Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
azé az uccsó meccsen leginkább a zs csapat játszott, szóval nem hinném Kolbnak ennyi ideje lesz. Mondjuk karolájna tuti W lesz, ebben egyetértünk
több mint 13 éve
Nem láttam a meccset csak az összefoglalót néztem meg.A D-Line pass rush-ával eddig sem volt gond, mert a Dockett-Campbell páros elég jók ebben, csak az OLB-k hatékonysága a nem megfelelő.
Bartel tényleg jónak tűnik, én sem gondoltam volna hogy megragad a csapatnál és tessék 😊
Holnap magyar idő szerint este/éjjel lesz az 53-ra szűkítés valószínűleg, kíváncsian várom
több mint 13 éve
Láttam a meccset.Hát mit mondjak, Bartel iszonyat magabiztosan és precizen irányította a csapatot. Számomra az év meglepetésembere.
Már csak azért kell imádkoznunk hogy Kolbi minimum ilyen jó legyen, mert ha ismét Warner effektus lesz a csapatnál akkor Kolbi Matty sorsára jut.
Ja és ne legyen szükségünk Brody ra mert iszonyat gáz volt amit művelt a pályán.
Fucu nem tudom láttad-e már, de mintha megjelentek volna a Passrush jelei a d-line on... persze nem vitték tulzásba de már ez is bíztató.
Powelt megkövetem a multkori fb után... nagyon jókat futott.
A másik meglepetés Stuckey volt a wr-ek közül... nagyon stabil és magabiztos volt egész meccsen. Lehet hogy nem jól írtam a nevét... előre is bocs.
A hajnali 4-es kelés után kicsit fáradt vagyok 😊
több mint 13 éve
Jaja, Bartel jól tolta 😀 LSH is remélhetőleg tartja a formáját, és nem nagyon akar majd lesérülni 😊
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
zsíííír!!! nyertünk 😀 így azért több önbizalommal kezdhetik a srácok a szezont, 50%-os eredményrátával zárva a preszízönt, örülnék, ha ez az 50% kitartana a szezon végéig is... :rolleyes:
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Sziasztok!Csak nem olvastad a Dűnét? 😀
Most regisztráltam a fórumra, eddig csak olvastam az infokat/hsz-ket. Nem olyan túl régóta követem az NFL-t a 2009-es SB volt az első meccsem azóta Cards szurkolónak mondom magam. Remélem idén sikerül egy pozitív mérleget összehoznia a fiuknak. Nem tudom láttátok-e de a sport tv fb oldalán lehet szavazni, hogy melyik meccset adják Redskins-Giants vagy Cards-Panthers. Aki még nem tette meg szavazzon!fremen
És hogy ontopic maradjak: Kolb for president!
több mint 13 éve
mamii
68
Sziasztok! Beköszönök, végigolvastam többször amiket írtatok, de nem szóltam mert ennyire azért nem vagyok tájékozott."fremen"-t én is köszöntöm közöttünk, én vagyok az öreg tyúk a fedélzeten, szerintem a Bowl.hu korelnöke is kb én vagyok - az öregebbek kihaltak😊😊😊
Remélem Larryt köszöntöttétek szülinapján én remekül elszórakoztam egész nyáron olvasva a twitteren írt dolgait meg a rajongói oldalán is. Még Kurt Warnert is olvasom már csak a gyerkőcei miatt is.
Fél szívem sajnos Viking lett Ponder miatt, ha Cards-Vikes meccs lesz mindkét kezemen rágom a körmöm.
Jó szórakozást mindenkinek az idényben, amit nem bírok nézni azt a ti beszámolóitok alapján követem!
GO CARDINALS!!!
több mint 13 éve
Üdv fremen!remélem aktív tagja leszel családias közösségünknek
kijött a 2011-es Cardinals Media Guide hát nem kevés, 438 oldal azt hiszem, viszont rohadt sok minden benne van, akinek van ideje és tud angolul annak ajánlom
Nem mellesleg, ma Game Day! 😊
Whiz szerint a kezdők kicsit többet fognak a pályán tölteni a kezdők, mint az megszokott. Ez 1-2 drive lesz. Hiába a félelem a sérülésektől, de muszáj együtt lenniük éles helyzetben is.
Viszont pár roster hely ezen a meccsen fog eldőlni.
- FB: nagyon szoros a versen Richard Sherman és Reagen Maui'a között. Mind a ketten jól teljesítettek a TC-ben és az előszezon meccseken is. Azonban Sherman-re egy ötödik koros draft cetlit "pazaroltak" el szóval ő az esélyes az 53-ba kerülésre.
- ILB: Reggie Walker és Quint Sturdivant. Walker van szerintem előnyben ,mert több ideje van a Cards-nál. De, mivel új a védekező koordinátor ezért neki is tanulnia kell. Ez a hátránya Sturdivant-nak. Újonc és nem volt meg a teljes offseason. esélyes, hogy Practice Squad-ra rakja a csapat, de félő, hogy valaki elviszi onnan.
- CB: Fred Bennett és Marshay Green. Green szerencsétlen módon nagyon benne volt a Chargers győztes TD-jában, meg az előtte lévő valamelyik hosszú passzban is. Bennett viszont csak a héten írt alá a csapathoz. Nem meghatározó játékosok, de akkor is érdekes ez a párharc is.
- DE: A kezdő hármas megvan és a cserék is valószínűleg. a nagy kérdés befér-e az 53-ba Kenny Iwebema, aki térdműtét után próbál meg visszatérni. Előnye, hogy nagyon hasznos a special team-ben.
azt hiszem ennyi, ha kihagytam valamit akkor egészítsetek ki 😊
több mint 13 éve
Spory
118
Hűha de nagy a csend.Hali!
Fucu!
Köszi az infót, de sajna nem lehet regisztrálni csak ha valaki kihal az oldalról 😊silent7939
Ment PM 😊
több mint 13 éve
Spory
118
Mindenki mozgósítsa az ismerőseit a facebookon. Cardinals meccset akarok nézni vasárnap este 😊Leon78Mozgósítás megvolt, de sajnos Csonginak igaza van "picit" több Giants és Skins szurkoló van ki hazánkban...
több mint 13 éve
Mindenki mozgósítsa az ismerőseit a facebookon. Cardinals meccset akarok nézni vasárnap este 😊
több mint 13 éve
Üdv köztünk...Én bevállalok egy morci madarat ha playoff lesz idén
több mint 13 éve
Sziasztok!Szintén SB óta Cards szurker 😊
Most regisztráltam a fórumra, eddig csak olvastam az infokat/hsz-ket. Nem olyan túl régóta követem az NFL-t a 2009-es SB volt az első meccsem azóta Cards szurkolónak mondom magam. Remélem idén sikerül egy pozitív mérleget összehoznia a fiuknak. Nem tudom láttátok-e de a sport tv fb oldalán lehet szavazni, hogy melyik meccset adják Redskins-Giants vagy Cards-Panthers. Aki még nem tette meg szavazzon!fremen
Toler sérülése nagyon kellett, fasza lesz megint a D, érzem... Fucu: azért a 10 győzelemtől szerintem messze leszünk, mondjuk megnéznélek egy cardsos tetkóban 😀 Ha viszont 16-0-val megyünk a playoffba, akkor egész alakos Kolb tetkót a hátra 😉
több mint 13 éve
Az a helyzet, hogy sokkal több otthon a Giants meg talán a Skins szurkoló is, mint Cards, Panthers, szóval kár reménykedni...Sziasztok!Welcome on board! 😊
Köszi, hogy szóltál, egyelőre úgy tűnik, marad a stream 😕 Persze péntek délig még van idő...Spory
Pláne ha egy Patriots meccs lenne a szavazás másik opciója 😀
több mint 13 éve
Spory
118
Sziasztok!Welcome on board! 😊
Köszi, hogy szóltál, egyelőre úgy tűnik, marad a stream 😕 Persze péntek délig még van idő...
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Most regisztráltam a fórumra, eddig csak olvastam az infokat/hsz-ket. Nem olyan túl régóta követem az NFL-t a 2009-es SB volt az első meccsem azóta Cards szurkolónak mondom magam. Remélem idén sikerül egy pozitív mérleget összehoznia a fiuknak. Nem tudom láttátok-e de a sport tv fb oldalán lehet szavazni, hogy melyik meccset adják Redskins-Giants vagy Cards-Panthers. Aki még nem tette meg szavazzon!fremenÜdv a fedélzeten! 😊
szinténzenész, én is a 2009-es SB óta 😀
kösz az infót! szavaztam, eddig 42-58%-os hátrányban vagyunk, de még van esély a fordításra, HAJRÁ! 😉
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
fremen
25
Sziasztok!Most regisztráltam a fórumra, eddig csak olvastam az infokat/hsz-ket. Nem olyan túl régóta követem az NFL-t a 2009-es SB volt az első meccsem azóta Cards szurkolónak mondom magam. Remélem idén sikerül egy pozitív mérleget összehoznia a fiuknak. Nem tudom láttátok-e de a sport tv fb oldalán lehet szavazni, hogy melyik meccset adják Redskins-Giants vagy Cards-Panthers. Aki még nem tette meg szavazzon!
több mint 13 éve
a Bengals által frissen kidobott Fred Bennett érkezett mélyíteni a CB sort és ezért Brandon Sharpe távozott
több mint 13 éve
Spory
118
a jó büdös pi..ba!! Toler-nek elszakadt az ACL a bal térdében --> műtét, IR, majd jövőre ugyanekkor ugyanitt...Nabazz, pedig nem is oly régen (a draft után) még azt néztem, milyen szép kis CB csapat jött össze, most meg se DRC, se Toler. fákk 😕
most már annyira nem is tetszik a CB sor :/Fucu
(Bár a GB tavaly nem volt rossz, amikor a fél kezdősor sérült volt 😉 .)
több mint 13 éve
Igen, egy elég fontos poszt.Innentől kezdve el lehet kezdeni gatyába rázni a támadófalat és a többit.
Én ki merem jelenteni hogy van legalább 2 jó QB-nk.Ez csak egy poszt.catattack
Ricsi B-vel én teljesen meg vagyok elégedve... szerintem nagyon szépen irányította a csapatot az uccsó meccsen. Stabíl, megbízható és nem utolsó sorban még magabiztos is. Szerintem Skelton sokat fog fejlődni Kolb és Bartel mellett és simán kinőheti magát a következő, vagy a 2013-as szezonra. Innentől kezdve nincs QB kérdés a Cards-nál. Számomra. Remélem nem cáfolnak rám élesben 😊
silent7939
több mint 13 éve
catattack
3 520
Én ki merem jelenteni hogy van legalább 2 jó QB-nk.Ez csak egy poszt.
Ricsi B-vel én teljesen meg vagyok elégedve... szerintem nagyon szépen irányította a csapatot az uccsó meccsen. Stabíl, megbízható és nem utolsó sorban még magabiztos is. Szerintem Skelton sokat fog fejlődni Kolb és Bartel mellett és simán kinőheti magát a következő, vagy a 2013-as szezonra. Innentől kezdve nincs QB kérdés a Cards-nál. Számomra. Remélem nem cáfolnak rám élesben 😊
silent7939
több mint 13 éve
Én ki merem jelenteni hogy van legalább 2 jó QB-nk.Ricsi B-vel én teljesen meg vagyok elégedve... szerintem nagyon szépen irányította a csapatot az uccsó meccsen. Stabíl, megbízható és nem utolsó sorban még magabiztos is. Szerintem Skelton sokat fog fejlődni Kolb és Bartel mellett és simán kinőheti magát a következő, vagy a 2013-as szezonra. Innentől kezdve nincs QB kérdés a Cards-nál. Számomra. Remélem nem cáfolnak rám élesben 😊
Nekem az eddigi 3 előszezon meccs alapján kifejezetten tetszik Jefferson (nem tudom, eddig mit csinált nálunk, de tavalyról semmire nem emlékszem belőle...). Ha így folytatja, megkockáztatom, hogy lesz olyan jó, mint DRC volt. De lehet, hogy csak túlzottan optimista vagyok 😊 Peterson meg igazolta eddig, hogy miért volt 1. körös, fasza lesz ő is, ha kinövi a rookie hülyeségeket.akkor így szinte biztos h PP és Marshall lesz a kezdő CB páros? azért én Jeffersonban nem hiszekbraxa88szerintem meg Jefferson és Marshall és kb három meccs után PP kiszorítja Marshall-t. Azért három előszezon meccs alapján (tudom, kurva kevés) nem szar Jefferson, voltak szép megmozdulásai és nem szopatták halálra. Valamit nagyon megláttak benne az edzők. meglássukFucu
Ezen kívül ami még tetszik, hogy végre vannak szép (5+ yardos 😊) futások, van egy fasza TE-nk (Heap), és (alig merem leírni, nehogy elkiabáljam), egy jó QB-nk...
Ha nem is leszünk csoportgyőztesek, a tavalyi 5-11-nél csak jobbak lehetünk idén...csongi
több mint 13 éve
Én is kíváncsi leszek rátok, mivel nekem az tűnt fel eddig hogy Kolb sokat erőltet Fitzre, nincs meg a kémia a többi WR-el még(?)Beanie jónak tűnik nagyon, a kérdés hogy lesz-e idén fumblitisze 😊
A DL még mindig top, egyelőre nincs pass rush és az OL is inkozisztens. a lá 2010 😊
DB sor érdekesnek ígérkezik, hogy pass rush nélkül mire mennek majd.
Persze ha már igazi golyók repkednek nemsokára meglátjuk hogy muzsikál a Cards.