NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
RedZone week 15
40
9
19:00
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
37
12
New England Patriots - Buffalo Bills
33
14
Houston Texans - Arizona Cardinals
25
9
Chicago Bears - Cleveland Browns
22
5
New York Giants - Washington Commanders
20
8
Jacksonville Jaguars - New York Jets
17
5
Philadelphia Eagles - Las Vegas Raiders
12
5
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
5
5
CFB követő 2025
5 feliratkozó
7 órája
Most nézem az LA Bowlt! Eddig jó a meccs! 😁
Csita

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
17 órája
Most nézem az LA Bowlt! Eddig jó a meccs! 😁
17 órája
A North Dakota State után a UC Davis már sokkal kisebb kihívás volt az Illinois State-nek. A Redbirds a 3. idegenbeli meccsét is megnyerve ott van a legjobb 4 között és jöhet a szintén az 1. fordulóban már pályán lévő Villanova az elődöntőben nekik.A 12. kiemelt ELŐDÖNTŐT RENDEZ jövő héten!
Szerkesztette: iktriad
19 órája
Nyert a Montana, így megkapjuk a Brawl of the Wild visszavágóját, a kvázi előrehozott döntőt a jövő héten: Montana State - Montana a döntőbe jutásért!!! | Aztán az Illinois State megveri a győztest Nashvilleben. 😀 |
20 órája
UC Davis - Illinois State 17 - 21. Nem végeredmény, még az első negyednek sincs vége! 😀
21 órája
No a Villanova tovább ment nem lenne rossz egy Philly FCS bajnoki cím, ha már az NDSU kiesett 😀Ennyit arról, hogy a Tarleton State majd megnyeri az egészet. Ez a hét se múlik el upset nélkül és az Illinois State pályára se lépett. De sajna Aiden Bouman és a South Dakota is nagy hátrányban van Montanaban.
dande2
22 órája
No a Villanova tovább ment nem lenne rossz egy Philly FCS bajnoki cím, ha már az NDSU kiesett 😀
22 órája
KösziArmy-Navy meccsre van működő streametek?v2.streameast.ga/cfb/armyblackknights-vs-navymidshipmen/
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Kampman
22 órája
Army-Navy meccsre van működő streametek?v2.streameast.ga/cfb/armyblackknights-vs-navymidshipmen/
bcsarli, Udvari Főkóstoló
22 órája
Army-Navy meccsre van működő streametek?
23 órája
A felekezet-semleges imát követően eléggé hamisan éneklik a himnuszt, bár a szövegében eddig nem volt hiba.
23 órája
Én nem is nézem, mert inkább a kimaradás mellett döntöttem.Na, úgy néz ki igazam lesz shawnkaval együtt, miszerint FCS bowlra 1 pontot kell rakni.Köszi 😊 a szünetben mondjuk én is kinyomtam a net4+ streamet, erre 0:21-ről 21:21 most*
zacknorb
* Megint vezet a PAMU
r.baggio
Csúnya én.
Poloska vagyok.
23 órája
Na, úgy néz ki igazam lesz shawnkaval együtt, miszerint FCS bowlra 1 pontot kell rakni.Köszi 😊 a szünetben mondjuk én is kinyomtam a net4+ streamet, erre 0:21-ről 21:21 most*
zacknorb
* Megint vezet a PAMU
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Na, úgy néz ki igazam lesz shawnkaval együtt, miszerint FCS bowlra 1 pontot kell rakni.
Poloska vagyok.
1 napja
A PAMU Panthersről annyit, hogy magasan övék minden idők leghosszabb vereségi szériája, 1989 és 1998 között 80 meccset buktak el egymás után 😊

---
1 napja
www.espn.com/college-football/story/_/id/47267042/college-football-bowls-2025-storylines-watch-every-gameTippjátékot adjátok le!
A playoffon kívül ezeket a meccseket várom:
1., ReliaQuest Bowl, Iowa vs Vanderbilt
2., Poptarts Bowl, BYU vs Georgia Tech
3., Myrtle Beach Bowl, Kennesaw State vs Western Michigan
4., Las Vegas Bowl, Utah vs Nebraska
5., Hawai'i Bowl, California vs Hawaii
6., Rate Bowl, New Mexico vs Minnesota
7., Cure Bowl, Old Dominion vs South Florida
r.baggio
Poloska vagyok.
1 napja
A playoffon kívül ezeket a meccseket várom:
1., ReliaQuest Bowl, Iowa vs Vanderbilt
2., Poptarts Bowl, BYU vs Georgia Tech
3., Myrtle Beach Bowl, Kennesaw State vs Western Michigan
4., Las Vegas Bowl, Utah vs Nebraska
5., Hawai'i Bowl, California vs Hawaii
6., Rate Bowl, New Mexico vs Minnesota
7., Cure Bowl, Old Dominion vs South Florida

---
1 napja
Az éjszakai ötödik LA BOWL egyben az utolsó is lesz, ez az esemény már biztosan megszűnik.en.wikipedia.org/wiki/LA_Bowl
Szerkesztette: r.baggio

---
6 napja
Mivel a ND független, ez az MoU lett volna az egyetlen biztosíték, hogy egy konferenciadöntős kavarás nem szorítja ki őket játék nélkül a 12-ből.Ez idei…Elv az csak jövő szezonban lesz hatályos, ha jól értettem.Olvass bele a Csevegőbe, konkrétan az MoU-t rúgta fel a Committee, hogy kiszorítsák őket.
Hisztisek...😊
Klaci79
Dzsokijuing
zacknorb
Klaci79
Még utoljára beléjük rúgtak egyet.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 napja
Ez idei…Elv az csak jövő szezonban lesz hatályos, ha jól értettem.Olvass bele a Csevegőbe, konkrétan az MoU-t rúgta fel a Committee, hogy kiszorítsák őket.
Hisztisek...😊
Klaci79
Dzsokijuing
zacknorb
6 napja
Igaz, de legalább a szellemét betarthatták volna.Elv az csak jövő szezonban lesz hatályos, ha jól értettem.Olvass bele a Csevegőbe, konkrétan az MoU-t rúgta fel a Committee, hogy kiszorítsák őket.
Hisztisek...😊
Klaci79
Dzsokijuing
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 napja
Elv az csak jövő szezonban lesz hatályos, ha jól értettem.Olvass bele a Csevegőbe, konkrétan az MoU-t rúgta fel a Committee, hogy kiszorítsák őket.
Hisztisek...😊
Klaci79
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
6 napja
Olvass bele a Csevegőbe, konkrétan az MoU-t rúgta fel a Committee, hogy kiszorítsák őket.
Hisztisek...😊
Klaci79
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 napja
Hú...picit többre számítottam játékban az Indiana-OSU meccsen, de amit ott kiadtak magukból a csapatok, az nagyon kemény volt. Szenvedélyes mérkőzés és óriási Indiana siker