Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 10 éve
YESSSSS, Azért hibák vannak továbbra is, Armstead! 😊
több mint 10 éve
sokkal jobb ez az ohio state. buzi TO-k miatt vannak nehéz helyzetbe.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Beszarok, lehetetlen megállítani ezt az offenset, képtelenség.Hulkeinsteinjinxtriad lvlsok
több mint 10 éve
Nem értem ,hogy miért hozták le 3. kísérlet előtt Zeke-t , amikor képtelen volt egész meccsen őt megállítani a Ducks D, vagy 10 yard/carry -vel rohangál ma.Lehet azért, hogy majd 4.re úgy is megfutja lol.
több mint 10 éve
Beszarok, lehetetlen megállítani ezt az offenset, képtelenség.
több mint 10 éve
Film roomos most a kedvencem. Madden nézet nagyon adja. 😀Tavaly is volt, youtube-on fenn van a film roomos közvetítés is az fsu-auburnhözbaggioZseniális. Lehetne minden évben. 😊WOW ! Most nézem, hogy Mystreamsen 6 különböző közvetítés megy. ( sounds of the game,command center, off the ball...stb ) Régen láttam már ilyet. 😊Greengo12 megy összesen, ahogy említettem az előzetesbenbaggio
Na ott a TD.Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Tavaly is volt, youtube-on fenn van a film roomos közvetítés is az fsu-auburnhözZseniális. Lehetne minden évben. 😊WOW ! Most nézem, hogy Mystreamsen 6 különböző közvetítés megy. ( sounds of the game,command center, off the ball...stb ) Régen láttam már ilyet. 😊Greengo12 megy összesen, ahogy említettem az előzetesbenbaggio
Na ott a TD.Greengo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ezt a hülyét... megúszta de csak egy centivel kb...
több mint 10 éve
Az év Desean Jackson-díjasaKampmanAzt már kiosztották idén.
több mint 10 éve
Nem sokon múlt...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
hát 3 TO-t Oregon TD nélkül nem lehet megúszni
több mint 10 éve
Zseniális. Lehetne minden évben. 😊WOW ! Most nézem, hogy Mystreamsen 6 különböző közvetítés megy. ( sounds of the game,command center, off the ball...stb ) Régen láttam már ilyet. 😊Greengo12 megy összesen, ahogy említettem az előzetesbenbaggio
Na ott a TD.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
az ohio state szó szerint saját magát lövi seggbe.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
YEAHHHHH, MARSHALL!!!
több mint 10 éve
Momentum 😊

---
több mint 10 éve
WOW ! Most nézem, hogy Mystreamsen 6 különböző közvetítés megy. ( sounds of the game,command center, off the ball...stb ) Régen láttam már ilyet. 😊Greengo12 megy összesen, ahogy említettem az előzetesben

---
több mint 10 éve
OSU már rég behúzhatta volna a meccset, de inkább tolják a TO-kat a Ducks térfelén hál istennek xD