Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Amatőr. Én még draftoltam is, az első kör óta ir-en csücsül és várja a bevetést 😊én már felszedtem fantasyben...peach miért vagy ennyire pesszimista? 😀 fordulóról fordulóra jobbnál jobb dolgokat látunk, a négy vereségből három győzelem is lehetett volna, és most, hogy szinte egyben van a védelem és a támadósor is, ebből még akármi is lehet.. oké, én sem tegnap óta nézem a drága csapatunkat, pontosan tudom, hogy mire képes, de hátha ez most másképp alakul...Nem vagyok én pesszimista, de 3 hónap kihagyás után nem hiszem, hogy csúcsformában fog vissza térni. Más sem szokott. Kelleni fog 2-3 meccs, hogy lepörögjön a rozsda. De cáfoljon rám, én lennék a legboldogabb.
Nagyon hajtogatja itt mindenki, hogy a Saints mennyire megérdemelne egy gyűrűt idén, pontosabban Brees, de van egy olyan érzésem, hogy túl nagyok az elvárások, és ez nem az ő évük lesz. Ki tudja. Talán végre a mienk, nagyon optimista vagyok
nnnorbert
peach
shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Mióta vagy te ilyen optimista?én már felszedtem fantasyben...peach miért vagy ennyire pesszimista? 😀 fordulóról fordulóra jobbnál jobb dolgokat látunk, a négy vereségből három győzelem is lehetett volna, és most, hogy szinte egyben van a védelem és a támadósor is, ebből még akármi is lehet.. oké, én sem tegnap óta nézem a drága csapatunkat, pontosan tudom, hogy mire képes, de hátha ez most másképp alakul...Nem vagyok én pesszimista, de 3 hónap kihagyás után nem hiszem, hogy csúcsformában fog vissza térni. Más sem szokott. Kelleni fog 2-3 meccs, hogy lepörögjön a rozsda. De cáfoljon rám, én lennék a legboldogabb.
Nagyon hajtogatja itt mindenki, hogy a Saints mennyire megérdemelne egy gyűrűt idén, pontosabban Brees, de van egy olyan érzésem, hogy túl nagyok az elvárások, és ez nem az ő évük lesz. Ki tudja. Talán végre a mienk, nagyon optimista vagyok
nnnorbert
peach
shawnka
több mint 6 éve
én már felszedtem fantasyben...peach miért vagy ennyire pesszimista? 😀 fordulóról fordulóra jobbnál jobb dolgokat látunk, a négy vereségből három győzelem is lehetett volna, és most, hogy szinte egyben van a védelem és a támadósor is, ebből még akármi is lehet.. oké, én sem tegnap óta nézem a drága csapatunkat, pontosan tudom, hogy mire képes, de hátha ez most másképp alakul...Nem vagyok én pesszimista, de 3 hónap kihagyás után nem hiszem, hogy csúcsformában fog vissza térni. Más sem szokott. Kelleni fog 2-3 meccs, hogy lepörögjön a rozsda. De cáfoljon rám, én lennék a legboldogabb.
nnnorbert
peach
több mint 6 éve
peach miért vagy ennyire pesszimista? 😀 fordulóról fordulóra jobbnál jobb dolgokat látunk, a négy vereségből három győzelem is lehetett volna, és most, hogy szinte egyben van a védelem és a támadósor is, ebből még akármi is lehet.. oké, én sem tegnap óta nézem a drága csapatunkat, pontosan tudom, hogy mire képes, de hátha ez most másképp alakul...Nem vagyok én pesszimista, de 3 hónap kihagyás után nem hiszem, hogy csúcsformában fog vissza térni. Más sem szokott. Kelleni fog 2-3 meccs, hogy lepörögjön a rozsda. De cáfoljon rám, én lennék a legboldogabb.
nnnorbert
több mint 6 éve
Kenji
642
Akkor most reménykedj, hogy a Falcons topic sámánja nem átkozta el a csapatodat... 😀Tény. Túlérzékeny vagyok a pzseudótudományokra. My bad.Azt mondta, hogy van egy olyan érzése. Szerintem, ha van egy megérzésed, az nem egyenlő a véleménnyel, és nem muszáj hozzá statisztikákat, meg bizonyítékokat csatolni.Nagyon hajtogatja itt mindenki, hogy a Saints mennyire megérdemelne egy gyűrűt idén, pontosabban Brees, de van egy olyan érzésem, hogy túl nagyok az elvárások, és ez nem az ő évük lesz. Ki tudja. Talán végre a mienk, nagyon optimista vagyokTeljesen igazad van, hatalmasak az elvárások. 7-1-es mérlegnél pontosan mekkorák legyenek, főleg miután megvertük az eddig veretlen Ramst, illetve a Vikest?
nnnorbert
Nem azt mondom, hogy a Saints fogja nyerni a SB-t (megtanultam, hogy ilyen nincs az amerikai fociban), csak nehezen tudom hova tenni, hogy mire alapozod a megérzéseidet.
Gyurma Pappa
Kenji
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Tény. Túlérzékeny vagyok a pzseudótudományokra. My bad.Azt mondta, hogy van egy olyan érzése. Szerintem, ha van egy megérzésed, az nem egyenlő a véleménnyel, és nem muszáj hozzá statisztikákat, meg bizonyítékokat csatolni.Nagyon hajtogatja itt mindenki, hogy a Saints mennyire megérdemelne egy gyűrűt idén, pontosabban Brees, de van egy olyan érzésem, hogy túl nagyok az elvárások, és ez nem az ő évük lesz. Ki tudja. Talán végre a mienk, nagyon optimista vagyokTeljesen igazad van, hatalmasak az elvárások. 7-1-es mérlegnél pontosan mekkorák legyenek, főleg miután megvertük az eddig veretlen Ramst, illetve a Vikest?
nnnorbert
Nem azt mondom, hogy a Saints fogja nyerni a SB-t (megtanultam, hogy ilyen nincs az amerikai fociban), csak nehezen tudom hova tenni, hogy mire alapozod a megérzéseidet.
Gyurma Pappa
Kenji
több mint 6 éve
Kenji
642
Azt mondta, hogy van egy olyan érzése. Szerintem, ha van egy megérzésed, az nem egyenlő a véleménnyel, és nem muszáj hozzá statisztikákat, meg bizonyítékokat csatolni.Nagyon hajtogatja itt mindenki, hogy a Saints mennyire megérdemelne egy gyűrűt idén, pontosabban Brees, de van egy olyan érzésem, hogy túl nagyok az elvárások, és ez nem az ő évük lesz. Ki tudja. Talán végre a mienk, nagyon optimista vagyokTeljesen igazad van, hatalmasak az elvárások. 7-1-es mérlegnél pontosan mekkorák legyenek, főleg miután megvertük az eddig veretlen Ramst, illetve a Vikest?
nnnorbert
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Nagyon hajtogatja itt mindenki, hogy a Saints mennyire megérdemelne egy gyűrűt idén, pontosabban Brees, de van egy olyan érzésem, hogy túl nagyok az elvárások, és ez nem az ő évük lesz. Ki tudja. Talán végre a mienk, nagyon optimista vagyokTeljesen igazad van, hatalmasak az elvárások. 7-1-es mérlegnél pontosan mekkorák legyenek, főleg miután megvertük az eddig veretlen Ramst, illetve a Vikest?
nnnorbert
több mint 6 éve
nnntm
932
peach miért vagy ennyire pesszimista? 😀 fordulóról fordulóra jobbnál jobb dolgokat látunk, a négy vereségből három győzelem is lehetett volna, és most, hogy szinte egyben van a védelem és a támadósor is, ebből még akármi is lehet.. oké, én sem tegnap óta nézem a drága csapatunkat, pontosan tudom, hogy mire képes, de hátha ez most másképp alakul...Nagyon hajtogatja itt mindenki, hogy a Saints mennyire megérdemelne egy gyűrűt idén, pontosabban Brees, de van egy olyan érzésem, hogy túl nagyok az elvárások, és ez nem az ő évük lesz. Ki tudja. Talán végre a mienk, nagyon optimista vagyok
több mint 6 éve
nnntm
932
Éééés Deion Jones újra edzésben!! 😀 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de itt nagy a hype. El tudom hinni hogy bárkit megverünk... Jó lenne ezt elkezdeni a Cleveland és a Dallas ellen, aztán....... le sem írom.
több mint 6 éve
DJ a Dallas ellen már érkezik! 😁Gondolom egyből megváltja majd a világot... 😀
6atos
több mint 6 éve
DJ a Dallas ellen már érkezik! 😁
több mint 6 éve
És egy Beasley LB sorba küldése nem lenne ésszerű? Ott a közepét megerősíthetné raszta #59 mellett míg DJ pihenget!Ez a kísérlet eddig csak 2x bukott meg Beasley profi karrierje alatt.
6atos
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Minek? DL-ben meg vagyunk a következő 5 évreSajnálnám Beasley-t, ha bárhol máshol játszott volna az elmúlt években, így viszont ¯\_(ツ)_/¯.van rá egy Imrém, hogy hozzátok megy.
Gyurma Pappa
Kenny
több mint 6 éve
És egy Beasley LB sorba küldése nem lenne ésszerű? Ott a közepét megerősíthetné raszta #59 mellett míg DJ pihenget!
több mint 6 éve
Sajnálnám Beasley-t, ha bárhol máshol játszott volna az elmúlt években, így viszont ¯\_(ツ)_/¯.van rá egy Imrém, hogy hozzátok megy.
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Anno Quinn keze alatt Seattle-ben Irvin többet játszott LB-t, mint DE-t, nem zárom ki h most is ez a terv.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Sajnálnám Beasley-t, ha bárhol máshol játszott volna az elmúlt években, így viszont ¯\_(ツ)_/¯.
több mint 6 éve
én örülök Brucenak, ultimate teamben szezon elején a kedvenc budget pass rusherem 😀
több mint 6 éve
Jovore mashol meglatjuk mire megy.Akkor a Beasley project hivatalosan is besült?Valami a második szezonja után rohadtul félre ment az tuti...
gabokocka
peach
több mint 6 éve
Mint ami kb jelenleg Beasley is. Tehát még bukik snapeket.Akkor a Beasley project hivatalosan is besült?Nem hiszem, hogy tobbrol van itt szo egyszeru rotacios jatekosnal Irvin szemelyeben.
gabokocka
Stez
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Akkor a Beasley project hivatalosan is besült?Valami a második szezonja után rohadtul félre ment az tuti...
gabokocka
több mint 6 éve
Akkor a Beasley project hivatalosan is besült?Nem hiszem, hogy tobbrol van itt szo egyszeru rotacios jatekosnal Irvin szemelyeben.
gabokocka
több mint 6 éve
Akkor a Beasley project hivatalosan is besült?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Creepy
890
Na, ennek örülök. Beasley kevesebbet lesz a pályán, hátha mutat bármi javulást, ha pihentebb lesz..akármit..pls..