NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
New England Patriots - Buffalo Bills
130
27
19:00
RedZone week 15
77
10
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
55
13
New York Giants - Washington Commanders
39
9
Houston Texans - Arizona Cardinals
30
10
Jacksonville Jaguars - New York Jets
27
6
Chicago Bears - Cleveland Browns
26
5
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
8
7
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
3 hónapja
Remélem időben jött az ébresztő és többet nem lesz ilyen leolvadás, mint a mi a meccs felétől volt látható.Will Johnson nagy fogásnak tűnik.
3 hónapja
Nekem bejön ez a csapat - amikor akar játszani, McBride, Harrison nagy király, Murray is szórakoztató, de 20:10 után így elengedni? beleszarni? Megunni? Nem lehet egy po esélyes csapattól egy meccset. Ennyire nem volt lefutva a dolog, és a vége is meleg volt, holott ez egy lezárható meccs volt. Na mindegy, hajrá jó lehet ez.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
Nekem nem tetszik, ritka gusztustalan szerintem 😊új mezünk www.azcardinals.com/rivalries/uniformEn adom nagyon! Ezerszer jobb mint az a csoves fekete. Kar hogy csak a Hawks ellen vehetjuk fel.
Löfli
Pritek
3 hónapja
új mezünk www.azcardinals.com/rivalries/uniformEn adom nagyon! Ezerszer jobb mint az a csoves fekete. Kar hogy csak a Hawks ellen vehetjuk fel.
Löfli
3 hónapja
új mezünk www.azcardinals.com/rivalries/uniform

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
www.instagram.com/p/DN3gXCuQjK9/?img_index=1&igsh=MWRwZTk4NXhjbGMxcA==Komolyan nem értem mi a baja az NFL-nek, hogy második éve képesek vagyunk Cartert visszahozni a gyakrlóba. Az egy dolog, hogy hozzánk nem fér be, de ne már, hogy van 100 jobb futó nála a ligában.
Cardinalis
3 hónapja
3 hónapja
3 hónapja
Mintha Tune kicsit össze szedte volna magát... nyertünk is 😁
3 hónapja
A Brissett TD szép volt, osztán szinte csak Denver akciókat mutatott a hájlajcc...
4 hónapja
On Thursday, Baker came in at No. 34 on this year’s list, a major jump from his spot at No. 89 in 2024. Only one other time has Baker seen a better ranking (No. 19 in 2021).x.com/NFL/status/1955992814518763679?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1955992814518763679%7Ctwgr%5Ee486e0bb33a08adafd179d94b40e4212dacf03bc%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Farizonasports.com%2Fnfl%2Farizona-cardinals%2Fbudda-baker-3%2F3592917%2F
Szerkesztette: Cardinalis
4 hónapja
Apa kezdődik! Hajrá Kártyák! 😉🍻🤘
4 hónapja
Former Arizona starting guard Will Hernandez, who became a free agent after tearing his left ACL last season, has returned to the Cardinals and signed a one-year deal.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 7, 2025
Poloska vagyok.
4 hónapja
Az amúgy is gyenge védelemnek csak sikerül még gyengébbnek lennie... 😡
Just a simple Lineman... ZP#76
4 hónapja
Tests revealed that Cardinals CB Starling Thomas, who has started 22 games the past two seasons in Arizona, tore his ACL during Friday’s practice, per source.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
#AZCardinals 1st-round DL Walter Nolen III suffered a calf injury at the team facility that will likely knock him out most or all of training camp, sources say.jól kezdődik
Nolen’s timetable puts him right up against the start of the season, but the bulk of his recovery will be in camp.
Natloz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
#AZCardinals 1st-round DL Walter Nolen III suffered a calf injury at the team facility that will likely knock him out most or all of training camp, sources say. Nolen’s timetable puts him right up against the start of the season, but the bulk of his recovery will be in camp.
Just a simple Lineman... ZP#76
5 hónapja
Höri szezonbeharangozója a Cardinalsról. youtu.be/wlBLzSYzljM?feature=shared
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 hónapja
Sean Murphy-Bunting szezonjának vége.
7 hónapja
Az kemèny 😀I mentioned the #AZCardinals release was going to be 🔥🔥🔥. Well... Here is the original song and music video from starting LB Mack Wilson, Sr https://t.co/xD5851LFdE
— Ian Rapoport (@RapSheet) May 15, 2025