NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
valljuk be az egy elég vicces jelenet lett volna mondjuk tavaly, mikor a harmadik körben kiválasztják Angert, mindenki néz értetlenül, erre Brian barátunk örömködve a közönség soraiból felfut Goodellhez 😀Az ő pénze is ugyanannyit ér mint másé, szóval vehet jegyet de a green roomba nem mehet beHöriAmúgy kíváncsiságképp: egy játékos, aki alapból nincs meghívva a draftra, dönthet úgy, hogy ő mégis a helyszínen kívánja megtekinteni az eseményt?szabavégleges a 23 személy neve aki élőben ölelkezhet majd Goodellel24, mert Stedman Bailey Geno Smith társaságában követi majd a draftotjjncaa
(...)Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az ő pénze is ugyanannyit ér mint másé, szóval vehet jegyet de a green roomba nem mehet beAmúgy kíváncsiságképp: egy játékos, aki alapból nincs meghívva a draftra, dönthet úgy, hogy ő mégis a helyszínen kívánja megtekinteni az eseményt?szabavégleges a 23 személy neve aki élőben ölelkezhet majd Goodellel24, mert Stedman Bailey Geno Smith társaságában követi majd a draftotjjncaa
(...)Höri
több mint 11 éve
szaba
10 542
Amúgy kíváncsiságképp: egy játékos, aki alapból nincs meghívva a draftra, dönthet úgy, hogy ő mégis a helyszínen kívánja megtekinteni az eseményt?végleges a 23 személy neve aki élőben ölelkezhet majd Goodellel24, mert Stedman Bailey Geno Smith társaságában követi majd a draftotjjncaa
(...)Höri
több mint 11 éve
végleges a 23 személy neve aki élőben ölelkezhet majd Goodellel24, mert Stedman Bailey Geno Smith társaságában követi majd a draftot
(...)Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Pete Prisco 2013as sleeper prospectjei:Corey Lemonair
www.cbssports.com/nfl/blog/pete-prisco/22077746/the-2013-nfl-draft-better-than-teamiktriad
röhejes ez az ember
---
több mint 11 éve
Pete Prisco 2013as sleeper prospectjei:www.cbssports.com/nfl/blog/pete-prisco/22077746/the-2013-nfl-draft-better-than-team
több mint 11 éve
Cory Grissom: Tourek Williams:
Így már minden világos 😊
Detroit Lions writer Mike O'Hara noted that Cincinnati TE Travis Kelce missed the entire 2010 season "reportedly for failing a drug test."
O'Hara ranks Kelce as the fifth best player at the position. The report makes sense because there was no criminal report or other story attached to the suspension, so it was dealt with in-house. Kelce is an outstanding talent, but this will be something teams have done their homework on.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Secrets of an NFL draft war room Former NFL scout Daniel Jeremiah reveals what really goes on inside draft war rooms
www.nfl.com/videos/nfl-draft/0ap2000000159086/Secrets-of-an-NFL-draft-war-room?campaign=Twitter_nfln_videos
---
több mint 11 éve
Hogy ne csak Quessenberry reprezentálja a Shawnka State-et itt van Ryan Otten: (ilyen névvel illene az Eaglesbe kerülni)
Madden hates me.
több mint 11 éve
szerintem a USC corner Robi mondta Lacinak Alabamából, hogy szar.Höriaki nickelt fog játszani
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
szerintem a USC corner Robi mondta Lacinak Alabamából, hogy szar.
több mint 11 éve
én is Robi vagyokamúgy nem a vödörbe lettél belehúzva, hanem tudtommal valami iszonyú béna érvet hoztál fel Laci ellen (én sem szeretem amúgy)
---
több mint 11 éve
A héten volt Eddie Lacy combhajlító sérülés miatt elhalasztott pro day-e, ahol eléggé felsült. Kondícionális problémák miatt nem tudta végigcsinálni!valamiért annó bele voltam húzva a vödörbe Lacy kapcsán, de mindegy is... (nem neked szól Robi)
Robilluma
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Egész jó az idei FB-class, ennek az egyik legjelesebb képviselője Tommy Bohanon: bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/762300empty taxiAnnyira jó, hogy az atletikus Kyle Juszczykot például már néhány helyen 4-5. körbe is várják. Harvardról is milyen posztra draftoljanak, ha nem fullbackre 😊.
A héten volt Eddie Lacy combhajlító sérülés miatt elhalasztott pro day-e, ahol eléggé felsült. Kondícionális problémák miatt nem tudta végigcsinálni!
Ugyanezen a napon volt a 6'8 1/2, 315-ös mérete mellé baromi atletikus OT, Luke Marquardt (Azusa Pacific) pro day-e is, ahova legalább a liga fele küldött megfigyelőt.
Van róla ismertető a prospect ismertető topikban, szóval ennek nagy hírértéke nincs, de közben felkerült róla egy majd 20 perces highlights a youtube-ra.
Láttam már rosszabbul is mozogni ilyen magas OT-ket, ZBS-be nem lennerossz választás. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hol viszik el. Én 4. körre tippelem.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Egész jó az idei FB-class, ennek az egyik legjelesebb képviselője Tommy Bohanon:
Madden hates me.
több mint 11 éve
a Niners az összes ilyen misfitet elviszi a 19 pickjével Hunttól kezdve Metjún át Denárdig.During one visit, Mathieu was asked how many drug tests he failed before he was suspended in college.😂 😂 persze full reális a 3.4. kör amit néhol írnak 😀Drip
According to an assistant coach for the team, Mathieu responded: "I quit counting at 10. I really don't know."jjncaa
több mint 11 éve
During one visit, Mathieu was asked how many drug tests he failed before he was suspended in college.😂 😂 persze full reális a 3.4. kör amit néhol írnak 😀
According to an assistant coach for the team, Mathieu responded: "I quit counting at 10. I really don't know."jjncaa
több mint 11 éve
During one visit, Mathieu was asked how many drug tests he failed before he was suspended in college.According to an assistant coach for the team, Mathieu responded: "I quit counting at 10. I really don't know."
---
több mint 11 éve
Rég volt már scouting report, itt van egy Corey Fuller személyében:
Madden hates me.
több mint 11 éve
Már csak 2 hét a draftig. Mostantól már tényleg minden GM ezzel szeret a legjobban játszani(és itt most nem a CoDre gondolok természetesen). Mindenki minden draft pletykát fokozott kétkedéssel olvasson!
több mint 11 éve
Egy rangsor az elmúlt évtized legjobb draftjairól: www.sportsonearth.com/article/44415916/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Madden hates me.
több mint 11 éve
Véleményetek szerint Dion Jordan 4-3 SAM-ként boldogulna az NFL-ben?Bekihogyne, számtalan hasonló felépítésű játékos van az NFL-ben ezen a poszton. ja nem
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Véleményetek szerint Dion Jordan 4-3 SAM-ként boldogulna az NFL-ben?Bekisztem nemfog érvényesülni egyik sémában sem
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Véleményetek szerint Dion Jordan 4-3 SAM-ként boldogulna az NFL-ben?