NCAA csevegő

33 feliratkozó

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 361 — no es importante
előszezoni AP Top 25
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NCAA rangsor | Bowl.hu
Történelmi áttekintés: http://bowl.hu/a_futballrangsorok

mind a 61 szavazónál az Ohio State a no. 1.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
25 perc egy rész, szerintem összesen négy epizód lesz, bár ebben nem vagyok biztos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hàny rész? Hàny perc?

több mint 9 éve
ezt bemásolom ide is, mert must see

a Big Ten Network idén a Hard Knocks-hoz hasonló sorozatban mutatja be az Ohio State nyári felkészülését, alant megtekinthető az első rész (nem tudom leszedik-e, szóval nézzétek meg mielőbb)

Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

danyly
A Marshallnak power konfban a helye, ismét kiderūlt.

több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 102 — Undertaker of the Cleveland graveyard

baggio
még néztem volna

több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve

---
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
 www.profootballfocus.com/blog/2015/08/19/nick-chubb-ezekiel-elliott-debate-is-ridiculously-close/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
két újabb 128-as ranglista, az egyik Paul Myerbergé

www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/2015/08/19/college-football-1-128-re-ranking-ohio-state-alabama-auburn-baylor-boise-state/31820541/

www.sbnation.com/college-football/2015/8/19/9173169/ncaa-football-2015-power-rankings

---
több mint 9 éve
tessék beállítani kedvenc NCAA csapatot! 😊 (csak azoknál fog látszódni a logó, amelyiknek van külön topicja is)

---
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
 interactive.orlandosentinel.com/college-football-countdown/index.html
ez is egy átfogó visszaszámlálós
több mint 9 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Lehet vak vagyok, de mintha idén nem lenne az szokásos éves USA Today legjobb100 NCAAF csapat rangsora? (vagy csak nem látom)
esetleg van olyan oldal vagy szakíró, ami/aki valami hasonlót összeszokott állítani a szezon kezdete előtt?Newman
Ami rosszabb, hogy az a sorozat nincs, amit Paul Myerberg írt anno blogjára, majd a USA Today-hez szerződve oda, melyben minden FBS-csapatot részletesen bemutatott az általa vélt leggyengébbtől a legerősebbig... Bár eszméletlen munka lehetett benne, helyette most pl. podcasteket csinál, edzőtáborokba jár.

Top 128-as listát a CBS Sports közölt pár napja:
 www.cbssports.com/collegefootball/rankings/cbs/128baggio
Szerintem a Myerberg-féle sorozatra gondolt Newman.

A Scout.com-nak nem vagyok nagy híve, de ők is szoktak írni hasonló előzeteseket, úgy látom már mind a 128 csapaté fent van:
 cfn.scout.com/2/1546359.htmlvassadi
igen, arra gondoltam, csak hülyeséget írtam (sajnálattal hallom, hogy idén nincs ilyen) 😀
köszönöm a linkeket 😊

több mint 9 éve
Lehet vak vagyok, de mintha idén nem lenne az szokásos éves USA Today legjobb100 NCAAF csapat rangsora? (vagy csak nem látom)
esetleg van olyan oldal vagy szakíró, ami/aki valami hasonlót összeszokott állítani a szezon kezdete előtt?Newman
Ami rosszabb, hogy az a sorozat nincs, amit Paul Myerberg írt anno blogjára, majd a USA Today-hez szerződve oda, melyben minden FBS-csapatot részletesen bemutatott az általa vélt leggyengébbtől a legerősebbig... Bár eszméletlen munka lehetett benne, helyette most pl. podcasteket csinál, edzőtáborokba jár.

www.cbssports.com/collegefootball/rankings/cbs/128baggio
Szerintem a Myerberg-féle sorozatra gondolt Newman.

A Scout.com-nak nem vagyok nagy híve, de ők is szoktak írni hasonló előzeteseket, úgy látom már mind a 128 csapaté fent van:
 cfn.scout.com/2/1546359.html
több mint 9 éve

www.cbssports.com/collegefootball/rankings/cbs/128

---
több mint 9 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
esetleg van olyan oldal vagy szakíró, ami/aki valami hasonlót összeszokott állítani a szezon kezdete előtt?

több mint 9 éve
ZSE-NI-Á-LIS xD

---
több mint 9 éve
Ha már úgyis Big 12 előzetest közöltünk tegnap - Baylor csapatfotó, troll level 100

| A Bearsnél állítják, csak véletlenül jött ki így, de lényegtelen. |
több mint 9 éve
Rövid időn belül két új college football podcast is elindult, így végre van miből válogatni, ha a témában hallgatnivaló keresünk. Ezeket ajánlom:

soundcloud.com/si-college-football
(fox sports)
(usa today)

---
több mint 9 éve
Béczkó 1 264
 www.sbnation.com/college-football/2015/8/4/9083871/florida-football-2015-preview-schedule-roster
több mint 9 éve
és akkor ide is, hátha valaki csak ezt a topicot olvassa: megírtam két neves program ismertetőjét, és a közeljövőben várható még pár új, miközben próbálom aktualizálni a már elkészülteket is

Penn State Nittany Lions | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Pittsburgh Panthers | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

ezek hiányoznak még:
Arkansas, Auburn, Georgia, Kentucky, LSU, Mississippi State, Missouri, Vanderbilt (SEC), Michigan (Big Ten), Memphis, SMU (American), Akron, Ball State, Buffalo, Central Michigan, Eastern Michigan, Miami OH, Northern Illinois, UMass, Western Michigan (MAC), Charlotte, North Texas, Old Dominion, Southern Miss, UTEP, Western Kentucky (C-USA), Appalachian State, Georgia Southern (Sun Belt)

---
több mint 9 éve
2015 fbs media guides
 www.footballstudyhall.com/2015/7/31/8975167/the-2015-fbs-college-football-media-guides

---
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 184 — Chalk Dawk fan
 www.si.com/college-football/photos/2015/07/28/greatest-college-football-players-jersey-number/1

több mint 9 éve
Újra él a UAB! 😊baggio
amikor kimondták a megszűnésüket, a játékosaik azonnal transzferelhettek, úgy olvastam. South Alabamát mondták, mint lehetséges célpontot számukra. végül nagyjából hányan hagyták ott a Blazerst, mennyire indulnak mélyről az újjáépítés terén, ami a keretet illeti?deyell
55-en, a végzősöket nem számolva. Szóval szinte a nulláról kell megint építkezni, épp mikor kezdett összeállni a csapat... Mondjuk legalább a főedző nem távozott, de lesz dolga 2016-ra összerántani valami életképes keretetbaggio
2017-ben lépnek csak újra pályára először... Közben 25 millió dollárt próbálnak összekalapozni az öltözők és egyéb létesítmények felújítására

---