NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Bowl-szezon 2017/18
1 feliratkozó
több mint 6 éve
a georgiai elkapó, Wyms megsérült... bement az öltözőbe, nagy veszteség lehetRidley megoldja 😊
baggio 🏈
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Csak azért mondtam, mert hiába sulykolták Makáék, hogy mekkorát játszanak a D-k, szerintem az a meccs inkább szólt a támadók szerencsétlenkedéséről, most viszont tényleg inkább a védelmek dominálnakSokkal jobb meccs, mint mondjuk a Jags-Billsannál nem nehéz 😊
Kampman
Vártam már Belámi sackjét. Lesz még párja is.
shagi0206
több mint 6 éve
a georgiai elkapó, Wyms megsérült... bement az öltözőbe, nagy veszteség lehet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
eddig JK Scott a legjobb játékosunk Hurts mellett
több mint 6 éve
kösz Hurts, ennyit senki nem várhat a labdávalés ezt magyarázom mindig...
twitter.com/slmandel/status/950554901574234112
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Sokkal jobb meccs, mint mondjuk a Jags-Billsannál nem nehéz 😊
Kampman
Vártam már Belámi sackjét. Lesz még párja is.
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Sokkal jobb meccs, mint mondjuk a Jags-Bills
több mint 6 éve
Riley Ridley jobb mint a top10-be várt tesó 😊ment neki már egy TD passz, csak lemaradt róla.
baggio 🏈
több mint 6 éve
ilyenkor szokott jönni egy nagy Bama TD
---
több mint 6 éve
Mostmár a támadósor is mutathatna valamit, mert eddig elég harmatos.
több mint 6 éve
mmdan
329
27-17 Alabama gyozelmet tippeltem az ESPN csoportban... Füstbe ment terv 😀sziasztok, én is erősítem a magyar nézők táborát, igaz reggel suli de ki bánja 😊 úgy látom nem sok mindenről maradtam lepedig de, az eredmény megtévesztő, nem gyömöszölés megy, hanem volt pár szép játék a labda mindkét oldalán remek egyéni megvillanásokkal
mmdan
baggio 🏈
több mint 6 éve
A bírók tényleg mindig kivárnak az utolsó másodpercig, amikor elindítanák a következő playt, csak akkor jeleznek, hogy visszanéznék az előzőthihetetlen fos ez így, és az esetek 99%-ában stands ráadásul a call
Kampman
---
több mint 6 éve
Kampman
28 290
A bírók tényleg mindig kivárnak az utolsó másodpercig, amikor elindítanák a következő playt, csak akkor jeleznek, hogy visszanéznék az előzőt
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
sziasztok, én is erősítem a magyar nézők táborát, igaz reggel suli de ki bánja 😊 úgy látom nem sok mindenről maradtam leEzt amúgy írd meg a jenki kommentátoroknak, beolvassák
mmdan
több mint 6 éve
sziasztok, én is erősítem a magyar nézők táborát, igaz reggel suli de ki bánja 😊 úgy látom nem sok mindenről maradtam lepedig de, az eredmény megtévesztő, nem gyömöszölés megy, hanem volt pár szép játék a labda mindkét oldalán remek egyéni megvillanásokkal
mmdan
---
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
sziasztok, én is erősítem a magyar nézők táborát, igaz reggel suli de ki bánja 😊 úgy látom nem sok mindenről maradtam leJó, hát az iskolában lehet aludni 😊 Kérdés, hogy miről is van szó: középsuli? Ott nyugodtan 😊
mmdan
több mint 6 éve
Na, azt nem gondoltam volna, hogy a kis Ridley többet fog villantani, mint a nagyobbik..minden ex-Saban asszisztens összes célja új állomáshelyén, hogy széttrollkodja Nicket
Igor
---
több mint 6 éve
mmdan
329
sziasztok, én is erősítem a magyar nézők táborát, igaz reggel suli de ki bánja 😊 úgy látom nem sok mindenről maradtam le
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Akkor gondolom a Newton sack neked is tetszett 😊Én is a jó védelmeket szeretem, ezért is lettem még anno Bears fan ( részben legalábbis) Nincs is jobb egy kis csontzenénél, csattanós sacknél 😊hát gyengék is. Van néhány csapat, ahol van védelem is, de azért nem hajnalozok (csak nagyon ritkán) 😊Ez a meccs se túl pont gazdag 😊shagi az oka, ő sírt a túl gyenge ncaa védelmek miatt, muszáj neki bizonyítani
Tomcsik
baggio 🏈
shagi0206
Tomcsik
több mint 6 éve
Na, azt nem gondoltam volna, hogy a kis Ridley többet fog villantani, mint a nagyobbik..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Riley Ridley jobb mint a top10-be várt tesó 😊
---
több mint 6 éve
Fowler rettentő gyenge ma a kommentátorállásban, még Frommot is összekeverte Easonnal...
---
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Szerintem benne vagyunk Magyarországon abban a 10-20 emberben, aki most élőben nézi az egyetemi focidöntőt.Én nem gyarapítom ezt a számot. Angliából nézem 😊
Talán pár amerikai turista feltornázhatja ezt a számot max. 50-re.
Sobri Jóska