National Signing Day 2014

több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Összefoglaló:

Túlontúl nagy meglepetésekkel és drámákkal nem szolgáltatott a szerdai nap. Egyre inkább előtérbe kerülnek a végzős szezon előtti, esetleg végzős szezon közben (megemlíthetjük itt még az UA és Army meccseket is) történő szóbeli elígérkezések, amik az esetek igen nagy százalékában ki is tartanak a toborzási folyamat végéig. A 2015-ös classból is már több elit prospect jelezte, hogy végzős szezonja előtt szeretne döntést hozni, ami kétség kívül örömmel töltheti el azokat a programokat, akik remekül zárták a 2014-es toborzást.

A nap nyertesei:
- Florida
Nagyon gyatra szezon után is remek toborzási szezont tudtak összehozni Floridában. Az értékeiket meg tudták tartani, míg egy ígéretes dual threat QB-t, Treoin Harrist az Auburntől tudták elcsenni. Így Will Grier mellett még egy olyan irányítót tudtak szerezni, aki akár azonnali javulást tud hozni a gyengélkedő támadójátékba. Az utóbbi időben gyengélkedő támadófalba nem tudtak minőségileg javítani, egyedül David Sharpe kiemelkedő tehetségű prospect.
- South Carolina
A listákon a második legtöbb helyet ugrották fel a NSD keretein belül. Hiányposzt volt a CB, amit Chris Lammons és Wes Green megszerzésével minőségileg orvosoltak. DT posztra is sikerült az utolsó napon játékost szerezniük, Dexter Wideman személyében, míg a Nebraskától el tudták csenni a floridai kötődésű Blake McClaint. A hab a tortán Bryson Allen-Williams (OLB) megtartása volt. A class egyik legfiatalabb játékosát az Alabama nagyon csábította, de Steve Spurrierék otthon tudták tartani a szakértők által óriási ígéretnek tartott fiatal LB-t.
- Georgia
Sikerült megszerezni Lorenzo Cartert, aki a class egyik legjobb DE-je. Ez már önmagában is elég lenne a nyertes oldalhoz, ám a hétfőn! ösztöndíj ajánlatot kapó floridai Isaiah McKenzie is aláírt a Bulldogshoz.
- Alabama
Kicsit furcsa amikor az egyértelműen már a nap elején #1 classnak tartott Bama is felkerül a listára, ám Rashaan Evans megszerzése miatt, egyértelműen itt a helyük. Nagy csatát nyertek meg az ősi rivális Auburn ellen.
- Kentucky
12 államból sikerült játékosokat szerzeni, végre top25 class-t összehozva. Matt Elam lehet a class egyik meghatározó játékosa, s reméljük végre az eredmények is elkezdenek javulni.
- FSU
A bajnok szokásaihoz méltán idén is rengeteg kiváló prospectet szerzett. Az utolsó napon a nemzet egyik legjobb elkapója Ermon Lane, egy szintén jó képességű wr Ja'Von Harrison, 2 oline játékos Roderick Johnson és Derrick Kelly és egy DT Derrick Nnadi is az FSU-re küldte papírjait, ezzel bezárva egy fantasztikus évet Jimbo Fisherék számára.
- LSU
Továbbra is azt mondom, hogy ebben az évben még így is több volt, ám az biztos, hogy Les Miles és csapata remekül zárta a 2014-es toborzást. Igazán veretes névsort sikerült megszerezni szerdán: Malachi Dupre a nemzet egyik legjobb elkapója, Travonte Valentine remek felépítésű DT, Trey Lealaimatafao DE és Sione Teuhema is a Tigershez írt alá. Sione megszerezése azért is óriási, mert testvére Maea Tuehema 2015-ös elit prospect is követte fivérét, és szóban elkötelezte magát az LSU-ra. Mindketten a Texast cserélték le a Tigers kedvéért. Ezzel tehát nem csak remekül fejezték be a 2014-es évet, nagyon korrektül nyitották a 2015-ös classt.
-USC
A nap legnagyobb nyertese Steve Sarkisian csapata. Nem csak, hogy minden listán ők jöttek a legtöbbet előre, hiányposztokra szereztek remek játékosokat. Lamont Simmons személyében kaptak egy 6-2 magas CB-t, Damien Mama személyében egy újabb magasan rangsorolt OL játékost. A nap fénypontja Adoree Jackson megszerzése volt, aki CB poszton kezdi meg egyetemi karrierjét, emellett visszahordóként is sokat szeretnék foglalkoztatni a dinamikus playmakert. A napot JuJu Smith megszerzése koronázta meg. A WR és S poszton egyaránt kiemelkedő játékos a támadó oldalon kezdi meg karrierjét, ám ne lepődjünk meg, ha látjuk majd S poszton. Közvetlen riválisaik elől sikerült megszerezni a játékosokat, ami csak tovább emeli a Tee Martin vezette toborzó gárda győzelmét.
- Elisha Shaw
1 évvel ezelőtt Shaw volt az egyik legjobbnak rangsorolt 2014-es DT. Egy nyári edzés azonban mindent megváltoztatott. Olyan súlyos nyaksérülést szenvedett Shaw egy gyakorlat során, hogy fel kellett adnia álmait és lemondani a fociról. Családja volt az első számú ok, amiért ő érkezett először az edzésekre és ő távozott legkésőbb. Családjával nagyon szegény körülmények között élt, ezért is volt letaglózó hír foci pályafutásának elvesztése. Az Alabama azonban kitartott Shaw mellett, és ugyan nem foci ösztöndíjat, de egy egyfajta egészségügyi ösztöndíjat kap az egyetemtől melynek révén taníttatása biztosított, továbbá a focicsapat mellé is bekerül edzői státuszba. A fiatal Shaw számára még nem értek véget a megpróbáltatások, mindenképpen műtéti beavatkozást kell végezni nyakán az elkövetkezendőkben, azonban felépülése után megkezdheti egyetemi életét, noha nem úgy ahogyan azt eltervezték, de a nemes gesztust meghálálva, egy szép élet várhat rá.

A nap vesztesei:
- UCLA
Rengeteg játékosért voltak versenyben az utolsó napon, de csak 1 commitot tudtak felmutatni Kenny Young személyében. Elvesztették az összes versenyt az ősi rivális USC-vel szemben és nem tudták az SEC területén sem megszilárdítani a nevüket commitok révén. Ettől függetlenül kijelenthetjük, jó toborzásuk volt, ám 3 év alatt, csak 1-szer volt jobb toborzásuk a USC-nél és tekintve, hogy a trójaiak büntetése idén lejárt, jövőre még nehezebb dolga lesz Jim Morának és csapatának.
- Oregon
Megszokhattuk már, hogy a Ducks nem hoz össze top5 közeli classokat, ám az ideivel önmagukat is alul múlták. DT poszt ignorálása teljesen meglepő, igazán elit játékost sem sikerült megszerezni. Azonban bízhatnak remek nevelő munkájukban, ami az utóbbi években sosem hagyta cserben a Kacsákat.
- Michigan
Ahogyan arra számítani lehetett, nem sikerült nagy fogást felmutatni az utolsó napon. Nem csak ezért kerülnek a nap vesztesei részbe, tekintve, hogy mennyi jó játékos szemezett velük nagyon erősen a szezon elején, csalódás az idei produktumuk.
- Malik McDowell
A remek képességű DE az MSU mellett tette le a voksát szerdán, ám édesanyja nem tolerálta döntését, és nem írja alá a LOI-t. Édesapja pedig nem írhatja alá, mert az anyuka gyakorolja a törvényes gondnokságot fiuk felett. McDowell még nincs 18 éves, ezért kell az édesanyjának aláírása. Több hír is napvilágot látott a lehetséges okok miatt, leginkább helytállónak az tűnik, hogy szeretné ha fia elköltözne Detroit vonzáskörzetéből, és olyan helyen alakítana ki kapcsolatokat, ahol a későbbiekben jobban meg tudna élni. Az FSU és az OSU papírjait hajlandó csak aláírni. Hogy döntés mikor lesz, az jó kérdés, senki sem tudja mi fog történni.


JT Daniels fan
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
McDowell szülei nem hajlandók aláírni az MSU papírjait. Csak az OSU-hoz vagy az FSU-hoz írnak alá...szegény srác
Hétvégén igyekszem összedobni egy összefoglalót. Természetesen szívesen, örülök, hogy tudtam segíteni párotoknak.


JT Daniels fan
több mint 10 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Azért egy összefoglaló cikket majd szívesen olvasnék az egészről. Köszi szépen Habi a felvezetést és az egész napos közvetítést 😀

több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Lehet változik a helyzet:
5-star DE Malik McDowell NOT listed on the press release MSU just handed out


JT Daniels fan
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Tökéletes stílusban hagytuk ott a szankciókat, Simmons, Mama, Ajax, JuJu!!!
Egyébként nagyon közel volt JuJu, hogy egy DAT gombot nyomjon és az Oregont válassza, de a család kérése az volt, hogy maradjon és ezt elfogadta.
HELLLLL YEAH!!!

24 tippemből 22 jött 😊


JT Daniels fan
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 543
A class egyik legjobb defensive endje, Lorenzo Carter a Georgiát választotta.
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
És akkor 3 aláírás jön végezetül 30 percen belül, Carter-Autry-JuJu


JT Daniels fan
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 543
Evans meglepő döntésének oka, hogy az Auburnnél linebacker-safety (Star), nálunk viszont defensive end - linebacker hibridként (Jack) számoltak vele, és ő az irányítókra akar vadászni (ahogy tette azt középiskolában is).
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
én TTU helyzetjelentésre lennék kíváncsi. Kik lehetnek a top játékosok akiket még meg lehet szerezni ? Vincent Jackson volt visiten tudtommal ő rá van esély ?Drip
Túlzottan nagy nevet nem sikerült behúzni, de hát azért bármelyik 3* prospectből lehet jó kis player. A top targeteket szinte egytől-egyik sikerült behúzni, szóval szerintem elégedettek lehetnek.
Vincent Jackson a USF-re küldte a LOI-t, ő jó kis pass-rusher leszHabi
Köszi! Jacksonért kár, de így van, a 2-3 csillagos játékosokkal is faszán el vagyunk 😛
Mondjuk Nigel Bethel döntésének nagyon örültem 😊Drip
 texastech.247sports.com/Season/2014-Football/Commits
ez masszív 3*-os csapat, rengeteg texasival. Lehetnek 5*-os játékosaid, ha nem tudod kihozni belőlük a maxot. Lehet bízni Kliffben.


JT Daniels fan
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
habi!

max wittek nagyon szar? texas-ba lehetne belőlle valami (vagy maradna csere szint)?Ventura
hát túlzottan jókat nem tudok róla mondani. Beugrott tavaly 1,5+1 bowl meccsre, abból UCLA és az akkori egyik legjobb védelem a ND volt az ellenfél, a bowl meccsen meg irdatlan szél fújt. A tavaszi edzéseken nem csinált semmi kiemelkedőt, az meg, hogy Kiffin belekényszerítette őt és Kesslert ebbe a félidőt egyik, félidőt másik játszik dologba, mindkettejük teljesítményét szétzilálta. Ahogy elment Kessler megmutatta, hogy nem egy elveszett irányító egy értelmes rendszerben, Wittek meg amikor játszott meccsek végén, ott nem tűnt annyira vaknak.
Jó karja van, egy kicsit lassan látja át a játékot és hajlamos leragadni egy célpontnál, de hát fiatal még. Okos, gyorsan lediplomázott, tehát fejlődhet. Túl sokat nem játszott. Egy run heavy o-ban, play action passzokkal operálva talán jó lehet, de már ez is több, mint ami jelenleg Texasban van.


JT Daniels fan
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 8 776 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Eastern Michigan signs defensive lineman named Lion King
Wow 😀😀😀

több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 8 869 — megbékéltem tom bradyvel
habi!

max wittek nagyon szar? texas-ba lehetne belőlle valami (vagy maradna csere szint)?

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 8 776 — Undertaker of the Cleveland graveyard
én TTU helyzetjelentésre lennék kíváncsi. Kik lehetnek a top játékosok akiket még meg lehet szerezni ? Vincent Jackson volt visiten tudtommal ő rá van esély ?Drip
Túlzottan nagy nevet nem sikerült behúzni, de hát azért bármelyik 3* prospectből lehet jó kis player. A top targeteket szinte egytől-egyik sikerült behúzni, szóval szerintem elégedettek lehetnek.
Vincent Jackson a USF-re küldte a LOI-t, ő jó kis pass-rusher leszHabi
Köszi! Jacksonért kár, de így van, a 2-3 csillagos játékosokkal is faszán el vagyunk 😛
Mondjuk Nigel Bethel döntésének nagyon örültem 😊

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 543
Rashaan Evans is Reuben Foster útjára lépett és skippelte az Auburnt az Alabamáért. Pedig a fater Tigers játékos volt...Habi
Auburnre számítottam Evans esetében. Ő már csak hab a tortán...

Az Auburn és az Oklahoma elleni vereség után egyesek "féltették" a Tide-ot, hogy ez a két zakó a recruitingra is negatív hatással lehet, ehelyett a Saban-éra talán legjobb class-a jön össze idén. 😀
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
nah akkor jöjjön a beígért Adoree commit, 20:05kor
Florida, LSU, UCLA, USCHabi
apu (vagy ki volt az) nem tűnt túl boldognakFucu
LSU-t szerette volna a fater, az eredeti otthonukhoz közelebb lett volna, DE HELLLLLLLLLL YEAH!!!!!!!!!
azért a muter hegesztőszemüvege nagyon menő volt 😀


JT Daniels fan
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
nah akkor jöjjön a beígért Adoree commit, 20:05kor
Florida, LSU, UCLA, USCHabi
apu (vagy ki volt az) nem tűnt túl boldognak



Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
nah akkor jöjjön a beígért Adoree commit, 20:05kor
Florida, LSU, UCLA, USC


JT Daniels fan
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Azért jutott pár ígéretes játékos a Wolverines-nek is. 5csillagos CB és két négycsillagos WR meg egy szintén négyes TE.

több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Is there any time to sleep the night before Signing Day?

“No time to sleep,” said Orgeron. “We slept in the office for years at USC with Pete Carroll and recruited all through the night. You just keep competing until you get the fax in.”

What do you do in the middle of the night to recruit?

Red Bulls and Slim Jims. A lot of them. I can give you an example. One of the best players we ever recruited at USC was Leonard Williams. At midnight, he was committed to Florida. We stayed on the phone all night with the coaches that we have built relationships with. The next morning, Leonard signed with the Trojans.”

Jó módszer, az biztos 😊


JT Daniels fan
több mint 10 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Of top 9 recruits from the state of Texas, none have committed to Texas.
Megváltozott a világ, méghozzá rendesenHabi
😕
Sebaj, majd jönnek helyettük a floridai legények, ahogy a Lujville-be is mentek...


If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Rashaan Evans is Reuben Foster útjára lépett és skippelte az Auburnt az Alabamáért. Pedig a fater Tigers játékos volt...Habi
Az Auburn előre ivott a medve bőrére 😊 :



If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Of top 9 recruits from the state of Texas, none have committed to Texas.
Megváltozott a világ, méghozzá rendesen


JT Daniels fan
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 8 869 — megbékéltem tom bradyvel
4* DT poona ford (soutch carolina-ból) a texas-t választotta (missouri, purdue)

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 781 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
nálunk a legjobb példa erre az, hogy Antoine Smith 5 csillagos volt, Matt Ryan 3 😀shawnka
Nálunk Posluszny és Alkesz (Blackmon) volt 3 csillagos. És az elmúlt 2 draft (elég magas - Cyp 2/1es volt) 2. körös Jags pickje (Andre Branch és Cyprien) pedig mindössze kettő....
több mint 10 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Ez sem tökéletes, kb olyan mint a draft. Ott se tudod előre mit találsz. De azért mutatja a dolog az egyetemek népszerűségét és a programok következő pár évét is.