NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
All-star meccsek 2015
több mint 10 éve
2015 SENIOR BOWLNFL Network: www.vipleague.me/american-football/278767/1/senior-bowl-live-stream-online.html
kickoff: 22 óra
több mint 10 éve
fun fact: Kloss (MVP!) faterja az Eintracht Frankfurtban játszott soccert 😊
több mint 10 éve
hihetetlen, ami történik, 19, 13, 15 yardos játékok!Kelet ezzel meg is nyerte ha el nem adják 3. és gólra.
több mint 10 éve
Amennyire én meg tudom ítélni, elég jól, volt már jópár tackle-je.Arra van esély, hogy Dargan-t hívják a senior bowl-ra?Hulkeinsteinsimán, főleg ha ma jól nyomja. mindig van sérülés, lemondás az utolsó percbenHöri
több mint 10 éve
Arra van esély, hogy Dargan-t hívják a senior bowl-ra?Hulkeinsteinsimán, főleg ha ma jól nyomja. mindig van sérülés, lemondás az utolsó percben
több mint 10 éve
kedvenc nevű emberem, Jermauria Rasco is hozott egy sacket de negyedikre Austin Hill elkapásával tovább tudtak menni. Lényegében csak ő kap el labdát.Sade bevágta 51-ről, karriercsúcs, 3-9 MECCS VAN! 😀
több mint 10 éve
Arra van esély, hogy Dargan-t hívják a senior bowl-ra?
több mint 10 éve
3. és 1-re -1 yardos passz de persze a védőről nem esett szó mert kellett egy Fajardo story Alex Flanagantől, brávó.
több mint 10 éve
Végre lehetett volna egy nagyobb játék, de McBride drop. Pont ő!
több mint 10 éve
3-nál 10 yardos Chickillo sack, ZaDarius pressure, megint EZ-ból puntolt a nyugat
több mint 10 éve
meccs előtt beszélget Deon Long és Daniel Jeremiah:- Deon, who stood out most for you from the defense during the practise week?
- Noone!
😕)
több mint 10 éve
Azt tudtam, hogy nflpa bowl 😛 amúgy már egy snapra kb fent volt és így kiderült, hogy az Americanban játszik 😀Védelmeknek megy eddig jobban mind a két meccsen. Cato hol játszik az elejéről lemaradtam.dandenflpa bowl, de még nem lépett pályárabaggio
több mint 10 éve
chattanoogai szerel a gólvonalon north dakota statest, és ezt nem látja iktriad.a punt után a 26-osról jön Kelet.
több mint 10 éve
ha nfl megfigyelő lennék azt mondanám, hogy milyen érett, hogy int után lemegy és nem hősködik feleslegesen...mondjuk nem vagyok nfl megfigyelő...😀újabb szép INT a másik oldalon is, csak nem értem miért akar kiszaladni a világból ahelyett, hogy lemenneKlaci79all-star meccs, hősködni kell 😊Höri
több mint 10 éve
Védelmeknek megy eddig jobban mind a két meccsen. Cato hol játszik az elejéről lemaradtam.dandenflpa bowl, de még nem lépett pályára

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
újabb szép INT a másik oldalon is, csak nem értem miért akar kiszaladni a világból ahelyett, hogy lemenneKlaci79all-star meccs, hősködni kell 😊
több mint 10 éve
újabb szép INT a másik oldalon is (Shaw), csak nem értem miért akar kiszaladni a világból ahelyett, hogy lemenne
több mint 10 éve
Úgy érzem nem ezeken a meccseken fogjuk megtalálni Foles riválisát 😛
több mint 10 éve
Fajardo tipped pass (ZaDarius megint!), a FAU-s Parms könnyű INT és a 11-esről indul a kelet O#Heinicke pick az end zoneba, Josh Shaw 😀
több mint 10 éve
Mayock szerint Jamon Brown király volt a héten, Rotoworld szerint a legrosszabb OLineman! Köszi
több mint 10 éve
az Army fullback se tudta megcsinálni a 3.és1-et, akkor minek van itt?
több mint 10 éve
Védelmeknek megy eddig jobban mind a két meccsen. Cato hol játszik az elejéről lemaradtam.
több mint 10 éve
NFLPA Bowlon ugyanez 😊 impresszív öt nappal a nagydöntő után, én nem is gondoltam volna, hogy játszanak egyáltalán

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal