NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Trevor Knight már biztos, hogy lelép, ráadásul megkapta a full release-t a Sooners-től, így még évet se kell kihagynia és két szezont lejátszhat bárholFőleg úgy, hogy Trevor Knight is transferelni akar.Ha hagyománykövető, akkor TCU (tavalyelőtt Matt Joeckel, tavaly Kenny Hill ment oda az A&M-ről), de az Oklahoma a legesélyesebbaham, és Allen hova fog transzferelni várhatólag?lemaradtam az Aggies Murrayről, mit csinált a gyerek amiért ennyire ellene vanak, pláne, hogy Allen most el is transferelt.több esetben összebalhézott az OC Jake Spavitallal
sapka
baggio
sapka
baggio
Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Főleg úgy, hogy Trevor Knight is transferelni akar.Ha hagyománykövető, akkor TCU (tavalyelőtt Matt Joeckel, tavaly Kenny Hill ment oda az A&M-ről), de az Oklahoma a legesélyesebbaham, és Allen hova fog transzferelni várhatólag?lemaradtam az Aggies Murrayről, mit csinált a gyerek amiért ennyire ellene vanak, pláne, hogy Allen most el is transferelt.több esetben összebalhézott az OC Jake Spavitallal
sapka
baggio
sapka
baggio
több mint 9 éve
csmaster
9
Nem is értem ezt az egész Texas A&M szituációt, hogy lehet ilyet összehozni. Pedig idén még védelem is volt
több mint 9 éve
Ha hagyománykövető, akkor TCU (tavalyelőtt Matt Joeckel, tavaly Kenny Hill ment oda az A&M-ről), de az Oklahoma a legesélyesebbaham, és Allen hova fog transzferelni várhatólag?lemaradtam az Aggies Murrayről, mit csinált a gyerek amiért ennyire ellene vanak, pláne, hogy Allen most el is transferelt.több esetben összebalhézott az OC Jake Spavitallal
sapka
baggio
sapka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
aham, és Allen hova fog transzferelni várhatólag?lemaradtam az Aggies Murrayről, mit csinált a gyerek amiért ennyire ellene vanak, pláne, hogy Allen most el is transferelt.több esetben összebalhézott az OC Jake Spavitallal
sapka
baggio
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!

több mint 9 éve
lemaradtam az Aggies Murrayről, mit csinált a gyerek amiért ennyire ellene vanak, pláne, hogy Allen most el is transferelt.több esetben összebalhézott az OC Jake Spavitallal
sapka

---
több mint 9 éve
lemaradtam az Aggies Murrayről, mit csinált a gyerek amiért ennyire ellene vanak, pláne, hogy Allen most el is transferelt.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!

több mint 9 éve
Meyer és Schiano? Egy full Belichick mockot könnyű lesz írni.Schefter szerint Greg Schiano lesz a Buckeyes DCco-DC, mert Luke Fickell (Meyer előtt egy évig HC) is ott van még
braxa88
baggio

több mint 9 éve
walk-on volt, nyilván azóta már kapott sportösztöndíjat (idén a legjobb walk-onnak járó elismerést, a Burlsworth Trophy-t amúgy az Oklahoma irányítója, Baker Mayfield vitte el), meg 60 fonttal nehezebb is márEgyéni díjazottak:ugye jól tudom, hogy ő csak walk-on játékos és egyébként orvos szeretett volna lenni? ahhoz képest többre viheti, mint a bátyja 😛
Ted Hendricks Award (legjobb DE): Carl Nassib, Penn State
baggio
markny

---
több mint 9 éve
Egyéni díjazottak:ugye jól tudom, hogy ő csak walk-on játékos és egyébként orvos szeretett volna lenni? ahhoz képest többre viheti, mint a bátyja 😛
baggio

több mint 9 éve
Schefter szerint Greg Schiano lesz a Buckeyes DCco-DC, mert Luke Fickell (Meyer előtt egy évig HC) is ott van még
braxa88

---
több mint 9 éve
Schefter szerint Greg Schiano lesz a Buckeyes DC
több mint 9 éve
Csak hogy a szinteket be tudjuk lőni az első osztályban is: a Sun Belt egyik legjobb csapatának főedzője, Willie Fritz a Georgia Southernt elhagyva a Tulane, az American egyik sereghajtójának új HC-je lesz.

---
több mint 9 éve
csmaster
9
A Doak Walkert egyértelműen Cooknak kellett volna adni szerintem. Talán ha nem felejtődik el annyira az FSU...
több mint 9 éve
www.popularmechanics.com/adventure/sports/a18463/how-espn-college-football-gets-made/Egyéni díjazottak:
HEISMAN TROPHY (legjobb játékos): szombaton!
Bednarik Award (legjobb védő): Tyler Matakevich, LB, Temple
Biletnikoff Award (legjobb WR): Corey Coleman, Baylor
Broyles Award (legjobb segédedző): Lincoln Riley, OC, Oklahoma
Butkus Award (legjobb LB): Jaylon Smith, Notre Dame
Davey O'Brien Award (legjobb irányító): Deshaun Watson, Clemson
Doak Walker Award (legjobb futó): Derrick Henry, Alabama
The Home Depot Award (legjobb főedző): Dabo Swinney, Clemson
Jim Thorpe Award (legjobb DB): Desmond King, Iowa
John Mackey Award (legjobb TE): Hunter Henry, Arkansas
Johnny Unitas Golden Arm Award (legjobb végzős QB): Connor Cook, Michigan State
Lou Groza Award (legjobb rúgó): Ka'imi Fairbairn, UCLA
Outland Trophy (legjobb falember): Joshua Garnett, OG, Stanford
Paul Hornung Award (legsokoldalúbb játékos): Christian McCaffrey, RB/KR, Stanford
Ray Guy Award (legjobb punter): Tom Hackett, Utah
Rimington Trophy (legjobb center): Ryan Kelly, Alabama
William V. Campbell Trophy (legjobb tanuló, legjobb sportoló): Ty Darlington, OC, Oklahoma
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 9 éve
Hárman utazhatnak New Yorkba a Heisman-díjátadóra, szóval már biztos, hogy közülük kerül ki az új győztes: Derrick Henry (RB, Alabama), Christian McCaffrey (RB/KR, Stanford) és Deshaun Watson (QB, Clemson).kösz a szavazatokat (mondjuk ezt se vittétek túlzásba), nálunk tehát Watson nyert
twitter.com/roberthorvath24/status/674010048625029120
baggio
a Heisman-díjátadó szombat éjszaka, magyar idő szerint vasárnap 02:00-kor lesz, az összes többi fontosabb egyéni díjé ma egy órától, az ESPN-en

---
több mint 9 éve
Én is gratulálok (magamnak). Ha-ha.Jöhet a bowl mészárlás.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

több mint 9 éve
twitter.com/McMurphyESPN/status/674646225497554944twitter.com/McMurphyESPN/status/674672082760921088

---
több mint 9 éve
Akkor ez hivatalosan is vicc kategória.kilenc segédedző fért fel erre a ma közölt listára, mely szerint a HC-t leszámítva a coaching staff teljes éves fizetése 1.7 millió dollár volt az ECU-nálKöszi, ezt tényleg nem tudtam. Elképesztő story. Nem gondolom, hogy problémát jelentene nekik ez pár 10 ezer dollár összesen.East Carolinában egyébként mi lehet az oka a váltásnak?Megállapodtak már McNeillel a szerződéshosszabbításban, de segédedzőinek egy dollárnyi emelést nem adott volna az AD, így a HC nem írta alá az elé tett új kontraktust, ami miatt pedig kirúgták... Röhejes döntés volt, mely évekre visszavetheti a programot, mert ezek után még kompetens utódot se fognak találni.
Shawn84
baggio
Shawn84
sports.usatoday.com/ncaa/salaries/football/assistant
baggio
több mint 9 éve
kilenc segédedző fért fel erre a ma közölt listára, mely szerint a HC-t leszámítva a coaching staff teljes éves fizetése 1.7 millió dollár volt az ECU-nálKöszi, ezt tényleg nem tudtam. Elképesztő story. Nem gondolom, hogy problémát jelentene nekik ez pár 10 ezer dollár összesen.East Carolinában egyébként mi lehet az oka a váltásnak?Megállapodtak már McNeillel a szerződéshosszabbításban, de segédedzőinek egy dollárnyi emelést nem adott volna az AD, így a HC nem írta alá az elé tett új kontraktust, ami miatt pedig kirúgták... Röhejes döntés volt, mely évekre visszavetheti a programot, mert ezek után még kompetens utódot se fognak találni.
Shawn84
baggio
Shawn84
sports.usatoday.com/ncaa/salaries/football/assistant

---
több mint 9 éve
Köszi, ezt tényleg nem tudtam. Elképesztő story. Nem gondolom, hogy problémát jelentene nekik ez pár 10 ezer dollár összesen.East Carolinában egyébként mi lehet az oka a váltásnak?Megállapodtak már McNeillel a szerződéshosszabbításban, de segédedzőinek egy dollárnyi emelést nem adott volna az AD, így a HC nem írta alá az elé tett új kontraktust, ami miatt pedig kirúgták... Röhejes döntés volt, mely évekre visszavetheti a programot, mert ezek után még kompetens utódot se fognak találni.
Shawn84
baggio
több mint 9 éve
East Carolinában egyébként mi lehet az oka a váltásnak?Megállapodtak már McNeillel a szerződéshosszabbításban, de segédedzőinek egy dollárnyi emelést nem adott volna az AD, így a HC nem írta alá az elé tett új kontraktust, ami miatt pedig kirúgták... Röhejes döntés volt, mely évekre visszavetheti a programot, mert ezek után még kompetens utódot se fognak találni.
Shawn84

---
több mint 9 éve
Igen érdekesen alakulnak az edző kérdések. nagyon várom mi sül ki belőle. Pl DJ Durkin munkásságára külön kíváncsi leszek, de arra is nagyon, hogy Bronco Mendenhall mit csinál egy olyan csapattal ahol komolyabb toborzást is véghez tud vinni, mint a BYU-nál. East Carolinában egyébként mi lehet az oka a váltásnak? Egyértelmű volt az idei visszaesés, a tavalyi remek szereplés, az OC és a kulcsemberek távozását követően.