Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Creepy
890
DQ bekerült az SB Nation 5 kirúgásra váró edzője közé. Ez az illusztris társaság.Ekkora marhaságot..a jó öreg Todd hogy maradhatott innen ki?
Vance Joseph, Marvin Lewis, Mike McCarthy, Dirk Koetter, Dan Quinn
shawnka
több mint 6 éve
DQ bekerült az SB Nation 5 kirúgásra váró edzője közé. Ez az illusztris társaság.Vance Joseph, Marvin Lewis, Mike McCarthy, Dirk Koetter, Dan Quinn
több mint 6 éve
Creepy
890
Senat nagyot megy, voltak tegnap jó megmozdulásai, ahogy Crawford is hasznos idén, ő harcolta ki a fumblit, amit persze nem mi szedtünk össze és a 1st down is meglett nekik. De McClain sehol nincs. Passrush a fontosabb, hogy Vic csak a harmadik lehessen a sorban, pihenten meg sebességből jobban meg lehet verni a tekülöket. Miután a 12 millás 5. éves opciója helyett kap egy 6 millás szerződést. 😀Szvsz nagyobb bajunk nekünk, hogy a fal közepén van jarrett ééés.... ennyi. Talán annyiból szerencsénk van, hogy idén kiderültek a bajok, mondjuk ki deeboo és a safety sérülések ide vagy oda, a front seven félre lett managelve az offseasonban.Akkor még korán volt. Mostmár kiengedheted Godzillát, ennek a szezonnak úgyis annyi..#DraftSZN van mostmár..scoutolok majd egy EDGE-et az első kör közepére aszétadom a Brotherhood kultuszt, meg igazából mindent, amit Quinn felépített itt az érkezése óta.Óvatosan, én pár héttel ezelőtt ezért kaptam a pofámra 😀
de lassan el kéne jönnie annak az időnek, amikor őt is elkezdik basztatni, mert ez már bőven nem csak Sark hibája.
shawnka
peachPackersPanthers elleni meccsig..
Creepy
peach
több mint 6 éve
Szvsz nagyobb bajunk nekünk, hogy a fal közepén van jarrett ééés.... ennyi. Talán annyiból szerencsénk van, hogy idén kiderültek a bajok, mondjuk ki deeboo és a safety sérülések ide vagy oda, a front seven félre lett managelve az offseasonban.Akkor még korán volt. Mostmár kiengedheted Godzillát, ennek a szezonnak úgyis annyi..#DraftSZN van mostmár..scoutolok majd egy EDGE-et az első kör közepére aszétadom a Brotherhood kultuszt, meg igazából mindent, amit Quinn felépített itt az érkezése óta.Óvatosan, én pár héttel ezelőtt ezért kaptam a pofámra 😀
de lassan el kéne jönnie annak az időnek, amikor őt is elkezdik basztatni, mert ez már bőven nem csak Sark hibája.
shawnka
peachPackersPanthers elleni meccsig..
Creepy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Vicces ezmellé hogy jelenleg az 5-3-1 WC hely. Mi meg alsó hangon dobtunk 2 meccset minimum.
több mint 6 éve
Nem tudom, hogy ti vagytok szánalmasabbak, vagy mi, de nagy a verseny.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
próbáltuk elodázni az elkerülhetetlent...de kicsit korábban jött... mondjuk az gáz hogy november középen off az idény....igaz nem volt sok sansz a PO-ra de jó lett volna izgulni az utolsó fordulókig... csak remélni tudom hogy nem gyaláznak szarrá minket NO-ban...
több mint 6 éve
The Falcons have now lost 4 games on the final play of the game. #Falcons coach Dan Quinn has said all year he wants his team develop the mindset to finish when they need too and they haven’t been able to do that, with 3 of those losses coming at home.az a vicces, hogy ez a szezon lehetne 8-2 is, de az execution és a mindset ligautolsó.
több mint 6 éve
Creepy
890
Akkor még korán volt. Mostmár kiengedheted Godzillát, ennek a szezonnak úgyis annyi..#DraftSZN van mostmár..scoutolok majd egy EDGE-et az első kör közepére aszétadom a Brotherhood kultuszt, meg igazából mindent, amit Quinn felépített itt az érkezése óta.Óvatosan, én pár héttel ezelőtt ezért kaptam a pofámra 😀
shawnka
peach
Szerkesztette: Creepy
több mint 6 éve
Kenji
642
Nem tudom miért, ezt az egész sz*rt nem lehet csak Sarkra ráverni.szétadom a Brotherhood kultuszt, meg igazából mindent, amit Quinn felépített itt az érkezése óta.Óvatosan, én pár héttel ezelőtt ezért kaptam a pofámra 😀
shawnka
peach
több mint 6 éve
szétadom a Brotherhood kultuszt, meg igazából mindent, amit Quinn felépített itt az érkezése óta.Óvatosan, én pár héttel ezelőtt ezért kaptam a pofámra 😀
shawnka
több mint 6 éve
Szerencsénk sincs amúgy, mondjuk meg sem érdemeljük, hogy legyen...
több mint 6 éve
szétadom a Brotherhood kultuszt, meg igazából mindent, amit Quinn felépített itt az érkezése óta.de lassan el kéne jönnie annak az időnek, amikor őt is elkezdik basztatni, mert ez már bőven nem csak Sark hibája.
több mint 6 éve
Kenji
642
Basszák már ki ezt az alkoholista hozzánemértő faszt.Melyiket?
Köszönöm.
Kenny
több mint 6 éve
Basszák már ki ezt az alkoholista hozzánemértő faszt.Köszönöm.
több mint 6 éve
Nem tartok ettől a hétvégi meccstől.....Van két rúgónk!😂😂😂
Kellemes problémák.
több mint 6 éve
Bocsi srácok.....figyelmetlen voltam....Creepynél az igazság.... nem akarják kockáztatni....inkább a Saints ellen legyen 100%-os....mondjuk az vele vagy nélküle is sanszosan zakó..... 😕komolyan ilyen a világon nincs...Deion Jones megsérült edzésen...vasárnap off... 😕Ez honnan, hogy megsérült? Sehol nem találok erről hírt? Csak annyit, hogy nem akarják sürgetni, mert a big picture fontosabb, mint az, hogy bedobjuk ha nem 100%-os..
Keano
Creepy
több mint 6 éve
Creepy
890
komolyan ilyen a világon nincs...Deion Jones megsérült edzésen...vasárnap off... 😕Ez honnan, hogy megsérült? Sehol nem találok erről hírt? Csak annyit, hogy nem akarják sürgetni, mert a big picture fontosabb, mint az, hogy bedobjuk ha nem 100%-os..
Keano
Szerkesztette: Creepy
több mint 6 éve
Akkor leszek morci, ha az idei erőlködésnek az lesz a vége, hogy szétb*sszuk jones egészségét. Sean Weatherspoon ezt a kommentem likeolja.
több mint 6 éve
komolyan ilyen a világon nincs...Deion Jones megsérült edzésen...vasárnap off... 😕Amugysem jatszott volna.
Keano
több mint 6 éve
komolyan ilyen a világon nincs...Deion Jones megsérült edzésen...vasárnap off... 😕Dez Bryant....
Keano
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
komolyan ilyen a világon nincs...Deion Jones megsérült edzésen...vasárnap off... 😕
több mint 6 éve
Creepy
890
Falcons CB Desmond Trufant said it would be a totally different season for him had he not dropped a handful of what would have been interceptions