Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 10 éve
azért arra is kíváncsi lennék, hogy hányan fogadtak az OSU bajnoki címére Miller és Barrett sérülése után 😀Dexxter TailorLBJ biztos.
több mint 10 éve
azért arra is kíváncsi lennék, hogy hányan fogadtak az OSU bajnoki címére Miller és Barrett sérülése után 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Rexynek volt miben, de a mai DD-ben ? :-/Puntolni? He?Sixo67bízik a védelmében copyright Sexy Rexy 😀toam
több mint 10 éve
Puntolni? He?Sixo67bízik a védelmében copyright Sexy Rexy 😀
több mint 10 éve
Punt???? Grat Helfrich, most kapcsoltam ki
több mint 10 éve
mariota reccs. tampa bay-ben sem lesz másként 😀VenturaNfl-ben kizárták volna a védőt... ilyet benézni, te uristen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na tessék, remélem mostmár mindenkinek tiszta, hogy eldőlt. A jobb csapat nyeri a meccset, ez az igazság.
Jó éjt mindenkinek!
több mint 10 éve
vagy inkább most dőlt el?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
mariota reccs. tampa bay-ben sem lesz másként 😀
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Na innen már nem is Mariotáékon múlik abszolútebaggioja 😀 hanem azon hogy lesz e turnover 😀
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 10 éve
...and I will strike down with great vengeance and fuuuuuurious anger...de eldőlt
nem dőlt még el szvsz, de ez így rohadt kemény lesz mártoam
több mint 10 éve
Így is lehet mondjuk a harmadik számú qb-val játszani ugye 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na innen már nem is Mariotáékon múlik abszolúte

---
több mint 10 éve
...and I will strike down with great vengeance and fuuuuuurious anger...nem dőlt még el szvsz, de ez így rohadt kemény lesz már
több mint 10 éve
Most ment el. Jön az OSU TD és ott a vége. run only modeHulkeinsteinNEM MENT EL SEMMI. ember. még nem.
több mint 10 éve
Szerintem velem van a baj, ha én szurkolok valakinek, az bajnokságot semmilyen sportban nem nyer. 😕
több mint 10 éve
Most ment el. Jön az OSU TD és ott a vége. run only mode
több mint 10 éve
Freeman is kurva szar maHulkeinsteinA playoffra alaposan kipukkadt. Tynert kellene erőltetni inkább szerintem, ha már futunk.
több mint 10 éve
Freeman is kurva szar ma
több mint 10 éve
Itt jön ki, hogy az Oregonnak Ngata óta nincs disznó Run stuffer DT-je, csak ilyen Brandon Bairek játszottak a poszton

---
több mint 10 éve
Hiaba, ha ma igy szerepelnek :-/Annyira fogalmatlan ez a D futas ellen, hogy csak na 😀 Elliott paradestoothyIdén ez a fogalmatlan D kb minden futást megölt, de ma katasztrófaHulkeinstein