All-star meccsek 2015
több mint 10 éve
2015 SENIOR BOWLNFL Network: www.vipleague.me/american-football/278767/1/senior-bowl-live-stream-online.html
kickoff: 22 óra
több mint 10 éve
Idenemkellpali biztos örülne, ha lenne valakinek nálánál is borzasztóbb neve a csapatban. 😀majd a Jets elviszi ők szeretik az ilyen unikumokat 😊Dripja és a két első körös Kevin White-ra is fogadnék 😊baggioÉs vajon ki viszi majd el Owamagbe Odighizuwat? Szerintem a kiejthetetlen neve miatt lehet csúszni fog. 😀iktriad
több mint 10 éve
ezt most ugyan miért adták vissza,,,,,,,,,,,,?dandeNem ért földet a labda, miután felpattant Crowderről, ezért nem minősült muffed puntnak, így viszont kick catch interference volt a védők részéről, mert ugyanúgy lehetőséget kellett volna biztosítaniuk a returnernek a labda elkapására, mintha első szándékból akarta volna megfogni.
Vagy Petty interceptionjére gondoltál? :p
több mint 10 éve
majd a Jets elviszi ők szeretik az ilyen unikumokat 😊ja és a két első körös Kevin White-ra is fogadnék 😊baggioÉs vajon ki viszi majd el Owamagbe Odighizuwat? Szerintem a kiejthetetlen neve miatt lehet csúszni fog. 😀iktriad
több mint 10 éve
ja és a két első körös Kevin White-ra is fogadnék 😊baggioÉs vajon ki viszi majd el Owamagbe Odighizuwat? Szerintem a kiejthetetlen neve miatt lehet csúszni fog. 😀
több mint 10 éve
ja és a két első körös Kevin White-ra is fogadnék 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hundleyt valaki kiviszi a Top 10ben? Az vicces lesz. 😀a 2012-es drafthoz hasonló szituációra gondoltam: kimegy hamar a két top QB (Winston és Mariota), meglepetésre a top 10-ben még egy irányító (Hundley), majd egy felcsere még az 1/22 környékére mikor sokan már azt gondolják, hogy arra a napra ennyi volt a QB-kbőlbaggioNem kell nagyon, övék a 2/1es pick. 😀iktriadEgyébként szerintem igencsak sanszos, hogy Petty majd Nashvilleben köt ki a 2. körben...iktriadmármint felcserélnek majd érte az első kör végére, ahogy szokásbaggio
ezt most ugyan miért adták vissza,,,,,,,,,,,,?dandeMercy rule. Vagy csak ALAMIZSNA. ALAMIZSNA. 😀😀
több mint 10 éve
nesze nektek Petty
több mint 10 éve
ezt most ugyan miért adták vissza,,,,,,,,,,,,?
több mint 10 éve
a 2012-es drafthoz hasonló szituációra gondoltam: kimegy hamar a két top QB (Winston és Mariota), meglepetésre a top 10-ben még egy irányító (Hundley), majd egy felcsere még az 1/22 környékére mikor sokan már azt gondolják, hogy arra a napra ennyi volt a QB-kbőlNem kell nagyon, övék a 2/1es pick. 😀iktriadEgyébként szerintem igencsak sanszos, hogy Petty majd Nashvilleben köt ki a 2. körben...iktriadmármint felcserélnek majd érte az első kör végére, ahogy szokásbaggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
van aki már a Coltsban érzi magát 😛 ha már AFC South 😀dandeNekem Ace Sanders ugrott be egyből a Cowboys ellen. Mondjuk az is AFC South. 😀
több mint 10 éve
van aki már a Coltsban érzi magát 😛 ha már AFC South 😀
több mint 10 éve
Dezmin Lewis a Central Arkansasról, újabb FCS villanás. 😀
több mint 10 éve
váháhááááá
több mint 10 éve
Nem kell nagyon, övék a 2/1es pick. 😀Egyébként szerintem igencsak sanszos, hogy Petty majd Nashvilleben köt ki a 2. körben...iktriadmármint felcserélnek majd érte az első kör végére, ahogy szokásbaggio
több mint 10 éve
Egyébként szerintem igencsak sanszos, hogy Petty majd Nashvilleben köt ki a 2. körben...iktriadilyesmire én is gondoltam, és így esetleg mi tudnánk velük valamit variálni ha nekik nem Mariota kell és Winstont vitte a TB
több mint 10 éve
David Johnson nagyon igyekszik, hogy ne Jaquiski Tartt legyen idén az első FCSes, akit majd draftolnak.
több mint 10 éve
Egyébként szerintem igencsak sanszos, hogy Petty majd Nashvilleben köt ki a 2. körben...iktriadmármint felcserélnek majd érte az első kör végére, ahogy szokás

---
több mint 10 éve
Egyébként szerintem igencsak sanszos, hogy Petty majd Nashvilleben köt ki a 2. körben...
több mint 10 éve
Nyugi láttad ezt a jelet 😉 de akkor bocs és peacehittem hogy legalább itt nem ugatják le egymást az emberek de mit vártamAdirotorboyle 😀Adirotorköszi láttuk kiírva a nevét 😉 :pdande
több mint 10 éve
mégha finom lenne 😊 remélem jövőre mininum a Hershey's lesz a főszponzorÉs Varga, Tartt vagy Hodges még elő se került ma. 😀
a múlt heti all-star gálákon is jól ment az fcs-eseknek, iktriad nagy draftja lehet az ideibaggio
Mondjuk Bryan Bennett lehet lehúzza a FCSeket a 3. negyedben.... 😀😀
több mint 10 éve
hittem hogy legalább itt nem ugatják le egymást az emberek de mit vártamboyle 😀Adirotorköszi láttuk kiírva a nevét 😉 :pdande
több mint 10 éve
mégha finom lenne 😊 remélem jövőre mininum a Hershey's lesz a főszponzora múlt heti all-star gálákon is jól ment az fcs-eseknek, iktriad nagy draftja lehet az idei

---
több mint 10 éve
boyle 😀Adirotorköszi láttuk kiírva a nevét 😉 :p
több mint 10 éve
boyle 😀
több mint 10 éve
De felidegesítenek ezek a mezek.+1
Amúgy is fáradt vagyok figyelni.
Petty mikor jön?Bazzani
Buzi reese