CFB követő 2020
3 feliratkozó
12 napja
Waddle játszikA Buckeyesban viszont hianyzik a kezdő kicker
Szerkesztette: Heisman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Players : Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante/Valencia, Rákóczi / NBA : Mavericks [Doncic, Porzingis]
NHL : Ducks / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc Marquez
NASCAR : #22 Joey Logano, #11 Denny Hamlin, #9 Chase Elliott
Cycling : Quintana, Cras, Pogacar / Figure Skating : Zagitova & Medvedeva
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Ricky Evans, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz

12 napja
Itt szeretném megragadni a lehetőséget...+1
Bozontron
12 napja
fuzovelkifele.com/2021/01/college-football-2020-21-a-nagydonto/Itt szeretném megragadni a lehetőséget, hogy megjegyezzem, ezek a felvezetők, kedvcsinálók, beharangozók évek óta "nagyon várt" kategóriásak nálam, imádom őket, magas színvonalúak, pont annyira terjedelmesek, amennyit igényel az agy, és korrektül bennük van minden, aminek benne kell lennie. Nem tudom mindig te írtad-e őket, de ha igen ha nem, nagy gratula hozzá neked és a csapatnak, élvezet olvasni őket!
a smartfootballt gondolom ismerik azért páran, na ő most pont miket hozott szóba twitteren? a leak conceptet és a rip/liz match-t... 8) just sayin'
twitter.com/smartfootball
r.baggio
Szerkesztette: Bozontron
12 napja
fuzovelkifele.com/2021/01/college-football-2020-21-a-nagydonto/a smartfootballt gondolom ismerik azért páran, na ő most pont miket hozott szóba twitteren? a leak conceptet és a rip/liz match-t... 8) just sayin'
twitter.com/smartfootball

"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 napja
Szerintem az O/U az bőven túlteljesített lesz, akár a 90 környékét is el tudom képzelni, valamiért bama-gators meccs jelleget vizionálok, de hűtsetek le, ha bármilyen azóta kiderült okból (sérülésakármi) ez irreális lenne 😊
12 napja
Ohio STATEA Clemson is 7 pontos favorit volt, meg ebben a szezonban párszor alaposan mellélőtt Vegas, de ez kb korrekt, ahogy vége lett a Sugar Bowlnak, én már mondtam, hogy ennyi lesz. Az over/under simán meglehet, sajnos a Buckeyes védelménél nem látom, hogy 40 pont alatt megúsznák, ha Waddle is játszik meg pláne.

"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 napja
Tippek az éjjeli rangadóra? Spread Alabama -8.5, O/U 75.5Ahogy látom a tengerentúlon a szakértők többsége viszonylag sima Alabamára esküszik, de én valahogy az Ohiót jobban érzem most is, ahogy a Clemson ellen.
És kicsit soknak tűnik az a 76 pont, bár ha mindkét irányító megőrül..
20 napja
www.youtube.com/watch?v=GFOYcj_-6icwww.youtube.com/watch?v=TagHzs741KY
www.youtube.com/watch?v=wYSeJGk-t6s
www.youtube.com/watch?v=GwUKeBksZoY

21 napja
Howellnek mázlija van, megmaradt a jó red zone turnovermentes sorozata, hála az Aggies D-nek.
21 napja
Igen, jo a meccs. Vagy inkabb kuzdelmes. A Texas vezet pedig az o elorehaladasukat esetlegesebbnek erzem mint tarhonyaeeket.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
21 napja
Nagyon jó meccs kezd kialakulni az Orange Bowlon.
21 napja
LOL, marad a TD, pedig földet ért a labda. Így viszont nagyszerű TD. Hivatalosan.
Dazz caught it. pic.twitter.com/0UTO3Jvp9i
— Barstool Sports (@barstoolsports) January 3, 2021
Szerkesztette: iktriad
21 napja
Kiváncsi leszek megmarad-e a Tarháló TD-t.
21 napja
De jó, hogy Shawnka azt mondta, nem a védelmekről szól majd ez a meccs. Jött is az INT. PADAWAN!
21 napja
Hú, hát ez a Howell gyerek olyan szépeket dob, mint Turbó 😊
Perception is reality.
21 napja
Cyclones gála.
21 napja
Ezt mondjuk nem értettem miért kellett volna nekimenni
21 napja
Meg kell hagyni jol bírja a nyomast Purdy

No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
21 napja
Közben a jövendőbeli Mrs. Trevor Lawrence friss instagram posztjának utolsó sorai arra utalnak, hogy megszületett a döntés: Trevor otthagyja a Clemsont és jön ki a draftra.Mondjuk ez most már várható volt de én nem vagyok annyira biztos benne hogy Őt válasszátok...
iktriad
21 napja
Pördi bazmeg mit csinál... 😕Köszi random OL tag
Szerkesztette: Heisman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Players : Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante/Valencia, Rákóczi / NBA : Mavericks [Doncic, Porzingis]
NHL : Ducks / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc Marquez
NASCAR : #22 Joey Logano, #11 Denny Hamlin, #9 Chase Elliott
Cycling : Quintana, Cras, Pogacar / Figure Skating : Zagitova & Medvedeva
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Ricky Evans, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz

21 napja
Közben a jövendőbeli Mrs. Trevor Lawrence friss instagram posztjának utolsó sorai arra utalnak, hogy megszületett a döntés: Trevor otthagyja a Clemsont és jön ki a draftra. 21 napja
26 masodpercen van az óra oszt indítják a playt. Minek?
Szerkesztette: eaglesmcnabb

No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
21 napja
Teljes káosz.Ezt miért nem próbálták meg??