---
több mint 9 éve
www.sportsonearth.com/article/139306430/college-football-top-100-player-rankings-2015Az h Hackenberg rajta van kizár bármilyen pozitív minősítést :p
top100 játékos +posztonkéni top25. elég jóféle listák. meg lehet ismerni gyorsba a legjobbakat
braxa88
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
braxa88
12 534
www.sportsonearth.com/article/139306430/college-football-top-100-player-rankings-2015top100 játékos +posztonkéni top25. elég jóféle listák. meg lehet ismerni gyorsba a legjobbakat
több mint 9 éve
Végre újra elérhetőek az NCAA-s adatlapok, ennek örömére elkészítettem az utolsó ismertető nélküli Big Ten-es csapatét (összességében a 101. a 128-ból):---
több mint 9 éve
péntek 00:00-kor kezdődik a szezon...bowl.hu/ncaa-tippjatek-2015Meddig?
baggio
danyly
---