NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 9 éve
az mi futás
több mint 9 éve
Ohh fuck :/
több mint 9 éve
Na most kell jönni INT-nek vagy fumblinak
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Volt már valaha sack az NCAA-ben?Sixo67Elvileg valaki régen azt mondta hogy valaki azt mondta neki hogy látott egyet 1X videón 😀 😀
több mint 9 éve
Már akartam írni, hogy 3 punt egymás után, erre ezek neki mennek.Sixo67ja, ez nem a no fun league :p
több mint 9 éve
francba
több mint 9 éve
csücskös lesz
több mint 9 éve
Már akartam írni, hogy 3 punt egymás után, erre ezek neki mennek.
több mint 9 éve
Volt már valaha sack az NCAA-ben?Sixo67küldd el smsbe Rics.. oh wait..
több mint 9 éve
Az mi elkapás volt Marshalltól, pedig ennél jobb nehezen lehetett volna a coverage, mint agogy Dargan csinálta.
több mint 9 éve
ejj pedig faszán kiszabadult
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Hát igen bár ez NCAA itt bárki robbant hat egy nagyotAz első számú CB nem játszik az Oregonban ezt kene kihasználni ha nem lenne ekkora a merítés de mögötte sincs sokak gyengébb ezért bírom az NCAA-tszabolcs13Azon talán nem fog múlni, viszont Mariska 2 kedvenc elkapójának a hiányán inkább.toam
több mint 9 éve
ez olyan phillys sec munka volt..............
több mint 9 éve
mariota védekezett az elkapón, nem csoda, hogy üresen maradt 😀
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Nagyon kellet ez a pasz 😊
több mint 9 éve
vadgesztenyék hajrá!
több mint 9 éve
Az első számú CB nem játszik az Oregonban ezt kene kihasználni ha nem lenne ekkora a merítés de mögötte sincs sokak gyengébb ezért bírom az NCAA-tszabolcs13Azon talán nem fog múlni, viszont Mariska 2 kedvenc elkapójának a hiányán inkább.
több mint 9 éve
Egy kiégettől nem jó tanácsokat elfogadni !
Ezekiel is megkapta az utasításokat 😊Drip
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Persze hogy láttam ezt írtam én is hogy siman pótolják szerintem pedig ő azért nem akárkiLáttad az FSU elleni meccset? 😀 Ifo nem hiányzott nagyon 😉HulkeinsteinAz első számú CB nem játszik az Oregonban ezt kene kihasználni ha nem lenne ekkora a merítés de mögötte sincs sokak gyengébb ezért bírom az NCAA-tszabolcs13Az Oregoni D rohadt jó idén, csak úgy szólok 😊HulkeinsteinEddig elég fostalicska ez a OSU D.Sixo67Erre számítok kb. mindkét csapattól. Simán lehet, hogy majd' minden drive TD lesz és aki kevesebb labdát veszít az nyer 😀toam
több mint 9 éve
Ezekiel is megkapta az utasításokat 😊
több mint 9 éve
Láttad az FSU elleni meccset? 😀 Ifo nem hiányzott nagyon 😉Az első számú CB nem játszik az Oregonban ezt kene kihasználni ha nem lenne ekkora a merítés de mögötte sincs sokak gyengébb ezért bírom az NCAA-tszabolcs13Az Oregoni D rohadt jó idén, csak úgy szólok 😊HulkeinsteinEddig elég fostalicska ez a OSU D.Sixo67Erre számítok kb. mindkét csapattól. Simán lehet, hogy majd' minden drive TD lesz és aki kevesebb labdát veszít az nyer 😀toam