NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Week 4
1 feliratkozó
több mint 11 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91271-2014-NCAA-Football-Week-4-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 11 éve
mekkora clutch punter!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
TNF kezdésig tuti itt leszek, aztán ha az nagyon szar lesz, visszajövök ide 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Kansas State student section másfél órával (!) a kezdés előtt:
no comment 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
csodálkoznék, ha 1 félidőnél tovább meccsben lennénk. de In Blake We Believe!shawnkaBlake az Alabama irányítója, nem az Auburné, és szerintem egy félidő alatt még nem dönti el a meccset a KSU. :p
több mint 11 éve
csodálkoznék, ha 1 félidőnél tovább meccsben lennénk. de In Blake We Believe!
több mint 11 éve
de hogy a majom csapataimnak pont ma kell együtt játszaniuk.. 😀 tökre unatkozni fogok hétvégén.shawnkaSan José State @ Minnesota ultraderbi szombat 22 órától! vajon a tavalyi 43-24 után over/under lesz idén a különbség?
a Kansas State-nél meg minden kész a mai napra, only in college football:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
de hogy a majom csapataimnak pont ma kell együtt játszaniuk.. 😀 tökre unatkozni fogok hétvégén.ezen nincs mit magyarázni, aki nem Tampa/Atlanta fan vagy NFC South szakértő (vagy Höri xD), és a TNF-et választja, az nem szereti a futballt, ennyi 😊baggioEngem alapvetően nem zavar, ha valaki az NFL-t preferálja az NCAA-vel szemben, de... Az egyik oldalon két bukdácsoló csapat, míg a másikon az egyik legjobb és legszórakoztatóbb college offense (ezt Alabama-szurkolóként is el kell ismerni) és egy szintén kimondottan - socceres kifejezéssel élve - látványos focit játszó csapat, kiegészítve az oldalvonalak mellett a jelenkor egyik legnagyobb edzőzsenijének és egy élő legendának a párharcával. Ha valaki (ez alól az Atlanta- és Tampa Bay-fanok kivételt jelentenek) hajnalban élőben néz footballt, és képes az Auburn - Kansas State helyett a Falcons-Buccaneerst választani, arra én sem tudok mást mondani, mint hogy... shame. A TNF párosításához képest az ezzel párhuzamosan futó college meccs kb. a futball netovábbja; ennél több senkinek sem kellhet ahhoz, hogy ez egyszer adjon egy esélyt az NCAA-nek az NFL-lel szemben.vassadibaggio téged is lefizetett? 😀😀😀gaben
több mint 11 éve
ezen nincs mit magyarázni, aki nem Tampa/Atlanta fan vagy NFC South szakértő (vagy Höri xD), és a TNF-et választja, az nem szereti a futballt, ennyi 😊Engem alapvetően nem zavar, ha valaki az NFL-t preferálja az NCAA-vel szemben, de... Az egyik oldalon két bukdácsoló csapat, míg a másikon az egyik legjobb és legszórakoztatóbb college offense (ezt Alabama-szurkolóként is el kell ismerni) és egy szintén kimondottan - socceres kifejezéssel élve - látványos focit játszó csapat, kiegészítve az oldalvonalak mellett a jelenkor egyik legnagyobb edzőzsenijének és egy élő legendának a párharcával. Ha valaki (ez alól az Atlanta- és Tampa Bay-fanok kivételt jelentenek) hajnalban élőben néz footballt, és képes az Auburn - Kansas State helyett a Falcons-Buccaneerst választani, arra én sem tudok mást mondani, mint hogy... shame. A TNF párosításához képest az ezzel párhuzamosan futó college meccs kb. a futball netovábbja; ennél több senkinek sem kellhet ahhoz, hogy ez egyszer adjon egy esélyt az NCAA-nek az NFL-lel szemben.vassadibaggio téged is lefizetett? 😀😀😀gaben

---
több mint 11 éve
Engem alapvetően nem zavar, ha valaki az NFL-t preferálja az NCAA-vel szemben, de... Az egyik oldalon két bukdácsoló csapat, míg a másikon az egyik legjobb és legszórakoztatóbb college offense (ezt Alabama-szurkolóként is el kell ismerni) és egy szintén kimondottan - socceres kifejezéssel élve - látványos focit játszó csapat, kiegészítve az oldalvonalak mellett a jelenkor egyik legnagyobb edzőzsenijének és egy élő legendának a párharcával. Ha valaki (ez alól az Atlanta- és Tampa Bay-fanok kivételt jelentenek) hajnalban élőben néz footballt, és képes az Auburn - Kansas State helyett a Falcons-Buccaneerst választani, arra én sem tudok mást mondani, mint hogy... shame. A TNF párosításához képest az ezzel párhuzamosan futó college meccs kb. a futball netovábbja; ennél több senkinek sem kellhet ahhoz, hogy ez egyszer adjon egy esélyt az NCAA-nek az NFL-lel szemben.vassadibaggio téged is lefizetett? 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
És még mielőtt túl sok lenne az Auburn fényezéséből: nyer a Wildcats. :p
több mint 11 éve
Engem alapvetően nem zavar, ha valaki az NFL-t preferálja az NCAA-vel szemben, de... Az egyik oldalon két bukdácsoló csapat, míg a másikon az egyik legjobb és legszórakoztatóbb college offense (ezt Alabama-szurkolóként is el kell ismerni) és egy szintén kimondottan - socceres kifejezéssel élve - látványos focit játszó csapat, kiegészítve az oldalvonalak mellett a jelenkor egyik legnagyobb edzőzsenijének és egy élő legendának a párharcával. Ha valaki (ez alól az Atlanta- és Tampa Bay-fanok kivételt jelentenek) hajnalban élőben néz footballt, és képes az Auburn - Kansas State helyett a Falcons-Buccaneerst választani, arra én sem tudok mást mondani, mint hogy... shame. A TNF párosításához képest az ezzel párhuzamosan futó college meccs kb. a futball netovábbja; ennél több senkinek sem kellhet ahhoz, hogy ez egyszer adjon egy esélyt az NCAA-nek az NFL-lel szemben.
több mint 11 éve
Érdekesebb párosítások a negyedik héten:CSÜTÖRTÖK (péntek hajnal)
01:30 Auburn @ Kansas State (ESPN)
PÉNTEK (szombat hajnal)
02:00 Connecticut @ South Florida (ESPN)
SZOMBAT
18:00 Georgia Tech @ Virginia Tech (ESPN)
18:00 Iowa @ Pittsburgh (ESPNU)
18:30 Maryland @ Syracuse (CW)
21:30 Florida @ Alabama (CBS)
21:30 Virginia @ BYU (ESPN)
21:30 North Carolina @ East Carolina (ESPNU)
21:30 Rutgers @ Navy (CBS Sports Network)
21:30 Utah @ Michigan (ABC)
22:00 Indiana @ Missouri (SEC Network)
01:00 Mississippi State @ LSU (ESPN)
01:00 Northern Illinois @ Arkansas (ESPNU)
01:00 Miami (OH) @ Cincinnati (CBS Sports Network)
01:30 Oklahoma @ West Virginia (FOX)
02:00 Clemson @ Florida State (ABC)
02:00 Miami (FL) @ Nebraska (ESPN2)
02:00 New Mexico @ New Mexico State (ESPN 3)
04:00 California @ Arizona (Pac-12 Network)
04:30 Oregon @ Washington State (ESPN)
04:30 San Diego State @ Oregon State (FOX Sports 1)

---
több mint 11 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91271-2014-NCAA-Football-Week-4-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard

---