NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Bowl-szezon 2017/18
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Najee méltó a #22 mezre!
több mint 6 éve
újabb georgiai csapat olvad le teljesen a döntőben a birodalom ellen, nincs itt semmi látnivaló
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Az igaz. 😀 Na ilyen meccsre akartam ébredni. 😊nem is vagy nő 😊Làttam màr YouTube-on. Ez valami új Kiskegyed őrület lehet. Suttognak a mikrofonba, àllítólag megnyugtatja az nőket. Nem úgy érzem. 😀Koràn reggel felbasz ez a suttogó nő. Kàvé time.mi a fasz volt ez?????
Mad
Alabama Niners
Mad
Alabama Niners
@KJuraszik
több mint 6 éve
mekkora holding na ne vicceljünk már komolyan
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ez a 2. félidő instant klasszikus!
több mint 6 éve
Riiiiiiiiiiiiiiiiiiidley!!!!
több mint 6 éve
Bazze Ridley már rég nyertünk volna, ha ma jól játszikvagy régen kikaptatok volna ha a játékvezetők a másik oldal javára tévednek ennyire
Alabama Niners
---
több mint 6 éve
Bazze Ridley már rég nyertünk volna, ha ma jól játszik
több mint 6 éve
jól van a questionable dpi call is jött a bamának, textbook
---
több mint 6 éve
ZsotyA
207
Csak nem kéne előtte savanyú cukorkát vagy mást szopogatni, azt nem csámcsognának az ember fülébe... 😀Làttam màr YouTube-on. Ez valami új Kiskegyed őrület lehet. Suttognak a mikrofonba, àllítólag megnyugtatja az nőket. Nem úgy érzem. 😀Koràn reggel felbasz ez a suttogó nő. Kàvé time.mi a fasz volt ez?????
Mad
Alabama Niners
Mad
több mint 6 éve
nem is vagy nő 😊Làttam màr YouTube-on. Ez valami új Kiskegyed őrület lehet. Suttognak a mikrofonba, àllítólag megnyugtatja az nőket. Nem úgy érzem. 😀Koràn reggel felbasz ez a suttogó nő. Kàvé time.mi a fasz volt ez?????
Mad
Alabama Niners
Mad
több mint 6 éve
Làttam màr YouTube-on. Ez valami új Kiskegyed őrület lehet. Suttognak a mikrofonba, àllítólag megnyugtatja az nőket. Nem úgy érzem. 😀Koràn reggel felbasz ez a suttogó nő. Kàvé time.mi a fasz volt ez?????
Mad
Alabama Niners
@KJuraszik
több mint 6 éve
ez egy fontos stop volt! #D hozza magát, Ők bajnokok akarnak lenni!
több mint 6 éve
Koràn reggel felbasz ez a suttogó nő. Kàvé time.mi a fasz volt ez?????
Mad
több mint 6 éve
ez nem lesz int sajna
---
több mint 6 éve
Csita
339
Nem bántam meg! Nagyon faxa volt végig! 😀Baggio én veled néztem végig a bowl mániát! 😀az első heti snoozefestet leszámítva kétlem, hogy megbántad volna 8)
Csita
baggio 🏈
több mint 6 éve
Baggio én veled néztem végig a bowl mániát! 😀az első heti snoozefestet leszámítva kétlem, hogy megbántad volna 8)
Csita
---
több mint 6 éve
Csita
339
Baggio én veled néztem végig a bowl mániát! 😀