Week 3
1 feliratkozó
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91172-2014-NCAA-Football-Week-3-TV-Guide
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
az összes stream baseball ad, eszem megállmeg baseball megy rajtavalakisriaszt a virusirtom, trójait jelez nem nyitja megdavekidfogadjunk nem tudtok adni streamet a Huskies meccshezdavekidwww.wiz1.net/channel55
mit nyertem? :pNewman
több mint 10 éve
Nálam Baltimore - NY Yankees meccset ad be. o_o
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
amúgy is baseball megy rajta (Yankees-Orioles)riaszt a virusirtom, trójait jelez nem nyitja megdavekidfogadjunk nem tudtok adni streamet a Huskies meccshezdavekidwww.wiz1.net/channel55
több mint 10 éve
meg baseball megy rajtariaszt a virusirtom, trójait jelez nem nyitja megdavekidfogadjunk nem tudtok adni streamet a Huskies meccshezdavekidwww.wiz1.net/channel55
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Én Georgia fan vagyok bocs. :pMost per-pil mit érdemes követni?Először is South Carolina meccs*
Ha már a Georgia meccs késik. 😕danyly
Amúgy meg az Arkansas - Texas Tech ajánlani tudom , 14-14 perpill.Sixo67
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
riaszt a virusirtom, trójait jelez nem nyitja megfogadjunk nem tudtok adni streamet a Huskies meccshezdavekidwww.wiz1.net/channel55
több mint 10 éve
Mangino (Iowa st. OC) és Andy Reid nem rokonok véletlenül? 😀toamAsszem én is vele kevertem múlthéten xD
több mint 10 éve
Mangino (Iowa st. OC) és Andy Reid nem rokonok véletlenül? 😀
több mint 10 éve
Most per-pil mit érdemes követni?Először is South Carolina meccs*
Amúgy meg az Arkansas - Texas Tech ajánlani tudom , 14-14 perpill.
több mint 10 éve
fogadjunk nem tudtok adni streamet a Huskies meccshez
több mint 10 éve
Én is próbáltam nézni a Georgia meccset, erre a tavalyi Alabama vs Auburn meccs ment. 😀😀😀Most per-pil mit érdemes követni?én pl Iowa-kat nézek...de az egyik adón a tavalyi Iron bowlt adják...Klaci79
több mint 10 éve
Gyönyörű 57 yardos visszahordás, közel vagyunk a pontszerzéshez.
több mint 10 éve
Klaci79
22 219
Most per-pil mit érdemes követni?én pl Iowa-kat nézek...de az egyik adón a tavalyi Iron bowlt adják...
több mint 10 éve
Most per-pil mit érdemes követni?Iowa vs Iowa State, Texas Tech vs Arkansas
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Most per-pil mit érdemes követni?Ha már a Georgia meccs késik. 😕
több mint 10 éve
újra elhalasztották...23:00-ra...Klaci79A büdös francba már. :[]
több mint 10 éve
újra elhalasztották...01:00-ra...Klaci79Ziher ami ziher hátha addigra Zeusz is lenyugszik 😛
több mint 10 éve
@GamecocksOnline We've had another lightning strike within radius. 20 min warmup delayed again. Officially back in lightning delay
több mint 10 éve
Klaci79
22 219
újra elhalasztották...23:00-ra...
több mint 10 éve
Aha, köszi. Már megijedtem, hogy elhalasztottam az elejét. Buliban voltam. 😊A Georgia meccs nem fél 10-kor kezdi (magyar idő szerint)?villámlás miatt átrakták (másodjára) 22:45-reNewman
Vagy benéztem? 😀😀😀danyly
Remélem a meccs meg lesz tartva.
több mint 10 éve
Conner megin 3match/8TD
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Zseniálisan bekezdtünk. -10 yard az első támadásból és már vezet a TCU 7:0 -ra
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A Georgia meccs nem fél 10-kor kezdi (magyar idő szerint)?Vihar miatt halasztották el a kezdést, legkorábban 22:45-kor lehet a kickoff.
Vagy benéztem? 😀😀😀danyly
több mint 10 éve
A Georgia meccs nem fél 10-kor kezdi (magyar idő szerint)?villámlás miatt átrakták (másodjára) 22:45-re
Vagy benéztem? 😀😀😀danyly
több mint 10 éve
A Georgia meccs nem fél 10-kor kezdi (magyar idő szerint)?Vagy benéztem? 😀😀😀