NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
CFB követő 2020
2 feliratkozó
több mint 3 éve
Jake Coker* > Mac Jonesnem, mert amikor ő nyert CFP-t, akkor még nem számított ki a Bama irányítója
* keresés nélkül meg tudja valaki mondani, hogy ki ő?
r.baggio
több mint 3 éve
Gabor81
803
Jake Coker* > Mac Jonesszakacs? 😋
* keresés nélkül meg tudja valaki mondani, hogy ki ő?
r.baggio
több mint 3 éve
Jake Coker* > Mac Jones* keresés nélkül meg tudja valaki mondani, hogy ki ő?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Klaci79
22 215
ne már, hogy a tavalyi RB classt hasonlítsuk az ideihez...tavaly egyik sem ért első kört, idén kettő simán
több mint 3 éve
Jól van, nem dől el az 1. negyedben/félidőben, sőt.
több mint 3 éve
Bozontron
388
Mac Jones érezte, hogy nem volt szép a kétoldalú roughing the passer gyanús bordapacsi, meghát ő is meccsen szeretne bajnok lenni, nem gálán 😊
több mint 3 éve
Mac "Daniel" Jones
több mint 3 éve
Klaci79
22 215
mekkora játék 😀
több mint 3 éve
jöttnem, ahogy fellépett a zsebben és bedobta a zsebkendőnyi területre, önmagában rászolgált vele az 1/2-reez egy szenzációs játék volt Fields-tőlinkább Wilsontól, nem? 😀
r.baggio
shawnka
ilyenkor szokott jönni a bamától egy brutál nagy játék
r.baggio
több mint 3 éve
Na végre valami fordulat.
több mint 3 éve
na jól van, Garrett kiesése a szög a koporsóba... így nem pejoratív értelemben írom, de Bencsics Márk szerintem simán lehozná azt a meccset, amit Mac Jonesén kérek elnézést Márktól!
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Bozontron
388
Bumm
több mint 3 éve
elsőre megint ugyanaz a játék, mint a TD-nél
---
több mint 3 éve
Klaci79
22 215
Az Alabama D mintha utazna Fields bordáira.azért ebben nem sok meglepetés van 😛
iktriad
több mint 3 éve
nem, ahogy fellépett a zsebben és bedobta a zsebkendőnyi területre, önmagában rászolgált vele az 1/2-reez egy szenzációs játék volt Fields-tőlinkább Wilsontól, nem? 😀
r.baggio
shawnka
ilyenkor szokott jönni a bamától egy brutál nagy játék
---
több mint 3 éve
Az Alabama D mintha utazna Fields bordáira.
több mint 3 éve
ez egy szenzációs játék volt Fields-tőlinkább Wilsontól, nem? 😀
r.baggio
több mint 3 éve
ez egy szenzációs játék volt Fields-től
---
több mint 3 éve
Gabor81
803
nincs sajnos.ok. akkor ez a "nyakiglab" srac a top wr. azt gondolom? 😋arena4-ed nincs? most beszéltek a draft prospectekről
Gabor81
Waddle előbb kelhet el
r.baggio
több mint 3 éve
Gabor81
803
koszi. ugy hallom rossz hirek jottek a futorol. korhazban van o, es nem tudta mozditani a kezet.ok. akkor ez a "nyakiglab" srac a top wr. azt gondolom? 😋olvasd el ezt
Gabor81
fuzovelkifele.com/2021/01/college-football-2020-21-a-nagydonto/
sokat megtudsz...érdemes
Klaci79
Szerkesztette: Gabor81
több mint 3 éve
Klaci79
22 215
ok. akkor ez a "nyakiglab" srac a top wr. azt gondolom? 😋olvasd el ezt
Gabor81
fuzovelkifele.com/2021/01/college-football-2020-21-a-nagydonto/
sokat megtudsz...érdemes
több mint 3 éve
ok. akkor ez a "nyakiglab" srac a top wr. azt gondolom? 😋arena4-ed nincs? most beszéltek a draft prospectekről
Gabor81
Waddle előbb kelhet el
---
több mint 3 éve
a Notre Dame ellen számtalanszor eljátszották ugyanezt, nem sikerült jól a videózás ezek szerint
---
több mint 3 éve
Gabor81
803
koszi. nem szoktam fogadni. igy csak az olvastam ki ebbol hogy bama az eselyes. es sokkal. most csatlakoztam nemreg. azt hittem 8.30 kor kezdodik. 🙃 ezt is beneztem. 😁Az odszok tökéletesen kifejezik szerintemes szerintetek mi az esely kb ide vagy oda mai alapjan?mik az odds ok?Jelenleg 12,5 pontos favorit a Bama, 4,30 - 1,22 a két normál szorzó
Gabor81
Bozontron
Gabor81
Klaci79