NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
135
12
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
68
8
RedZone week 12
64
10
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
54
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
30
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Houston Texans - Tennessee Titans
7
6
Bowl-szezon 2017/18
1 feliratkozó
több mint 6 éve
a South Dakota State már 10 (TÍZ!) eladott labdánál jár a James Madison ellen az FCS elődöntőben, kettő kell még a rekordhozennyit ér a 24 csapatos rájátszás, ha két gárda ilyen durván kiemelkedik a mezőnyből, a címvédő Dukes a North Dakota State ellen játszik majd
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Three and out, nekimennek negyedikre teljesen értelmetlenül, sack game over
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Hm, a Marshall eladta a labdát saját térfelén, így még érdekes lehet
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
épp ismétlik a Las Vegas Bowl közben a Marshall félpályás TD-futását, mikor a Herd csinál egy 90 yardosat is, 28-14
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Elsőre azt hittem, hogy ez a "Commerce" arra utal, hogy ők a Texas A&M közgáz tanszéke, vagy valami ilyesmi 😀majdnem, itt a kabalájuk
Kampman
---
több mint 6 éve
Kampman
28 315
Elsőre azt hittem, hogy ez a "Commerce" arra utal, hogy ők a Texas A&M közgáz tanszéke, vagy valami ilyesmi 😀
több mint 6 éve
Ez a New Mejico bowl érdekes, érzésre egyik csapat se különösebben jó, de látványos a meccs.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
ha valaki egy jó Lions-t szeretne látni, most kezdődik a harmadosztályú döntő, Texas A&M-Commerce vs West Floridaa Boise-t úgy tűnik nem fogta meg cseppet sem a két turnoverből kapott TD, az Oregon viszont hatalmas csalódás
---
több mint 6 éve
Sun Belt vs C-USA 2:0
---
több mint 6 éve
Toto21
5 951
őt nem is tudom minek használtuk! DE-nek akartuk 4-3-as rendszerbe ( nem jött be). De őt 3-4-be el tudnám képzelni Trevathan-al félelmetes belső párost alkotnának és akkor Flyodnak se kéne folyamatosan cover-ben játszania! Vanden Esch lenne a cover ILB, Trevathan pedig a run stopper( vagy fordítva). 😛 😀hogy pont Bears fanként írod ezt McClellin után... 😀utána olvastam kicsit és csak 2. körös prospect-nek gondolják a szakértők. sajnos nem nézek sok NCAA focit, de szerintem 1. körben simán ki fogja vinni valaki. Sok csapat van, ahol playmaker LB nagyon kéne.papíron 1, de nagy eséllyel már underclassmanként profinak áll már mostilyen játékkal nem csodálom. kösz a infot, így még inkább lenyűgőző. Ha jól látom Junior évében van, ez azt jelenti, hogy még 2 év míg kijön draftra igaz?38-as LB Boise State-nél jó érzékkel játszik. Ugyan eddig egy meccsét se láttam, de ha mindig így játszik, akkor szívesen látnám majd a Bears-ben is. Nagyon érzi a pályát és jól ütközik ( ésszel). Vander Esch a neve, ha jól olvastam.jó, hogy említed, mert őt viszont valamiért kihagytam az előzetesből, pedig különösen érdekes háttértörténete is van: egy alig 400 fős idahói faluban nőtt fel, olyan kis suliba járt, hogy a focicsapata 11 helyett 8 fős ligában tudott csak szerepelni, de ennek ellenére is toborozta a Boise State
Toto21
amúgy az év védője a konferenciában
baggio
Toto21
baggio
Toto21
baggio
több mint 6 éve
Ez igen szép kis INT return TD volt. Visszajön az Oregon?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 6 éve
hogy pont Bears fanként írod ezt McClellin után... 😀utána olvastam kicsit és csak 2. körös prospect-nek gondolják a szakértők. sajnos nem nézek sok NCAA focit, de szerintem 1. körben simán ki fogja vinni valaki. Sok csapat van, ahol playmaker LB nagyon kéne.papíron 1, de nagy eséllyel már underclassmanként profinak áll már mostilyen játékkal nem csodálom. kösz a infot, így még inkább lenyűgőző. Ha jól látom Junior évében van, ez azt jelenti, hogy még 2 év míg kijön draftra igaz?38-as LB Boise State-nél jó érzékkel játszik. Ugyan eddig egy meccsét se láttam, de ha mindig így játszik, akkor szívesen látnám majd a Bears-ben is. Nagyon érzi a pályát és jól ütközik ( ésszel). Vander Esch a neve, ha jól olvastam.jó, hogy említed, mert őt viszont valamiért kihagytam az előzetesből, pedig különösen érdekes háttértörténete is van: egy alig 400 fős idahói faluban nőtt fel, olyan kis suliba járt, hogy a focicsapata 11 helyett 8 fős ligában tudott csak szerepelni, de ennek ellenére is toborozta a Boise State
Toto21
baggio
Toto21
baggio
Toto21
---
több mint 6 éve
Toto21
5 951
utána olvastam kicsit és csak 2. körös prospect-nek gondolják a szakértők. sajnos nem nézek sok NCAA focit, de szerintem 1. körben simán ki fogja vinni valaki. Sok csapat van, ahol playmaker LB nagyon kéne.papíron 1, de nagy eséllyel már underclassmanként profinak áll már mostilyen játékkal nem csodálom. kösz a infot, így még inkább lenyűgőző. Ha jól látom Junior évében van, ez azt jelenti, hogy még 2 év míg kijön draftra igaz?38-as LB Boise State-nél jó érzékkel játszik. Ugyan eddig egy meccsét se láttam, de ha mindig így játszik, akkor szívesen látnám majd a Bears-ben is. Nagyon érzi a pályát és jól ütközik ( ésszel). Vander Esch a neve, ha jól olvastam.jó, hogy említed, mert őt viszont valamiért kihagytam az előzetesből, pedig különösen érdekes háttértörténete is van: egy alig 400 fős idahói faluban nőtt fel, olyan kis suliba járt, hogy a focicsapata 11 helyett 8 fős ligában tudott csak szerepelni, de ennek ellenére is toborozta a Boise State
Toto21
baggio
Toto21
baggio
több mint 6 éve
Toto21
5 951
LOOOOOOOOOOOOL, meccs van emberek 8)2. Red Zone INT. ez most pick6 is lett. LOL
baggio
több mint 6 éve
LOOOOOOOOOOOOL, meccs van emberek 8)
---
több mint 6 éve
papíron 1, de nagy eséllyel már underclassmanként profinak áll már mostilyen játékkal nem csodálom. kösz a infot, így még inkább lenyűgőző. Ha jól látom Junior évében van, ez azt jelenti, hogy még 2 év míg kijön draftra igaz?38-as LB Boise State-nél jó érzékkel játszik. Ugyan eddig egy meccsét se láttam, de ha mindig így játszik, akkor szívesen látnám majd a Bears-ben is. Nagyon érzi a pályát és jól ütközik ( ésszel). Vander Esch a neve, ha jól olvastam.jó, hogy említed, mert őt viszont valamiért kihagytam az előzetesből, pedig különösen érdekes háttértörténete is van: egy alig 400 fős idahói faluban nőtt fel, olyan kis suliba járt, hogy a focicsapata 11 helyett 8 fős ligában tudott csak szerepelni, de ennek ellenére is toborozta a Boise State
Toto21
baggio
Toto21
---
több mint 6 éve
elhitte a Boise! 😀 statue of liberty fumble return TD Oregonnak, na ez tényleg kellett...
---
több mint 6 éve
Toto21
5 951
ilyen játékkal nem csodálom. kösz a infot, így még inkább lenyűgőző. Ha jól látom Junior évében van, ez azt jelenti, hogy még 2 év míg kijön draftra igaz?38-as LB Boise State-nél jó érzékkel játszik. Ugyan eddig egy meccsét se láttam, de ha mindig így játszik, akkor szívesen látnám majd a Bears-ben is. Nagyon érzi a pályát és jól ütközik ( ésszel). Vander Esch a neve, ha jól olvastam.jó, hogy említed, mert őt viszont valamiért kihagytam az előzetesből, pedig különösen érdekes háttértörténete is van: egy alig 400 fős idahói faluban nőtt fel, olyan kis suliba járt, hogy a focicsapata 11 helyett 8 fős ligában tudott csak szerepelni, de ennek ellenére is toborozta a Boise State
Toto21
baggio
több mint 6 éve
a Las Vegas Bowl első félideje egy képena Cure Bowlon pedig kezd elhúzni a Georgia State
twitter.com/CBSSportsNet/status/942151322769309696
---
több mint 6 éve
38-as LB Boise State-nél jó érzékkel játszik. Ugyan eddig egy meccsét se láttam, de ha mindig így játszik, akkor szívesen látnám majd a Bears-ben is. Nagyon érzi a pályát és jól ütközik ( ésszel). Vander Esch a neve, ha jól olvastam.jó, hogy említed, mert őt viszont valamiért kihagytam az előzetesből, pedig különösen érdekes háttértörténete is van: egy alig 400 fős idahói faluban nőtt fel, olyan kis suliba járt, hogy a focicsapata 11 helyett 8 fős ligában tudott csak szerepelni, de ennek ellenére is toborozta a Boise State
Toto21
---
több mint 6 éve
a Las Vegas Bowl color rush mezei egy fokkal szebbek lesznek majd a Bears-Lions meccsénél 😀Szerintem kurva jó a Lions color rush meze.
baggio
több mint 6 éve
Én hagyományosan mindig megnézem a New Orleans Bowl-t. AZ ULL mindig jó meccseket hozott, de most sajnos nem ők vannak itt. A Troy szerintem még jó ideig elől fog végezni a Sun Belt-ben.Szegény Fine-t szinte kivégzi a Troy D.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 6 éve
az oregonival szinte egy időben Troy end zone INT, a New Orleans Bowl minden bizonnyal el is dőlta Boise is bekezdett rendesen, remélem a Ducks azért majd tartja a lépést, mert nagyon hangulatos meccs ez
---