NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 664
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
BaltimoreDefense-szel csevegtünk a Wonderlicről, és felmerült egy kérdés:Semmi nem múlik rajta. Mi a bánatért tenne bele energiát? Inkább azon melózik, hogy a képességfelmérőkön érjen el jobb eredményt. Szerintem többet számít, hogy öt századdal gyorsabb vagy 40 yard-on, kettővel több a fekvenyomásod stb, mint hogy 10-15 ponttal magasabb a Wonderlic eredményed. Még a QB-k és a támadó falemberek drafthelyét se befolyásolja érdemben.
Nyilván a prospectek valamilyen szinten erre a tesztre is fel vannak készítve. Az ilyen atomsötét barmoknak akiknél várható hogy 10 alatti pontszámot érnek el miért nem mondja a felkészítőjük hogy inkább tippeljen?Rataxes
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
BaltimoreDefense-szel csevegtünk a Wonderlicről, és felmerült egy kérdés:lehet, hogy rossz válasznál pontlevonás jár, ki tudja 😊
Nyilván a prospectek valamilyen szinten erre a tesztre is fel vannak készítve. Az ilyen atomsötét barmoknak akiknél várható hogy 10 alatti pontszámot érnek el miért nem mondja a felkészítőjük hogy inkább tippeljen?Rataxes
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
BaltimoreDefense-szel csevegtünk a Wonderlicről, és felmerült egy kérdés:Nyilván a prospectek valamilyen szinten erre a tesztre is fel vannak készítve. Az ilyen atomsötét barmoknak akiknél várható hogy 10 alatti pontszámot érnek el miért nem mondja a felkészítőjük hogy inkább tippeljen?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
11 perc 50/47. Pedig meg mertem volna esküdni, hogy hibátlanra kitöltöm. Na mindegy, köszönöm annak aki elkészítette, egy élmény volt.
több mint 11 éve
35 pont, nem jutottam végig. Fősuli óta nem nagyon töltöttem ki tesztet, berozsdásodtam 😊
több mint 11 éve
Duke!!! bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/717523HöriHozzánk jöhet !! 😀 bár clevelandbe nem draftról kéne Wr szóval akkor a Packers húzza be 😀
több mint 11 éve
9 perc alatt 45.én olyanokat rontottam, hogy inkább skippeltem (pl h mennyivel lett volna több haszna), de volt amit benéztem
utólag bánt miket rontottam 😀shawnka
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
46, 10perc alatt
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
A megoldókulcs javítása után 42.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Ahha, akkor nem csak én néztem el a megoldókulcsot, hanem csak át lett írva közben (reklamáltam arra is a hsz.-ben, csak aztán szerkesztettem mert azt hittem én vagyok a hülye 😀 )Szerintem ott mindkettő elfogadható, legyen 33 😉
Ilyen formán 32,5 az eredményem, a 20-asra fél pontot beírtam magamnak, nem gondoltam hogy több válasz is lehetséges 😊Rataxes
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Basszus egyet elrontottam.. kitagadnának otthon 😕Igaz persze nyelvtanit, és speciel elég szemét kérdésnek tartottam... angolul jobban ment volna 😊 Viszont 8.5 perc alatt megvoltam, úgy hogy ezen a nyelvtanin is, meg a 16-os kérdésen szotyoláztam min egy percet, hátha ott is több megoldás van.. aztán végül logikusan a jó megoldást jelöltem 😊
Pat McInally is my hero!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Ahha, akkor a 31-esnél nem én néztem el a megoldókulcsot, hanem csak át lett írva közben (reklamáltam arra is a hsz.-ben, csak aztán szerkesztettem mert azt hittem én vagyok a hülye 😀 )Ilyen formán 32,5 az eredményem, a 20-asra fél pontot beírtam magamnak, nem gondoltam hogy több válasz is lehetséges 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Meg vagyok győződve róla hogy a 36-os hibás, ott 17 a jó válasz.Rataxesmár javítva, csakúgy, mint a 31-es
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A 4.-est elcsesztem, a fene gondolta hogy a szóköz is számít (a Smith-es lehetőségnél).36nál 17 is van beírva a megoldásokhoz én is azt írtam
Meg vagyok győződve róla hogy a 36-os hibás, ott 17 a jó válasz.Rataxes
több mint 11 éve
34special team-be beférek 😀
több mint 11 éve
Meg vagyok győződve róla hogy a 36-os hibás, ott 17 a jó válasz.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
31.
több mint 11 éve
dugo93
4 224
34.a 40 yardot is lefutom 5-6 másodperc alatt tuti.
hol lehet jelentkezni a draftra? 😀 😀
több mint 11 éve
Ha 12 perc alatt csak 36 válaszra sikerült választ adnom akkor annak megfelelően kell kiértékelni, vagy rá lehet húzni az időre? 😊RataxesEzért a kérdésért vonj le 10 pontot az eredményedből 😛
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Ha 12 perc alatt csak 36 válaszra sikerült választ adnom akkor annak megfelelően kell kiértékelni, vagy rá lehet húzni az időre? 😊
Ex-Rataxes