NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Látom a prospect ismertetőkbe felkerült már egy kicker, van olyan punter idén akinek lehet keresnivalója a profik között is?peterbadboneezt a legnehezebb megmondani, azt biztos nem hittem volna hogy tavalyról Hekker csinál majd karriert.
több mint 11 éve
Látom a prospect ismertetőkbe felkerült már egy kicker, van olyan punter idén akinek lehet keresnivalója a profik között is?peterbadboneBrad Wing (LSU), Quinn Sharp (Oklahoma State), Ryan Allen (Louisiana Tech), Jeff Locke (UCLA), Scott Kovanda (Ball State) mind olyan h akár draftolhatják is, többükről tervezünk ismertetőt is írni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Látom a prospect ismertetőkbe felkerült már egy kicker, van olyan punter idén akinek lehet keresnivalója a profik között is?
több mint 11 éve
Lotulelei szívproblémájáról lehet valami újat tudni? Csak annyit olvastam hogy 20-án pro day-én full programot nyom majd.
több mint 11 éve
Betrade-elnek Margus Huntért 1/15 környékére jövő évi 1+2-ért 😀Áá 1. körben kiadó a Seahawks sapi 😀Krooslehet le kéne fújni a bulit, ez így nem járjaHöri
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Áá 1. körben kiadó a Seahawks sapi 😀Krooslehet le kéne fújni a bulit, ez így nem járja
több mint 11 éve
Dion Jordan/LB/Oregon had surgery on labrum the day after his combine workout (2/26). Told it went well and he'll be ready for camp in July
Madden hates me.
több mint 11 éve
Ezzel teljesen egyetértek, de nem azért mert Dolphins drukker vagyok, hanem a szakma és én is így látom. Persze az én összehasonlításomat nem kell a szakmához mérni. 😊 Nehogy félre értse valaki.Szerintem egyértelműen Mike a jobb Pouncey testvér, még ha Pro Bowlok számában ez nem is mutatkozik.tenorxEgyébként én meg akkor fogok sírni, ha egy OGt húzunk a drafton.Érdekes amit írsz, mert Mike meg iszonyatosan hamar leader lett a Phinsnél, mind játék, mind duma téren. Ezek szerint Maurkice ezt nem tudja?briareos
Ami most kurvára kellene a Steelersbe az egy egyéniség, aki meghatározza az egész csapatot, mint pl. Harrison volt. Valaki, aki valami premier pozíción lehet kiemelkedő.
Én vagy egy állat pass rushert szeretnék, vagy RBt, vagy WRt, de nem szürkeséget, mint az utóbbi években (Hood, Pouncey, Heyward, DeCastro...)tenorx
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Jah igen Leonard Johnson nálunk kötött ki örültem mint majom a farkának 😊Mondjuk az elmúlt évek DB-draftjainak teljes megtippelhetetlensége után én már semmin sem lepődnék meg, talán a legnehezebben előrejelezhető poszt lett a CB/S az elmúlt években. Pl. Tavon Wilson 2. köre, vagy a bőven 3/4. körösnek jósolt, végül UDFA-ként a ligában maradó Leonard Johnson CB, hogy csak tavalyról mondjak két olyan példát, ahol 3-4 köröket is ugrott fel/le egy játékos komolyabb indok (sérülés, fű, elcseszett workout, akármi) nélkül.somoskovigOlvastam egy Jordan Kovacs nevű safety srácról meglepődtem kicsit? Van esélye, hogy elkeljen?D117. körben elviheti vki, de lehet h UDFA lesz.empty taxi
több mint 11 éve
Mondjuk az elmúlt évek DB-draftjainak teljes megtippelhetetlensége után én már semmin sem lepődnék meg, talán a legnehezebben előrejelezhető poszt lett a CB/S az elmúlt években. Pl. Tavon Wilson 2. köre, vagy a bőven 3/4. körösnek jósolt, végül UDFA-ként a ligában maradó Leonard Johnson CB, hogy csak tavalyról mondjak két olyan példát, ahol 3-4 köröket is ugrott fel/le egy játékos komolyabb indok (sérülés, fű, elcseszett workout, akármi) nélkül.Olvastam egy Jordan Kovacs nevű safety srácról meglepődtem kicsit? Van esélye, hogy elkeljen?D117. körben elviheti vki, de lehet h UDFA lesz.empty taxi
több mint 11 éve
Olvastam egy Jordan Kovacs nevű safety srácról meglepődtem kicsit? Van esélye, hogy elkeljen?D117. körben elviheti vki, de lehet h UDFA lesz.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Olvastam egy Jordan Kovacs nevű safety srácról meglepődtem kicsit? Van esélye, hogy elkeljen?
több mint 11 éve
köszi, vissza is raktam!nem találomHöriPM-ben átküldöm Brandon Kaufman ismertetőjét, megjelenést követően minden ismertetőt lementekarapum
több mint 11 éve
Bruce Taylor: Cierre Wood:
Madden hates me.
több mint 11 éve
arapum
1
nem találomHöriPM-ben átküldöm Brandon Kaufman ismertetőjét, megjelenést követően minden ismertetőt lementek
több mint 11 éve
Szerintem egyértelműen Mike a jobb Pouncey testvér, még ha Pro Bowlok számában ez nem is mutatkozik.Egyébként én meg akkor fogok sírni, ha egy OGt húzunk a drafton.Érdekes amit írsz, mert Mike meg iszonyatosan hamar leader lett a Phinsnél, mind játék, mind duma téren. Ezek szerint Maurkice ezt nem tudja?briareos
Ami most kurvára kellene a Steelersbe az egy egyéniség, aki meghatározza az egész csapatot, mint pl. Harrison volt. Valaki, aki valami premier pozíción lehet kiemelkedő.
Én vagy egy állat pass rushert szeretnék, vagy RBt, vagy WRt, de nem szürkeséget, mint az utóbbi években (Hood, Pouncey, Heyward, DeCastro...)tenorx
több mint 11 éve
Egyébként én meg akkor fogok sírni, ha egy OGt húzunk a drafton.Érdekes amit írsz, mert Mike meg iszonyatosan hamar leader lett a Phinsnél, mind játék, mind duma téren. Ezek szerint Maurkice ezt nem tudja?
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Ez a mock egy olyan alternatív valóságot mutat be ahol BB rohadtul beleszeretett Allenbe 😀RataxesAkkor kb az egyetlen ember aki az elmúlt időszakban ezt tenné 😀 Legalábbis kurva sokan kezdték el túlhype-oltnak tartani, erre még jött az egészen kellemes kis szalagsérülése is, ami nyilván tovább növeli az értékét, ahhoz, hogy felmenjünk érte 😀
több mint 11 éve
van amúgy ilyen topic is---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Persze hogy vígasz 😀 Ha lesz legközelebb akkor majd ilyen dolgokat is figyelembe veszek mint a csapatok pickjeinek a száma, meg a feltrédelési frekvenciájuk, aztán majd lehet több mindenkinek tetszik 😀 Most csak a needeket néztem meg a prospecteket, önmagam szórakoztatására csináltam 😊Rataxes...és ezzel nincs is gond 😊
több mint 11 éve
Persze hogy vígasz 😀 Ha lesz legközelebb akkor majd ilyen dolgokat is figyelembe veszek mint a csapatok pickjeinek a száma, meg a feltrédelési frekvenciájuk, aztán majd lehet több mindenkinek tetszik 😀 Most csak a needeket néztem meg a prospecteket, önmagam szórakoztatására csináltam 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Kb. erre számítottam 😀 RataxesHa ez vígasz, nekem tetszik.. 😛 Főleg a mi pickünk tekintetében.. 😀 😀
több mint 11 éve
Kb. erre számítottam 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Szegény Rata húz téged mindenki 😀 Én részemről a Browns picket alá is írnám, a Packersén viszont még gondolkodnék egy kicsit 😀