Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 9 éve
vassadi
15 617
kezdődik a Las Vegas Bowl is közben az abc-nA nyitónap öt meccse közül messze ez a legjobb párosítás szerintem. Hát még ha McElwain maradt volna.
www.ustvnow.com/baggio
Hajrá Rams.
több mint 9 éve
kezdődik a Las Vegas Bowl is közben az abc-nwww.ustvnow.com/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nick Vigil az új kedvenc játékosom 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Call stands??? Talán azért, mert nem veszítette el a labdát? De akkor is fumble volt, máshonnan kellett volna rúgni a puntot, nem értem.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Jaj ez a play 😀Hatalmas tackle a puntertől 😊
Áh, block in the back volt, akkor sztornó
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
mondjuk itt az FS nem lépett fel az LB-k meg eléggé elkolbászoltak xDIgen, a Bengals D ott nagyon is várta a futást, nem hagytak olyan folyosót, mint itt a UTEP - oké, hogy TD lett belőle, ahhoz kellett még pár hiba, de az más kérdés.
espn.go.com/video/clip?id=espn:12057153baggio
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
mondjuk itt az FS nem lépett fel az LB-k meg eléggé elkolbászoltak xDespn.go.com/video/clip?id=espn:12057153
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Micsoda playcall, rohadtul nem számított a qb futására a UTEP DJakehomerszinte ugyanaz a play, amiből Johnny múlt vasárnap 3&2-re nem csinált first downt 😊
---
több mint 9 éve
Micsoda playcall, rohadtul nem számított a qb futására a UTEP D
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Tényleg, ha levitték volna pl. az endzoneba akkor az safety vagy mi?tüsi91Elvileg az.
Jó kis defensive battle lesz ez 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Tényleg, ha levitték volna pl. az endzoneba akkor az safety vagy mi?
több mint 9 éve
Laza mínusz 10 yardos punt return, okos gyerek
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Fajardo finoman szólva sincs a topppon, elég homály ma
több mint 9 éve
ezt a meccset egy átlagos Fajardo-val is hozza a Wolf Pack, a négy New Orleans Bowl-győztes Louisianából az idei a leggyengébb
---
több mint 9 éve
NO bowlon mindig a Cajunsre teszek 😊 Kár, hogy nem nagyon bírtam bennük.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Klaci79
22 213
játékban éreztem, hogy nem találom ezt el, úgyhogy az 1 pontos tippem elment...aztán ma jött az ihlet és legalább bwin-en a Layayette-re fogadtam 😀
több mint 9 éve
Fajardo mekkora homály ma, pedig jó tipp lett volna a Nevada győzelme
---
több mint 9 éve
mindjárt kezdődik a New Mexico Bowl is, hajrá UTEP!---
több mint 9 éve
jó ez a Lafayette, szimpatikusak 😊
több mint 9 éve
igazi redneck 😀Hekking sack!deyellmármint Boz 😊
baggio
több mint 9 éve
Az illetékeseket kérdezném, hogy nem lehetne a bowl előzeteseket kirakni a főoldalra? 😊tüsi91a kisebb bowlokról ennyi lesz csak, amit itt az eredménykövetőben találsz
a hat nagyobbról és a nagydöntőről remélhetően összejön a főoldalas cikk is
---
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Az illetékeseket kérdezném, hogy nem lehetne a bowl előzeteseket kirakni a főoldalra? 😊
több mint 9 éve
Hekking sack!deyellmármint Boz 😊
---