NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Week 4
1 feliratkozó
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91271-2014-NCAA-Football-Week-4-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
Kikapott a Pittsburgh neee 😕Sixo67inkább az a szomorú, ahogy 😀
több mint 10 éve
Hosszú még a szezon és ki tudja, hogy mi lesz a legnagyobb need a csapatnál, de ha kell akár 1/32-ről is fel lehet tradelni. 😛Nem tudom Cooper értékét, de nem hinném, hogy felcserélés nélkül bármelyiket is elérhetitek ha így mentek tovább a szezonban.Sixo67Oké...nem leszek telhetetlen, de örülnék bármelyiküknek. 😊GreengoÉs valszeg nem top20ben fogtok draftolni, de ha az elkövetkezendő 5 év minden draft picketek odaadjátok talán meglehet.Sixo67Jövőre remélem már két Cooperünk lesz. 8-)Cooper zseniális....Klaci79Ezt holnap mi is szeretnénk leírni a Skins elleni meccsen 😛dande
Mondjuk azt nem tudom, hogy oldjuk meg mivel Mariota is kell. 😛Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Brian
70
csináljuk már meg a ki...ott tacklet...nem hiszem el. nem láttam a houston elleni meccset még, de vmi ott történhetett...nulla passzjáték, Hill vissza van fogva, futójáték is nulla...nem értem. ennyire kifogna rajtunk a Virginia..
több mint 10 éve
Nem tudom Cooper értékét, de nem hinném, hogy felcserélés nélkül bármelyiket is elérhetitek ha így mentek tovább a szezonban.Oké...nem leszek telhetetlen, de örülnék bármelyiküknek. 😊GreengoÉs valszeg nem top20ben fogtok draftolni, de ha az elkövetkezendő 5 év minden draft picketek odaadjátok talán meglehet.Sixo67Jövőre remélem már két Cooperünk lesz. 8-)Cooper zseniális....Klaci79Ezt holnap mi is szeretnénk leírni a Skins elleni meccsen 😛dande
több mint 10 éve
Oké...nem leszek telhetetlen, de örülnék bármelyiküknek. 😊És valszeg nem top20ben fogtok draftolni, de ha az elkövetkezendő 5 év minden draft picketek odaadjátok talán meglehet.Sixo67Jövőre remélem már két Cooperünk lesz. 8-)Cooper zseniális....Klaci79Ezt holnap mi is szeretnénk leírni a Skins elleni meccsen 😛dande
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
17:7 a Gophers-nek az első félidőben az SJSU ellenében. Streveler is inkább fut mint passzol. Összesen két passzkísérlete volt, egy sem talált célt, de van a csapatnak 217 futott yardja. Várjuk a folytatást.
több mint 10 éve
És valszeg nem top20ben fogtok draftolni, de ha az elkövetkezendő 5 év minden draft picketek odaadjátok talán meglehet.Jövőre remélem már két Cooperünk lesz. 8-)Cooper zseniális....Klaci79Ezt holnap mi is szeretnénk leírni a Skins elleni meccsen 😛dande
több mint 10 éve
Jövőre remélem már két Cooperünk lesz. 8-)Cooper zseniális....Klaci79Ezt holnap mi is szeretnénk leírni a Skins elleni meccsen 😛dande
Mondjuk azt nem tudom, hogy oldjuk meg mivel Mariota is kell. 😛
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ez a Jurich jó gyerek, visszaadta a labdát.
több mint 10 éve
Cooper zseniális....Klaci79Ezt holnap mi is szeretnénk leírni a Skins elleni meccsen 😛
több mint 10 éve
East Carolina TD 3&28-ra xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
amúgy bakker ne már, hogy Driskelnél nincs jobb QB a Gators padján ...DripTreon Harris és Will Grier van mögötte, mindketten újoncok, Harris eddig 2 passzt eresztett meg, mind 2 TD lett
JT Daniels fan
több mint 10 éve
ó b+ Cobb, hogy az életbe lehet ilyen fumblit összehozni?
több mint 10 éve
Az mindent elmond, hogy 0, azaz nulla passzolt yardot értünk el eddig (3 perc van az első félidőből). Az újonc Chris Streveler irányít nálunk.
több mint 10 éve
Brian
70
jééé, az ellenfél irányítója lát is a pályán, s ahonnan jöna blitz oda passzol is...de erre nincs BYU válasz...és bázz a virginia elkapók rendszeresen verik a secondaryt. 😕 játékidő egyik és másik oldalon: 20p - 8p cavsnak. Hill nem akar futni, érdekes...futójáték nulla, védelem fárad...szedjék már össze magukat!!!!! ne fussunk már a cavs után 😕
több mint 10 éve
Emberes lett volna, ha Lopez 59 yardról berúgja, de ez elmaradt, így továbbra is 10:7 -re vezetünk
több mint 10 éve
amúgy bakker ne már, hogy Driskelnél nincs jobb QB a Gators padján ...
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Másfél negyed telt el a meccsből, és Sims már bőven 300 passzolt yard felett jár. Rekordgyanús.
több mint 10 éve
Saban kicsit ideges. Még szerencse, hogy nem lehetett hallani mit mond. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
folytatódik a fumble eső
több mint 10 éve
zsemlezs
175
Az SEC rangadó árnyékában eltörpül, de kevesebb, mint 20 perc elteltével 21-20-ra vezet az East Carolina a North Carolina ellen, nem kicsit változatos mérkőzésbaggioha az ECU nyer elvileg megy be top25-be, előző héten is már ott volt olyan 30. hely környékén
több mint 10 éve
ő érte is kár 😕Hargreaves sérülése remélem nem komolyDripmár visszavonult ne félj,
ano92
több mint 10 éve
Instant ban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal