Week 3
1 feliratkozó
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91172-2014-NCAA-Football-Week-3-TV-Guide
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
Utolsó másodperces fg-vel nyer a West Virginia
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Klaci79
22 219
Újra meccsben a VT, vezet a Louisville, nem sikerült a negyedik kísérlet a Vanderbiltnek a Georgia Southern egy lateral pass miatt bukik, dráma-dráma mindenholbaggioVezet a Loui, de ki tudja meddig...megint visszaadták a labdát a punt után
több mint 10 éve
Újra meccsben a VT, vezet a Louisville, nem sikerült a negyedik kísérlet a Vanderbiltnek a Georgia Southern egy lateral pass miatt bukik, dráma-dráma mindenhol
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem tudom volt -e már , de itt egy gyönyörű passz a Kent State meccsről : dailysnark.com/kent-state-qb-makes-may-worst-pass-ever/ 😀
több mint 10 éve
Fuh nekem ez retek mód akad, pedig elvileg bivaly netem van :-/
több mint 10 éve
Te vagy a megmentőnk 😊 Kösziwww.wiz1.net/channel50Minden helyen megnéztem amit ismerek, de sehol sem adják 😕Sixo67Azt hittem azóta találtál 😀norbisillomaryland meccsre nincs valakinek akármilyen stream?norbisillone utánozz lol xDSixo67
remélem erre kerestekvalakis
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
www.wiz1.net/channel50Minden helyen megnéztem amit ismerek, de sehol sem adják 😕Sixo67Azt hittem azóta találtál 😀norbisillomaryland meccsre nincs valakinek akármilyen stream?norbisillone utánozz lol xDSixo67
remélem erre kerestek
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Minden helyen megnéztem amit ismerek, de sehol sem adják 😕Azt hittem azóta találtál 😀norbisillomaryland meccsre nincs valakinek akármilyen stream?norbisillone utánozz lol xDSixo67
több mint 10 éve
Ilyen bohóckodást se minden nap látni, amit az ECU punt coverage egysége bemutatott xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azt hittem azóta találtál 😀maryland meccsre nincs valakinek akármilyen stream?norbisillone utánozz lol xDSixo67
több mint 10 éve
Most nézem, hogy Rakeem Cato tök jól játszik ,bár még nem hallottam róla, simán kinézem ,hogy draftolja vki.Sixo67Marshall FTW ! Eddig minden évben jól játszott folyamatosan fejlődött... Bár a draftot még nem jósolnám neki
több mint 10 éve
maryland meccsre nincs valakinek akármilyen stream?norbisillone utánozz lol xD
több mint 10 éve
maryland meccsre nincs valakinek akármilyen stream?
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
ohh, köszi.na akkor georgiai rangadó, remélem vége lesz fél tízre (nyilván nem )berger90Emiatt ne aggódj, ha minden igaz villámlás miatt csúszik a South Carolina - Georgia kezdése.vassadi
Mindig jövőre
több mint 10 éve
na akkor georgiai rangadó, remélem vége lesz fél tízre (nyilván nem )berger90fél 10kor kezdődik
több mint 10 éve
vassadi
15 617
na akkor georgiai rangadó, remélem vége lesz fél tízre (nyilván nem )berger90Emiatt ne aggódj, ha minden igaz villámlás miatt csúszik a South Carolina - Georgia kezdése.
több mint 10 éve
Most nézem, hogy Rakeem Cato tök jól játszik ,bár még nem hallottam róla, simán kinézem ,hogy draftolja vki.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
na akkor georgiai rangadó, remélem vége lesz fél tízre (nyilván nem )
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Pedig mivel volt majd egy oldalas csapat ismertető írva a Marylandről és pl South Carolina-ról egy szó sincs azt hittem , hogy nagy csapat 😀Nincs valakinek link-je a Maryland meccsről? Sehol sem találok. Azt hittem ,hogy 2 jó csapat találkozik ,de akkor nem xDSixo672 szerencsétlenül rossz, ez a legjobb párosítás 😊baggio
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A Vanderbilt tragikomédiája is folytatódik, 31-20-ra vezet a UMass a negyedik negyedben.
több mint 10 éve
Már vezet a Georgia Southern, 4 TD zsinórban!
---
több mint 10 éve
Ahogy látom a B1G mélyrepülése folytatódik....